ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΜΑΛΑΝΙΝ ΚΑΙ Ο ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ



Σε συνέχεια του προηγούμενου σχετικού μας άρθρου, πάλι μέσα από το ''Εκρηκτικό Δελτίο'' στο ΑΡΤ, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, πληροφορηθήκαμε ενδιαφέροντα πράγματα για την υπόθεση του λαθρεμπορίου ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ στο οποίο εμπλέκονται άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Εστιάζουμε στο διάστημα 35:00-38:08 του βίντεο.
 
 
- Ο προϊστάμενος του Τελωνείου Θεσσαλονίκης όχι μόνο δεν φρόντισε να διερευνήσει τις καταγγελίες του ανωτάτου στελέχους του υπουργείου Οικονομικών περί λαθρεμπορίου στο χώρο του Αερολιμένος Θεσσαλονίκης, αλλά διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διαπιστωθεί το ποιος διέρρευσε την πληροφορία στους δημοσιογράφους. Όχι μόνο δεν νοιάστηκε για μάθει την αλήθεια (λες και δεν ήξερε...), αλλά κίνησε τις διαδικασίες για να τιμωρηθούν οι υπάλληλοι που ''άνοιξαν το στόμα τους''.
 
- Όλως τυχαίως, έπειτα από αυτές τις καταγγελίες, διέρρευσε ότι το Α' Τελωνείο Θεσσαλονίκης εντόπισε και κατέσχεσε ποσότητα 10 εκατομμυρίων πακέτων με λαθραία τσιγάρα πριν από 3 μέρες. Σχολιάζοντας τη ''σύμπτωση'' αυτών των 2 ειδήσεων, οι δημοσιογράφοι Αντώνης Μυλωνάκης-Στέφανος Χίος τονίζουν το ''ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ''. Ο κόσμος το'χει τούμπανο και κάποιοι αθλητικοί ΑΡΔ κρυφό καμάρι, επειδή συντηρούνται με μαύρα ρούβλια...
 
- Ο Στέφανος Χίος αναφέρει μία ιστορία σχετικά με το νεκρό πια πρόξενο της Ρωσίας, Αντρέι Μαλανίν. Ήταν η εποχή που όπως τονίζει ο Αντώνης Μυλωνάκης ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΣΟΙ. Άλλος πέθαινε στην Αθήνα, άλλος εκτελούνταν στην Άγκυρα. Σύμφωνα με τον Στέφανο Χίο, λοιπόν, ο Μαλανίν είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιους ανθρώπους πως στη Ρωσία δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό τον Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, είχε απαγορεύσει στο Ρώσο πρόξενο Μαλανίν να έχει σχέσεις με τον Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', με αποτέλεσμα αυτός να σχετίζεται πια με γερμανικούς κι αμερικανικούς κύκλους.
 
Εν όψει της νέας χρονιάς που ξημέρωσε, να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στη συγκυβέρνηση των απροσκύνητων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τη χώρα σε παραμάγαζο της ρωσικής μαφίας (κάποιων κρίκων στην αλυσίδα των μελών της, έστω...), με τα Golendri και τα Mitridat να αλωνίζουν. Kι αν τολμήσει να αναφερθεί κανείς στο πώς βρήκαν πλήρωμα αυτά τα 2 πλοία, τι και για ποιους κουβάλαγαν και πού βρέθηκαν εν τέλει, θα συναντήσει μιαν ώρα αρχύτερα τον Άγιο Πέτρο. Εμείς που δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού θεωρούμε φίλο μας τον Άγιο, θα σας πούμε κάποια στιγμή αναλυτικά τις ιστορίες αυτές (άλλος δεν πρόκειται να ασχοληθεί, γιατί το σωβρακάκι του θα γίνει καφέ μόνο στην σκέψη...), αφού το σύνθημά μας παραμένει σταθερό.

FREE GOLENDRI, SAVE SEKAP...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Πρεμούρα νομιμότητας από τους σοσιαλφασίστες όταν τα
ζητήματα αφορούν τους ίδιους ή δικούς τους. 'Οταν αφορούν
"εχθρούς" και ειδικά τον Μαρινάκη δεν τρέχει τίποτα, η
μυστικότητα πάει περίπατο και ολόκληρες δικογραφίες
γίνονται φέιγ βολάν. 'Οχι πως δεν γινόταν και πριν τους
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, απλώς με αυτούς βιώνουμε έναν αυταρχισμό,
μια παπάτζα και μια αλητεία χωρίς προηγούμενο.