Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ



Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα προέκυψε πριν από 4 μέρες στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Αντιγράφουμε.
 
Επίθεση από χάκερς, δέχθηκαν οι ηλεκτρονικοί λογαριασμοί της Μπενφίκα και αποκαλύπτονται πράγματα και θαύματα για τους «αετούς».
Το υλικό που διέρρευσε και που φαίνεται να ήταν στην κατοχή του υπευθύνου του Benfica TV, περιλαμβάνει πάνω από 5.000 μηνύματα από το 2010 ως το 2017 που αναφέρουν περίεργες σχέσεις με παράγοντες της λίγκας, διαιτητές, αλλά και τον πρώην πρόεδρο της πορτογαλικής ομοσπονδίας, Κάρλος Περέιρα.
Στις συνομιλίες που διέρρευσαν, φαίνεται η Μπενφίκα να ελέγχει τα πάντα, ενώ ο πρόεδρος της, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, αποκαλείται «ο πρωθυπουργός» και φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στο παρασκήνιο στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο.
Στις συνομιλίες, υπάρχουν τηλέφωνα, διευθύνσεις και στοιχεία διαιτητών και παραγόντων, καθώς και η συνήθειες τους με ιερόδουλες, ενώ παράλληλα κανονίζεται η άνοδος και η πτώση διαιτητών, ανάλογα με το αν είναι ευνοούμενοι της ομάδας ή όχι.
Μάλιστα, με μεγάλη ευκολία, φαίνεται πως κανονίζονταν υποβιβασμοί διαιτητών, που έκοψαν βαθμούς από την Μπενφίκα.
Η υπόθεση είναι δεδομένο πως θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
 
Θα παρακολουθήσουμε την υπόθεση, για να δούμε το τι θα κάνει η πορτογαλική Δικαιοσύνη και τα πορτογαλικά ΜΜΕ. Θα σηκώσουν θόρυβο; Θα κυνηγηθεί η Μπενφίκα; Θα το δούμε, όλα θα φανούν στην πορεία. Σε πρώτη φάση πάντως, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι το ότι εδώ στην Ελλάδα ο Μαρινάκης πάει κατηγορούμενος επειδή...μίλαγε με το Σαρρή της ΕΠΟ κι επειδή συναντήθηκε με κάποιους παράγοντες στο ''Χίλτον''. Στην Πορτογαλία η Μπενφίκα (φέρεται πως...) έστελνε πουτάνες σε διαιτητές. Κοίτα να δεις που θα αρχίσουμε να μην πιστεύουμε στο ''μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά'' και θα αμφιβάλλουμε για το κατά πόσον ''όλα είναι καθαρά στην Ευρώπη''...

Σχόλια

Εικόνα holland74

Η Ελλάδα είναι γατάκι μπροστά σε άλλους...Και οι άρχοντες, οι μάστορες είναι οι Άγγλοι, που έχουν το πιο...καθαρό πρωτάθλημα του κόσμου...Εκεί που οι μπουκ έχουν δικές τους ομάδες...

Εικόνα ThomasK

Ο αρχιδιαιτητής Περέιρα δεν στάλθηκε τυχαία εδώ από τα
λαμόγια της UEFA. Σιγά και τις παρθένες της FIFA.

Εικόνα leonidas73

Άθλια εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο. Θα κάνουμε δώρο στην ΑΕΚ?Αν δεν αλλάξει πράγματα ο Λεμονής , που επέλεξε το κολπάκι του 2ου ημιχρόνου στο Αγρίνιο με Μαριν-Οφοε-Φορτουνη στο κέντρο (αλλά μελετάνε και οι αντίπαλοι προπονητές..)δεν θα νικήσουμε. Γιατί δεν πρέπει να παίζουμε με δυο φορ στο Καραΐσκάκη ακόμα δεν το έχω καταλάβει...

Εικόνα ThomasK

Ευτυχώς δεν την πατήσαμε. Ο Τάκης φοβάται και τη σκιά του. Για να
βάλει 2 φορ πρέπει να κυνηγάμε το σκορ και μάλιστα στο β' ημίχρονο.
Και με γυναίκες αντιπάλους θα το σκεφτεί πολύ.

Το δοκάρι και μέσα του Ανσαριφάρντ ήταν εξόφθαλμο, αλλά ο επόπτης/
βοηθός Γκάγκας είδε γκαβά.

Εικόνα savvas gridlock

Κακή ενδεκάδα σήμερα, αλλά έστω κι έτσι ήμασταν εμφανώς καλύτεροι του ΠΑΣ. Δικαιούμασταν τη νίκη, είχαμε καθαρές ευκαιρίες για γκολ, ο ΠΑΣ δεν έκανε τίποτα.

Εικόνα leonidas73

Yποθετω ότι αστειεύεσαι,φυσικά και δεν συμβαίνουν μόνο εδώ αυτά και στην Ευρώπη υπάρχουν αντίστοιχα λαμογια..αλλά υπάρχουν και άλλες ομοιότητες...:

http://www.sport24.gr/football/mundial/mundial-2018/kindynos-apokleismou...

Εικόνα savvas gridlock

Προφανώς αστειεύομαι.