ΟΜΑΔΑ ΛΑΪΚΩΝ ΧΑΦΙΕΔΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ...ΠΡΕΖΟΚΑΡΑΒΟ NOOR1Λογικά όλοι θυμόμαστε την έκρηξη στο Εφετείο ΑΘηνών πριν από μία εβδομάδα.
 
 
Τελικά εμφανίστηκε μία ''επαναστατική ομάδα ένοπλης πάλης'', η ''Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών'' και ανέλαβε με προκήρυξή της στο indymedia την ευθύνη. Μεταξύ των πολλών πιπών που αναφέρει αυτή η προκήρυξη, υπάρχει κι αυτό εδώ το σημείο.
 
Δεν ξεχνάμε την προνομιακή μεταχείριση του ιδιοκτήτη του πρεζοκάραβου noor1 Μαρινάκη, που παραμένει ανέγγιχτος παρά το μπαράζ των "μυστηριωδών" δολοφονιών ακόμα και μέσα στη φυλακή κατηγορούμενων για την υπόθεση.
 
Πώς λένε ''θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει''; Ποιον εξυπηρετούσε αυτή η επίθεση στο Εφετείο; Ποιος πολιτικός χώρος στοχοποιούσε εσχάτως με επανειλημμένες δηλώσεις στελεχών του τη Δικαιοσύνη, είτε για την Ηριάννα, είτε για το πόθεν έσχες όλων των υπόχρεων σε δήλωσή του, μεταξύ αυτών και των δικαστών, μέχρι και για την...καθυστέρηση στην έκδοση του βουλεύματος για την ''εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου'' (ούτε καθυστέρηση υπήρξε, ούτε εγκληματική οργάνωση υπάρχει); Δεν ήταν ο κυβερνητικός χώρος; Όταν λοιπόν σε μία προκήρυξη για την ανάληψη δράσης σε μία τρομοκρατική ενέργεια, ΣΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ γίνεται αναφορά σε έναν επιχειρηματία που έχει στοχοποιηθεί από αυτήν την κυβέρνηση, η οποία κυβέρνηση στοχοποίησε τη Δικαιοσύνη, στην οποία Δικαιοσύνη και στα δικαστήρια της χώρας επετέθησαν οι ''τρομοκράτες'' του κώλου, τι συμπέρασμα βγαίνει; Ποιανού το παιχνίδι παίζουν οι ''τρομοκράτες''; Ποιον εξυπηρετούν; Οι εμφανιζόμενοι ως ''αντιεξουσιαστές'', μήπως τελικά υπηρετούν την απόλυτη μορφή εξουσίας, την κρατική;
 
Οι Συριζαίοι, αυτά τα ανώμαλα σκουπίδια της ροζ αριστεράς, το πέτυχαν κι αυτό. Τραβεστοποίησαν τις τραβεστί με τις πίπες περί...αλλαγής φύλου με μια δήλωση (από το περίπτερο, χονδρική...) και πλέον έκαναν...φίλους της κρατικής εξουσίας τους...αντιεξουσιαστές ''αναρχικούς''. Ή έστω αυτούς που προβάλλονται ως τέτοιοι, αν είναι υπαρκτά πρόσωπα και όχι τίποτε ΣΥΡΙΖΟ-ΧΑΦΙΕΔΕΣ. Διαλέγετε και παίρνετε όποια εκδοχή σας φαίνεται πιο πιστευτή, πάντως εναλλακτική δεν υπάρχει, ο παρονομαστής είναι κοινός: από την δράση αυτής της Ομάδας Λαϊκών ΧΑΦΙΕΔΟ-Αγωνιστών, ευνοείται...η κυβέρνηση. Τρομοκράτες-τραβεστί...
 
