ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΑΥΡΟΥΣ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ= ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΡΟΜΠΑ



Ματς Κυπέλλου για τη φάση των ''16'' αυτήν την ώρα στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός-ΑΕΚ. Οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται στο γήπεδο και τους βλέπουμε να πανηγυρίζουν το γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με το οποίο προηγείται στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα τους.
 
 
 
Κανονικά με τα πανό τους και τα συνθήματά τους οι ΑΕΚτζήδες στο Αγρίνιο. Λίγες μέρες πριν όμως, στις 9 Δεκεμβρίου 2017, ο υφυπουργός Αθλητισμού Βασιλειάδης απαγόρευσε στους οπαδούς του Ολυμπιακού να πάνε στο ίδιο γήπεδο, αυτό του Αγρινίου, ώστε να δουν την ομάδα τους για το πρωτάθλημα.
 
 
O υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα βρέθηκε στο Αγρίνιο ανήμερα του παιχνιδιού του Ολυμπιακού εκεί, για να εγκαινιάσει μεταξύ άλλων κι ένα κλειστό γήπεδο. Όπως του είπαμε στο twitter, γήπεδα εγκαινιάζει, αλλά δεν αφήνει τον κόσμο να μπει μέσα, μια και στην περιοχή η πλειοψηφία των κατοίκων είναι Ολυμπιακοί. Φυσικά δεν απάντησε.
 
 
Tο ίδιο ακριβώς που είδαμε παραπάνω στο Αγρίνιο, συνέβη και στα Περιβόλια των Χανίων. Το Σάββατο που μας πέρασε, 16 Δεκεμβρίου, ο ΠΑΟΚ πήγε εκεί με τους οπαδούς του στην κερκίδα για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα. Βλέπουμε τη φωτογραφία από την ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ με τα πανό των ΠΑΟΚτζήδων.
 
 
Αντίθετα, ο υφυπουργός Αθλητισμού Βασιλειάδης δεν επέτρεψε στους οπαδούς του Θρύλου να πάνε σήμερα στο ίδιο γήπεδο, για το παιχνίδι Κυπέλλου Πλατανιάς-Ολυμπιακός. Μιλάμε για ένα Νομό της Ελλάδος που η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του είναι Ολυμπιακοί.
 
 
Πώς γίνεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, σε δύο διαφορετικά γήπεδα της χώρας, να υψώνεται απαγορευτικό από τον υπουργό στη μετακίνηση ΜΟΝΟ των γαύρων, αλλά να επιτρέπεται η μετακίνηση ΑΕΚτζήδων και ΠΑΟΚτζήδων; Γίνεται μόνο με μία εξήγηση.
 
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΡΟΜΠΑ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ.
 
Αύριο ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος από την εισαγγελέα ''κάνε το μικρό κλικ εσύ, να τελειώσουμε εμείς το Μαρινάκη'', Ειρήνη Τζίβα, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ισοβίτης Μάκης Γιαννουσάκης ότι του ζητούσε κατά την επίσκεψή της στο κελί του μετά τα μεσάνυχτα της 17ης Ιανουαρίου 2017. Την ίδια ώρα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συγκυβερνήτης του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Καμμένος, προαναγγέλει μέσα στη Βουλή τη σύλληψη Μαρινάκη, στη σύγκρουσή του με τη Σοφία Βούλτεψη της ΝΔ χθες (στο 24:20 του βίντεο κραυγάζει ''να σε δω τι θα κάνεις με το Μαρινάκη αύριο-μεθαύριο, τρέχατε όλοι στον πάγκο'').
 
Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΝΟ-ΜΙ-ΜΑ...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Ο στόχος είναι απλός και πολύ αριστερός. Το ίδιο και η μέθοδος.
Τί συνέβαινε στα πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα; Ο λαός ζούσε σε άθλια σπίτια- κουτιά, δυο τρεις οικογένειες μαζί και για να πάρει ψώνια από το κρατικό σούπερ μάρκετ, στηνόταν πολλές φορές σε ουρά για ώρες. Κι όταν τελείωναν τα πράγματα, ένας βαριεστημένος κομισάριος υπάλληλος έβγαινε και φώναζε στους υπόλοιπους της ουράς: "τρόφιμα τέλος"!
Όποιος από μας έχει ταξιδέψει τότε εκεί, ξέρει τί λέω. Το κλισέ των ναυτικών ότι με ένα καλσόν, μια κούτα τσιγάρα ή ένα σετ καλλυντικών, σου έκανε κρεββάτι η ομορφότερη γυναίκα που μπορούσες να ονειρευτείς, δεν απέχει από την πραγματικότητα. Ταυτόχρονα, υπήρχε απαγόρευση επικοινωνίας και συμβίωσης με τον υπόλοιπο κόσμο. Τείχη, σκυλιά στα σύνορα, μυστικές υπηρεσίες, ψυχιατρεία αποκατάστασης φρονήματος, έλεγχος του τύπου. Δήθεν για να μη μολυνθούν από το μικρόβιο του καπιταλισμού. Στην πραγματικότητα όμως, για να μην έχει ο απλός κόσμος μέτρο σύγκρισης ζωής αλλά να ευχαριστεί το κόμμα που του δίνει ένα ξεροκόμματο και λίγη βότκα.
Αυτό ίσχυε όπου υπήρχε τέτοιο καθεστώς. Μέχρι και στην κούβα και τη βόρεια κορέα πρόσφατα. Πώς αποδεικνύεται; Από το γεγονός ότι, όπου έπεσαν τέτοια καθεστώτα, έγινε με ξεσηκωμό, κάψιμο συμβόλων και απαγόρευση λειτουργίας τέτοιων κομμάτων, ακόμη κι αν έχουν 0,5%.
Πώς φαίνεται η αποτυχία του συστήματος αυτού; Από το γεγονός ότι σήμερα σχεδόν κανένας ανατολικός ηλικίας 40 με 60 δεν μιλάει ξένη γλώσσα. Πώς φαίνεται η αποτυχία δημιουργίας του "νέου τύπου ανθρώπου"; Από το γεγονός ότι, μόλις έπεσαν τα καθεστώτα, χόρτασε ο πλανήτης πουτάνες και στριπτιζούδες και γέμισαν οι δυτικές πόλεις μαφιόζους, μαχαιροβγάλτες, μπουκαδόρους, νταβατζήδες, αλκοολικούς, χασισέμπορους, λαθρέμπορους κλπ. Ποιος τους γαλούχησε όλους αυτούς; Μα φυσικά το καθεστώς. Γιατί δεν γέμισε η ευρώπη γιατρούς, μηχανικούς, νομικούς; Γιατί δεν είχαν τις γνώσεις να καλύψουν τις απαιτήσεις για επιστημονικές θέσεις.
Εδώ τώρα επιχειρείται το ίδιο. Προσπάθεια ελέγχου του τύπου, ανελέητη προπαγάνδα, δημιουργία φανταστικών εχθρών και πλήρης φτωχοποίηση με την εξαϋλωση της μεσαίας τάξης, ώστε όλο και περισσότεροι πολίτες να ζουν με επιδόματα και συσσίτια από το λαοπρόβλητο ηγέτη. Μέχρι να συνηθίσουν όλοι στην ιδέα της αναξιοπρέπειας και να οφείλουν χάρη στο χέρι που τους δίνει ψωμί. Μην έχετε καμια αμφιβολία ότι αυτό είναι το σχέδιό τους. Στα απλωμένα χέρια ζητιάνων, που εξαρτούν την επιβίωσή τους από ένα ξεροκόμματο, η αριστερά βρίσκει την πιο ευήκοη εκλογική πελατεία για να επιβιώσει. Γι αυτό μισούν την επιχειρηματικότητα, την ελεύθερη διακίνηση, τη μόρφωση, την αριστεία, τον ανταγωνισμό.
Γι αυτό είναι λάτρεις της μπολιβαριανής "δημοκρατίας" και των μαδούρων του πλανήτη, γιατί ενσαρκώνουν το όνειρό τους να τους μοιάσουν. Καληνύχτα σας και καλές κάλπες, με μονιμοποιήσεις αγράμματων συμβασιούχων, επιδόματα σε κάθε πικραμένο, ψευτιές, προπαγάνδα και πόλεμο κατά του θρύλου, για να κολακέψει τους ανεγκέφαλους.

