ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΑΛΛΟΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ



Δεν θα κάνουμε πολλά σχόλια, απλώς θα παραθέσουμε ενδεικτικά 3 άρθρα, για να γίνουν οι συγκρίσεις από τον κάθε αναγνώστη.
 
- Εγκαίνια νέου γραμμικού επιταχυντή στον ''ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ''.
 
Το απόγευμα της Τρίτης (21/11) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου γραμμικού επιταχυντή εις μνήμην της Ιωάννας Αγγελοπούλου-Στάχτου και παράλληλα έγινε η ονοματοδοσία της ανακαινισμένης πτέρυγας "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Θ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ" του Γ.Α. -Ο.Ν.Α. "Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ", προσφοράς των κυρίων Κωνσταντίνου, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.
Τα εγκαίνια έγιναν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ.Προκόπη Παυλόπουλο, και ο αγιασμός τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο.
Το "παρών", εκτός των τριών μεγάλων ευεργετών της οικογένειας Αγγελόπουλου,  έδωσαν από πλευράς ΚΑΕ Ολυμπιακός οι κύριοι Γιώργος Σκινδήλιας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Μίλαν Τόμιτς, Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Χρήστος Σταυρόπουλος, Νίκος Λεπενιώτης, Θεοφάνης Τσαβίσης και Χρήστος Μπαφές.







 
- Μάνδρα Αττικής, συνεχής προσφορά από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
 
Οι εικόνες συγκλονίζουν. Ακόμη και τώρα, μετά από μέρες, δίχως καταρρακτώδη βροχή και θεομηνία. Στη Μάνδρα Αττικής ο αγώνας δεν σταματά. Ο αγώνας για τη ζωή, η μάχη για την επιβίωση. Μάχη την οποία δίνουν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής.
 
Δεν είναι μόνοι τους, ωστόσο. Δίπλα τους στέκεται, όλες αυτές τις ημέρες, ο μεγαλύτερος Σύλλογος αυτής της χώρας: Ο Ολυμπιακός! Ένας οργανισμός, ο οποίος είναι πέρα και πάνω από τα αθλητικά πλαίσια. Ένας οργανισμός, ο οποίος κινείται πάντοτε στον δρόμο της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Περπατάει επάνω στο μονοπάτι της ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, χάρη στην καθοδήγηση του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Όπως και τις προηγούμενες τέσσερις ημέρες, έτσι και σήμερα, Τρίτη, για πέμπτη ημέρα, η ερυθρόλευκη οικογένεια έχει ανοίξει την αγκαλιά της και συνεχίζει να προσφέρει. Ο Ολυμπιακός είναι παρών, στη Μάνδρα και συνεχίζει να συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται επί τόπου, για να σώσουν οι κάτοικοι της Μάνδρας, το βιός τους.
 
Τα μηχανήματα που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, bobcat, φορτηγά, υδροφόρες (μαζί με εκείνες του Δήμου Πειραιά και του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου), συνέχισαν να δουλεύουν και σήμερα πυρετωδώς, καθαρίζοντας σπίτια, αυλές, πεζοδρόμια, δρόμους και προαύλια σε εκκλησίες, σχολεία, όπου υπάρχει ανάγκη, από τις λάσπες, τις οποίες έφεραν οι φονικές πλημμύρες.
 
Ωστόσο, η προσφορά του Ολυμπιακού δεν σταματά εκεί. Σε συνεργασία με το Δημαρχείο και τη Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας, κα. Ιωάννα Κριεκούκη, γίνεται μία καταγραφή των αναγκών και ο Θρύλος προσφέρει και υλικά αγαθά. Φτυάρια και κουβάδες, σκούπες, αλλά και είδη ιματισμού, ικανά να κρατήσουν στεγνούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δίνουν τη «μάχη» τους μέσα στις λάσπες, είναι στη... ημερησία διάταξη προσφοράς. Προσφορά, η οποία δεν σταματά. Όπως προαναφέραμε, πάντοτε σε συνεννόηση με τη Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας, τον Αντιδήμαρχο κ. Περικλή Ρόκα και τους Δημοτικούς Συμβούλους, Βασίλη Κώνστα και Ιωάννη Παπανικολάου, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να είναι παρών και να βοηθά, ουσιαστικά και όχι με λόγια, εκεί όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη!
 
- Χαρισμένα πρόστιμα σε ΠΑΟΚ, Ηρακλή.
 
 
Εδώ είναι η απόφαση στη ''Διαύγεια''.
 
 
Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''E.O.=ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,
 
 
XAΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΔΕΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΓΥΦΤΟΠΑΟΚΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ.
 
Εδώ η ανάρτηση στη ''Διαύγεια'' για το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή.
 
 
Δεν είναι όμως μόνον αυτά. Υπάρχουν κι άλλες ''ομορφιές'' για τον ερασιτέχνη του γυφτο-ΠΑΟΚ. Πάλι από τη ''Διαύγεια'', ό,τι πιο επίσημο δηλαδή.
 