Υ.Γ. 1 Κάποτε η 17Ν, έπειτα από κάθε χτύπημά της, έβγαζε προκηρύξεις με τις οποίες προσπαθούσε να δικαιολογήσει κάθε γραμμή των ''πιστεύω'' των μελών της, κάθε ενέργειά τους. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ 17Ν, οι προκηρύξεις της όμως είχαν μία δομή, μία αρχή-μια μέση-κι ένα τέλος. Δεν θα σου πετάγανε ένα ''αυτός εδώ φέρνει πρέζα'' και θα τελειώνανε εκεί. Θα προσπαθούσαν να σου εξηγήσουν το γιατί το λένε αυτό. Οι τραβεστί ''τρομοκράτες'', αν είναι υπαρκτοί και όχι κρατικοί χαφιέδες, αυτά δεν τα μάθανε. Πού να τα μάθουν όμως. Προκηρύξεις από τα google γράφουν, λιώσανε στο ctl+c ctrl+v, copy paste...
 
Υ.Γ. 2 Στην ''Εφημερίδα των Συντακτών'' και στο zougla.gr τηλεφώνησαν πριν την έκρηξη της βόμβας στο Εφετείο, λέει, οι ''τρομοκράτες''. Είπαμε για την πουτάνα που θέλει να κρυφτεί παραπάνω, μόνο που με την ευκαιρία να πούμε και κάτι ακόμη. ''Ωραία'' άρθρα γράφετε εκεί στη συριζο-''Εφ.Συν.''. Και κύρια άρθρα μάλιστα, να αντιπροσωπεύουν όλους τους συντάκτες, όχι η άποψη ενός εκ των συντακτών. Τρέχει η ''δημοκρατία'' από τα μπατζάκια σας. Το ΣτΕ που υπάρχει για να ελέγχει την κυβέρνηση, μπλέκει λέει στα πόδια της κυβέρνησης και δεν την αφήνει να επιτελέσει το θεάρεστο έργο της. Ε καταργήστε το και μετά δίχως ντροπή γράψτε κύριο άρθρο ΚΑΤΑ του σταλινισμού, τον οποίο λέτε ότι σιχαίνεστε, αλλά στην πράξη προκύπτει το ανάποδο...

Σχόλια

Εικόνα thita

δύο κουβεντούλες συμπληρωματικές για το άρθρο

αφενός, ας θυμηθούμε όλοι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν λίγα χρόνια ευρέθη σε λίστα τρομοκρατών, όταν το σύνολο της τρομοκρατικής δράσης στην χώρα όλα τα χρόνια συνδέεται με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και παράταξη με πολλές συνιστώσες, οι οποίες και εμφανώς στηρίζουν τους αγωνιστές της ένοπλης πάλης, κ.λπ.

αφετέρου, το συριζανελίστικο παραμύθι συμπληρώνεται τόσο από την απειλητική επιστολή στον Γραμμένο, που υπογράφεται λέει το πάντα ενημερωμένο σδνα από φιλάθλους μεγάλης ομάδας (λες και αν ήθελε κάποιος σε ρεαλιστικό επίπεδο να απειλήσει, θα ..... υπέγραφε με πραγματικά στοιχεία), όσο και από την αδέσμευτη δημοσιογραφία τύπου ζούγκλα που εντόπισε απειλές Μαρινάκη στην εισαγγελέα Τζίβα λόγω αρθρογραφίας του (μαχητή και όχι γιαλαντζί αριστερού) Χαραλαμπόπουλου του unfollow, που είναι συμφερόντων (?!) Μαρινάκη, για την αποδεδειγμένη με τηλεφωνικές συνομιλίες σκευωρία που επιχειρείται εναντίον του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, ενώ ο ίδιος ο ζούγκλας και οι συστρατιώτες του της αθλητικής δημοσιογραφίας έχουν κυριολεκτικά δολοφονήσει ηθικά τον εφέτη Σταμαδιάνο και τον αθλητικό εισαγγελέα Μπαξεβάνη τον οποίο και υποχρέωσαν μάλιστα σε παραίτηση

(πάντα με ανυπόγραφα άρθρα φυσικά)

