Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ



Αντιγράφουμε από το προχθεσινό κείμενο του Γιώργου Παπαχρήστου στα ''ΝΕΑ''.
 
Ναυάγιο
Στο μεταξύ, για όλους εμάς τους "βάζελους" η επαπειλούμενη κατάρρευση της συμφωνίας για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής από έναν όμιλο κυρίως ελληνοαμερικανικών επενδυτών μάς πληγώνει αφόρητα, πρέπει να ομολογήσω.
Γιατί μας πληγώνει; Διότι δύο εκ των επενδυτών, οι κύριοι Τζον Κουδούνης και Τζον Κάλαμος, οι οποίοι είχαν δεσμευθεί ότι θα κάνουν την Εθνική Ασφαλιστική "ακόμη πιο μεγάλη", φαίνεται πως είχαν αποδεχθεί "πρόταση" (ή μήπως "παράκληση") του Μεγάρου Μαξίμου να αναλάβουν στο πλαίσιο της εισόδου τους στην Ελλάδα και τον ευρισκόμενο στο φάσμα της χρεοκοπίας Παναθηναϊκό!
Η επιθυμία του προέδρου Αλέξη να βρεθεί λύση για την ομάδα της καρδιάς του, η οποία παραπαίει δραματικά, όχι μόνο αγωνιστικά (τρώμε τη μια ήττα μετά την άλλη) αλλά κυρίως, και περισσότερο, οικονομικά, δεν φαίνεται να ευδοκιμεί, αφού οι ελληνοαμερικανοί υποψήφιοι μεσσίες πιθανολογείται πως αποσύρονται μετά την αδυναμία τους να πλαισιώσουν το σχήμα που θα έπαιρνε την Εθνική Ασφαλιστική με σοβαρούς χρηματοδότες.
Οι Ελληνοαμερικανοι "ήταν μια κάποια λύση" για την ομάδα με τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς με τον Πρωθυπουργό, και το διαφαινόμενο ναυάγιο της Εθνικής Ασφαλιστικής ρίχνει πια βαριά τη σκιά του και στο Μαξίμου, καθώς όλα δείχνουν ότι θα του σκάσει στα χέρια ο Παναθηναϊκός.
Να πω ότι δεν λυπάμαι; Λυπάμαι, και μάλιστα πολύ…
 
Τζούλης Συναδινός και Φλαμπουράρης με την ΑΕΚ.
 
 

 
Η Ευκλειδούλα η Τσακαλώτου στα επίσημα της Τούμπας.
 
 
Και βεβαίως ο Τσίπρας κολλητιλίκια με Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''.
 

 
Τώρα ο Τσίπρας παλεύει να σώσει και τον ΠΑΟ. Την ίδια ώρα όλη η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να χώσει στη φυλακή το Βαγγέλη Μαρινάκη. Προχθές βγήκε αυτό το τσουτσέκι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του τίποτα που λέγεται Τζανακόπουλος στο twitter (διαδίδει κιόλας ότι είναι φανατικός Ολυμπιακός...) κι έλεγε πάλι ''υπόδικο'' το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επειδή τον ενοχλούν όσα γράφονται στις εφημερίδες του Μαρινάκη. Ο Τσίπρας από το βήμα της Βουλής πριν από λίγες μέρες στοχοποίησε ανοιχτά το Μαρινάκη, μιλώντας για εισαγγελείς. Από το ίδιο βήμα διακήρυττε κάποιους μήνες πριν ότι ''ο Σαββίδης είναι δικός μας''.
 
Ραντεβού στην κάλπη, όπου θα τιμωρηθεί η πιο αντιολυμπιακή κυβέρνηση όλων των εποχών, πολύ χειρότερη ως προς την αντιμετώπιση του Θρύλου και από τις Χούντες του Μεταξά και του Παπαδόπουλου. Μπορεί να έχουμε και εκπλήξεις σύντομα σχετικά με αυτό...
 

