ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣτΕ: ''ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ''



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
«Υποδείξεις δεν δεχόμαστε από πουθενά. Δεν είναι δυνατόν ορισμένοι να διανοούνται ότι δεν υπάρχουν δικαστήρια. Καλώ για τελευταία φορά σε αυτοσυγκράτηση. Υπάρχουν όρια στα λόγια», είπε ο Νίκος Σακελλαρίου, παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης
Στο αποκορύφωμά της έφτασε σήμερα η αντιπαράθεση μεταξύ των δικαστών και της κυβέρνησης κατά τη σημερινή 33η τακτική συνέλευση της  Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

Η γενική συνέλευση των Εισαγγελέων πραγματοποιήθηκε μέσα σε έντονο κλίμα αντιπαραθέσεων.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του ανέφερε ότι για την κυβέρνηση το ζήτημα της πάταξης της διαφθοράς είναι κεντρικό πολιτικό ζήτημα.
«Η κατάσταση που επικρατούσε σε όλους τους τομείς της οικονομικής, πολίτικης και κοινωνικής ζωής πρέπει να λάβει τέλος. Ήταν μία κατάσταση προσβλητική για τους θεσμούς της Δημοκρατίας. Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό είχε κατακλύσει τα πάντα. Δέσμευση της Κυβέρνησης  είναι ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να λάβει τέλος και θα λάβει τέλος με τη δική σας προσπάθεια. Η Κυβέρνηση έχει αποδείξει κατ επανάληψη την εμπιστοσύνη στους έλληνες δικαστές και εισαγγελείς, Όχι μόνο με νομοθετικές ρυθμίσεις,  αλλά και με την τοποθέτηση τους σε κρίσιμα όργανα,  όχι δικαστικά, που μέσω αυτών απονέμεται Δικαιοσύνη.
Γνωρίζουμε τα προβλήματα. Ολοκληρώθηκαν και άμεσα θα υπάρξει στελέχωση όλων των δικαστηρίων της χώρας από προσωπικό. Προχωράμε σε επίπεδο υποδομής  των δικαστηρίων. Υλοποιήσαμε την αύξηση των οργανικών θέσεων στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και των Εισαγγελιών Εφετών και σας υπόσχομαι πως του χρόνου θα αυξήσουμε και τις οργανικές θέσεις στους εισαγγελείς πλημμελειοδικών.
Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία διάσπασης  του Πρωτοδικείου Αθηνών που οι συνθήκες εργασίας ξεπερνάνε κάθε φαντασία. Να εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος του 1981 για τη διάσπαση του Πρωτοδικείου. Όνειδος για μία ευνομούμενη πολιτεία να υπάρχει νόμος από το 1981 για τη λύση του προβλήματος και κανένας να μην παίρνει μία γενναία απόφαση για την υλοποίηση του νόμου. Την μεθεπόμενη εβδομάδα θα έχουμε συνάντηση με Δημάρχους και περιφέρεια. Και πιστεύω ότι μέσα στο 2018 θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας.
Τελειώνουν οι εργασίες της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για τη Δικαστική Αστυνομία. Το σχέδιο νόμου μετά από διαβουλεύσεις θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή.
Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς σε όλα. Υπάρχουν προβλήματα  όχι μόνο όταν ένα βούλευμα κάνει να εκδοθεί πάνω από ένα χρόνο από όταν ο αρμόδιος εισαγγελέας παρέδωσε  την πρόταση. Το κρίσιμο βούλευμα περίμενε η κοινωνία πάνω από 13 μήνες. Δοκιμάστηκαν οι αντοχές της Δικαιοσύνης. Πρωτόγνωρο να υπάρχει τέτοια καθυστέρηση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Αποφάσεις  δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από το ανέλεγκτο της δικαστικής κρίσης. Πρόβλημα είναι επίσης το γεγονός ότι εκδόθηκε πρόσφατα  από το ΣτΕ απόφαση που ακυρώνει τον έλεγχο των δηλώσεων του πόθεν έσχες». 
Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο κ. Σακελλαρίου, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Κοντονή του λέει: «Σας παρακαλώ παρερμηνεύετε, θα με  αναγκάσετε να αποχωρήσω».
Ο υπουργός Δικαιοσύνης συνέχισε, λέγοντας ότι όπως στο πολιτικό προσωπικό όλης της χώρας δέχεται τον έλεγχο, άλλο τόσο η κοινωνία πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχει απόλυτη διαφάνεια  στη διαδικασία του ελέγχου.
Ακόμα, ο κ. Κοντονής ανέφερε ότι θα πρέπει στον τομέα των ανακοινώσεων δικαστικών Ενώσεων να υπάρχει μια αυτοσυγκράτηση.
Μάλιστα επικαλέστηκε παλαιά  ανακοίνωση της ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (23.7.2017) περί Τουρκίας και Πολωνίας, ενώ δύο ημέρες πριν, όπως είπε η ίδια Ένωση εξέδωσε αντίθετη ανακοίνωση  για τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν Έκανε έκκληση ο υπουργός Δικαιοσύνης για αυτοσυγκράτηση όταν οι δικαστικές Ενώσεις εκδίδουν ανακοινώσεις γιατί αντίθετα τορπιλίζουν το κλίμα συνεννόησης που η κυβέρνηση επιδιώκει διακαώς με τους δικαστικούς λειτουργούς.
Αναφορικά με τους πλειστηριασμούς ο κ. Κοντονής ανέφερε ότι υπάρχει  εκτεταμένη παραπληροφόρηση και προσέθεσε ότι το  νομοθετικό πλαίσιο που υφίσταται προστατεύει την πρώτη κατοικία δανειοληπτών μέχρι μεγάλου ποσού.
«Σε πολλές περιπτώσεις δανειολήπτες δεν εισέφεραν ούτε ένα ευρώ. Όλοι όσοι έχουν πρόβλημα να απευθύνθηκαν στη Δικαιοσύνη και είναι βέβαιον ότι τα Ειρηνοδικεία θα προστατεύουν τους φτωχούς συμπολίτες μας που βρέθηκαν στο έλεος τους και προσέθεσε, η Κυβέρνηση δεν θα τους αφήσει στο έλεός τους.
Έχει φτάσει σε σημείο να βαπτίζονται πρώτη κατοικία σπίτια με πισίνες, με αποτέλεσμα οι πολίτες να πληρώνουν αδρά τις ανακεφαλαιοποιήσεις των Τραπεζών».

