ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ''



Αντιγράφουμε από το τελευταίο σχετικό μας άρθρο.
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ή και οποιοσδήποτε άλλος από τους 28, μπορεί να υποβάλει αίτηση, ώστε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να ασκήσει αναίρεση κατά του βουλεύματος, όσον αφορά τις παραπομπές/κατηγορίες (οι κατηγορούμενοι δεν μπορούν να ασκήσουν μόνοι τους αναίρεση, πρέπει να απευθύνουν σχετική αίτηση, εκθέτοντας τους λόγους για αναίρεση, ώστε η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου να κρίνει αν πρέπει να ασκηθεί αναίρεση ή όχι, αν δηλαδή είναι όλα νομικώς ορθά ή όχι, και, μόνο αν κρίνει ότι είναι, τότε να την ασκήσει).
Η αίτηση αυτή μπορεί να απορριφθεί και να μην ασκηθεί αναίρεση, εάν η εισαγγελέας κρίνει πως το βούλευμα είναι νομικώς ορθό (η αναίρεση ελέγχει ΟΧΙ την ουσία της υπόθεσης, αλλά τη νομική ορθότητα-πληρότητα του βουλεύματος, αν έχει, δηλαδή, όλα τα στοιχεία που απαιτεί ο νόμος, όπως, λόγου χάρη, αιτιολογία, αν τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία κ.α.).  Σε αυτήν την περίπτωση θα προσδιοριστεί δικάσιμος, ώστε να γίνει/ξεκινήσει η δίκη, άγνωστο το πότε, λογικά στο επόμενο εξάμηνο.
Η αίτηση μπορεί να ευδοκιμήσει και να ασκηθεί αναίρεση, εάν η εισαγγελέας κρίνει πως το βούλευμα ΔΕΝ είναι νομικώς ορθό.  Σε αυτήν την περίπτωση η αναίρεση άγεται ενώπιον συμβουλίου του Αρείου Πάγου, το οποίο θα αποφανθεί σχετικώς.  Χρόνος συγκεκριμένος εντός του οποίου θα πρέπει να γίνει αυτό δεν υπάρχει, έχουμε περιπτώσεις στον Άρειο Πάγο που απόφαση βγήκε σε λίγους μήνες, έχουμε και άλλες που απόφαση βγήκε σε πολλούς μήνες.
Αν η αναίρεση απορριφθεί, πάμε σε δίκη.  Αν, όμως, ευδοκιμήσει η αναίρεση του βουλεύματος, η υπόθεση και η κατηγορία δεν τελειώνουν εκεί, παρά επιστρέφει το πράγμα στο Συμβούλιο Εφετών για νέα κρίση, δηλαδή νέο  βούλευμα.  Ανάλογα με τον λόγο για τον οποίο ευδοκίμησε η αναίρεση θα επιληφθεί και το συμβούλιο. Δηλαδή, όπως υπονόησε χθες ο μεγάλος Κυριάκος Θωμαϊδης, μπορεί το δικαστικό συμβούλιο, αν η αναίρεση ευδοκιμήσει και η υπόθεση ξαναγυρίσει εκεί, και ανάλογα με τον λόγο για τον οποίο ευδοκίμησε η αναίρεση, να ασχοληθεί ξανά ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, δηλαδή ακόμη και με τις κατηγορίες που κατέπεσαν.
 
Τι έγινε λοιπόν, όπως μάθαμε πριν από λίγο;
 
Αναίρεση για νομικούς λόγους άσκησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών για τους στημένους αγώνες στο χώρο του ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα η υπόθεση να επανεξεταστεί δικαστικά.
Με το επίμαχο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών είχαν παραπεμφθεί κατά πλειοψηφία, με ψήφους δύο έναντι ενός, σε δίκη με την κατηγορία της αλλοίωσης ποδοσφαιρικού αποτελέσματος, παράγοντες του ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος όμως είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, απάτης, εκβίασης και άλλες, ενώ αντιμετωπίζει και κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος για σύσταση και συμμορία.
Για την ίδια υπόθεση είχαν παραπεμφθεί σε δίκη συνολικά 27 άτομα, παράγοντες του ποδοσφαίρου, για διάφορά αδικήματα που σχετίζονται με στοιχήματα και στημένους αγώνες.
Μετά την άσκηση αναιρέσεως από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την τελική απόφαση για την πορεία της υπόθεσης από δικαστικής πλευράς θα έχει προσεχώς το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Το γελοίο sdna, με τους συντάκτες στοιβαγμένους στα αμπάρια του Golendri πανηγυρίζει, αλλά ως συνήθως κάνει προπαγάνδα.

- ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ που στοχοποιείτε ξανά τον Σταμαδιάνο, ΔΕΝ είναι εισαγγελέας ο άνθρωπος, ΕΦΕΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ είναι και προορίζεται για Αρεοπαγίτης μάλιστα. ΑΣΧΕΤΟΙ.
 
 
- ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, από πού προκύπτει αυτό το ''ουδέποτε στο παρελθόν έχει απορρίψει αίτηση αναίρεσης από Εισαγγελέα το συμβούλιο του Αρείου Πάγου''; Γελάνε μαζί σας ΟΛΟΙ οι δικηγόροι, συχνότατο φαινόμενο είναι οι αναιρέσεις να ΜΗΝ γίνονται αποδεκτές. Αν ήταν όπως μας τα λέτε, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΙ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; Ρόμπες, ε ρόμπες αστοιχείωτες...
 
 
- ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, από πού κι ως πού ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης είναι ''Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου''; Τότε η Ξένη Δημητρίου τι είναι; ΑΝΤΙ-εισαγγελέας είναι ο άνθρωπος, ΑΣΧΕΤΟΙ και ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ επικίνδυνοι.
 
Πανηγύριζαν οι επιδοτούμενοι με τα ρούβλια του λαθρεμπορίου όπλων, ναρκωτικών, τσιγάρων και λευκής σαρκός ''δημοσιογράφοι'' του Golendri κι όταν βγήκε το ''βούλευμα Σταμαδιάνου'', τώρα πανηγυρίζουν που...κατέπεσε το βούλευμα. Εμείς περιμένουμε να κριθεί η αναίρεση του κυρίου Βουρλιώτη από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, για του οποίου τη σύνθεση φανταζόμαστε θα δοθεί μάχη.
 
ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΘΗΚΕ, ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙ.
 
Αν γίνει αποδεκτή η άσκηση αναίρεσης, τότε η υπόθεση γυρίζει πίσω στο Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών.
 
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ''ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ'', ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ GOLENDRI-DNA; ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΝΕΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΤΟ ΑΝ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
 
Κι εδώ περνάμε στην σφαίρα της παράνοιας.
 
ΡΕ ΚΩΘΩΝΙΑ ΤΟΥ GOLENDRI-DNA, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΟΣ''; ΤΩΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ..ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ Ή ΟΧΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ;
 
Ηλίθιοι και απατεώνες προπαγανδιστές, ας μην παρασύρεται ο κόσμος του Ολυμπιακού από τα ελεεινά ψέματά τους. Μόνο για να παίρνουν τα ρούβλια του Ιγκνάτιεβιτς (αυτά που βγαίνουν από το λαθρεμπόριο ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ...) κάθε μήνα είναι ικανοί, για τίποτε άλλο. Εμείς λέμε και τώρα ό,τι λέγαμε από την πρώτη στιγμή, από τη διαρροή για το ''βούλευμα Κορέα'' το καλοκαίρι του 2014.
 
Η ΓΕΛΟΙΑ ΑΥΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΘΩΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΑΝ ΠΑΕΙ, ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟ CORIOPOLIS=''ΣΤΗΜΕΝΑ'' 2011.
 
Και σε κάθε περίπτωση, αν αναιρεθεί το βούλευμα, υπόδικος ΔΕΝ θα είναι ο Μαρινάκης. Όλοι όσοι τον χαρακτήρισαν έτσι, μεταξύ αυτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό το τσουτσέκι ο ''δικηγόρος'' (υποτίθεται...) Τζανακόπουλος (φανατικός γαύρος δηλώνει κατά τα άλλα...), θα αποδειχθούν ΨΕΥΤΕΣ και ΑΣΧΕΤΟΙ...

