ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ: ΟΛΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΑΟΚ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ



Μισός ο Πανιώνιος, δίχως Μασούντ-Οικονόμου που τιμωρήθηκαν...εκτάκτως από τη διοίκηση της ομάδας, ''όλως τυχαίως'' πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ και με Σιώπη-Λάμπρου ''να μην προλαβαίνουν'' το παιχνίδι, με το Λάμπρου να ετοιμάζεται να πάει στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο και το Λημνιό του ΠΑΟΚ να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο, στον Πανιώνιο από τον ΠΑΟΚ (απόκομμα από τα ''Παραπολιτικά'' του Σαββάτου),
 
 
ο Πανιώνιος πήρε ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ με σκορ 2-2 πριν από λίγο. Βασικά η σωστή διατύπωση είναι άλλη,
 
Ο ΠΑΟΚ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ''Χ'' ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΑΦΟΥ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΟ 93'.
 
Mάλιστα για να προηγηθεί ο ΠΑΟΚ, ο στόπερ Γκιοατά του Πανιωνίου έδωσε...ασίστ στον Κουλούρη, όπως βλέπουμε εδώ.
 
 
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ; ΝΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;
 
3-4 παίκτες του Πανιωνίου πάλεψαν το παιχνίδι και παραλίγο να κέρδιζαν τον ΠΑΟΚ και τον γκαφατζή ψευτο-''κορυφαίο'' διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ο οποίος αγχώθηκε για να κερδίσει η επίσημη ομάδα του Κράτους και έδωσε μέχρι και...αλλαγή σε πλάγιο στις καθυστερήσεις.
 
Αυτή είναι η ''δυναμική'' της συγκεκριμένης ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ομαδούλας που λέγεται ΠΑΟΚ. ''Ανοιχτά πόδια'' είχε απέναντί του, με γκολ-δώρο του αντιπάλου προηγήθηκε, ελάχιστοι παίκτες του Πανιωνίου πάλευαν και παρ'όλα αυτά ισοφάρισε στο 93'. ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΤΟ 2-2. Μιλάμε για τσίρκο, ΒΑΡΟΣ ΦΑΝΕΛΑΣ=ΜΗΔΕΝ. Ένα μέγεθος επαρχίας διαχρονικά το γυφτο-παοκάκι, διογκωμένο από τους κομπλεξικούς ΑΡΔ-ρεπόρτερ του, οι οποίοι κονομάνε πουλώντας τόνους σανό στη ...συμπρωτεύουσα (άλλη παγκόσμια πρωτοτυπία αυτή, έχουμε και συμπρωτεύουσα ως χώρα...) και φυσικά από κάποιους ψυχανώμαλους δημοσιογράφους του Λεκανοπεδίου Αττικής, όπως αυτούς του παλιού ''ΦΙΛΑΘΛΟΥ'' ας πούμε, Καραγιαννίδη-Γεωργίου, οι οποίοι έχτισαν το μύθο του ''φοβερού λαού του ΠΑΟΚ'', με ''τη μεγαλύτερη δυναμική στην Ελλάδα'', για να πουλάνε φύλλα στη Μακεδονία.
 
ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ Η ΕΠΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ Ο ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ-''ΣΑΒΒΙΔΗΣ'' ΛΕΕΙ ''ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ'', ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΥΛΟΣ, ''ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ'', ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΑΤΣ, ΚΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΥΦΤΟ-ΠΑΟΚΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΣΤΗ ΦΑΠΑ ΟΛΟΙ, Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.
 
Με το ζόρι αυτό το τσίρκο να πάρει πρωτάθλημα, επειδή το θέλει η συγκυβέρνηση των ψεκασμένων; Γίνεται αυτό, αν δεν έχει ομάδα; Εμείς λέμε ΟΧΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ. Πρώτα και πάνω από όλα είναι το άθλημα, όχι τα ''θέλω'' της εκάστοτε συγκυβέρνησης. Ό,τι κι αν κάνει ο Tσίπρας, γκολ δεν γίνεται να μπει μέσα στο γήπεδο να βάλει. Αντί να εκτίθεται όλο το σύστημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, καλύτερα να μας εξηγήσει το τι συνέβη σήμερα στην Ομόνοια. Οι μετακινήσεις οπαδών δεν επιτρέπονται, από όσο ξέρουμε, αλλά ΠΑΟΚτζήδες βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη.
 