Νικόλαος Σακελλαρίου
Μετά από λίγο έλαβε το λόγο ο πρόεδρος του ΣτΕ και ανέβηκε στο βήμα, τονίζοντας:
«Μετά την τελευταία τοποθέτησή μου ανήμερα της επετείου αποκατάστασης της δημοκρατίας ήλπιζα να είχε τερματιστεί η στείρα αντιπαράθεση Δικαιοσύνης  και Κυβέρνησης. Είδα όμως ότι η αντιπαράθεση αυτή να αναζωπυρώνεται σήμερα σε αυτή την αίθουσα από τον υπουργό Δικαιοσύνης. Καταγγέλλω από το βήμα αυτό την ''ωμή'' παρέμβαση στην Δικαιοσύνη.
Υποδείξεις δεν δεχόμεθα από πουθενά,  Είμαστε σε δύσκολο σταυροδρόμι. Είμαστε στο σκοτάδι που μας έβαλαν τα μνημόνια. Χρειάζεται ενότητα.
Δεν είναι δυνατόν ορισμένοι να διανοούνται ότι δεν υπάρχουν δικαστήρια. Καλώ για τελευταία φορά σε αυτοσυγκράτηση. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ για τον πόθεν έσχες γιατί η υπόθεση βρίσκεται σε διάσκεψη. Οι δικαστικές αποφάσεις θέλει δεν θέλει κανείς πρέπει να γίνονται σεβαστές γιατί αυτό ορίζει το Σύνταγμα. Τη δημοκρατική νομιμοποίηση μας,  μας την παρέχει το Σύνταγμα. Υπάρχουν όρια στα λόγια παρουσία μου κύριε υπουργέ ήταν άκαιρη η παρέμβαση. Λυπάμαι πολύ που αναγκάζομαι να υιοθετήσω τέτοιους τόνους. Δεν θα κάνουμε υποχωρήσεις στην άσκηση των καθηκόντων μας».