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Παιδιά, για να μην το γράφω στον καθένα σας, η γνώμη μου είναι ότι κακώς εσείς εδώ στα σχόλια, οι περισσότεροι γαύροι εκεί έξω και τα δικά μας ΜΜΕ βγάζουν μία εικόνα ''μας την κάνανε, την πατήσαμε'' με την εξέλιξη. Κάθε άλλο παρά αυτο εγινε, ο Μαρινακης ΔΕΝ θα δικαστει καν, θα δουμε στο τελος αν θα παει σε δικη, με τι κατηγοριες και ποτε. Μην πεφτουμε στη λουμπα του καθε ασχετου και στημενου, τυπου sdna.

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Δεν γνωρίζω καθόλου νομικά.Το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι οτι προ ολίγων ημερών είχα γράψει στο fb Του φίλου Μ. Γαβαθιώτη οτι η εγκληματική οργάνωση Συριζανελ θα''τραβάει '' σκόπιμα την υπόθεση μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Εικόνα matrasimca

Στον ανορθοδοξο πολεμο πλεον Σαββα, ας το αντιληφθουν ολοι οι Γαυροι η απαντηση θα ειναι μια και μονο μια
STRONGLY POLITICA εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα vagio

Προσωπικά σαν Βαγγέλης ευχαριστώ όλα τα παιδιά του σάιτ για τα άρθρα που ανεβάζουν και ενημερωνόμαστε επι της ουσίας για το τι συμβαίνει. Ιδιαιτερα να ευχαριστήσω το Σάββα. Είσαι η επιτομή του γαύρου ρε Σάββαρε.

Εικόνα dimitrov7

Νομίζω πως αυτή η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη. Δεν εξέπληξε κανένα. Φυσικά ο χρόνος που εκδηλώθηκε δεν είναι τυχαίος. Πάντα όλα τούτα γίνονται πριν από παιχνίδια της ομάδας μας. Το συγκεκριμένο έγινε και στην εκπνοή της προθεσμίας. Ούτε κι αυτό τυχαίο αλλά σκηνοθετημένο. Βαρετό παιχνίδι και καθόλου πρωτότυπο πλέον. Τους μάθαμε.
Μάλλον προβλέψιμη και η συνέχεια, τουλάχιστον όλοι καταλαβαίνουμε πως θα το πάει η κυβέρνηση.
Κατά τα άλλα το άρθρο που ποστάρει ο Red Captain τα λέει όλα. Το παιχνίδι είναι πολιτικό και συνεχίζει να κρατάει τον Βαγγέλα και την ομάδα σε μια ιδιότυπη ομηρία. Όταν ολοκληρωθούν δικαστήρια κλπ,κλπ τελειώνουν τα παραμύθια κι αρχίζει το κυνήγι της εξυγιαντικής λαγόκοτας.
Τώρα οι χρόνοι πάνε πίσω.
Ελπίζω πως ο Βαγγέλας δεν θα κάτσει καλά. Ούτε με την ομάδα, ούτε με τις τηλεοπτικές άδειες, ούτε με τα πολιτικά αλλά θα το πάει μέχρι τέλους. Κι αυτοί ας κάνουν το χειρότερο τους. Το κάνανε και με την Γιούβε κάποιοι στην Ιταλία. Και αυτή τους "μπιπ" χρόνια τώρα στα γήπεδα και στα δικαστήρια.
Επιστρέφοντας λοιπόν στα βασικά .... νίκη μεθαύριο στο παιχνίδι με παράρτημα μαφιόζου και βαρβάτες μετεγγραφές τον Γενάρη. Όχι ακριβές - σώνει και ντε - αλλά βαρβάτες. Παιδιά μπαλαδόρικα και αφρυδάτα που να διψάνε για αίμα.