ΑΡΑ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΣΩΣΤΑ;
 
Νωρίτερα, πριν μπουν στο γήπεδο του Πανιωνίου, οι ΠΑΟΚτζήδες έπαιξαν ξύλο με Πακιστανούς στο Κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι Πακιστανοί βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν τα γενέθλια του ''μεγάλου προφήτη'' της θρησκείας τους, του Μωάμεθ.
 
 
Δείτε πώς επιτίθενται οι ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣ οπαδοί του ΠΑΟΚ στους Πακιστανούς. Περιμένουμε να μας εξηγήσουν τα sites που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση των ανώμαλων, των διέμφυλων ψεκασμένων, το πώς έγιναν αυτά τα επεισόδια και ποιος ευθύνεται γι'αυτά, ενώ ισχύει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.
 
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ INTERNET ΜΕ ''ΠΥΡΙΝΑ ΑΡΘΡΑ'' ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ''ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΓΑΥΡΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ''. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΒΡΟΜΟ-ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΥΦΤΟΠΑΟΚΑΚΙ, ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ INTERNET ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ''ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ'';
 
Για να δούμε, περιμένουμε. Ο Ολυμπιακός πάντως τους πρόσφυγες τους σιτίζει και τους προμηθεύει ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης...

Σχόλια

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΡΕ ΤΑΚΗ!!!!
Θα μας τρελάνεις;; Πώς γίνεται να εξαφανίζεις σα μάγος τον πιο φορμαρισμένο σου παίκτη (μαζί με τον Σισέ) τον Μάριν; Σε κάθε αγώνα είναι ο κορυφαίος, έχει πάρει μπρος φαίνεται (για την ώρα τουλάχιστον). Είναι μακράν ο καλύτερος χειριστής της μπάλας και διεισδυτικός όσο κανένας άλλος.
Επίσης το θέμα με τις κεφαλιές που μας παίρνουν αβέρτα εντός περιοχής δεν σου λέει ότι πρέπει να παίζει και ο Ένγκελς; Στα χαμένα πηδάει ο Μποτία συνήθως. Δεν το βλέπεις;
Επίσης, δείξε επιτέλους σε κάποιους αμυντικούς ότι πρέπει να πέφτουν με περισσότερη ταχύτητα και δύναμη επάνω στη μπάλα πριν γίνει επικίνδυνος ο επιθετικός. Ειδικά ισχύει αυτό για τον Κούτρη που αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσει οπωσδήποτε.
Ταχτσίδης: Σε τέτοιο βαρύ τεραίν, Τάκη, τι περίμενες από τον πιο βαρύ μας παίκτη;

Ποτέ δεν μου αρέσουν τα κατόπιν εορτής σχόλια. Τα βάζω όμως επειδή αυτές τις σκέψεις έκανα με το που είδα την ενδεκάδα.
Υπάρχουν βέβαια και άλλα ζητήματα, αλλά αφορούν περισσότερο κάποιους παίκτες και όχι τον Τάκη.

ΥΓ: Κρύος ιδρώτας σας έπιασε τώρα, βρωμιάρηδες... Το πιό γλυκό γαμήσι ever θα είναι το φετινό, σιχάματα!

Εικόνα takis xwsiar

Αυτό το "Ολοι Μαζι" εχει καταντηση ΑΗΔΙΑ.Ο μονος που βαζει το χερι στη (δικη του) τσεπη,ειναι ο Μαρινακης.Εαν δεν εισαι ΓΙΔΙ,νομιζω ότι καταλαβαίνεις την διαφορα.

Εικόνα ThomasK

Για τον γυφτοΠΑΟΚ με τους γυφτοπαδούς του, την
ανοχή, το σπρώξιμο και το ξεβράκωμα αυτού, των
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των διαφόρων τσάτσων με καλύπτει
πλήρως ο Σάββας.