 
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΕ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΟΚ ΥΨΟΥΣ 172.322,87 ΕΥΡΩ ΣΕ 100 ΔΟΣΕΙΣ ''ΑΛΑ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ'', ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΥΨΟΥΣ 3.084 ΕΥΡΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΟΚ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ 20% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΥΨΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ 34.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΟΣΟ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΓΙΑ 100 ΜΗΝΕΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ 166.155,64 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΣΤ' ΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΝΩ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΔΟΣΗ, ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ''ΠΑΟΚ=ΔΕΚΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ''. ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΕΣ-ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
 
Μποκαρισμένα ΑΦΜ για χρέη σε δήμους και αβάντες σε αυτά τα Σωματεία από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, όπου ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΓΕΙΑ, αλλά παρ' όλ' αυτά οι Συριζαίοι θέλουν να τον εκθρονίσουν και ει δυνατόν να τον διαλύσουν. Το λέμε από το 2012 που ανοίξαμε το site. Τελείωσαν τα κρατικά λεφτά στα μνημονιακά χρόνια και όλοι οι ''ανταγωνιστές'' Σύλλογοι του Ολυμπιακού διαλύονται, γιατί όλοι ήταν και είναι κρατικοδίαιτοι. Μόνον ο Θρύλος επιβιώνει και μεγαλουργεί παντού ακόμη και μέσα στην κρίση, γιατί Θρύλος=ο κόσμος του, στους κόλπους του οποίου βρίσκονται και ορισμένα πολύ πιο φοσυκωμένα πορτοφόλια από το πορτοφόλι που διαθέτει ο μέσος πολίτης. Κράτος είναι ΜΟΝΟΝ ο Ολυμπιακός και θα το διαπιστώσει σύντομα η συγκεκριμένη συγκυβέρνηση, ΝΟΜΙΜΑ πάντοτε, δίχως ίχνος απειλής για οποιουδήποτε είδους βία σε στελέχη ή οπαδούς της. Αντί να ενωθεί με τις δυνάμεις της υγείας, η κυβέρνηση της ''ριζοασπατικής αριστεράς'' που ευαγγελίζεται την κάθαρση, τακιμιάζει με όλα τα λαμόγια. Όλοι μαζί, θα πάνε από εκεί που ήρθαν, ΝΟΜΙΜΑ...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Ο τσάμπα μάγκας είναι θεός για τους νοεΕλλ
της κουτοπονηριάς, της αφασίας και της βλακείας.

Εικόνα CEN-TAURUS

Όχι μόνο δεν έδωσε ποτέ σε κανέναν ούτε δεκάρα ο κουραδοπαλάτης, αλλά άφησε πέρσι την οικογένεια ποδοσφαιριστή της ομάδας του να της κάνουν έξωση με μωρά παιδιά και να τα ταϊζουν οι γείτονες!!!! Είναι αλλιώς να είσαι αεκ, όπως και να το κάνεις. Θα μπορούσε να στείλει είκοσι βυτία με πετρέλαιο να το μοιράσει στους πληγέντες, έτσι για ξεκάρφωμα. Αλλά μιλάμε είναι άρρωστος με το χρήμα.

Εικόνα Piano

...και ο κουροπαλάτης ο γαλαντόμος, βάζει να πληρώσουν για τους πληγέντες της Μάνδρας, ένα τάλιρο στο εισιτήριο παραπάνω αυτοί που θα πάνε να δουν το αεκ-πλατανιάς...οι άλλοι...τα κορόιδα...

Εικόνα Chevalier de Balibari

εικονες χιλιων λεξεων,
να τα θυμηθουνε ολα αυτα οι ...ξεχασιαρηδες
στην καλπη,
μαυρο σε οσους μας εβλαψαν αμεσα η εμμεσα...

Εικόνα takis xwsiar

Σαββα,τα λεφτα που χρειαζοταν η Ρεμα Δουρου από το ετοιμο πρόγραμμα του προηγουμενου κ..ο..λη,για τα ρεματα της Αττικης,ειναι σχεδόν στα ισα με τα λεφτα που δινει στο γηπεδο Μελισσανιδη.Μην ξεφευγει αυτό από τον κοσμο,20καμποσους νεκρους εχουμε!

Εικόνα CEN-TAURUS

Ας μας πει η πλημμυ-ρένα, πόσες συσκέψεις έκανε για τα αντιπλημμυρικά της αττικής και πόσες για την φαγιά-σοφιά το τέμενος του τζάμπα. Στοιχεία υπάρχουν. Έστω, να μας πει η αντιπολίτευση.

Εικόνα ThomasK

Ελάτε βρε, εδώ φταίει ο πισινός της. Το έγραψε ο
Κουρής και το είπε η ίδια. Τρία χρόνια τώρα ο πισινός
της ξυνόταν στο συρτάρι, του δε πισινού της έφταιγε
άλλος πισινός κοκ.
Εξάλλου με την πλέμπα ασχούμαστε μόνο προεκλογικά
μπουκώνοντάς τη με υποσχέσεις, τάματα και θάματα.

Ξεσκίστε τη. Στην κάλπη, στα δικαστήρια. Βγήκε με
σημαία τα αντιπλημμυρικά, υπήρχαν ήδη μελέτες και
αν κουνούσε τον κώλο της η τραγωδία θα 'χε αποφευχθεί.
Ξεκωλιάστε τη! Μπας και λάβουν κάνα μάθημα όλοι οι
παλιάτσοι και παπατζήδες.

Εικόνα Romain

Ναι αλλά προτεραιότητα για την Ρένα ΑΡΕΝΑ είναι να δωθούν τα 20 εκ. ευρώ στην εταιρία του Μελισσανίδη. Καί μετά άλλα τόσα ίσως και περισσότερα για τα έργα που θα συνοδεύουν την Αγιά Σοφιά και το όλο έκτρωμα με MALL και λοιπά.

Που να μείνουν χρήματα για τα αντιπλημμυρικά έργα?