Εικόνα matrasimca

Φιλε CEN TAURUS επιβεβαιωνω οσα λες.
Πολλες Ρωσικες εταιριες με τις οποιες εχω ελθει σε επαφη για αγορα μηχανηματων δεν απαντουσαν στα email μας γιατι δεν ηξεραν Αγγλικα.
Αναγκαζομασταν να χρησιμοποιούμε μεταφραστες μηπως και παρουμε καποια απαντηση, και τις περισσοτερες φορες οι απαντησεις ηταν μισες και ερασιτεχνικου επιπεδου,καθως και ιδιαιτερα καθυστερημενες και μιλαμε για σημερα.
Το επιπεδο τους σε θεματα marketing ενω εχουν καποια καλα προιοντα και φτηνα ειναι υποτυπωδες και για αυτο ελαχιστοι γνωριζουν τα προιοντα τους.
Ειναι κριμα γιατι αδικουν τον εαυτο τους.
Ηξερα μια γυναικα που ελεγε τα νεα της Ελλαδας για το BBC, δεν θα αναφερω το ονομα της.
Ειχε μεγαλωσει με τα αριστερα ιδεωδη και ηταν γραμμενη στο ΚΚΕ.
Εκει ειχαν πλασει μια εικονα για την Ρωσσια ιδανικη και ονειρο της ζωης της ηταν να επισκευτει την μεγαλη αυτη χωρα.
Μας ελεγε πως οταν πηγε εκει εκλαιγε γιατι δεν βρηκε τιποτα απο τον παραδεισο που περιμενε να δει αλλα την κολαση που περιγραφεις. Οταν γυρισε πισω και διαμαρτυρηθηκε στο κομμα γιατι δεν τους ελεγαν την αληθεια, διεγραφη με συννοπτικες διαδικασιες.
Τα ιδανικα της Αριστερας ειναι κοντα στον φτωχο ανθρωπο θεωρητικα, στην πραξη κανουν την ζωη του χειροτερη γιατι καθιστουν την οικονομια της χωρας του μη ανταγωνιστικη, οδηγωντας τον κοσμο σε εξαθλιωση.
Η Κινα το καταλαβε και ενω το κομμα ελεγχει η αγορα η οικονομια της ειναι επεκτατικη και ακρως ανταγωνιστικη.
Εχω πολλους αριστερους φιλους αλλα μονο ανθρωπους που δεν ειναι δογματικοι και μπορουμε να μιλησουμε
Ας μην εκληφθει το σχολιο μου ως προπαγανδα αλλα ως γνωση και εμπειρια.