Παρέμβαση Δ. Ασπροεγέρακα
Ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρης Ασπρογέρακας, μόλις ο κ. Κοντονής κατέβηκε από το βήμα, απάντησε στον υπουργό Δικαιοσύνης για το πόθεν έσχες: «Ούτε έγκλημα ούτε απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων είναι. Φέρτε μας νόμο και θα καταθέσουμε αυτά που πρέπει. Οι εισαγγελικοί και δικαστικοί λειτουργοί θα καταθέσουν όλα όσα πρέπει ενσυνειδήτως. Για τις δικαστικές αποφάσεις, ο εισαγγελέας εφαρμόζει τον νόμο.
Η δικαστική απόφαση πρέπει να εφαρμοστεί από όλους. Ακόμα και οι μη αρεστές αποφάσεις  πρέπει να εφαρμόζονται. Κανείς δεν μπορεί να απαιτήσει από δικαστή να προχωρήσει στην έκδοση βουλεύματος εξάλλου υπήρχε μειοψηφία».
Όμως, απάντησε ο κ. Κοντονής, στον πρόεδρο της Ένωσης ότι όταν υπάρχουν εξαιρέσεις από τις δηλώσεις πόθεν έσχες για τα χρήματα σε θυρίδες ή αλλού, τότε φαλκιδεύεται ο νόμος. Αυτό που ισχύει για όλους πρέπει να ισχύει πρωτίστως για δικαστικούς. Δεν είπε η Κυβέρνηση ότι οι δικαστές και οι εισαγγελείς θέλησαν να κρύψουν παράνομα προϊόντα. Αυτό είναι ερμηνεία. Δεν κάναμε δίκη προθέσεων. Ούτε ότι υπάρχουν επίορκοι δικαστές. Αυτά είναι πέρα από την Κυβέρνηση.
Επανήλθε όμως ο κ. Ασπρογέρακας, επισημαίνοντας ότι σε κάθε συνταγματικά προσδιορισμένη χώρα υπάρχει ένα ανώτατο δικαστήριο. Αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο να μην καταθέσουμε πόθεν έσχες.
 

 

 
Αυτοί εδώ οι τύποι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όλα τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, εγκαλούν άλλους, μεταξύ αυτών οπαδούς σαν κι εμάς, ότι δεν σεβόμαστε τους θεσμούς και δη τη Δικαιοσύνη. Υπουργός Δικαιοσύνης υποτίθεται, που σπούδασε και Νομική (γελάει ο κόσμος...) και εγκαλείται ανοιχτά από τον ανώτερο δικαστή της χώρας για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Τι να πει κανείς βέβαια για την πιο γελοία κυβέρνηση όλων των εποχών, που εξέλεξε ο πιο γελοίος λαός του πλανήτη, ο ελληνικός, με τους εκατομμύρια ''απροσκύνητους'' πολίτες...
 

