ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ''ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΗΣ'' ΕΠΟ ΣΕ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ



Την ημέρα που η ΕΠΟ είχε Διοικητικό Συμβούλιο στο ξενοδοχείο που διαχειρίζεται ο Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'', μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη,
 

 
ανακοινώθηκε μία ΓΕΛΟΙΑ απόφαση-σκάνδαλο υπέρ της ΑΕΚ. Έφαγε μόνο πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή της Superleague Καποδίστρια, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Αυτά εδώ,
 
 
μετατράπηκαν με ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ σε αυτό εδώ.
 
 
ΟΙ 4-6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΚΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 67.000 ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ-ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤ'ΑΛΛΩΝ.
 
Την ίδια μέρα, στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ατρόμητος στην Τούμπα, το οποίο ματς έκλεισε την 11η αγωνιστική της φετινής Superleague, είχαμε ''εξυγιαντικά'' όργια. Στο 33' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ο Ντάουντα του Ατρομήτου βρίσκει το συμπαίκτη του Ντιγκινί με μία ωραία πάσα και τον βγάζει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Ρέι του ΠΑΟΚ. Εκεί που ο Ντιγκινί είναι έτοιμος να κάνει το 0-2, ο βοηθός Σίπκας από την Έδεσσα και το νομό Πέλλης, ανακαλύπτει οφσάιντ.
 
 
Δείτε στο πλάνο το πού είναι ο Σίπκας την ώρα της πάσας του Ντάουντα. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΝΤΙΓΚΙΝΙ. Τον είδε και επέλεξε να τον σταματήσει, γιατί ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρα πράγματα.
 
Στο 44' της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1. Ο διαιτητής Παπαπέτρου από την ΕΠΣ Αθηνών, ανακάλυψε πέναλτι εδώ.
 
Ο Στρούγγης του Ατρομήτου βρίσκει καθαρά μπάλα, βουτάει ο Μακ, πέναλτι σφυρίζει ο Παπαπέτρου. Λογικό ήταν, αναμενόμενο αυτό το σφύριγμα, για όσους ξέρουν κάποια πράγματα στο χώρο του ''παρασκηνίου''. Ο πρόεδρος της Ένωσής του, ο κύριος Δημητρίου, δηλώνει μεν ''Ολυμπιακός'', αλλά συχνάζει στο πάνελ της ''ΔΙΚΗΣ στον ΣΚΑΙ'' και έχει κόρη και γαμπρό να δουλεύουν στην ΕΠΟ. Πρέπει οι διαιτητές από την Ένωσή του να κάνουν τα κέφια του προέδρου της ΕΠΟ, του Γραμμένου, που κατά δήλωση Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' ανήκει σε αυτόν,
 
 
ώστε να μην πεινάσει η οικογένεια του παιδιού του.
 
Τα μηνύματα είναι σαφή. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ''εξυγίανε'' το ποδόσφαιρο. Το δείχνει και η βαθμολογία του πρωταθλήματος εξάλλου.
 

 
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ αγκαλιά στην κορυφή της βαθμολογίας, με εντολή Τσίπρα-Καμμένου και ενέργειες Κοντονή και του φερεφώνου του, του Βασιλειάδη, οι οποίοι υπακούουν σε όσα τους λένε ο Θωμάς Μητρόπουλος, ο Μελισσανίδης, ο Δέδες, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι εκεί γύρω στη ''νέα ΕΠΟ''. Αυτό το έργο θα δούμε φέτος. Απόψε πιστεύουμε να το κατάλαβε και ο τελευταίος γαύρος.
 