Εικόνα ThomasK

Βρε Τάκη, θα μας τρελάνεις κι εσύ; Και με την Κέρκυρα
φοβικά και πλάνο-τουρλουμπούκι; Με το χάλι της άμυνας
κυρίως στα στημένα θ' ασχοληθείς ποτέ; Βαρεθήκαμε πια
να σ' ακούμε να λες πως πρέπει να διορθωθεί το ένα, να
διορθωθεί το άλλο και τίποτε να μη διορθώνεται τελικά.

Μακάρι ο Τζούρτζεβιτς να πήρε μπροστά...

Εικόνα takis xwsiar

Εκτος από τη νικη,το μονο θετικο είναι το "ξυπνημα" του Τζουρτζεβιτς και η δευτερη πολύ καλη παρουσια του Μαριν.Η ομαδα όμως εχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Πισω είναι κουκουρουκου,ειδικα στα στημενα.Προσωπικα μαρκαρισματα μηδεν.Ολοι μια γραμμη,κι ο θεος βοηθος!Ετσι ...δεν. Υ.Γ. Αν διωξει τον Λουτσεσκου ο Σαμπιντι,θα ζητησει αυτος αποζημιωση? Η δεν τίθεται θεμα,λογω περιφερομενης ΤΟΥΡΤΑΣ ? Φανταζομαι εχει γνωση ο Κοουτς!

Εικόνα dimitrov7

Τούρτα κατευθείαν .....

Εικόνα dimitrov7

Γκολ ο Ούρος!!! Χύνω !! Σισέ και Προτό τιτάνες. Μάριν μπαλαδόρος. Και τώρα σπάσιμο .... Τάκη, ψυχάρα, ολυμπιακάρα! Πρόεδρε Βαγγέλα εκμεταλλεύσου χρόνο που δίνει ο σερ Τάκης και βρες προπονητή. Να αναλάβει την κατάλληλη στιγμή.

Εικόνα John Zolo

ΟΥΦΦΦΦΦ...για να δουμε..

Εικόνα John Zolo

Ρε Σαββα...που να πω τον πονο μου ;
Σαν συνεχεια τους αρθρου σου προχθες...2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ...
Τι χαλι ειναι αυτο σημερα ; Τι ξεφτιλα ομαδα ειναι αυτη ; Στο Α' ημιχρονο τουλαχιστον...αλλα δεν προκειται να αλλαξουν ουτε στο Β' κατα τα φαινομενα...η ομαδα εχει παθει πληρη καθιζηση...δεν υπαρχει ψυχολογια...δεν υπαρχουν προσωπικοτητες...δεν υπαρχει προπονητης...δεν υπαρχουν αρχηγοι...κατι μαλακισμενα φοβισμενα παικτακια...καμμια αντιδραση...καμμια οργανωση...καμμια διαθεση απο κανεναν...ουδεις τρεχει...πασιτσες αριστερα δεξια για να φυγει η μπαλα απο τα ποδια τους...
Μαλλον δεν εχουν ακουσει πως μπορει να αντιδρασει ο κοσμος του Ολυμπιακου...ξεκινωντας απο απλους κορνεδες...

Εικόνα savvas gridlock

https://www.facebook.com/651409565044233/photos/a.717375055114350.107374...

Ήρεμα την ώρα του αγώνα, ολων μας τα νεύρα είναι στην τσίτα, όχι βιαστικά συμπεράσματα.

Εικόνα dimitrov7

Νομίζω πως αν χρειαστεί, πολλές διοικήσεις θα κάνουν ακόμα κι αυτό που λες.
Για τα υπόλοιπα ... ας τα θυμούνται κι αυτά κάποιοι στην κάλπη.
Παρεπιπτόντως .... και με αυτά που βλέπουμε στην Κέρκυρα μήπως να πάμε ... κουρτίνα β', που έγραφα τις προάλλες;
Τουτέστιν νέο κανονικό και βαρβάτο προπονητή από φέτος.
Διότι όπως πάει μέχρι στιγμής ανησυχώ για το πρωτάθλημα του χρόνου πλέον.