ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡ



Παραθέτουμε τις 2 άκρως κατατοπιστικές ανακοινώσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, σε συνέχεια του προχθεσινού κειμένου μας για τις ακραίες αντιδράσεις των ''θυμάτων ρατσισμού από γαύρους'' ΓαλλΙΔΩΝ (και όχι Γάλλων) της Τουρ, στο βόλεϊ ανδρών, εδώ
 
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ένα αδικαιολόγητο κρεσέντο γαλλικών αναρτήσεων και δημοσιευμάτων κατά του Ολυμπιακού και των φιλάθλων του, με αφορμή την αποβολή του αθλητή της Τουρ, Νέιθαμ Βουμπεαινά.
Η ιστορία του συλλόγου μας και η πορεία του διαχρονικά αποδεικνύουν, ότι ο Ολυμπιακός, ήταν, είναι και θα είναι κατά του ρατσισμού και οποιασδήποτε συμπεριφοράς στρέφεται κατά των αξιών που πρεσβεύει ο αθλητισμός και η ευγενής άμιλλα.
Τα παραπάνω έχουν αποδειχθεί κατ' επανάληψη σε εκδηλώσεις όλων των τμημάτων μας, με επικεφαλής το ποδοσφαιρικό. Τα όσα ισχυρίζονται και καταγράφονται από μερίδα του Τύπου στη Γαλλία, αποτελούν προϊόν παρεξήγησης αφού ουδείς άλλος πλην του αθλητή άκουσε το παραμικρό. Το αποδεικνύει το βίντεο του αγώνα, αλλά και η στάση του προπονητή και των συμπαικτών του, που τον ρωτούσαν γιατί έφυγε από τη θέση του σερβίς.
Στο 24-24 λοιπόν του πρώτου σετ, σε ένα κρίσιμο σημείο για την εξέλιξη του αγώνα, ο αθλητής της Τουρ πήγε στο σερβίς και μερικοί από τους οπαδούς μας τον υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες και σφυρίγματα, όπως συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, σε ανάλογες περιπτώσεις. Πέραν τούτου ουδέν.
Έχει τεράστια απόσταση η αποδοκιμασία από τα ρατσιστικά συνθήματα, τα οποία καταδικάζει απερίφραστα ο σύλλογος μας όπου κι αν συμβαίνουν και μάλιστα υπήρξε πρωτοπόρος στον αγώνα κατά του ρατσισμού, με επικεφαλής τον Γάλλο πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Κριστιάν Καρεμπέ.
κι εδώ.
 
Εκδόθηκε σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (CEV) σχετικά με τη διαμαρτυρία του σωματείου της Τουρ, για τα όσα ισχυρίστηκε ότι συνέβησαν στη διάρκεια του πρώτου σετ της  μεταξύ μας αναμέτρησης, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στις 6 Δεκεμβρίου.
Βάσει της απόφασης αυτής:
* Η διαμαρτυρία της Τουρ, απορρίπτεται.
* Το υπέρ της ομάδας μας αποτέλεσμα, με 3-0 σετ, επιβεβαιώνεται.
* Η αποβολή του αθλητή της Τουρ, Νέϊθαν Γουνεμπάϊνα, επιβεβαιώνεται.
Τα παραπάνω αποτελούν την απόλυτη δικαίωση του συλλόγου μας, στην αναίτια επίθεση που δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες τόσο από τους ιθύνοντες της Τουρ, όσο και από μερίδα του Γαλλικού Τύπου. Μια επίθεση που αδιανόητα ενστερνίστηκαν και αναπαρήγαγαν, ακόμα και Ελληνικά μέσα και ιστοσελίδες (και κάποιοι... «επαΐοντες» του αθλήματος) στη «λογική» της «λάσπης» που εκτοξεύουν διαρκώς προς το σύλλογο μας.
Οι απαράδεκτοι ισχυρισμοί και χαρακτηρισμοί προς τον σύλλογο μας, αλλά και τη χώρα μας, για ρατσιστικές συμπεριφορές δεν υιοθετήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Το γεγονός ότι δεν επιβλήθηκε καμία ποινή για ρατσιστική συμπεριφορά στον Ολυμπιακό και απορρίφθηκε η διαμαρτυρία της Τουρ, επιβεβαιώνει πανηγυρικά τον αναίτιο χαρακτήρα και τον παραλογισμό των ισχυρισμών των Γάλλων, οι οποίοι ξέφυγαν από τα ανεκτά όρια συμπεριφοράς για να δημιουργήσουν θέμα εκ του μη όντος.
Η προσπάθεια σπίλωσης του συλλόγου μας σε διεθνές επίπεδο και ταύτισής του, με ρατσιστικές συμπεριφορές, έπεσε στο κενό και όσοι αναλώθηκαν σε αυτές οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη, για τις κακοήθειες που υποστήριζαν.
Τέλος επειδή όπως προαναφέρθηκε, οι ισχυρισμοί των Γάλλων ξεπέρασαν τα ανεκτά όρια, ενημερώνουμε ότι ως διοίκηση θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, εναντίον όλων αυτών που επιχείρησαν να σπιλώσουν το όνομα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., για την πλήρη αποκατάσταση της υστεροφημίας, του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου.
 