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ. ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΜΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΩΛΟ-ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Οι ψυχανώμαλοι ανίκανοι επιδιώκουν να μαζέψουν ένα αξιοπρεπές ποσοστό ήττας, που θα τους επιτρέψει να έχουν κάποιο ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις. Ξέρουν ότι έχουν χάσει τις κρίσιμες μάζες των αστών και κεντροαριστερών ψηφοφόρων και γι αυτό επιλέγουν να προσεταιριστούν τα λούμπεν κομμάτια του πληθυσμού, μοιράζοντας κάρτες σίτισης, επιδόματα κλπ. Ταυτόχρονα κλείνουν το μάτι σε μειοψηφίες σεξουαλικών προτιμήσεων, θρησκευτικών πεποιθήσεων και άθεους, αντεθνικούς μισέλληνες διεθνιστές, τρομολάγνους κουφοντινικούς αριστεριστές, τον υπόκοσμο του ποινικού εγκλήματος (με αποφυλακίσεις και άλλες εύνοιες) και τη ντόπια μαφία το λαθρεμπορίου. Έτσι προσδοκούν υποστήριξη και χρηματοδότηση. Ξέρουν καλά επίσης ότι έχασαν τον ερυθρόλευκο λαό και δεν τους ενδιαφέρει καιθόλου. Ίσα ίσα θα γίνουν ακόμη πιο προκλητικοί, αποσκοπώντας να πάρουν αδέσποτες ψήφους από τους άρρωστους αντιολυμπιακούς. Αυτός είναι ο σχεδιασμός της επιβίωσής τους για μετά τις εκλογές. Η επιθετικότητά μας εξυπηρετεί τα σχέδιά τους και γι αυτό το λόγο ίσως πρέπει να κάνουμε κράτει. Βοήθεια τους προσφέρει η επίθεσή μας. Δεν ξέρω αν έχω δίκιο αλλά πιστεύω ότι κάπως έτσι είναι το πράγμα... Όταν έχεις χάσει την πλειοψηφία, στοχεύεις στα θολά νερά των μειοψηφιών. Νόμος.

Εικόνα ThomasK

Αυτός είναι ο βασικός στόχος τους πλέον, όσο πιο
υψηλό ποσοστό και όσο πιο ανώδυνη ήττα. Θα
δώσουν τα ρέστα τους για να τσακίσουν τον Μαρινάκη
και να τον χρησιμοποιήσουν ως ηττημένο μεγάλο εχθρό-
λάφυρο-"δικαίωση", μαζί με "το τέλος του μνημονίου"
και τα σχετικά, στον προεκλογικό και επικοινωνιακό
τους...θρίαμβο.
Και όχι, κανένα κράτει. Απεναντίας. Διαρκής αντεπίθεση
και όσο πιο ανελέητο σφυροκόπημα-ξεβράκωμά τους, ώστε
να πειστούν τουλάχιστον όσοι γαύροι τους πιστεύουν και
τους στηρίζουν ακόμα κι ας δεν έχουν κάποιο προσωπικό
όφελος.
Ας πάνε μαζί τους όλοι οι αντιολυμπιακοί, που ποτέ δεν
πήγαν κι ούτε θα πάνε.

Εικόνα nichio 1971

Έχουν να δούν ΠΟΛΛΑ τα μάτια μας, στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πρωτάθλημα της ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟΥ...

