ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ 1983 ΜΕ ΠΑΕ ΟΦΗ ΠΑΡΟΥΣΑ



Συνεχίζουμε από εδώ τα του θέματος ''ΠΑΟ-ΟΦΗ παράρτημα βαρδινογιαννικό'' και συνιδιοκτησία. Επιστρέφουμε στο 1983, σαν σήμερα κυκλοφορεί η παρακάτω είδηση στις εφημερίδες.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 7-12-1983
 
 
Το Ηράκλειο Κρήτης από προχθές βράδυ απέκτησε και σύνδεσμο Παναθηναϊκών φιλάθλων... Η δυσφορία, οι ψίθυροι και σε μερικούς Κρητικούς η αγανάκτηση, προκλήθηκε από το γεγονός ότι στην τελετή παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ, φωτογραφία των οποίων δημοσιεύτηκε χθες σε τοπική εφημερίδα αφήνοντας πολλά υπονοούμενα.
 
Ο ''αντικειμενικός κι αμερόληπτος'' ΦΙΛΑΘΛΟΣ τα έγραφε αυτά, έτσι; Όχι το ''γαυρο-ΦΩΣ''. Φανταστείτε τώρα ένα υποθετικό σενάριο, να ιδρύει σύνδεσμο οπαδών σε μία επαρχιακή πόλη ο Ολυμπιακός και στην τελετή των εγκαινίων να παρευρίσκεται αντιπροσωπεία από τη διοίκηση της τοπικής ΠΑΕ, η οποία παίρνει μέρος στη Superleague-Α' Εθνική. Πόσες δικογραφίες κατά του (όποιου) Μαρινάκη θα έφτιαχναν σε αυτήν την περίπτωση οι στημένοι και επίορκοι δικαστικοί λειτουργοί, Κορέες, Ανδρεάδηδες και Δασκαλόπουλοι; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τον Ολυμπιακό και κάποιον παράγοντά του, από το 1925 που ιδρυθήκαμε μέχρι σήμερα; Αν ναι, ορίστε, να το δούμε και να αναθεωρήσουμε. Αν δεν υπάρχει όμως, πού ακριβώς στηρίζονται όσοι λένε ''ό,τι κάνανε οι Βαρδινογιάννηδες τη δεκαετία του '80 που κυριαρχούσαν στο ποδοσφαιρικό και μη παρασκήνιο, κάνουν τώρα οι γαύροι Κόκκαλης-Μαρινάκης, από το 1996 κι έπειτα''; Ανάμεσά τους βρίσκονται και πολλά κωθώνια γαύροι, ''απροσκύνητοι''...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Ο Κούγιας αρχικά και ο Γεωργίου στη συνέχεια μίλησαν
για έλεγχο των μετοχών του ΠΑΣ Γ. από τον ΠΑΟΚ. Δεν
φαίνεται να συγκινήθηκε κάποιος από τους...υπερευαίσθητους
διώκτες της διαφθοράς και μπλα μπλα. Είναι πνιγμένοι
στο να ψάχνουν ακόμα για τον Μαρινάκη. Μόνο παρατεταγμένους
στον τηλεοπτικό σταθμό "Ε" να βαράνε προσοχή στους Καμμένο
και Ιβάν δεν τους είδαμε. Τα τσανάκια.
Και καταγγέλλουν τους άλλους, το πουστράκι ο Τσίπρας και
το παχύδερμο ο Καμμένος, για διαπλοκή. Θα έρθουν και οι
εκλογές, ελεεινοί απατεώνες.

Εικόνα holland74

και εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ...

Άντε γαμή.., άντε γαμή, άντε γαμήσου Παντελή......

Εικόνα Red Kokkinos

Ριχτα τους Σαββα! Την καλημερα μου αδερφι.