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Ενας οργανισμος για να ειναι υγειης πρεπει να εχει πανσπερμια αποψεων.
Η Αριστερα ως πολος εχει να επιδειξει πολλους αγωνες στα ανθρωπινα δικαιωματα και στα δικαιωματα της εργατικης ταξης.
Αυτο ειναι καλο.
Απο την αλλη στην πραξη το συστημα του κομμουνισμου απετυχε γιατι θελησε να κουρεψει την αριστεια και να ισοπεδωσει τους ανθρωπους προς τα κατω, ολοι πτωχοι για να μην υπαρχουν ανισοτητες.
Κουρεψε την φιλοδοξια και την δημιουργικοτητα των ανθρώπων οι οποιοι επρεπε να υπακουν τυφλα στον πεφωτισμενο πατερουλη ηγετη. Μαλιστα το συστημα ειναι παγκοσμοιοποιητικο, εαν επικρατουσε ο κοσμος δεν θα ειχε συνορα.
Εμεις βεβαια βλεπουμε πως η παγκοσμιοποίηση εχει ταραξει ολο τον κοσμο και στο τελος ο πλουτος μαζευεται απο τους ελαχιστους που ελεγχουν πρωθυπουργους και προεδρους.
Ενω εχω μεγαλη αντιπαθεια για το αριστερο συστημα, εχω μεγαλη συμπαθεια για αυτους που θεωρω αγνους αριστερους οπως ο Μικης, που μεσολαβησε μαλιστα να μας φερει τον Μπουκοβι, που μεσολαβησε να φερει τον Καραμανλη μετα την Χουντα ως καταλληλοτερη λυση Εθνικης συμφιλιωσης, τον Γλεζο που τιμια αποχωρησε απο τον Συριζα ζητωντας συγγνωμη που παρέσυρε αθελα του τον κοσμο σε ενα ψεύδος, τον Κυριακο Σταμελο του Πολυτεχνειου που ενω του προταθηκαν αξιωματα απο τον φιλο του Κ Λαλιωτη αρνηθηκε να παρει και να ωφεληθει, και μαλιστα σε προσφατη συνεντευξη αποκαλυψε και αληθειες που ενοχλουν χωρις να υπολογισει στο προσωπικο του κοστος.
Εγω αυτους τους Αριστερους τους εχω πανω αξιακα με τα οποια λαθη τους γιατι ειναι γνησιοι ανθρωποι και λεβεντες και θα μπορουσαν να ειναι οι καλυτεροι μου φιλοι και ας ειμαι δεξιος, γιατι οι ανθρωποι πρεπει να ειναι ανθρωποι και να συνεννοουνται μεταξυ τους.
Αυτο που δεν μπορω να συγχωρεσω ειναι τον ΨΕΥΤΗ τον σημερινο που μας πηρε στο λαιμο του και μας εχωσε μεσα 100δις.
Με τους φιλους αριστερους Ολυμπιακους που μοχθουν καθε μερα να βγαλουν το ψωμμακι τους ειμαι διπλα και παντα βοηθουσα οταν ημουν στην καταλληλη θεση. Ολοι ανθρωποι ειμαστε και πρεπει να ειμαστε καλοπροαιρετοι και να ακουμε τον διπλανο μας.
Τυχαινει ο ΨΕΥΤΗΣ και η ομαδα του οι ΓΥΠΕΣ να σπιλωνουν την ομαδα μας και να προσπαθουν να την καταστρεψουν, εδω λοιπον περιμενω ολους τους Ολυμπιακους να τον αντιμετωπισουν.
Ο ΠΑΟΚ εχει παντου οπαδους ενω για εμας απαγορευονται οι μετακινησεις, ΤΥΧΑΙΟ?
Η Αριστερα εχει και αλλες επιλογες για να εκφραστει ο ψηφοφορος της αλλα δεν νοειται Ολυμπιακος να στηριζει τον ΨΕΥΤΗ