Εικόνα CEN-TAURUS

Θυμάσαι σάββα τα σχόλιά μου σε προηγούμενες αναρτήσεις ότι δεν θα επιβληθεί καμια ποινή στο αεκ; Όποιος καταλαβαίνει ότι ο τόπος έχει πέσει στα χέρια κατσαπλιάδων και λαθρεμπόρων, δεν επικαλείται νόμους και παραγράφους. Μένει τώρα η ομάδα να κυνηγήσει με αγωγές και εφέσεις όλους εκείνους που υπέγραψαν την απόφαση, για απιστία, νόθευση του ανταγωνισμού, διαφυγόντα κέρδη, κατάχρηση εξουσίας, κακοδικία. Πραγματικά δεν περίμενα τίποτα άλλο από τα "δικαστήρια" της χούντας και γελούσα με την αθωώτητά σου, όταν έλεγες ότι δεν γίνεται να μην τιμωρηθεί το αεκ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καθώς οδηγούσα εχθές το βράδυ επιστρέφοντας από Αθήνα, σιγά σιγά μετά τον γέλωτα που μου προκάλεσαν τα ως άνω αναφερόμενα περιστατικά, κατέληξα φίλε Σάββα ότι η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση ανοίγει νέους ορίζοντες ως προς την υποδοχή και φιλοξενία των αντιπάλων μας στο Καραισκάκη.Προτείνω λοιπόν η θύρα 7, να προχωρήσει στην οργάνωση λαικών ομάδων δράσης (το λαικός όπως καταλαβαίνετε μπορεί ευκόλως να χρησιμοποιηθεί και από ναζί αλλά και σταλινικούς οπότε no problem) οι οποίες θα αναλάβουν τα της υποδοχής και φιλοξενίας των αντιπάλων αποστολών.Οι τοιαύτες ομάδες θα διαχωρισθούν σε αυτές που θα προσφέρουν φρούτα εποχής,σε άλλες που θα προσφέρουν λαχανικά και οι πιο έμπειρες είδη υγιεινής (με ή άνευ περιεχομένου θα εξετάζεται κατά περίπτωση).Η υποδοχή θα ξεκινά στα 500 μέτρα περίπου από το γήπεδο (κυρίως σε στροφές για να μειώνεται η ταχύτητα των φιλοξενουμένων και να αυξάνεται ο χρόνος σύσφιξης των σχέσεων) και θα σταματά λίιιιγο πριν την είσοδο των φιλοξενουμένων στο στεγασμένο χώρο εισόδου στο γήπεδο (θα μπορούσε να εξετασθεί η περίπτωση προσφοράς στο συγκεκριμένο χώρων υγρών δώρων ή τελοσπάντων δώρων που μπορούν πιο εύκολα να αποδοθούν από απόσταση).Εννοείται φυσικά ότι στις εορταστικές εκδηλώσεις θα συμμετέχουν και οι φίλοι μας τα ΜΑΤ ενώ φυσικά πυρσοί και λοιπά εορταστικά θα ανάβονται έξω από το γήπεδο (μην χαλάσει και το γρασίδι).Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το σχέδιο μου το οποίο πιστεύω πως με τις κατάλληλες βελτιώσεις από πιο έμπειρους στο χώρο της φιλοξενίας θα δώσει νέα διάσταση στο θέμα της υποδοχής αντιπάλων ομάδων και δη εξυγιαντικών.Δεκτές οι όποιες παρατηρήσεις και προσθαφαιρέσεις....

Εικόνα Sandokan

Επίσης ανακοινώθηκε η μεταφορά της έδρας της Εθνικής κάπου στη βόρεια Ελλάδα.Γιατι ειναι κάτι που το θέλει η φιλαθλη κοινή γνωμη(!!!).Ο λόγος είναι οτι το Καραισκάκη πρεπει να ταυτιστεί στη συνείδηση του κόσμου ως κάτι κακό και "βρωμικο".Ε ρε ποσο θα τσούξει το 8ο

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Αλλάξτε άντερα από τα γέλια:
"Δεν έγιναν βιαιοπραγίες όταν μπήκαν τα ματ στην κερκίδα για συλλήψεις"
Όχι, φιλοφρονήσεις γίνανε.
Δεν πειράζει ρε γαμημένοι, ουκ αεί άρχει...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Εδώ ρε φίλε ένα τυπάκι στο fb προσπαθούσε να πείσει ότι μια κλωτσιά δεν είναι βιαιοπραγία.Να κάτσεις ρε μπινέ να φάς μία αλλά μετά να μην κλαις ότι σε δέρνουν (νομίζω ότι υπάρχει εδώ μια αναλογία με το γνωστό ανέκδοτο αν σε γαμήσουν μια φορά γίνεσαι ή όχι πούστης).

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Άρα σύμφωνα με την απόφαση του δικαστή που μαγαρίζει και το όνομα του Καποδίστρια, αν εγώ αύριο πιάσω έναν με δημόσιο αξίωμα (είδες πόσο ωραία το πηγαίνω) και του ρίξω μια-δυό κλωτσιές δεν θεωρείται βιαιοπραγία. Οπότε αμέσως μετά μπορείς κι εσύ να του ρίξεις μια-δυό κλωτσιές και ούτε εσύ θα έχεις βιαιοπραγήσει εναντίον του. Και ένας τρίτος μετά. Κι ούτω καθ' εξής.

Ε... με 5.000.000 Χ2 κλωτσιές στον καθένα τους θα αναθεωρήσουν την έννοια της λέξης... ίσως πάλι κι όχι, γιατί είναι κι ανώμαλα παιδιά αυτά...
Μα δεν το 'ξερε κι ο Γκάντι το κορόιδο, καθόντουσαν και τους δέναν στα κανόνια πάνω...

