Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ, ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΣΙΩΝ



Ένα πολύ ενδιαφέρον, περισπούδαστο άρθρο διαβάσαμε πριν από 3 μέρες στο site που χρηματοδοτείται με τα μαύρα ρούβλια του Golendri, το sdna του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' και του Λαλάκη Παπαθεοδώρου. Το έγραψε ο ρεπόρτερ και πρώην υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟ, Νικόλας Βασιλαράς. Μεταξύ άλλων ανέφερε και αυτό.
 
 
Δεν θέλει να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟ λεφτά από γαύρους ο Νικόλας. Προτιμά τα ρούβλια του Ιγκνάτιεβιτς, σαν κι αυτά που παίρνει ο ίδιος εργαζόμενος στο golendri-dna. Περήφανος ΡΩΣΟΣ ο Ιγκνάτιεβιτς, στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο PAOK TV, εμφανίστηκε έχοντας δίπλα του ΜΟΝΟ τη ρωσική σημαία, όχι και την ελληνική, δίπλα στη σημαία του ΠΑΟΚ.
 
 
 
Αφού λοιπόν ο Νικόλας Βασιλαράς γουστάρει τα ρούβλια απο τη Ρωσία, ψάξαμε στο προφίλ του στο facebook να δούμε τις ευρύτερες απόψεις του για το ρωσικό λαό. Διαπιστώσαμε μία μεγάλη συμπάθεια για τη χώρα των μουζίκων, ιδιαίτερα σε ένα post του μετά την Ευρωλίγκα που κατέκτησε στο μπάσκετ ανδρών το 2012 ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη, κερδίζοντας με μεγάλη ανατροπή 19 πόντων στον τελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
 
 
 
Οπαδός του μεγάλου ''φιλοσόφου''-αναλυτή Νίκου Δήμου ο Νικόλας Βασιλαράς, αλλά και του Καναδού στοχαστή Μάρσαλ Μακ Λούαν. Ο Νίκος Δήμου πιστεύει ότι η ιδεολογική συνέπεια είναι γνώρισμα βλακείας, δειλίας και πνευματικής αρτηριοσκλήρωσης, ενώ ο Μάρσαλ Μακ Λούαν έλεγε πως στο χώρο των media και της ''επικοινωνίας'', κανείς άνθρωπος δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί με τον...εαυτό του. Η μεταμοντέρνα φιλοσοφία τώρα και στο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ, από τον πάντοτε πρωτοπόρο σε όλα Παναθηναϊκό...

Σχόλια

Εικόνα takis xwsiar

Και κατι άλλο Αποστολη,χθες μαθαμε ότι αυτος που πριν μερικα χρονια,ειχε μια σχολη οδηγησης αυτοκινητου,που εχει καταδικαστει για πλαστα διπλωματα,που εχει καταδικαστει στη συνεχεια για λαθρεμποριο,που από το τιποτα εγινε ξαφνου εφοπλιστης,ΑΥΤΟΣ λοιπον δεν είναι ας πουμε νεόπλουτος! Αυτος όμως που πηρε μερικα καραβια από τον πατερα του,και σε μερικα χρονια τα πολλαπλασιασε με τη δουλεια του,και την μαγκια του,και δεν εχει καταδικαστει στη ζωη του ποτε,αυτος λοιπον,μαθαμε χθες ότι είναι νεόπλουτος.Οποιος εχει IQ Συριζα,μπορει να το παρει κι'ετσι,καθολου παραξενο.Εδω στειλανε τον Κουρουπλη,να δει με τα ματια του,αν καθαρισε η παραλια απ'τα πετρελαια!

Εικόνα takis xwsiar

Συγνωμη,το'στειλα εδώ..

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Πολύ καλό, απολαυστικό βασικά.
Πού να δεις στα γκουλάγκ της πατρίδας σου πότε τελείωνε η εργάσιμη μέρα. Με το εξόδιο μαζί, τότε τελείωνε.
Και η σημειολογία με τη σημαία...
Από τις λεπτομέρειες τον τρως τον άλλον... Πόντιος κατά τα άλλα...

Εικόνα nichio 1971

"Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην"
Μετά από 5 χρόνια ΛΑΣΠΗΣ και ΨΕΥΤΙΑΣ, βλέπουν το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ "ΣΠΙΤΙ" να ΚΑΙΓΕΤΑΙ.
Και τα "σουβλάκια" τους, να ΚΙΝΔΝΕΥΟΥΝ με ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ.
Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να φέρνει πίσω τον "Βέλγο ΕΡΑΣΤΗ".
Για ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΔΟΝΕΣ στο χορτάρι...
Δεν μπορώ να φανταστώ πιο ΗΔΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ χρονιάς από ένα ΝΤΑΜΠΛ σε συνδυσμό με ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ λαγών λόγω χρεών...
Ή να ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΝ μεταξύ 8ης και 12ης θέσης στο πρωτάθλημα, μέχρι να βρεθεί το ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ που θα τους "σώσει"...

Εικόνα REDHERAKLIO

Οι βαζελίνες την πουστιά , κυριολεκτικά και μεταφορικά, την έχουν τιμη και καμάρι.ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ

Εικόνα takis xwsiar

Αναγκαιο αυτό που εκανε σημερα,μετα την παρουσιαση του Οσκαρ,ο Μαρινακης.Σωστη κινηση,και λιγα τους ειπε.Στο "Γαυρο",βγηκαν κι'αλλα,αλλα περασμένα ξεχασμένα.Ετσι κι'αλλιως,διορθωθηκαν.

Εικόνα takis xwsiar

Άλλη ομαδα είναι,αλλον υποστηριζει,απ'ολους τα παιρνει.Κατι τέτοιοι στην κατοχη,εγιναν παμπλουτοι.Εν τω μεταξυ,η μεγαλυτερη φοβια του Αλεξη,ειναι μην του "σκασει" στα χερια του η "παναθα".Γι'αυτο εχει δοθεί πλεον εντολη να σπρώχνεται.Σου λεει,η μιση Ελλαδα είναι Ολυμπιακοι,αμα με κραξουν και οι βάζελοι,θα πρεπει να με ψηφισουν ΟΛΟΙ οι αλλοι,για να παρω 10%.ΜΠΟΧΑ!

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

χαχα... εξαιρετικό!
απίστευτα γλοιώδες υποκείμενο...

Εικόνα apostolos gaganis

Καλό το ντιρέκτ...

Ούτε εγώ γουστάρω τη φάτσα αυτουνού του βάζελου.

Εικόνα holland74

Χαχαχαχαχαχα..
Που πας και τα ξετρυπώνεις αδερφέ;;; Ειλικρινά χαράς στο κουράγιο σου!!!
Συνέχισε να τους πηδάς ασάλιωτα. Βέβαια μάλλον θα έγραψε αυτό το ποστ μετά τον ημιτελικό, όπου διαμαρτύρεται η ζέλα για τη διαιτησία(δεν το είδα το ματς, αλλά λένε πως έχει δίκιο να διαμαρτύρεται)..Είμαι σίγουρος πως στον τελικό θα υποστήριζε σαν τρελός την ΤΣ.Σ.ΚΑ....