Εικόνα matrasimca

Σαββα,

Ειχε βγει πριν κατι μερες καποιος και σε εκραζε πως ταχα τα βαζεις με την κυβερνηση της Αριστερας και τον Αλεξιο.
Πως θα κοψει να σε διαβαζει και πως προσβαλεις την εργατια και τους Αριστερους που ζουν στον Πειραια.
Θα πρεπει να κατανοησουν καποιοι πως κανενας Σαββας και κανενας Γαυρος δεν εχει προβλημα με την τιμια Αριστερα, αλλα εχει προβλημα με την μεταλλαγμένη φασιστερα του Αλεξη Τσιπρα.
Καθε τιμιος Αριστερος λοιπον εχει εναλλακτικες λυσεις.
Υπαρχει και το ΚΚΕ για παραδειγμα για να εκφραστει καποιος, που ειναι τιμιο και σταθερο στις θεσεις του για πολλα χρονια.
Εμεις εδω εκφραζουμε την αγανακτηση μας προς την προσποιουμενη Αριστερα των Συριζαιων τους οποιους βραβευουν για το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ οι Ευρωπαιοι και οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ με αποκορυφωμα την βραβευση Τσιπρα στο Παρισι για τα οικονομικα βασανιστηρια που μας υποβαλλει, και που κανενα αλλο κομμα δεν τολμησε να περασει.
Εκφραζουμε την αγανακτηση και την αντιθεση μας στην χρησιμοποιηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ και του Προεδρου μας για αντιπερισπασμο απο τους νομους και τα ψηφισματα που μονο αυτοι τολμησαν να ψηφισουν και θελουν να αποσπασουν την προσοχη του λαου απο αυτα και να τα μετατρεψουν σε μισος εναντιον της ομαδος μας, ενος υποδειγματος αθλητικου οργανισμου και εταιριας σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Αυτα γιατι ειτε καποιοι μπαινουν και γραφουν ως Συριζοτρολ ειτε γιατι κοιμουνται ορθιοι μη αντιλαμβανομενοι πως παιζεται το παιγνιδι στην πολιτικη σκακιερα.
Εγω για να εχουμε ολα τα χαρτια ανοιχτα δεν ειμαι αριστερος αλλα σεβομαι ολα τα τιμια κομματα και τους τιμιους πολιτικους.
Πιστευω πως ολες οι αποχρωσεις πρεπει να εχουν θεση για να υπαρχει ισορροπία στην χωρα και για αυτο ειναι αναγκαια η υπαρξη της Αριστερας (οχι της μεταλλαγμενης) για να προασπιζεται τα δικαιωματα των ασθενεστερων συμπολιτων μας μεταξυ αυτων και παμπολων οπαδων του Ολυμπιακου.
Ας το γνωριζουν αυτο οσα τρολ μπαινουν να γραψουν εδω μεσα πως ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

Εικόνα Harry red logic

Συμμερίζομαι τις απόψεις σου φίλε.
Ξέρεις τι πιστεύω η καλύτερα τι δείχνει μια εύκολη αποκωδικοποίηση της συμπεριφοράς του "Τραμπ-μερκελ-πουτινο-μαδουρόφιλου"?
Ότι είναι έχει ξεπεράσει τον κυνισμό (βλέπουμε ψυχρά χωρίς συναίσθημα την πραγματικότητα) και έχει απογειώσει τον αμοραλισμό!
Η αριστερά και οι ιδέες της είναι το όχημα για να καταλάβει την εξουσία υποσχόμενος και παραπλανώντας!
Νομίζω οτι εάν του πρόσφερε όχημα εξουσίας ο εξαποδώ(ντυμένο με ελκυστικά χρώματα και αρώματα)θα το χρησιμοποιούσε χωρίς δισταγμό.
Ρωτήστε και τον Αλέκο που του έδωσε το δαχτυλίδι…κάτι ξέρει…
Υ.Γ Ο βαστάζος… του σαρδανάπαλου και απηνής διώκτης του θρύλου κάνει ότι μπορεί για να κερδίζει την εύνοια του,μοντέλο γενιτσαρισμού...,θλιβερά όντα αιχμάλωτα ενός αρρωστημένου ναρκισσισμού χωρίς έρμα!

