ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ



Χαζεύαμε χθες βράδυ το ''Εκρηκτικό Δελτίο'' στο ΑΡΤ, αναμένοντας μία ακόμη έκρηξη από τις γνωστές του Στέφανου Χίου (σαν κι αυτήν προχθές εναντίον της Μεγαλοοικονόμου, που έφυγε από την Ένωση Κεντρώων...).
 
 
Με το που βγήκε ο Χίος στον αέρα του δελτίου, έδωσε και την είδηση, στο 01:47 του παραπάνω βίντεο. Με αφορμή τη βόμβα που εξερράγη στο Εφετείο των Αθηνών τα ξημερώματα της Παρασκευής και το τηλεφώνημα με την ειδοποίηση (που προηγήθηκε της έκρηξης) από τους δράστες στην ιστοσελίδα zougla.gr, ιδιοκτησίας Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο Στέφανος Χίος αναφέρεται στις σχέσεις κάποιων δημοσιογράφων με το χώρο της τρομοκρατίας στην Ελλάδα και εκεί επάνω μας λέει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα=προκαταρκτική εξέταση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια από το troktiko, έρευνα που ξεκίνησε έπειτα από καταγγελίες κι έχει άμεσα εμπλεκόμενο το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Εμείς δεν λέμε ότι ο Τριανταφυλλόπουλος σκότωσε τον Γκιόλια, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ, αλίμονο, φωτιά θα πέσει να μας κάψει. Λέμε ότι ερευνάται γι'αυτό από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της έρευνας και θα ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Σάββα, το παρασκήνιο της δολοφονίας αυτής, διαισθάνομαι ότι είναι και η αιτία που "απενεργοποιήθηκε" από τις τηλεοπικές εκπομπές ο συγκεκριμένος. Και χρονικά ακόμη, ταιριάζει ο παροπλισμός με την έρευνα για τη δολοφονία. Κάποιες υπηρεσίες βρήκαν το μίτο και απαίτησαν να αποσυρθεί. Δεν μπορούσαν να τον στείλουν εκεί που πρέπει, γιατί φοβούνται ότι έχει στοιχεία για τις βρωμιές όλου του συστήματος και θα ανοίξει το κουτί της πανδώρας (πώς μου ήρθε τώρα αυτό) και θα γίνει χαμός. Ποιοι δημοσιογράφοι τα παίρνουν κι από ποιους, λογαριασμούς πολιτικών, ερωτικά σκάνδαλα κλπ. Δεν είναι μόνο η αρρώστεια που τον έκανε να αποτραβηχτεί. Τέτοιοι τύποι έχουν ψύχωση με το "αποκαλυπτικό" ρεπορτάζ και το ρόλο του τιμωρού και δεν αποτραβιούνται εύκολα. Σκέφτομαι τις λογικές πιθανότητες, συνδυάζω γεγονότα και οδηγούμαι σ' αυτό το πιθανό σενάριο. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση. Αφενός, αν πρόκειται για αντεκδίκηση της μαφίας για αποκαλύψεις, δεν θα σκότωναν τον παραγιό, αλλά κατευθείαν το αφεντικό. Μιλάμε για εκτέλεση με οσμή ποινικοτρομοκρατίας σε συνεργασία. και είναι γνωστό ότι ο κίτρινος είχε πάντα άριστες σχέσεις με τον εξτρεμιστικό κύκλο, από την εποχή που ήταν στην ιταλία. Και στις εκπομπές του συχνά έπαιρνε το μέρος τρομοκρατών, όπου πάντα προσπαθούσε να τους δώσει ελαφρυντικά.

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ λέω να βγει να μιλήσει η οικογένεια του Γκιόλια. Δεν μπορεί τόσα χρόνια μετά την εκτέλεση, που ο χρόνος θα έπρεπε να γλυκάνει την πληγή της απώλειας του αγαπημένου τους προσώπου, να επιμένουν στην στοχοποίηση ενός συγκεκριμένου ανθρώπου ως ηθικού αυτουργού της δολοφονίας. Κάπου πρέπει να βασίζουν τα όσα λένε. Αναμένουμε την εξέλιξη της προκαταρκτικής...

Εικόνα CEN-TAURUS

Γι αυτό βοηθάει ο κίτρινος. Για να πάει "καλά" η προκαταρκτική. Το 2036 θα τεθεί στο αρχείο.
Η οικογένεια έχει παιδιά κι ανήψια. Γι αυτό δεν τα βάζει με το σύστημα που έχει τη δυνατότητα να της κάνει κι άλλο κακό. Φυλάγονται οι άνθρωποι. Ας τους προσεγγίσει κάποιος κατάλληλα (δεν λέμε ποιος), να τους δώσει απόλυτη προστασία και στήριξη και να τους πει "φέρτε ό,τι χαρτιά έχετε και προχωράμε". Είπαμε, ανορθόδοξος πόλεμος , ανορθόδοξη τακτική, ανορθόδοξα όπλα. Πώς ας πούμε μπαίνεις στο μάτι της τουρκίας και απαντάς στις προκλήσεις ενός υπέρτερου αντίπαλου; Κάνεις σοβαρή βιοερευνητική δουλειά για κάποια χρόνια και ξαφνικά βγαίνεις και απαντάς σε μια πρόκληση: "κύριοι, σοβαρευτείτε γιατί υπάρχουν άνθρωποι σε όλη τη χώρα σας, έτοιμοι να δηλητηριάσουν τα πάντα έτσι και δεχθούμε προσβολή. Δεν θα προλαβαίνετε να θάβετε. Αποφασίστε". Να δούμε τότε ποιος θα γελάσει τελευταίος.

Εικόνα savvas gridlock

Μπορεί αυτός ο κάποιος να έχει κινηθεί ήδη και γι'αυτό να ξανάνοιξε, ''ξαφνικά κι απρόσμενα'', η υπόθεση της δολοφονίας Γκιόλια.