Εικόνα matrasimca

Σαββα ΚΑΛΗΜΕΡΑ ημαστε πρωτοι και ετσι θα μεινουμε!!
Η κυβερνηση της ΑΠΑΤΗΣ που πολεμα την ομαδα μας με ανορθοδοξα μεσα θα παρει την απαντηση που πρεπει.
Οποιος τα βαζει με τον Ολυμπιακο και τον κοσμο του αδικα θα πληρωσει.
Αυτοι που ξεσπιτωνουν σημερα τον κοσμο ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να τους δωσουν το περιθωριο να αγορασουν τα σπιτια τους σε τιμες ανωτερες των funds θα πληρωσουν, διαβασα οτι εβγαλαν σπιτι στον τακο για χρεος 1500 Ευρω.
Οσοι εκαναν το ΟΧΙ ΝΑΙ θα πληρωσουν
Οσοι εβαλαν συνολικα 80% φορολογια στην μεσαια ταξη για να πληρωνουν τα δικα τους παιδια που καινε και σπανε τις περιουσιες των Ελληνων θα πληρωσουν.
Οσοι εταξαν μισθους πανω απο 700 Ευρω για να τον κατεβασουν στα 400 και ετσι να ξεγελασουν λεγοντας οτι μειωσαμε την ανεργια θα πληρωσουν, ναι μειωσανε την ανεργια αυξανοντας την φτωχια και την ανεχεια στο συνολο.
Ποιος νεος θα κανει οικογενεια με αυτα τα λεφτα? Μηπως δεν θελουν Ελληνες στην Ελλαδα τελικα? Μηπως θελουν να πεθανουν ολοι οι Ελληνες να αδειάσει ο χωρος για να λιάζονται οι υπολοιποι ποιο ανετα?
Οσοι εκλεισαν τις τραπεζες και παγωσαν την οικονομια για τα μικρομαγαζα που κινουνται εντος Ελλαδας μονο θα πληρωσουν
Οσοι εβαλαν 100 δις μνημονια σε 7 μηνες και δεσμευσαν την χωρα για 99 χρονια θα πληρωσουν, ολα για μια καρεκλα και την μασαμπουκα.
Οσοι εχθρευονται τον αριστο τον νοικοκυρη τον καλυτερο και τον πρωταθλητη θα πληρωσουν, δεν θελουν να δουν κανενα να προοδευει.
Οσοι θελουν να επιβαλλουν ισοτητα πος τα κατω μοιραζοντας μονο φτωχια θα πληρωσουν.
Μια βασικη προυποθεση υπαρχει, να μην ξεχασει κανεις ολα τα προηγουμενα και να μην πιστεψει κανεις πως κατι αλλαξε επειδη μοιράζουν πορδές και επιδοματα παιζοντας προεκλογικο παιγνιδι, λες και οι Ελληνες ειναι ζητιανοι.
Κατι βασικο ακομα, δεν μας νοιαζει τι εκαναν οι προηγουμενοι γιατι αυτοι ποτε δεν ειπαν πως με ενα νομο και ενα αρθρο θα τα λυσουν ολα, μας νοιαζει πως οι Ελληνες την πατησαν πιστευοντας στον μεγαλυτερο Γκεμπελς και μεγαλυτερο Πινοκιο που γεννησε η μεταπολιτευση, απλα οι ανθρωποι αυτοι δεν υπαρχουν πουθενα στον πλανητη, τοσο ψευτες, τοσο Γκεμπελς, τοσο κλεφτες για οσους εχουν μια αξια, τοσο αθλιοι.
ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, Ο ΘΥΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΟΡΓΗΣ
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ

Εικόνα savvas gridlock

Καλημέρα φίλε, εχθρεύονται οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτόν εδώ

https://twitter.com/olympiacos_org/status/943756794526126080

και τακιμιάζουν με τους λαθρέμπορες μπαταχτσήδες, που δεν έχουν περάσει μισή φορά την πόρτα εισαγγελέα-ανακριτή. Θα τα πούμε καλά με αυτούς...

Εικόνα Νίκος Μπάρκας

Και πού να ξεφύγουμε και στη βαθμολογία, εκεί να δεις ομορφιές. Ένα είναι το σίγουρο :δεν θα σταματήσουν αν δεν μας εκθρονισουν

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Το "και διατάσσουμε" ξεχάσανε, αλλά τα ευκόλως εννοούμενα...

Επίσης, ξέρουμε τί έγινε τελικά, ή πότε συνεδριάζει η επιτροπή για τα καπνογόνα του παοκ στα Χανιά; Ή θα πάει μετά τις γιορτές και μετά θα ασθενήσει κι η μνήμη και τα βίντεο δεν θα είναι και πολύ καθαρά και θα τους στενεύει κι ο κορσές και θα γίνει πάλι της αεκ;

Λίγο εκτός θέματος της ανάρτησης αυτό, αλλά δε γίνεται, θα σκάσω - τα χέρια μου ακόμα τρέμουν από αυτό που ζήσαμε με τσσκα
τι να λέμε τώρα, παμε να δούμε δηλώσεις.

ΥΓ: κάτι από Τράκη σήμερα ο Ιτούδης. Μια εσσάνς. Το'χει το όνομα φαίνεται...
κι άλλο ΥΓ: Σήμερα ο Μποτία έγινε Αλεξανδρής! Πολλά, πολλά και θρυλικά σήμερα!

ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ
ΧΑΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ

Εικόνα savvas gridlock

Πολύ ωραίος, φίλε.

Εικόνα apostolos gaganis

Εξαιρετικό σχόλιο.