Εικόνα Νικηφορος Φωκας

Αγαπητε φιλε, αν και δεν ειμαι υπερ της πολιτικης συζητησης σε ερυθρολευκες ιστοσελιδες γιατι ο Ολυμπιακος μας ΠΡΕΠΕΙ και ΕΙΝΑΙ πανω απο κομματα και ιδεολογιες (διοτι ειναι πιο ΚΑΘΑΡΟΣ και ΑΓΝΟΣ) εν τουτοις δεν μπορω να μην σχολιασω οπου δω 'Θεοποιηση' της αριστερας....ειναι φυσικο να αποστρεφεσαι και να προσπαθεις να αμφισβητησεις την ΑΡΙΣΤΕΡΑ που βλεπεις μονο και μονο επειδη ειναι αποκρουστικη και δεν την 'φανταζοσουν' ετσι...Ομως δυστυχως ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και μαλιστα κατα την γνωμη μου ειναι μια απο τις καλυτερες στον κοσμο εκτος να εχεις να μας υποδειξεις καποια αλλη (οχι στα λογια αλλα στην εφαρμογη μιλω...)οσο και να ψαξεις ολες οι αλλες ειναι χειροτερες. Επισης μπορει να καταλογισεις στο ΣΥΡΙΖΑ και στον ΤΣΙΠΡΑ οτιδηποτε (και μαλλον θα εχεις δικιο) αλλα οχι οτι δεν ειναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...ειναι και μαλιστα απο τους πιο παραδειγματικους. Ρωτησε μονο τον εαυτο σου ποιος τοπος στην ιστορια της ανρωποτητος προκοψε ποτε με ΑΡΙΣΤΕΡΑ....δεν θα βρεις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ! Αντιθετως οπου προκοψαν οι λαοι προκοψαν με καπιταλισμο (με ολα τα προβληματα τους)σε καπιταλιστικες χωρες η συντριπτικη πλειοψηφια απολαυσε και απολαμβανει τους καλυτερους μισθους και τα περισσοτερα εργασιακα δικαιωματα ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... (βλεπε Σουηδια-Νορβηγια-Φινλανδια-Βελγιο-Ολλανδια-Γαλλια-Αγγλια-Δανια-Ισπανια-Αυστραλια ΚΛΠ ΚΛΠ) αλλωστε ολα τα παιδια (και κυριως των αριστερων)που φευγουν απο την Ελλαδα της Αριστερας σημερα ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ(Βελγιο-Γερμανια-Αυστραλια κλπ) και κανενα σε ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ (Κουβα-Βορειος Κορεα...)χωρες.
Αυτα ειχα να πω διοτι οταν πεφτουν οι μασκες και φαινεται το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προσωπο (στην εφαρμογη) της όποιας ιδεολογιας ειναι οντως σκληρο για αυτους που αφελως και με καλη προθεση τις ειχαν πιστεψει να αναγνωρισουν το λαθος τους...γιαυτο και εγω ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΙΔΕΕΣ και ΠΟΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (κουστουμακι κομμενο και ραμμενο απο αλλους δηλαδη) γιατι η ζωη αυτη που ηρθαμε να ζησουμε σε τουτο τον πλανητη ειναι μικρη και δυσκολη και δεν την διαθετω να εξυπηρετησω τα συμφεροντα κανενος φιλε μου.
Τα πραγματα ειναι απλα (και καθολου ονειρικα) αγαπητε για οποιον ΘΕΛΕΙ να τα δει, δυστυχως η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ειναι καλη μονο στο ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ και στα ΛΟΓΙΑ γιατι οπου επεκρατησε (κυριως με την βια) οχι μονο φιλεργατικη δεν ηταν , οχι μονο κοινωνικα ευαισθητη δεν ηταν αλλα διαγκωνιζονταν με τον Φασισμο και τον ΕθνικοΣοσιαλισμο (Ναζηδες δηλαδη) ποιος ειναι πιο ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ...
Αυτα τα λιγα με τις θερμοτερες μου ευχες για καλα Χριστουγεννα και μια πραγματικα καλη Νεα Χρονια που θα μας φερει και το ΟΓΔΟΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !

Εικόνα Buckethead

Στο κεντρικό χώρο ομιλίας της Βουλής, ο υφυπουργός υγείας, είπε. Πήραμε την Κυβέρνηση, ώρα να πάρουμε και την εξουσία. Πέρασε στα ψιλά η τοποθέτηση του. Η διακυβέρνηση της χώρας, από μόνη της, δεν φέρνει την εξουσία. Ελπίζω, εύχομαι, όχι κινούμενος από οπαδικά αισθήματα, ότι ο Μαρινάκης θα διορθώσει το λάθος των Ελλήνων.
Είναι άνθρωποι φανατικοί και ως εκ τούτου επικίνδυνοι.