Σχόλια

Εικόνα takis xwsiar

Κοιταζω την φωτογραφια του Μελ με τον υπουργο του.Παιδια ας το παραδεκτουμε,περα από οπαδικα κτλ κολληματα.Εξω από τη ΦΥΛΑΚΗ είναι ωραια.Θα'λεγα και ποιο ευχαριστα.Δικαιως ο ανθρωπος δειχνει μια ικανοποιηση,σαν ανθρωπος πανω απ'ολα τ'αλλα.Εκει που ηταν στην μπουζου,μετα από λιγα χρονια κανει κολλητιλικια με υπουργούς.Απ'την άλλη και οι υπουργοι σοφα πραττουν.δεν ξερεις καμια φορα,τετοιου είδους γνωριμίες μπορει στο μελλον να φανουν χρησιμες.Εστω και για να βρίσκεις ευκολα τσιγαρα η καρτες για το κινητο σου.Ιδωμεν!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Σάββα η προσπάθεια ξεκίνησε την επαύριο του αντίο του Γιάνναρου.Σε πρώτη φάση η όποια κυβερνητική βοήθεια ήταν να πουν καμιά καλή κουβέντα στις τράπεζες που χρωστάνε (αν δεν κάνω λάθος στην Πειραιώς και την Alpha).Πιστεύω πως αν η Αττικής ήταν σε σχετικώς καλή κατάσταση και στον έλεγχο του δημοσίου , θα είχαν δώσει λύση (βλέπε παράλληλο τραπεζικό κρατικό σύστημα του τρισμέγιστου καπιταλοκουμμουνιστή Δραγασάκη).Από κει και πέρα ,σε όποιον μιλάει αμυδρώς ελληνικά και θέλει να κάνει επενδύσεις στη χώρα μας (λέμε και κανένα αστείο) του πασάρουν την ιδέα της διάσωσης του βάζελου.Πριν από τους ελληνοαμερικανούς είχε γίνει προσπάθεια και με την cosco αλλά και με κάτι Γάλλους.Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαική χώρα ο βάζελος θα είχε ήδη πέσει κατηγορία ή κατηγορίες και θα είχαν πουληθεί τα πάντα για να ξεπληρώσουν.Περιμένω με μεγάλη προσμονή τα εξής.1ον.Το μπάμ του βάζελου.2ον.Το μπάμ του μπουγάτσα όταν με το καλό εξαφανισθεί στο αρχιπέλαγος γκουλάγκ ο Ρώσσος.3ον.Το μπαμ της ικτερικιάς όταν θα πρέπει να σταματήσει το χτίσιμο του κοτετσιού.ΥΓ.Ποιός είναι ο Τάσος ο Μπούρας ρε παιδιά?Για καφέ πήγαινε στο πεντάγωνο?

Εικόνα savvas gridlock

Κολλητος του Πάνου Καμμενου και εκδοτης της SPORTDAY ο Μπούρας.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Και τι κάνει και βολτάρει ρε Σάββα εκεί πέρα?Έχει καλό αμυντικό ρεπορτάζ η κωλοφυλλάδα?

Εικόνα savvas gridlock

Υπομονή φίλε, αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι. Καταλαβαίνω την αδημονία του κόσμου, αλλά αν ειπωθούν όλα μαζί, δεν θα καταλάβει κανείς τίποτε, είναι εξειδικευμένα θέματα πωλήσεων οπλικών συστημάτων, πρέπει να πάει το έργο σιγά-σιγά, βήμα-βήμα, ώστε στο τέλος που θα έρθει η ώρα να ηχήσουν τα κανόνια, να μην μπορεί κανείς να διαψεύσει, ούτε να σταθεί στα επί μέρους. Αν θες να σου πω από τώρα πάντως το τέλος, θα βρει αγκαλιά τον Ιγκνάτιεβιτς με τον Τζούλη. Τώρα δεν ξέρω τι ρούχα θα φοράνε σε αυτήν την αγκαλιά, μπορεί να είναι με τα κοστούμια τους, μπορεί με τα μελιτζανιά, μπορεί γυμνοί με ρόμπες...

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Όπως έσωσε τη χώρα ο τσιπροβάζελος έτσι θα σώσει και το συννοικιάκο σωματείο Αμπελοκήπων-Κολωνακίου.
Καλή επιτυχία στο τοπικό..