Εικόνα Harry red logic

Κόκκινε Καπετάνιε,
Εξαιρετικό ,γιατί είναι απολύτως ρεαλιστικό άρθρο!
Λέμε ότι δεν πολιτικολογούμε όμως τι δεν είναι πολιτική?
Το δάκτυλο δεν μπορεί να κρύψει το σώμα είτε όμορφο είτε δύσμορφο!Ποιός δεν καταλαβαίνει τον φοβερό διωγμό που έχουν εξαπολύσει κατα του Θρύλου?
Στην περίπτωση μας έχουμε να κάνουμε με την αποθέωση του φαρισαϊσμού, της υποκρισίας!
Αλλοίμονο στους αφελείς που εξαπατώνται ! Ένα ελαφρυντικό έχουν:
Πρόκειται για μια πανούργα συμμορία λαοπλάνων, θεατρίνων που όμοια της δεν έχει ξαναδεί ο τόπος ,τουλάχιστον την τελευταία 50ετία!
Πως θα ξεμπλέξουμε? Μόνον όταν ξυπνήσει μια ικανή πλειοψηφία του λαού.
Πότε θα γίνει αυτό? Νομίζω ότι θα πάρει αρκετό χρόνο.
Άλλωστε και οι ξένοι είναι ευχαριστημένοι:
Το γελαδερό βοσκόπουλο κρατάει ήσυχο το κοπάδι στο μαντρί!
Κουράγιο, υπομονή και αγώνας για αφύπνιση των αφελών!
ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Υ.Γ Ο μυστακοφόρος αγράμματος υποτιθέμενος νομικός το παίζει γενίτσαρος Ιμπραήμ!
Ξέρει όμως το φινάλε του Ιμπραήμ?

Εικόνα Spiros Legend

Ενώ το Δικαστικό Συμβούλιο ΠΕΤΑΞΕ στα σκουπίδια τις κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης ΟΜΟΦΩΝΑ, με 3-0 ψήφους, αυτά τα ΒΡΟΘΟΛΥΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, μιλάνε ότι πετάχτηκε στα σκουπίδια το σκεπτικό του Σταμαδιάνου, που αφορούσε, ως μειοψηφία, μόνο τις κατηγορίες που τελικά οδήγησαν σε δίκη, με πολύ ελαφρύτερο κατηγορητήριο τον ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ τους. Πραγματικά, τόσα ψέμματα, τόση ασχετοσύνη, τέτοια ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ προπαγάνδα και τέτοια διαστρεύλωση της πραγματικότητας σε ένα σκουπιδοκείμενο, δεν πρέπει να έχει ξαναυπάρξει. Το μόνο που δεν είπαν, είναι ό,τι θα δικαστεί ο Μαρινάκης από τον Άρειο Πάγο, επί της ουσίας και ότι είναι άκυρο το βούλευμα, άρα ισχύει το αρχικό κατηγορητήριο του Κορέα. Και να γράφανε τέτοια τερατολογία, οι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, οι χολερισμένοι αγράμματοι αντιολυμπιακοί θα καταλάβαιναν ότι τα βγάζουν από το κεφάλι τους; Με τίποτα... Μιλάμε, απευθύνονται στο κατακάθι της κοινωνίας, πιο κάτω δεν πάει... Σε αυτήν την πούστρα που έγραψε αυτόν τον οχετό, να της θυμίσω ότι έχει να φάει Ζμπρώξιμο από τον Βαγγέλα, που θα της βγει από το λαρύγγι...Σκουλήκια βρωμερά που ζείτε μες το χώμα, την βούρτσα μας θα πάρετε για μια φορά ακόμα!

Εικόνα leonidas73

https://www.gavros.gr/blog/arthrografia/ksana-sto-arma-ton-eksygianton-o...

ΜΑΝΟΛΟ...πάντα επίκαιρος!!!

Εικόνα leonidas73

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=925293

Μόνο σε Μαρινάκη παίζουν τους σκληρούς..αλλού ανοίγουν τα πόδια με άνεση....απλά επικίνδυνοι...

Εικόνα leonidas73
Εικόνα Μυλοποταμίτης

Απορία: έκανε κάποιος από τους κατηγορουμένους αίτηση αναίρεσης ή από μόνος του ο αντιεισαγγελέας, πρωτόβουλα;

Εικόνα ThomasK

Δικαίωμα αναίρεσης (υπέρ του νόμου) μόνο η εισαγγελία
του ΑΠ. Οι κατηγορούμενοι θα μπορούσαν να ζητήσουν
μέσω της εισαγγελίας ΑΠ αναίρεση υπέρ αυτών, αλλά δεν
κατέθεσε κανείς σχετική αίτηση. Ο Μαρινάκης θέλει να
οριστεί το ταχύτερο η δίκη για να ξεμπερδεύει. Οι κατηγορίες
θα μπορούσαν να σταθούν μόνο αν δίκαζαν ο Κοντονής και
οι γνωστοί ΑΡΔ και "υπερεισαγγελείς" και "υπερδικαστές"
(Ζούγκλας, Παπαθεοδώρου και τα λοιπά τσατσόνια και σιχάματα).