Εικόνα Red Captain

Savvas.... να είσαι πάντα υγιείς να ξεμπροστιάζεις τα "αργυρώνητα" αποτυχημένα καθίκια της ζωής.... Όσο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ για τον πόλεμο που "νομιζουν" ότι του κάνουν ένα έχω να πω.... οι ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΠΕΛΕΣ τα κύματα τα ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ.

Εικόνα takis xwsiar

To σχεδιο τους, το μαφιοζικο περα από όλα τ'αλλα είναι να εξαγριωσουν ολους εμας,ωστε να κανουμε το μοιραιο λαθος να τους δωσουμε την ευκαιρια να τιμωρησουν το Καραϊσκάκης.Το νου σας αδερφια! Αυτοι ως απαντηση θελουν 1.Γεματο γηπεδο 2.Πρωταθλημα για να δουν ποσο για τ'αρχιδια μας ειναι 3.Μαυρο στις εκλογες,και κάθε ωρα και στιγμη ενημερωση σε ολους για τις βρωμιες τους! Ο Αγωνας εχει πολύ δρομο ακομα,τα μικροβια αυτά μεταλασσονται σε χρονο μηδεν,θα εχει και συνεχεια απλα τωρα λυσσανε!

Εικόνα Harry red logic

Σάββα μόνο μια ευχή: Μην κουρασθείς να δουλεύεις για την αλήθεια και για το μεγαλείο του Θρύλου!
Πρέπει να βρεθεί τρόπος να φθάσει στις πιο πλατιές μάζες του λαού η αλήθεια που τόσο επιδέξια φέρνεις στο φως! …ξέρεις στο τέλος το φως πάντα νικάει τους σκοταδιστές!
Οι σκοταδιστές στους υπονόμους και οι φωτοδότες στις βουνοκορφές!

Εικόνα Chevalier de Balibari

ετσι για να εκσπερματωνει ο jockey-man ...
που γραφει και στην ψωρα...
τα λεγε οτι η κουλα ΔΕΝ κινδυνευει
και πως θα μπορουσε με ψεκασμενο κυβερνητη
να μηδενισθει
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

Εικόνα apostolos gaganis

Το σχολίασα και στο "ΡΑΤΜ και ξέρετε εσείς". Δεν πρέπει από απόψε το βράδυ να υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ οπαδός του Ολυμπιακού που να εξακολουθεί ακόμα να διατηρεί έστω και την ελάχιστη αμφιβολία για το ότι ετούτη η αθλητική ηγεσία ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ θέλει με το ζόρι, πάση θυσία και ξεδιάντροπα, να στερήσει απ΄την ομάδα μας τον τίτλο του πρωταθλητή και να τον δώσει σε ένα εκ των δύο: Παοκ - Αεκ. Και όχι ΜΟΝΟ αυτό. Θέλει να κλείσει τον Ολυμπιακό ΜΟΝΙΜΑ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας πλήττοντας καίρια τη συγκεκριμένη ηγεσία του, αλλά ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Αν μπορέσει, θα χρησιμοποιήσει προς υλοποίηση του παραπάνω - και ήδη κάνει χρήση - την κάθε δυνατότητα που της παρέχει η ΕΞΟΥΣΙΑ και το ΧΡΗΜΑ. Ομάδα επομένως και κόσμος του Ολυμπιακού, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η πρώτη, με την απόδοσή της και την κατάκτηση του τίτλου - γιατί το ξεκίνημά της δεν ήταν καλό κι΄έδωσε έτσι δικαιώματα - και ο δεύτερος με ενότητα, συσπείρωση και ΝΟΜΙΜΗ μαχητικότητα θωρακίζοντας μπετόν αρμέ τον δαφνοστεφανωμένο.

ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

Εικόνα Νίκος Μπάρκας

Από τη στιγμή που χαρακτηρίζεται ο Ολυμπιακός "εγκληματική ομάδα" από κόμμα του κοινοβουλίου, απλά αυτό δείχνει έλλειψη, συν τοις άλλοις, τσιπας. Αφού δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα πλέον, το μόνο που απομένει είναι να μας πουν χάστε το πρωτάθλημα να το πάρει κανένας άλλος.. Αφού τόσο πολύ θέλουν να μην πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, και όχι να τόσο το να το πάρουν οι αγαπημένες τους ομάδες, απλά να τους το υπενθυμίσουμε πως το 8ο είναι κοντά. Στο χέρι της ομάδας μας είναι κυρίως