ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΛΑΡΙΚΗ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ-ΑΝΕΚΔΟΤΟ



Αυτή είναι η σύνθεση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague.
 

 
Αυτό το Όργανο κάλεσε σε απολογία το Μανόλο Χιμένεθ της ΑΕΚ για το κωλοδάχτυλο προς τους οπαδούς του ΠΑΟ, στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Χιμένεθ κλήθηκε σε απολογία με βάση συγκεκριμένα άρθρα του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως όριζε το διατακτικό.
 
*  Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 10 παρ. 1 α΄ σε συνδ. με 11 παρ. 1, 2, 3 και 5 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 
Πάμε λοιπόν στον Πειθαρχικό Κώδικα, άρθρο 10, παράγραφος 1, εδάφιο α). Έχουμε υβριστική συμπεριφορά έργω του Χιμένεθ και ανάρμοστη διαγωγή σε θεατές, ο οποίος Χιμένεθ δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά αξιωματούχος της ομάδας, οπότε περνάμε στο άρθρο 11 παράγραφος 2, που ορίζει ότι σε αυτήν την περίπτωση ο αξιωματούχος της ομάδας πρέπει να τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 έως 6 μήνες.
 
 

 
Στο διατακτικό η Μαρία Σκολαρίκη καλεί το Χιμένεθ με βάση το άρθρο 11, παράγραφος 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, η οποία παράγραφος ορίζει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους από 1 έως 6 μήνες. Η ίδια η Σκολαρίκη αποφάσισε κλήση του Χιμένεθ με βάση αυτό το άρθρο και τη συγκεκριμένη παράγραφο, αλλά παρόλα αυτά επέβαλε ποινή...15 ημερών απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους στο Χιμένεθ.
 
ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΗ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ;
 
Να σας δείξουμε το πού υπάρχει. Στο κεφάλι του Ρούλη-Αρούλη Ασβεστά.
 

 
Ο ΡΟΥΛΗΣ ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΚΟΛΑΡΙΚΗ.
 
Αυτή είναι η αθλητική Δικαιοσύνη σήμερα, από ''τακτικούς δικαστές''-φερέφωνα του κάθε επιδοτούμενου από ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα τσοντο-site. Τις ποινές πια τις βγάζει ο Λαλάκης Παπαθεοδώρου, μέσα από τα αμπάρια του Golendri, πουλώντας και πνεύμα κιόλας για το τι ποινή έφαγαν ο Περέιρα και ο Κασάμι για τις χειρονομίες λέει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος το 2015. Ο Περέιρα και ο Κασάμι κλήθηκαν σε απολογία με βάση αυτό το κατηγορητήριο.
 
Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του προπονητή της De Oliveira Pereira Vitor Manuel και του ποδοσφαιριστή  Kasami Pajtim για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 26 παρ. 1-4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Ολυμπιακός της 11/3/2015)".
 
Ο Πειθαρχικός Κώδικας που ίσχυε τότε είναι αυτός εδώ. Παραθέτουμε και τα επίμαχα άρθρα.
 

 
 

 
Για όλα αυτά ο Λαλάκης γράφει:

Τιμωρήθηκαν την άνοιξη του 2015 από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ του Γκιρτζίκη… με 9.000 και 7.000 ευρώ πρόστιμο. Ούτε μια αγωνιστική για τα μάτια του κόσμου. Κι όχι μόνο δεν δείχνουν ίχνος μετάνοιας αλλά επιχειρούν να κάνουν το άσπρο μαύρο χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι ξεφτιλίζονται κάθε φορά και περισσότερο στα μάτια του κόσμου.
 
Φυσικά, άλλος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ ίσχυε για τη σεζόν 2014-15 και άλλος ισχύει για τη φετινή σεζόν, 2017-18. Άλλες ποινές προβλέπονταν τότε, άλλες ποινές προβλέπονται τώρα. ΜΟΝΟ πρόστιμο προβλεπόταν τότε, πρόστιμο ΣΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΔΙΧΩΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗ, προβλέπεται τώρα.
 
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟ 2015 ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΟ 2017.
 
Αυτά βέβαια είναι ''ψιλά γράμματα'' για το Λαλάκη Παπαθεοδώρου. Λογικό είναι. Όταν συντηρείς ένα site από τα αμπάρια του Golendri, επιδοτούμενος με ρούβλια από ναρκωτικά, θα ακούς τον επιδοτούμενο με δολάρια από ναρκωτικά και ράβδους χρυσού της θαλαμηγού Vera Ρούλη-Αρούλη Ασβεστά, αλλά και τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο, που επιδοτείται από Vera και Araevo ταυτόχρονα. Περίεργη ταύτιση απόψεων Δημάτου-Λαλάκη, ε;
 
Ελπίζουμε ότι θα ασκηθεί έφεση σε αυτές τις γελοίες ποινές για το Χιμένεθ και για τα επεισόδια στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Εκεί ειδικά, έμπλεξαν άσχημα με το στήσιμο που ετοίμασαν. Είτε θα το προχωρήσουν και ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΠΟ, είτε θα τιμωρήσουν τη ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη, για να κλαίνε οι επιδοτούμενοι με μαύρα λεφτά από λαθραία ΑΡΔ του sdna, συν το Δημάτο που στηρίζει και Αraevo.
 
Σε κάθε περίπτωση, αυτή εδώ η απόφαση της Μαρίας Σκολαρίκη, είναι μνημείο ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ μιας ΑΣΧΕΤΗΣ Πρωτοδίκου.
 
 
Τακτικοί δικαστές-ανέκδοτα, σε μία ΕΠΟ-ανέκδοτο...
 
Υ.Γ. Και πάλι λέμε, όποιος διαβάσει το άρθρο, δεν θα πρέπει να ασκήσει κανενός είδους βία σε οποιονδήποτε αναφέρεται σε αυτό, δημοσιογράφο ή δικαστή. Θα είναι μεγάλος βλάκας αν το κάνει. Όχι και να κάνουμε μάγκα τον κάθε Λαλάκη Παπαθεοδώρου/Αρούλη Ασβεστά/Ανδρέα Δημάτο, που πληρώνεται με λεφτά από ναρκωτικά και λαθρεμπόριο παντός είδους, μέχρι και λευκής σαρκός...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Ερώτηση: Σκολαρίκι έλεγαν στην αργκώ οι μάγκες.... τί ακριβώς; Ποιος γνωρίζει;

Εικόνα takis xwsiar

ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ όμως φανταζομαι θα μπορούμε να της κανουμε της Κυριας αυτης.Η ποινη μας σιγουρα θα είναι αρκετα μικροτερη από την ποινη ενός επαγγελματια προπονητη,μπροστα στις καμερες!.Και μπροστα σε εκατοντάδες φιλαθλων που αναμεσα τους ηταν και παιδια! Εμενα τουλάχιστον στο δρομο,δυο-τρεις θα με δουν.

Εικόνα Harry red logic

...όχι και λευκής σαρκός!μακριά απο μας ο ρατσισμός!
Ζούμε στην δυναστεία της εξυγίανσης=νιάου νιάου-σπασίμπα και ζακυνθινά μουστάκια!και ο Τεό ο Ελβετός!

και συ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον ...