Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (VIDEO)



Με ενδιαφέρον διαβάσαμε τη χθεσινή συνέντευξη του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, στο gazzetta.gr και στη δημοσιογράφο Αργυρώ Γιαννουδάκη. Θαυμάσαμε την ικανότητα ενός ακόμη πολιτικού της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να πετάει την μπάλα στην εξέδρα σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα και να προσπαθεί με θράσος ''να βγει κι από πάνω'', ενώ έχει κάνει πολλά λάθη και μεροληπτεί υπέρ συγκεκριμένων παραγόντων. Έφτασε σε σημείο να δηλώσει ότι η απαγόρευση μετακινήσεων, που ο ίδιος έχει φροντίσει να επιβληθεί ΜΟΝΟ για οπαδούς του Ολυμπιακού, είναι προς το συμφέρον του...Ολυμπιακού, γιατί έτσι ''γλιτώνει από προβοκάτσιες''. Φυσικά, δεν περιμένουμε να καταλάβει ότι με αυτό που είπε δικαιώνει απόλυτα τα όσα καταλογίζει ο λαός του Ολυμπιακού στο κόμμα του και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γενικότερα. Αν υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας ΜΟΝΟ στα ματς του Θρύλου, τότε ΜΟΝΟΝ ο Θρύλος δέχεται πόλεμο. Από τη στιγμή που ΜΟΝΟ μία ομάδα δέχεται πόλεμο, είναι ευθύνη της κυβέρνησης να επέμβει και να μεριμνήσει ώστε να σταματήσει αυτός ο πόλεμος, να επιβληθεί καθεστώς ισονομίας και να σταματήσουν οι αδικίες εις βάρος αυτής της μιας και μόνης ομάδας. Το κάνει η συγκεκριμένη συγκυβέρνηση; Όχι βέβαια. Το ανάποδο κάνει, αφού αυτή βρίσκεται πίσω από τον πόλεμο εις βάρος του Ολυμπιακού. Από την εποχή που ο υπάλληλος του Σταύρου Κοντονή, ο δημοσιογράφος Ιάκωβος Φιλιππούσης, προσκαλούσε στο γραφείο του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προέδρους Ποδοσφαιρικών Ενώσεων και τους ζητούσε να ψηφίσουν Βαγγέλη Γραμμένο μέχρι τις μέρες που διανύουμε, όπου κάθε τρεις και λίγο βγαίνει ένα στέλεχος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και προεξοφλεί ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα μπλέξει σοβαρά με τη Δικαιοσύνη, ενδεχομένως ακόμη και να προφυλακιστεί, ο κόσμος του Θρύλου λαμβάνει μόνο αρνητικά μηνύματα για τις προθέσεις των σημερινών κυβερνώντων. Και για να περάσουμε και στο ''ζουμί'', ας δούμε το τι συμβαίνει φέτος στο κομμάτι της διαιτησίας στη Superleague στις πρώτες 16 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
 
Ξεκινάμε με τον ΠΑΟΚ, την αγαπημένη ομάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και, φυσικά, της τωρινής ΕΠΟ, του Βαγγέλη Γραμμένου.
 
 
2η αγωνιστική, ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με το σκορ 1-0, ο Νούνιες της Κέρκυρας φεύγει στην επίθεση καλυπτόμενος, ο Σάκχοφ του ΠΑΟΚ τον ανατρέπει καθαρά μέσα στην περιοχή της ομάδας του, και ο διαιτητής Τζοβάρας της ΕΠΣ Φθιώτιδας δίνει το πέναλτι για την Κέρκυρα. Όπως εξηγούν όμως οι δύο καθηγητές διαιτησίας, ο Παναγιώτης Βαρούχας στον Σπορ FM του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟ, Ιωάννη Αλαφούζου, και ο Περικλής Βασιλάκης στη ''δημόσια και όχι κρατική'' ΕΡΤ, έπρεπε να δοθεί κόκκινη και όχι κίτρινη κάρτα στον Σάκχοφ, αφού σπρώχνει και δεν πάει να παίξει, δεν κυνηγάει την μπάλα. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Ο ΠΑΟΚ παρανόμως έπαιξε με 11 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε το ματς με σκορ 3-1...
 
- 8η αγωνιστική, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0. Στο 41' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Μάτος του ΠΑΟΚ, που έχει ήδη μία κίτρινη κάρτα, τραβάει τον Κούτρη του Ολυμπιακού, ώστε να μην εκτελέσει αυτός γρήγορα ένα φάουλ υπέρ των γηπεδούχων. Έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, αλλά ο διαιτητής Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας τού χαρίστηκε.
 
- Στο ίδιο παιχνίδι, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0, στο 55' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Μάτος του ΠΑΟΚ, που έχει ήδη μία κίτρινη κάρτα, τραβάει από πίσω τον Οφόε του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας χαρίστηκε νωρίτερα στο ματς 2 φορές στο Μάτος κι εδώ τριτώνει το κακό, αναγκάζοντας και τον Περικλή ΒαΖΕλάκη στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ να πει ''έπρεπε να αποβληθεί εδώ ο Μάτος''. Μόνο αυτήν την αποβολή είδε στο ματς ο ΒαΖΕλάκης...
 
- 10η αγωνιστική, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0 στο ΟΑΚΑ. Στο 21' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0 και την ΑΕΚ να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο από το 8', λόγω αποβολής του Αραούχο, ο Ζαμπράνο του ΠΑΟΚ, που έχει ήδη μία κίτρινη κάρτα (από τη φάση της αποβολής Αραούχο), βάζει το χέρι του στο πρόσωπο του Λιβάγια της ΑΕΚ, αλλά ο διαιτητής Αρετόπουλος από την ΕΠΣ Τρικάλων τού χαρίζεται και δεν αποκαθιστά την αριθμητική ισορροπία στο χορτάρι, δείχνοντάς του τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Λίγο μετά, βέβαια, του την έβγαλε...
 
- 14η αγωνιστική, ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 4-0. Επίτηδες γι'αυτό το παιχνίδι δεν βάλαμε τις φάσεις που εντοπίσαμε στο συγκεντρωτικό βίντεο για τον ΠΑΟΚ και τη διαιτησία υπέρ του στον πρώτο γύρο, αφού είναι ενδεικτικό ματς για το τι θα πει ''σπρώξιμο σε μικρές φάσεις, εκεί που δεν κρίνεται κατι για το αποτέλεσμα, αλλά δείχνω το προς τα πού θέλω να γείρει η πλάστιγγα''. Αν βάζαμε τις φάσεις στο βίντεο ''ΠΑΟΚ και διαιτησία στον α' γύρο της Superleague της σεζόν 2017-18'', η ένσταση των οπαδών-δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ θα ήταν ''μα εδώ δεν επηρέασε το αποτέλεσμα ο διαιτητής Στυλιαράς, είχαν κριθεί όλα όταν έκανε τα όποια λάθη έκανε''. Στο 42' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Μαουρίτσιο του ΠΑΟΚ ρίχνει μία αγκωνιά σε μία διεκδίκηση στον αέρα στον Γιόχανσον του ΠΑΟ, αλλά ο διαιτητής Στυλιαράς από την ''εξυγιαντική'' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας δεν του δείχνει ούτε καν κίτρινη κάρτα, πόσω μάλλον κόκκινη που έπρεπε να πάρει. Λίγο αργότερα μέσα στο ματς, ο Μαουρίτσιο που κατάλαβε πως έχει το ελεύθερο να χτυπάει, ρίχνει μία δυνατή κλοτσιά στον Λουντ του ΠΑΟ, και ο Στυλιαράς πάλι δεν του δείχνει έστω μία κίτρινη κάρτα.
 
 
Από το ίδιο ματς, στο 70' της αναμέτρησης, με το σκορ 3-0, ο Μάτος του ΠΑΟΚ ανατρέπει από πίσω και πετάει κάτω τον Χίλιεμαρκ του ΠΑΟ, αλλά ο διαιτητής Στυλιαράς από την ''εξυγιαντική'' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας δεν βγάζει την κίτρινη κάρτα, που θα ήταν η δεύτερη στο ματς για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ. 3 λεπτά πριν είχε αφήσει τον ΠΑΟ με 10 παίκτες, αλλά δεν τόλμησε να αποκαταστήσει γρήγορα την αριθμητική ισορροπία, ευνοώντας την αγαπημένη ομάδα της ΕΠΟ και της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...
- 15η αγωνιστική, Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-1. Στο 4' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Γκρζέλτσακ του Πλατανιά σκοράρει από κανονική θέση με κεφαλιά, αλλά ο βοηθός Κουντουρέλης της ''εξυγιαντικής'' ΕΠΣ Αθηνών (με πρόεδρο τον ''Ολυμπιακάρα'' πανελίστα της ''ΔΙΚΗΣ'' στον ΣΚΑΙ, Δημητρίου, που έχει κόρη και γαμπρό να δουλεύουν στην ΕΠΟ και ''τρέχει'' να εξυπηρετήσει το νέο καθεστώς του προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου στην Ομοσπονδία=ΠΑΟΚ, για να μην πεινάσουν τα παιδιά του), σηκώνει τη σημαία του για οφσάιντ και το γκολ ακυρώνεται κακώς.
 
- 16η αγωνιστική, ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0. Στο 8' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Λημνιός του ΠΑΟΚ βρίσκει με τις τάπες το Ζαραδούκα του Λεβαδειακού. Ήταν κόκκινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής δεν έδειξε ούτε κίτρινη στον παίκτη της αγαπημένης ομάδας της ΕΠΟ και της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
 
- Από το ίδιο ματς, ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0, στο 43' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Μαρκόφσκι του Λεβαδειακού προσπαθεί να σουτάρει προς την αντίπαλη εστία, η μπάλα κοντράρει στον Βαρέλα του ΠΑΟΚ και βρίσκει στο στήθος και στο απλωμένο χέρι του αμυντικού του ΠΑΟΚ Κρέσπο, μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Φυσικά ο διαιτητής Βάτσιος από την ''εξυγιαντική'' ΕΠΣ Δυτικής Ατικής δεν δίνει το πέναλτι, για να μην ισοφαρίσει ο Λεβαδειακός.
 
Φτιάξαμε και δύο ξεχωριστά βίντεο με τις χαρακτηριστικές (κι ενδεικτικές του τι γίνεται γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο) διαιτησίες σε δύο κρίσιμα παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος. Το πρώτο αφορά το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική και τα λάθη του διαιτητή Κομίνη από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας εις βάρος του Ολυμπιακού (στηριχθήκαμε σε αυτήν εδώ την ανάρτηση από το blog sfyrigmata του Βάιου Μπαλάφα).
 
 
2’: Δεν έδειξε κίτρινη στον Μάτος που ανέκοψε επίθεση του Ολυμπιακού με σκληρό φάουλ στον Φορτούνη.
 
8’: Ο Πρίγιοβιτς έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο του Σισέ σε μια κίνηση εκτός φάσης και, το λιγότερο, έπρεπε να δει κίτρινη.
 
12’: Είχε προηγηθεί φάουλ στον Φορτούνη, όμως ο απίθανος Κομίνης έδωσε ανύπαρκτο φάουλ σε βάρος του Ενγκελς.
 
16’: Ο βοηθός Ευθυμιάδης (Πιερίας) υπέδειξε ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ του Ανσαριφάρντ στον Λέοβατς. Ο Ιρανός πήρε καθαρά την μπάλα και έμπαινε στην περιοχή του ΠΑΟΚ.
 
21’: Επίθεση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από… φάουλ του Οτζίτζα στον Μαουρίτσιο που μόνο ο Κομίνης είδε.
 
41’: Ο Μάτος τραβούσε τον Κούτρη ώστε να μην εκτελέσει γρήγορα ένα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Κομίνης έπρεπε να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον αρχηγό του ΠΑΟΚ.
 
55’: Ο Μάτος έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη, διότι σταμάτησε με φάουλ επίθεση του Οφόε. Η κίτρινη (θα έβλεπε τη δεύτερη) ήταν ορισμός.
 
69’: Ο Κομίνης έκοψε επίθεση του Ολυμπιακού με τον καταλογισμό ανύπαρκτου φάουλ του Ενγκελς στον Πρίγιοβιτς.
 
75’: Ο ρέφερι για τα… μπάζα καταλόγισε ακόμη ένα ανύπαρκτο φάουλ του Κούτρη στον Μάτος, ενώ ο παίκτης του ΠΑΟΚ είχε χρησιμοποιήσει τον αγκώνα του την ώρα που τον μάρκαρε ο Μάριν.
 
93’: Άλλο ένα φάουλ (από τα πολλά) που είδε μόνο ο Κομίνης κοντά στην περιοχή του Ολυμπιακού υπέρ του Ελ Καντουρί.
 
Το δεύτερο ματς είναι αυτό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για τη 12η αγωνιστική, στις 26 Νοεμβρίου 2017. Δείτε το πώς ''έσπρωχνε'' τον ΠΑΟΚ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με ''μικρά'', όχι τόσο σημαντικά σφυρίγματα, ο ''κορυφαίος'' διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος με καταγωγή από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης κι από την ''εξυγιαντική'' ΕΠΣ Δωδεκανήσου που έχει πρόεδρο έναν ''Ολυμπιακάρα'' επιχειρηματία της Ρόδου, ο οποίος πλέον έχει προσκυνήσει τα ρούβλια της ''εξυγίανσης''...
 
 
Συνεχίζουμε με τη δεύτερη αγαπημένη ομάδα της ''εξυγίανσης'', την ΑΕΚ.
 
 
1η αγωνιστική, ΑΕΚ-Παναιτωλικός 2-0 στο ΟΑΚΑ. Στο 47' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Λιβάγια της ΑΕΚ χαστουκίζει τον Χαντάκια του Παναιτωλικού, αλλά ο διαιτητής Τζήλος της ΕΠΣ Λάρισας δεν βγάζει κόκκινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ. Έπαιζε ήδη με 10 σε εκείνο το σημείο, θα έμενε με 9 και με το σκορ ανοιχτό, στο 1-0, όλα τα αποτελέσματα θα ήταν πιθανά...
- 4η αγωνιστική, Λαμία-ΑΕΚ 0-1. Στο 80' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Ακόστα της Λαμίας ανατρέπει εκτός περιοχής το Λιβάγια της ΑΕΚ, αλλά ο διαιτητής Βάτσιος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής δίνει πέναλτι, με το οποίο κερδίζει το ματς η ΑΕΚ. Και οι δύο καθηγητές διαιτησίας, Περικλής ΒαΖΕλάκης στη ''δημόσια και όχι κρατική'' ΕΡΤ και ο Παναγιώτης Βαρούχας στον Sport 24 Radio 103.3 FM θεωρούν πως η ανατροπή έγινε ένα μέτρο εκτός περιοχής...
 
- 7η αγωνιστική, Ξάνθη-ΑΕΚ 1-1. Στο 88' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0 και την Ξάνθη να παίζει με 10 παίκτες από το 55' και με 9 παίκτες από το 72', η ΑΕΚ ισοφαρίζει με γκολ του Βράνιες, έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Μάνταλου. Ο Βράνιες είναι σε θέση οφσάιντ, όπως ομολογεί μέχρι και ο Περικλής ΒαΖΕλάκης στην ''Αθλητική Κυριακή της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ, αλλά ο βοηθός Σίπκας από την Έδεσσα και την ΕΠΣ Πέλλης ''δεν το είδε''. Πήξαμε στην ''εξυγίανση''...
 
Μπόνους ένα ολόκληρο παιχνίδι και τη διαιτησία του ψευτο-''κορυφαίου'' διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου, με καταγωγή από το Ωραιόκασρο Θεσσαλονίκης και την ΕΠΣ Δωδεκανήσου του ''Ολυμπιακάρα'' προέδρου Διακοφώτη.
 
 
8’: Αυστηρή η κίτρινη στον Οτζίτζα για φάουλ στον Σιμόες.
9’ : Καμία κάρτα στον Μάνταλο παρά το επικίνδυνο παίξιμο του παίκτη της ΑΕΚ.

13’: Μετά από φάουλ στον Ομάρ άφησε το πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό, όμως δεν γύρισε πίσω τη μπάλα, παρότι χάθηκε.

18’: Αντίθετα, μετά από ανύπαρκτο φάουλ του Καρσελά στον Μπακάκη, γύρισε τη μπάλα πίσω παρότι η ΑΕΚ έχασε το πλεονέκτημα.

23’: Ο Βράνιες κλώτσησε την μπάλα στην εξέδρα, όμως ο ρέφερι δεν έβγαλε κίτρινη.

38’: Καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ του Καρσελά στον Μπακάκη.

40’: Μετά από προσπάθεια του Καρσελά η μπάλα βγήκε κόρνερ, όμως ο βοηθός Κωσταράς (Αιτ/νιας) καταλόγισε άουτ!

45+1’: Αστεία η κίτρινη κάρτα στον Μάριν, αφού δεν έκανε φάουλ στον Χριστοδουλόπουλο!

47’: Ο Χριστοδουλόπουλος χτύπησε στο πρόσωπο τον Ενγκελς, και ο διαιτητής δεν καταλόγισε φάουλ και δεν διέκοψε το ματς, όπως στο πρώτο ημίχρονο σε φάση με τον Μάνταλο, ο οποίος δεν χτύπησε στο κεφάλι.

53’: Ο Μπακάκης έκανε φάουλ στον Καρσελά μπροστά στα μάτια του Σιδηρόπουλου, αλλά ο ρέφερι δεν έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα του.

58’: Ο Σιδηρόπουλος σταμάτησε μπάσιμο του Εμενίκε με ανύπαρκτο φάουλ στον Τσόσιτς.

60’: Επρεπε να δώσει δεύτερη κίτρινη στον Μάνταλο, επειδή εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι «κιτρινόμαυροι», χωρίς να έχει δώσει εντολή. Το φάουλ του Ρομαό δεν είναι για κίτρινη.
 
64’: Δεν έδωσε έμμεσο στο γύρισμα του Τσόσιτς στον Ανέστη, με τη συγκεκριμένη φάση να γίνεται λίγο πριν το φάουλ που εκτέλεσε ο Χριστοδουλόπουλος, με το οποίο η ΑΕΚ έκανε το 2-2.

67’: Ο Μπακάκης έκανε φάουλ στον Καρσελά, ο παίκτης του Ολυμπιακού συνέχισε και ο ρέφερι καταλόγισε φάουλ του Μαροκινού στον Μάνταλο! Η φάση πλάγια δεξιά έξω από την περιοχή της ΑΕΚ.

83’: Εγινε φάουλ στον Σεμπά, ο Σιδηρόπουλος έδωσε πλάγιο, ο Μπέσνικ Χάσι του έκανε κίνηση με τα χέρια ότι πρέπει να φορέσει γυαλιά, και ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή του Ολυμπιακού.

86’: Ο Γκάλο έκανε ηθελημένα χέρι για να ανακόψει επίθεση, με τον διαιτητή να δίνει μεν το φάουλ, αλλά όχι την κάρτα.

87’: Δεν έδωσε κίτρινη κάρτα στον Αραούχο για την κλωτσιά που έριξε στον Ενγκελς στον αστράγαλο. Ο Αραούχο είχε κίτρινη από το 24' και με το σκορ 2-2 έπρεπε να αποβληθεί...

Προχωράμε στον τρίτο πόλο της ''εξυγίανσης'', τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παίρνει κάποια ''σπόρια'', μόνο και μόνο για να μην γκρινιάζει από τα ΜΜΕ του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟ, ο γίγαντας γαύρος Ιωάννης Αλαφούζος.
- 7η αγωνιστική, ΠΑΟ-Λάρισα 2-1. Στο 90' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-1 και τον ΠΑΟ να αγωνίζεται με 9 παίκτες, ο Περόνε της ΑΕΛ κάνει το 1-2, αλλά ο βοηθός Καραβασίλης από την ΕΠΣ Καβάλας τον υποδεικνύει λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Αυτή η απόφαση συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος. Αν εκεί γινόταν το 1-2, ο ΠΑΟ με 9 παίκτες ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το έκανε 3-2 σε 4 λεπτά με τις καθυστερήσεις. Αποτέλεσμα ενός αγώνα είναι η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα, οπότε αν το γκολ του Περόνε μέτραγε εκεί, το αποτέλεσμα ''νίκη του ΠΑΟ'' δεν θα ερχόταν. Ούτε καν η ισοπαλία θα ερχόταν, με 2 παίκτες λιγότερους και καταρρακωμένη ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟ από γκολ εις βάρος τους στο τελευταίο λεπτό. Κλοπή της ΑΕΛ.Όσο για τις μούφες που λένε τα βαζελάκια, ''ο Μολέντο σταμάτησε την προσπάθεια επειδή άκουσε εγκαίρως το σφύριγμα του διαιτητή Κουτσιαύτη, αν συνέχιζε, θα έκοβε την μπάλα'', όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, ο Μολέντο πλησίασε την μπάλα όταν αυτή βρισκόταν στον αέρα, άρα η μοναδική περίπτωση να την έκοβε, θα ήταν με το χέρι=πέναλτι+αποβολή.
 
- 8η αγωνιστική, Λαμία-ΠΑΟ 1-1. Στο 13' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Ρέις του ΠΑΟ χτυπάει με το χέρι τον Μπλάζιτς της Λαμίας, στην περιοχή των γηπεδούχων. Όπως λέει ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής ΒαΖΕλάκης στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ, υπάρχει κόκκινη κάρτα στο Ρέις που κακώς δεν δόθηκε από το διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη της ΕΠΣ Μακεδονίας, γιατί ο Ρέις βλέπει ξεκάθαρα τον Μπλάζιτς, δεν είναι ακούσιο το χτύπημά του. Ο Ζαχαριάδης είναι διαιτητής από την Ένωση του ''εξυγιαντή'' νέου προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου...
 
- 12η αγωνιστική, Ατρόμητος-ΠΑΟ 1-1. Στο 34' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-1, ο Καμπέσας του ΠΑΟ παραλίγο να αφήσει ανάπηρο τον Κιβρακίδη του Ατρομήτου, βρίσκοντάς τον με σηκωμένες τις τάπες στο εσωτερικό του μηρού. Ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος από την ΕΠΣ Καβάλας δείχνει κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟ, με τους 2 καθηγητές διαιτησίας, τον Περικλή Βασιλάκη στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ και τον Παναγιώτη Βαρούχα στο ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM 94,6, ιδιοκτησίας Ιωάννη Αλαφούζου, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟ, να θεωρούν πως ο Μάνταλος έπρεπε να αποβάλει τον Καμπέσας.
 
- Από το ίδιο ματς, Ατρόμητος-ΠΑΟ 1-1, στο 80' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-1, ο Λουντ του ΠΑΟ κάνει παρατεταμένο φάουλ από πίσω στον Ουάρντα του Ατρομήτου. Ο Λουντ είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα κι όπως επισημαίνει ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας στο ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM 94,6, ιδιοκτησίας Ιωάννη Αλαφούζου, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟ, θα έπρεπε εδώ να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί από το παιχνίδι. Ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος από την ΕΠΣ Καβάλας αφήνει πλεονέκτημα αρχικά, αλλά δεν επιστρέφει με την πρώτη διακοπή σε αυτήν τη φάση, ώστε να δείξει κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟ. Λίγα λεπτά νωρίτερα όμως, στο 68' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-1, είχε αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σωστά, τον Κιβρακίδη του Ατρομήτου. Εκεί δεν είχε πρόβλημα να αφήσει τον Ατρόμητο με 10 παίκτες. Παίκτη του ΠΑΟ ζοριζόταν να αποβάλει από το ματς και δεν ήθελε να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία, έστω για 10 λεπτά.
 
- Επίσης από το ίδιο παιχνίδι, Ατρόμητος-ΠΑΟ 1-1, στο 94' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-1, ο Αυλωνίτης του ΠΑΟ σπρώχνει μέσα στην περιοχή της ομάδας του από πίσω και πετάει κάτω τον Ουάρντα του Ατρομήτου. Ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος από την ΕΠΣ Καβάλας δεν δίνει το πέναλτι, με τους 2 καθηγητές διαιτησίας, τον Περικλή Βασιλάκη στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ και τον Παναγιώτη Βαρούχα στο ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM 94,6, ιδιοκτησίας Ιωάννη Αλαφούζου, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟ, να θεωρούν πως εδώ ο Ατρόμητος έπρεπε να πάρει πέναλτι. Μιλάμε για φάση-πέναλτι στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων ενός παιχνιδιού που έληξε με σκορ 1-1, άρα ενδεχομένως μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος. Ο Μάνταλος νωρίτερα στο ματς έδωσε ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ. Εκεί δεν είχε κανένα πρόβλημα. Πρόβλημα είχε μόνο όταν έπρεπε να σφυρίξει πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου.
 
- 16η αγωνιστική ΠΑΟ-Πλατανιάς 2-0. Στο 72' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Άλτμαν του ΠΑΟ στρώνει την μπάλα με το χέρι, μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων, για να σουτάρει ο συμπαίκτης του Βιγιαφάνιες, να βρει η μπάλα στο απλωμένο χέρι του Ντικαμονά του Πλατανιά, να δοθεί πέναλτι και να ανοίξει το σκορ ο ΠΑΟ. Όπως εξηγούν 2 καθηγητές διαιτησίας, ο Περικλής Βασιλάκης στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ και ο Παναγιώτης Βαρούχας στον Σπορ FM, ραδιοφωνικό σταθμό ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟ, Ιωάννη Αλαφούζου, προηγείται το επιθετικό φάουλ του μέσου του ΠΑΟ. Έπρεπε να σφυριχθεί και να σταματήσει η φάση εκεί. Ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, την Ένωση στην οποία πρόεδρος είναι ο πρόεδρος της τωρινής, ''εξυγιαντικής'' ΕΠΟ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''δεν είδε'' την παράβαση του Άλτμαν, αλλά είδε μια χαρά μετά την παράβαση του Ντικαμονά. Διότι για την ''εξυγίανση'' τα χέρια των παικτών του ΠΑΟ ''δεν μετράνε'', αντίθετα ''μετράνε'' και καταλογίζονται ως παραβάσεις μόνο τα χέρια των αντιπάλων του ΠΑΟ...
 
- Από το ίδιο ματς, ΠΑΟ-Πλατανιάς 2-0, στο 91' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Βιγιαφάνιες του ΠΑΟ σουτάρει προς την αντίπαλη εστία, η μπάλα βρίσκει στα πόδια και στην πλάτη του αμυντικού του Πλατανιά Καρυπίδη μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων και ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, την Ένωση στην οποία πρόεδρος είναι ο πρόεδρος της τωρινής, ''εξυγιαντικής'' ΕΠΟ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δίνει ένα ΓΕΛΟΙΟ πέναλτι, ένα ακόμη φέτος και γενικά τα τελευταία χρόνια υπέρ της αγαπημένης ομάδας της ''εξυγίανσης'', τον Παναθηναϊκό. 2 καθηγητές διαιτησίας, ο Περικλής Βασιλάκης στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ και ο Παναγιώτης Βαρούχας στον Σπορ FM, ραδιοφωνικό σταθμό ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟ, Ιωάννη Αλαφούζου, απορούν με το τι ακριβώς είδε ο Ζαχαριάδης...
 
ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ή ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0 ΜΕ 2 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ, ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. Ο ''ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ'',ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΠΑΟ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ SUPERLEAGUE, ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ Ή, ΕΣΤΩ, ΟΣΟ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΥΝΟΙΑΣ.
 
Περνάμε και στον Ολυμπιακό. Ας δούμε τη συμπεριφορά της διαιτησίας εναντίον του στη φετινή Superleague.
 
 
1η αγωνιστική, Ολυμπιακός-Λάρισα 4-1. Στο 50' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Ανδρεόπουλος της Λάρισας κάνει προβολή με τα δύο πόδια και σηκώνει στον αέρα τον Πάρντο του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας τού δείχνει κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα, όπως θεωρεί ότι θα έπρεπε να κάνει ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης στην ''Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ...
 
- 2η αγωνιστική, Λαμία-Ολυμπιακός 0-1, στο γήπεδο του Περιστερίου. Στο 40' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ο Ακόστα της Λαμίας τραβάει από τον ώμο και ανατρέπει από πίσω μέσα στην περιοχή της ομάδας του τον Οφόε του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου δεν δίνει το καθαρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, όπως έκριναν τη φάση οι δύο καθηγητές διαιτησίας, Περικλής Βασιλάκης στην ΕΡΤ και Παναγιώτης Βαρούχας στον Σπορ FM του προέδρου του ΠΑΟ Γιάννη Αλαφούζου.
 
- Από το ίδιο ματς, Λαμία-Ολυμπιακός 0-1, στο γήπεδο του Περιστερίου, στο 70' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ο Βάντερσον του Ατρομήτου προσπαθεί να ξεχυθεί στον κενό χώρο, σε θέση έξω δεξιά της επίθεσής του, μπλέκει το δεξί πόδι του με το αριστερό και ο διαιτητής Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου δίνει φάουλ και κίτρινη κάρτα στον αριστερό μπακ Μίλιτς του Ολυμπιακού, βγάζοντάς τον από το γήπεδο, αφού είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα από νωρίτερα. Οι δύο καθηγητές διαιτησίας, Βαρούχας στον Σπορ FM του προέδρου του ΠΑΟ Αλαφούζου και Βασιλάκης στην ΕΡΤ, θεωρούν άδικη την αποβολή.
 
- 3η αγωνιστική, Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1. Στο 11' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Λισγάρας της Ξάνθης απλώνει το χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του και κόβει σουτ του Φορτούνη του Ολυμπιακού που πήγαινε γκολ. Όπως εξηγούν οι δύο καθηγητές-τηλεκριτικοί διαιτησίας, Περικλής Βασιλάκης στην ΕΡΤ και Παναγιώτης Βαρούχας στον Sport 24 Radio 103.3 FM, έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και κόκκινη κάρτα στο Λισγάρα, αλλά ο διαιτητής Harry Καλογερόπουλος από την ΕΠΣ Αθηνών, γνήσιο τέκνο του ''Ολυμπιακάρα'' προέδρου της Ένωσης Δημητρίου και του Θωμά Μητρόπουλου, έδειξε κόρνερ. Λίγο αργότερα ο Λισγάρας ισοφάρισε για την Ξάνθη, άρα μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος...
 
- 4η αγωνιστική, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-1. Στο 53' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Αστέρας κερδίζει πέναλτι και ανοίγει το σκορ. Σωστά δίνει το πέναλτι ο διαιτητής Κουτσιαύτης από την ΕΠΣ Άρτας, κάνει χέρι ο Ρομαό του Ολυμπιακού στην περιοχή της ομάδας του, αλλά νωρίτερα στην επίθεση του Αστέρα η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη εκτός γραμμής, άουτ. Έπρεπε να διακοπεί εκεί το ματς, ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ που ακολουθεί, αλλά ο βοηθός Μπαλτάς από την ''εξυγιαντική'' ΕΠΣ Αχαϊας ΔΕΝ είδε αυτό που επισημαίνει ο Περικλής ΒαΖΕλάκης στη ''δημόσια και όχι κρατική'' ΕΡΤ...
 
- 6η αγωνιστική, Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-1. Στο 79΄της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ο Μάντσον του Ατρομήτου ανατρέπει το Σεμπά του Ολυμπιακού στην περιοχή των φιλοξενουμένων. Ο διαιτητής Αρετόπουλος από την ΕΠΣ Τρικάλων είναι κυριολεκτικά στα 3 μέτρα και δεν δίνει το πεντακάθαρο πέναλτι. Απορεί και ο Περικλής ΒαΖΕλάκης στη ''δημόσια και όχι κρατική'' ΕΡΤ...
 
- 8η αγωνιστική, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0. Στο 41' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Μάτος του ΠΑΟΚ που έχει ήδη μία κίτρινη κάρτα, τραβάει τον Κούτρη του Ολυμπιακού, ώστε να μην εκτελέσει αυτός γρήγορα ένα φάουλ υπέρ των γηπεδούχων. Έπρεπε να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, αλλά ο διαιτητής Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας του χαρίστηκε.
 
- Από το ίδιο ματς, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0, στο 55' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Μάτος του ΠΑΟΚ που έχει ήδη μία κίτρινη κάρτα, τραβάει από πίσω τον Οφόε του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας χαρίστηκε νωρίτερα 2 φορές στο Μάτος κι εδώ τριτώνει το κακό, αναγκάζοντας και τον Περικλή ΒαΖΕλάκη στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ να πει ''έπρεπε να αποβληθεί εδώ ο Μάτος''. Μόνο αυτήν την αποβολή είδε στο ματς ο ΒαΖΕλάκης...
 
- 12η αγωνιστική, Κέρκυρα-Ολυμπιακός 1-3. Στο 50' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-1, ο Φορτούνης του Ολυμπιακού σεντράρει προς την αντίπαλη εστία από θέση έξω αριστερά, ο Αρτυματάς της Κέρκυρας απλώνει το χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του και κόβει την μπάλα, αλλά ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας του προέδρου της ''εξυγιαντικής'' ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου δεν δίνει το πέναλτι. Ακόμη και ο Περικλής Βασιλάκης στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παραδέχεται πως εδώ αδικήθηκε ο Ολυμπιακός...
 
- 15η αγωνιστική, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0. Στο 73' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ολυμπιιακού σουτάρει, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ, σκάει μέσα από την γραμμή του τέρματος, αλλά ο βοηθός Δημήτρης Γκάγκας από την απολύτως ''εξυγιαντική'' ΕΠΣ Λάρισας ''δεν βλέπει'' το γκολ, με αποτέλεσμα να παραμείνει το σκορ 1-0. Δύο καθηγητές διαιτησίας, ο Περικλής Βασιλάκης στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ και ο Παναγιώτης Βαρούχας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟ, Ιωάννη Αλαφούζου, ειρωνεύονται τον Γκάγκα που ''δεν είδε'' το γκολ.
 
Είδαμε επίσης πιο πάνω και το τι έγινε διαιτητικά εις βάρος του Ολυμπιακού από τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ στην 5η αγωνιστική κι από τον Κομίνη στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική, σε πάρα πολλές ''μικρές, όχι καθοριστικές'' αποφάσεις τους, που δείχνουν όμως ξεκάθαρα το ποιον ήθελαν να ''σπρώξουν''. Ας τα δουν όλα αυτά οι ενδιαφερόμενοι και κυρίως ο Νικαιώτης υφυπουργός Αθλητισμού Βασιλειάδης κι ας αφήσει τα ανοίγματα προς τον κόσμο του Θρύλου εν όψει των εκλογών που έρχονται. Το να δηλώνει Ολυμπιακός δεν μας λέει κάτι. Το θέμα είναι το πώς κυβερνά και το αν πλήττεται ο Θρύλος από την πολιτική που ασκεί το κόμμα του και ο ίδιος προσωπικά. Εμείς μιλάμε με εικόνα και βίντεο. Η ''εξυγίανση'' στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει επιβληθεί για να ευνοούνται πρωτίστως ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, δευερευόντως ο ΠΑΟ (για να μην ''σκούζει'' ο Αλαφούζος) και κυρίως ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώσει. Όχι επειδή ο Ολυμπιακός θα χάσει το πρωτάθλημα, όπως νομίζουν κάποιοι. ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ. Πρέπει να τελειώσει για το καλό των πολιτικών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αν θέλουν να εμφανιστούν ξανά, αν και όποτε προκηρυχθούν εκλογές, στα λημέρια των γαύρων και να ξαναζητήσουν την ψήφο τους, ας βάλουν μια τελεία στα ΟΡΓΙΑ που αποτυπώνονται στα βίντεο παραπάνω, τα οποία όργια ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ. ΧΘΕΣ. Αν ενδιαφέρονται φυσικά για τις ψήφους των Ολυμπιακών φιλάθλων-οπαδών. Αν στοχεύουν στις ψήφους των αντιολυμπιακών φιλάθλων-οπαδών, ας συνεχίσουν το ίδιο βιολί και θα δούμε το ποιος θα κλάψει με μαύρο δάκρυ την ώρα που θα ανοίξουν οι κάλπες, όποτε αυτές στηθούν...

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Σημερα ευτυχως ακουστηκε απο την διοικηση η απειλη "μηπως πρεπει να προσφυγουμε στην ΦΙΦΑ?"
Δεν θα πρεπει να το λενε ουτε να το ρωτανε.
Πρεπει να το κανουν.
Απο τις σελιδες σου Σαββα το ειχα ξανα-αναφερει λιγες πριν.
Οι Γραμμενοι και οι γκολενταρηδες ειναι τυποι θρασυτατοι και οσο δινεις θαρρος στν χωριατη θα σ'ανεβει στο κρεββατι.
Γνωριζω πως ο κ. Θεοδωριδης κανει θεραπειες και δεν μπορει.
Ας παει ο Καρεμπε.
Σημερα καταπιαν πεναλτι υπερ του ΠΑΣ εχτες η Κερκυρα κατεβηκε με 4 βασικους.
Πρεπει να τους τελιωνουμε και ταχιστα μαλιστα.
Ο λαος του Ολυμπιακου πρεπει να τους λιωσει.
Ζουραρις τελος.

Εικόνα Harry red logic

Αγαπητέ Σάββα,
Εξαιρετική δουλειά! Επιτακτική ανάγκη να πολλαπλασιαστεί η ενημέρωση φιλάθλων και οπαδών πέρα από αυτόν τον ιστότοπο –επικοινωνιακό λίκνο της γαβροσύνης- και σε πλήθος άλλων επικοινωνιακών κέντρων και αναμεταδοτών!
Δεν θα ιδρώσει το αυτί των απόλυτα διεφθαρμένων στα κέντρα και παράκεντρα της εξουσίας (από το υψηλότερο έως το χαμηλότερο επίπεδο ) αλλά θα αναχαιτίσει την μαύρη προπαγάνδα των κατάπτυστων ΑΡΔ και θα φωτίσει την αλήθεια στην πλατιά μάζα των φιλάθλων!
Οι διεφθαρμένοι ένα πράγμα υπολογίζουν: την κοινή γνώμη , τα ψηφαλάκια!
Όταν αισθανθούν ότι ανοίγουν τα μάτια των ναρκωμένων μαζών από την προπαγάνδα τους τότε μπορεί να αλλάξουν λίγο ρότα.
Συμπέρασμα: Διάχυση της αλήθειας και πέρα από αυτόν τον ιστότοπο όσο πλατύτερα γίνεται.
Πρέπει η Διοίκηση να βρει τρόπο να αναπτύξει την Επικοινωνιακή απήχηση στην κοινή γνώμη, εκεί θέλει Σχέδιο και σκληρή δουλειά!
Υ.Γ. Ο Θοδωράκης,.. ο Ινφαντίνο και σία.. υπάρχει τρόπος να αλλάξουν λίγο ρότα? η είναι «δεσμευμένοι»ισοβίως? στους –……ιτς!????

Εικόνα nik7os

Μπράβο Σάββα όπως πάντα άψογος....Ξεβράκωμα με στοιχεία...

ΥΓ. Θα πρέπει να πούμε μέσα από εδώ κι ένα "ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ" για το νέο μέλος της οικογένειάς του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Καταπληκτική δουλειά, Μπράβο savvas. Χρήσιμα στοιχεία για να τρίβουμε στις μούρες. Εύγε.

Εικόνα takis xwsiar

Ο Κος Βασιλειάδης,δεν μας ενδιαφερει τι ομαδα είναι.Ειναι δικαιωμα του να είναι Ολυμπιακος Γυθειου,Κεραυνος Αγιας Βαρβαρας η Αικ Στοκχόλμης.Αυτο που μας αφορα,και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να είναι,ειναι να είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ Υφηπουργος Αθλητισμου!Και αυτό,δεν είναι!Μερικα παραδείγματα για να μιλαμε με επιχειρηματα..1ον.Εκανε εδώ και καμποσο καιρο μια καταγγελια ο Βικτωρας Μητροπουλος,οτι "δαπανηθηκε"ενα σοβαρο ποσο,για τις εκλογες της ΕΠΟ.Ειπε μαλιστα ,ότι εχει στοιχεια για να το αποδειξει.Τι εκανε γι'αυτο ο Κος υφηπουργος?Ουτε καν μια δηλωση.(Ασχετα με το ότι δεν εκανε ουτε εισαγγελεας τιποτα).2ον,Δεν ασχολειται,αν τα οικομομικα της κάθε ΠΑΕ είναι όπως οριζει ο νομος να είναι.Δηλωνουν ΟΛΟΙ τα σωστα εξοδα και συμβολαια με οσους πληρωνουν? Αυτό είναι ένα στοιχειο,που από εκει αρχιζει η ισονομια του πρωταθλήματος.Θα μπορουσα ευκολα να συνεχισω και με αλλα 10,15 σημεια που δειχνουν ότι ΔΕΝ κανει το καθήκον του ο Κος Βασιλειάδης,για την ΕΠΟ,για την ΚΕΔ,για τις μετακινήσεις φιλαθλων,για την αθλητικη δικαιωσυνη..κτλ. Το πιο ενοχλητικο όμως είναι ότι προσπαθει να "φτιαξει" το ποδοσφαιρο ενας ανθρωπος που πρατει ΑΝΗΘΙΚΑ! (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ)

Εικόνα Red Pirate

Σωστός !!!