Εικόνα ThomasK

Εδώ έγινε κανονική αναίρεση, εμπρόθεσμη. Υπέρ του νόμου
θα 'ταν εάν γινόταν εκπρόθεσμα, οπότε και δεν θα επηρέαζε
το κύρος του βουλεύματος, αφού ο σκοπός της θα 'ταν απλώς
και μόνο η εξασφάλιση της ορθής εφαρμογής του δικαίου στο
μέλλον.

Εικόνα savvas gridlock

Aπό μόνος του κινήθηκε σίγουρα, έχει το δικαίωμα.

Εικόνα takis xwsiar

Μια και τους αρεσουν στο ΣΚΑΤΟΣΑΙΤ τα "δικαστικα" θεματα,και ο Κοντονής κόπτεται για τις καθυστερησεις στην δικαιοσύνη,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΣΕΚΑΠ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ?

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Η μεγάλη πλάκα θα είναι να γίνει δεκτή η αναίρεση,να επιστρέψει σε άλλους δικαστές και να απαλλαγούν όλοι.Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.Πραγματικά όμως,πιο σοβαρές υποθέσεις να ασχοληθεί η ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει (λαθρεμπόριο καυσίμων με βόμβες σε βενζινάδικα και πλοία, ξέμπαρκες σακούλες με χασισάκι αλβανικό κλπ κλπ)?????

Εικόνα savvas gridlock

Να'χουν να στήνουν site φιλε, να κονομανε απο κανα λαθρεμπορα ολκης που τους συντηρει.

Εικόνα Red Captain

Σωστότατος!!!!! Μπράβο savvas για το άρθρο σου...ποιο πολύ για τους νέους μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. Γιατι εμείς των πέτρινων χρόνων γελάμε με τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ των ΑΡΔ του λαθρέμπορα "αλλοδαπού"... και γελώντας λέμε στους νεους μας (στα ομορφα πηγαδάκια στον ΝΑΟ πριν κάθε αγώνα) ..την ΑΚΡΟΠΟΛΙ την βλέπετε... όταν πέσει η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ θα πέσει και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!!!

Εικόνα giorg7

Μόνο με πρόστιμο 20.500 τιμωρήθηκε ο μπαουγκ για το ματς με τη ζέλα. Όταν όλοι ακόμα και οι μπαουγκαρχες τσάτσοι λέγανε ότι είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει τιμωρία κεκλεισμένων. Απίθανα πράγματα

Εικόνα thita

έτσι ακριβώς

το κακό για τους φίλους του golendri με την υπόθεση αυτή είναι αφενός πως παίζουν μεν μπάλα εισαγγελείς, ψηλοί παναθηναϊκάκηδες κ.λπ., αλλά τελικά αποφασίζουν δικαστές και αφετέρου πως οι καθυστερήσεις (για τις οποίες, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ λέει το άρθρο, πριν δύο μήνες διαμαρτυρόντουσαν, πλην τώρα επιχαίρουν) στην διεξαγωγή της δίκης (αν γίνει δηλαδή δίκη, διότι ακόμη και εάν αναιρεθεί το βούλευμα και επιστρέψει η υπόθεση σε συμβούλιο εφετών, μπορεί το νέο βούλευμα του συμβουλίου αυτού να είναι πλήρως απαλλακτικό) θα σημαίνουν πως μπορεί να μας χαιρετήσουν στο μεταξύ κοντονήδες, που κατά δήλωση ακόμη και του Προέδρου του Σ.τ.Ε. (φανταστείτε) παρεμβαίνουν στην δικαιοσύνη και καμμένοι, οπότε δεν βλέπω καλά τα πράγματα, διότι πολύ απλά υπόθεση δεν υπάρχει, με δυο ψευδομαρτυρίες δεν καταδικάζονται άνθρωποι μάγκες

αναμένουμε εναγωνίως πύρινα άρθρα του σδνα για το ότι ο τάδε αρειοπαγίτης που θα μετέχει του συμβουλίου που θα κρίνει την αναίρεση, πάει για εξετάσεις όχι στο ΥΓΕΙΑ, αλλά στο μετροπόλιταν, που είναι κοντά στο Καραϊσκάκης, ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ... (κ.λπ.)