Προς όλους όσοι προσπαθούν να ταυτίσουν το Σύλλογο-ΣΥΝΔΕΣΜΟ με τη διαρκή στήριξη στη UNICEF και τη σίτιση και ένδυση προσφύγων στο Λιμάνι της πόλης μας, του Πειραιά, με ρατσιστικές συμπεριφορές,
 

 
είτε αυτοί είναι οι έμμισθοι υπάλληλοι του γελοίου κόμματος που μας κυβερνά, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο left.gr φερ'ειπείν ή στο τσοντο-site με τους στοιβαγμένους στα αμπάρια του Golendri εργαζόμενους, εμείς τους δείχνουμε τον δρόμο για το μαύρο πάσσαλο του έρωτα. Λουκάρετέ τον από πίσω, να βρείτε τη χαρά που ψάχνετε, ΓΕΛΟΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ που σπιλώνετε ελληνική ομάδα σε διεθνείς διοργανώσεις με αχαρακτήριστα ψεύδη. Διεθνές ματς, ένα κάρο ξένα μάτια βρίσκονταν στου Ρέντη, υπάρχει το βίντεο του αγώνα, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και για κάπoιους μπάσταρδους και ξεφτιλισμένους αντιολυμπιακούς, κάποια ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ, ''σάλος, ρατσιστές, χρυσαυγίτες γαύροι, ου ου ου''. Μόνο και μόνο για να γίνει θόρυβος και ''να την πούμε κάπου στο γαύρο'', ακόμη και στο βόλεϊ, ώστε να πάει περίπατο το παραμύθι ''μόνο με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό έχουμε πρόβλημα, που είναι εγκληματική οργάνωση, όχι με τα υπόλοιπα τμήματα του Ολυμπιακού''.
 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ...ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ''ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΛΕΟΣ, ΤΙ ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ''. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ''ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ''; Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ CEV ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΕΙΝΑΙ ''ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ''; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ''ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ'', ΚΙ ΑΥΤΟΙ ''ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ'' ΕΙΝΑΙ;
 
Οι Γαλλιδούλες της Τουρ που έχουν κάνει επάγγελμα τις ''αντιρατσιστικές'' καταγγελίες για να κερδίζουν ματς, τη δουλειά τους κάνουν, έτσι κι αλλιώς ''τρύπες'' είναι. Οι Έλληνες ''δημοσιογράφοι'' ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ που σπιλώνουν ελληνική ομάδα σε διεθνείς διοργανώσεις, πόσο ξεφτιλισμένοι είναι; Πόσο ''τρύπιοι''; Η...τιμη-μένη ΕΣΗΕΑ τι ρόλο βαράει σε αυτήν την κωλο-χώρα; Μόνο για να διαγράφει γαύρους δημοσιογράφους έχει ευαισθησίες; Εμείς το δηλώνουμε ανοιχτά από εδώ. Το κύμα οργής των γαύρων που καταφτάνει σε εμάς καθημερινά για όλα αυτά τα ΑΝΑΝΔΡΑ και ΣΤΗΜΕΝΑ χτυπήματα κατά του Ολυμπιακού ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ από το αντιολυμπιακό σύστημα κυβερνητικών και αθλητικών ΜΜΕ-παραγόντων-δικαστών-αστυνομικών, δεν μπορούμε πια να το διαχειριστούμε. Δεν προλαβαίνουμε να απαντάμε σε όλους όσοι μας στέλνουν ''ξέρω τον τάδε που κυνηγάει τον Ολυμπιακό, μένω δίπλα του, θα πάω να τον κοπανήσω'', να μιλάμε σε έναν προς έναν και να προσπαθούμε να τον αποτρέψουμε από τέτοιες δράσεις. Γινόμαστε και κακοί και στο τέλος οι Ολυμπιακοί βρίζουν εμάς. Δηλώνουμε και πάλι ανοιχτά από εδώ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Απαντήστε τους ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ή αγνοήστε τους, ΟΧΙ ΒΙΑ. Παρακαλάνε να τους χτυπήσει κάποιος, να ηρωοποιηθούν και να βρίσκουν μετά δουλειά παντού ως ''στοχοποιημένοι από το γαυρο-σύστημα''. Έτσι όπως πάει όμως το έργο, με τόσα κρούσματα ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΥ πολέμου, κάποιος οπαδός του Ολυμπιακού θα ξεφύγει. Κι αν ανοίξει μία φορά ο ασκός του Αιόλου, μετά δεν κλείνει....

Σχόλια

Εικόνα Μυλοποταμίτης

Να σημειώσουμε επίσης την επιστολή του ζμπαουγκ προς την Ομοσπονδία, στην οποία εκφράζεται η οργή του για "γεγονότα" του παρελθόντος και τα τοιαύτα...

Αυτοί δεν ήταν που πετούσαν μπανάνες στον Σαλίνο προ ετών; Τώρα τους έπιασε ο πόνος; Τωρα η ευαισθησία;

Εικόνα Aprosarmostos17

Μήπως να κάνουμε και εμείς μια "γελοιογραφία" με τον τίτλο ΤΟΥΡΟΜΑΛΑΚΕΣ να γελάσουμε με δαύτους;

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Οι φλώροι δεν χώνεψαν την πίπα και ψάχνονται...
Άλλη μια τώρα στην έδρα τους να τελειώνουμε...