Ο ΖΑΜΠΡΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΟΣ ΤΟΥ GOLENDRI-DNA



Kανονικά αυτά τα βγάζουμε στο facebook ή στο twitter, αλλά με τα απανωτά reports από ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αντιολυμπιακούς και την αυλή του Λαλάκη Παπαθεοδώρου, μέχρι και του τρύπιου Αϊδινιώτη, οι σελίδες μας στα social media μπορεί να εξαφανιστούν ανά πάσα ώρα και στιγμή (τα πάνε καλά με τις Αρχές όλων των ειδών οι ρουφιάνοι...), οπότε θα το βάλουμε εδώ, για να μην πέσει ποτέ.
 
Ανάρτηση στο golendri-dna για την απόκτηση Ζαμπράνο από τον Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' στις 2 Σεπτεμβρίου 2017, ''μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού, που τον ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να τον πάρει 2 καλοκαίρια''. Για να μην δίνετε κλικ, δείτε τη φωτό.
 
 
Προχθεσινό άρθρο στο golendri-dna για το πώς...έφυγε ο Ζαμπράνο από τη Θεσσαλονίκη ως αποτυχημένος, μαζεύοντας τα πράγματά του. Ημερομηνία 12 Δεκεμβρίου 2017.
 
 
Δείτε εδώ κολλητά τις δύο φωτογραφίες των άρθρων, από το ίδιο site που χρηματοδοτεί ο Ιγκνάτιεβιτς (με ρούβλια από τα διάφορα Golendri), μέσα σε διάστημα μόλις 3,5 μηνών.
 

 
Ειλικρινά, παρά τις αναρίθμητες βρομιές του και τα Golendri που σουλατσάρουν σε Αιγαίο και Ιόνιο και απειλούν να μας πνίξουν με την μπόχα τους, κάπου τον λυπόμαστε το Ρωσοπόντιο Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''. Τζάμπα τα (πολλά) λεφτά που μοιράζει για προπαγάνδα, της πλάκας δουλειά κάνουν οι υποτακτικοί του...

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

…. για το Μπάσκετ:
Νομίζω ότι ο Σφαιρό και οι παίκτες μας πλησιάζουν... στην σφαίρα των loosers!
Το μέταλλο της ομάδας μπάσκετ του Θρύλου αρχίζει και σκουριάζει…,
Φοβάμαι πως ο τράκης θα μας πάρει το πρωτάθλημα για πλάκα.
Όσο για τους παικταράδες μας, τους Nbaers μου φαίνονται ..βιτάμ!

---Αγγελόπουλοι: καλές οι νίκες στην Euroleague , αλλά στα πολύ δύσκολα τα παλληκάρια πελαγώνουν, θέλει ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΑ το μέταλλο του Μπάσκετ!(μας έπιασε τον κώλο και η χανούμισα!)

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Ο Ρώσος είναι τόσο λαμόγιο που ήρθε στην Ελλάδα και δεν αγόρασε Ποντιακή ομάδα αλλά Πολίτικη και οι μπουγάτσες δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει.Οσο για τα Goledrini δεν γίνεται να εξαφανιστούν .Κάποια μέρα τα πράγματα θα αλλάξουν και ο Ακης θα βρεί παρέα.

Εικόνα takis xwsiar

Περασε η προταση του Ολυμπιακου στο Δ.Σ. ,υπερ της αντισυνταγματικότητας του νομου για το κωλημα με τις μετοχες. Η "ομορφια" τωρα! Απων από το Δ.Σ.,ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΓΙΑΝΝΙΝΑ!! ΟΣΟ Η ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ!!

Εικόνα Warrior 7

Μελλοντικά θα τους συγχωνεύσει με τον όμιλο του υποτακτικού του, εκτός βέβαια αν αρχίσουν και σκάνε οι βόμβες του ζαράκια και την κάνει με ελαφρά...

Εικόνα Romain

Ο ρόλος του ρωσσοπόντιου και οι στόχοι της αποστολής του στην Ελλάδα δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Το αγωνιστικό δε μέρος αν και σημαντικό για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη αποδοχή του από τα μπαόκια έρχεται σε δεύτερη μοίρα από αυτό της προπαγάνδας. Αυτός είναι και ο λόγος της χρηματοδότησης των μέσων όπως το βοθροσάιτ.

Καί οι λαλάκηδες απλά κάνουν τα ντελίβερι μπόις της Γκαρκάσοβας.

Ο Ιγκνάτεβιτς λέγεται ότι είναι ο προπομπός του Πούτιν στην Ευρώπη και έχει ξεκινήσει το ταξίδι του απο το Ελλαδιστάν. Βέβαια σαν παλιάτσος μόνο για κανα θίασο είναι ικανός.