Ο ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Βαθιά το πόδι στο γκάζι πατάει ο ΠΑΟΚ, δίνοντας βαρύτητα στις μεταγραφές με χρώμα ελληνικό! Το Marca - SL.gr έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το επόμενο ελληνόπουλο που θα ετοιμάσει βαλίτσες με προορισμό την Τούμπα!
Μετά την συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Κυριάκου Κυβρακίδη (όπως αποκάλυψε η στήλη “Non Paper” στην εφημερίδα FORZA) οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να…καπαρώσουν και τον Δημήτρη Μελιόπουλο της Ξάνθης! 
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής κι ένα από τα «καυτά» ονόματα της next generation όχι μονάχα της Ξάνθης, αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου παρακολουθεί πολύ καιρό από το τμήμα σκάουτινγκ του «Δικεφάλου του Βορρά».  
Ωστόσο ο νεαρός παίκτης αποτελεί παλιό γνώριμο του Ραζβάν Λουτσέσκου δεδομένου πως επί των ημερών του Ρουμάνου προπονητή στην Ξάνθη προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα. 
Κάτι που αν μη τι άλλο «φωτογραφίζει» την εκτίμηση του κόουτς στο ταλέντο του Μελιόπουλου, ο οποίος έχει ξεκινήσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα φετινά παιχνίδια της θρακιώτικης ομάδας, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά κι άλλων συλλόγων της “Big 4”.
Παρεμπιπτόντως και έτσι επειδή οι λεπτομέρειες ενίοτε κάνουν την διαφορά, ο Μελιόπουλος βρίσκεται υπό την στέγη του διδύμου Καρύδα – Φούγια και είναι μανατζερικά «ομόσταβλος» με τον κόουτς Λουτσέσκου.  
Σημειωτέων πως η κατ΄αρχήν συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη έκλεισε στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ απομένει να διευκρινιστεί αν ο Μελιόπουλος θα ακολουθήσει το δρομολόγιο με προορισμό την Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι.
 
Δείτε ξανά τώρα τα 3 γκολ του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη το Σάββατο, το τι κάνει ο ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ τερματοφύλακας Ζίβκοβιτς της Ξάνθης στο πρώτο και στο τρίτο γκολ και το πού είναι (ή δεν είναι) όλη η άμυνα των γηπεδούχων στο 0-2
 
κι ελπίζουμε να καταλάβετε το ότι φέτος ο Ολυμπιακός αγωνίζεται κόντρα σε εκατομμύρια (ρούβλια...) αντιπάλους, για να πάρει το πρωτάθλημα. Κρίμα γιατί ως τώρα, παρά τα όσα ακούγονταν από το 2013, θεωρούσαμε τον Πανόπουλο της Ξάνθης καθαρό. Δελεάστηκε από τον αέρα που φυσάει πάνω στο Golendri, φαίνεται...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Ο "πολύς" και μέχρι πέρσι λαλίστατος Πανόπουλος
θεραπαινίδα κι αυτός Ιβάν και Μελισσανίδη.
Το να πουλάει και στη μεγαλύτερη τιμή απόλυτο δικαίωμά
του. Το μεμπτό και η ξεφτίλα είναι να το κάνει λίγο πριν
τον αγώνα με τον αγοραστή. Και ακόμα πιο εξευτελιστικό
είναι παίχτες του -αν όχι όλη η ομάδα- να στήνονται κανονικά
στον αγώνα και να μην τρέχει τίποτε. Τίποτε για κανέναν πούστη
της "εξυγίανσης".

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ξέρεις Σάββα,χρόνια πολλά κιόλας,άμα σηκώνεις το σακάκι και βάζεις την κάλτσα στο συρτάρι εύκολα καταλήγεις να εκβιάζεσαι αλλά και να στηρίζεσαι στη μεγαλοθυμία και τα δωράκια των διαφόρων ξένων και εγχωρίων ηθικών στοιχείων....

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ας κάνει ο πρόεδρος τα απαραίτητα κι ας πάρουν όσους Μελιόπουλους θέλουν οι άμπαλοι