Εικόνα ThomasK

Πρώτη φορά υπουργός Δ/νης καταφέρθηκε εναντίον των δικαστών
σε παρόμοια συνέλευσή τους και πρώτη φορά δικαστές έφτυσαν
κανονικά υπουργό Δ/νης. Μόνο που οι θρασύτατοι απατεώνες και
φυρερίσκοι δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. Θα καταλάβουν όμως...

Δεν θυμάμαι πού πήρε το μάτι μου δυσαρέσκεια συριζαίου (δημοσιογράφου;)
για την ανακοίνωση της 'Ενωσης δικαστών & εισ/ων εναντίον του
Ερντογάν, παρότι κάλυψε τον Τσιπράκο στο ζήτημα της μη έκδοσης
των Τούρκων στρατιωτικών. Η σχιζοφρένεια μαστίζει τον κάθε
συριζαίο και φαίνεται να 'χει πλήξει σαν επιδημία μεγάλο τμήμα
του ελλ. λαού.

Εικόνα matrasimca

Οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρα κοφινια λεει ο λαος αλλα δεν ακουει ουτε αυτα που λεει.
Οι Συριζαιοι εταξαν ενα λεκανοπαιδιο κερασια σε προεκλογικα ψεμματα αλλα ο σοφος λαος που εκτιμησε το ΟΧΙ-ΝΑΙ του Αλεξη τον ξαναεστειλε στο πρωτο γραφειο.
Οι αποφασεις των πολιτικων επηρεαζουν και τον αθλητισμο οπως επερεασαν προς τα κατω ολες τις Ελληνικες ομαδες, μια και η εφορια στις μεταγγραφες ειναι 100%.
Θελουμε δεν θελουμε ασχολουμεθα με την πολιτικη και καθηκον καθε πολιτη ειναι να αποκαθηλωνει οσους εγιναν πρωθυπουργοι με ψεμματα απο οποια παραταξη και αν προερχονται.
Δεν ειναι ολοι ιδιο, δωστε ευκαιριες μεχρι να βρουμε τον καλυτερο αλλα ο Πινοκιο τελειωσε και οταν πεσει θα χασει ολα του τα ερισματα.

Εικόνα Harry red logic

Καμιά έκπληξη! ‘ Έχουν δώσει ποικίλα, πλείστα όσα δείγματα γραφής και ο συγκεκριμένος σπεύδει σαν τον γενίτσαρο να εκτελέσει τις εντολές του αφεντικού του για να κρατήσουν την καρέκλα.
Γκαιμπελικές μέθοδοι και σοβιετικού τύπου μηχανισμοί και πρακτικές!
Αυτό είναι αθλητικό , οπαδικό site στην υπηρεσία του Δαφνοστεφανωμένου Εφηβου.
Δεν πολιτικολογούμε αλλά τι δεν είναι πολιτική? Κάθε ανθρώπινη ενέργεια κάθε δράση έχει στο κύτταρο της πολιτικό νόημα και σημασία έστω και αν αυτό δεν είναι πάντοτε ορατό δια γυμνού οφθαλμού!
Αυτοί οι τύποι, απροκάλυπτα, θρασύτατα, όπως χιλιάδες φορές όλοι μας έχουμε τονίσει πολεμούν με λύσσα τον Ολυμπιακό γιατί δεν μπορούν να τον υποτάξουν και να τον καταστήσουν υποχείριο τους.
Όχι στον φασισμό όποιο προσωπείο και να μασκαρεύεται!
Το μέγα ερώτημα? Ποιος με ποια μέθοδο θα καταφέρει να ξυπνήσει το Υπέρτατο Αφεντικό?
Τον Ελληνικό λαό!