Εικόνα dimitrov7

Από τη μια η μπόμπα στο εφετείο από την "τρομοκρατική οργάνωση" φραντσάιζ του αριστεροφασιστικού παρακράτους(λέω γω που είμαι κακός άνθρωπος), από την άλλη τα χτεσινά καραγκιοζιλίκια με τη σφαίρα στον μπουγατσογραμμένο ...... ε αυτοί πια που το κάνανε δίνουν ρεσιτάλ του χειρότερου κοπροειδούς εγκεφάλου συγκεκριμένων βοθρικών ταγμάτων εφόδου.
Τόσο εξόφθαλμα και χονδροειδή όλα ..... με λίγα λόγια ξεκίνησε ο β΄γύρους του πρωταθλήματος.
Και μαζί με αυτά έχουμε και την οτζιτζιάδα και τους βαζελόγαυρους που έχουν στο σκούξιμο μπόξινγκ ντέη.
Εγώ ένα έχω να πω ..... όλοι το μυάλο στην ΑΕΛ. Πουθενά αλλού και τπτ άλλο. Μόνο ΑΕΛ. Και πίστη και δύναμη και στήριξη σε αυτούς που έχουμε.
Καλή χρονιά σε όλους. Αθλητικά μόνο σε μας ..... αθλητικά και πολιτικά κακή ψυχρή κι ανάποδη στους εχθρούς του Θρύλου. Ο Θεός να τους δίνει υγεία και κουράγιο να τους γ@μ#με μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Αρκετά από τα πρόβατα του 2015 κατάφεραν να ξυπνήσουν και να καταλάβουν την ηλίθια ψήφο στους γιαλαντζί αριστερούς.

Μένουν δίπλα τους αυτοί που ανήκουν στα αριστερά πέΗ-ρολ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Χρόνια πολλά Σάββα και υγεία πάνω από όλα.Ιδιαίτερα το τελευταίο είναι σημαντικό ΚΑΙ για το Βαγγέλα καθώς τη συγκεκριμένη προκήρυξη την εκλαμβάνω και ως έμμεση απειλή εναντίον του.Το παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι εδώ και όσο ανίκανοι και αν είναι,το χαφιεδισμό,την προβοκάτσια και τα λοιπά τα έχουν στο αίμα τους.Πιστεύω να καταλαβαίνει σιγά σιγά και ο τελευταίος φίλαθλος του Ολυμπιακού ότι το πρόβλημα με αυτούς που μπλέξαμε δεν είναι μόνο το μένος εναντίον του Βαγγέλα αλλά και εναντίον της δημοκρατίας....

Εικόνα LaM

Ζω για την στιγμή που θα αναγκαστούν να πάνε σε εκλογές, και για να δω τον Παναρα να ξανατρέχει με κατεβασμένα βρακιά, και τους ανώμαλους του συριζα να βγαίνουν σαν χεσμένοι από το Μαξιμου... Ζω για να δω τον Κοντονή να κοιτάει από κάθε γωνια στην Ζάκυνθο μην είναι κανένας γαβρος χωρίς ένα στρατό να τον φυλάνε.

Τους δικαιολογώ λοιπόν... ξέρουν ότι η επόμενη ήμερα τους θα είναι ΠΟΛΥ δύσκολη και θα έχει είτε φυλακή, είτε διαπόμπευση, είτε και τα δυο μαζί. Κρατήστε σφικτά την καρέκλα ροζ ανώμαλα ανθρωπάκια. Κρατήστε την γερά, γιατί όντως ΜΟΝΟ αυτή σας προστατεύει. Έχουμε υπομονή όμως εμείς... Δεν βιαζόμαστε.

Εικόνα takis xwsiar

Θυμιζει άλλες εποχές αυτή η ανωμαλη κυβερνηση.Και σε καιρο,που όλα αυτά είναι πολλαπλασια επικινδυνα για τη χωρα μας.