ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (VIDEO)



Από χθες το βράδυ υπάρχει ένα γαϊτανάκι δηλώσεων των εκπροσώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή τη διαιτησία του Στυλιαρά στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα. Την αρχή έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση και το συνέχισε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην κλήρωση του Κυπέλλου, Δημήτρης Αγραφιώτης, μετά την ανάδειξη του ζευγαριού ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Η ΠΑΕ ΑΕΚ προτίμησε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα και να απαντήσει επί προσωπικού στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο, να κάνει λόγο για ''σαχλαμάρες'' και να δέχεται τα πυρά του υπευθύνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά. Επειδή η κουβέντα ξέφυγε από την ουσία που είναι το αν ευνόησε την ΑΕΚ ο διαιτητής Στυλιαράς, ας δούμε την επίμαχη φάση.
 
 
Είναι ξεκάθαρο το ότι ο τερματοφύλακας Τσιντώτας της ΑΕΚ ανατρέπει τον Μπετρά του ΠΑΣ Γιάννινα. Το παραδέχονται δύο καθηγητές διαιτησίας, ο Περικλής Βασιλάκης στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ΕΡΤ και ο Ναούμ Μιντιούρης στο sdna.gr. Αν έμενε στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο πίσω στο σκορ η ΑΕΚ, θα βλέπαμε άλλο ματς. Είναι το πέμπτο παιχνίδι στη φετινή Superleague που ευνοείται διαιτητικά η ΑΕΚ, μετά από αυτό της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, τον αγώνα με τη Λαμία στο Περιστέρι και το παιχνίδι με την Ξάνθη στην πόλη της Θράκης. 5 στα 17. Η ''εξυγίανση'' προχωρά ακάθεκτη, με χορηγία του ΟΠΑΠ...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Τελικά μαζί με τον Περικλή ΒαΖΕλάκη εεε Βασιλάκη και τον Ναούμ Μιντιούρη, είπε ότι υπήρχε πέναλτι κι ο Παναγιώτης Βαρούχας στην χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του Τόλη Κοτζιά και του Σταύρου Χονδροθύμιου στον ΣΠΟΡ FM του Αλαφούζου.
http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/barouxas-den-dothike-penalti-u...

Και κάτι που πέρασε στα ψιλά. Από τοπική ιστοσελίδα της Κέρκυρας. Εκτεταμένες ζημιές των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Κέρκυρας.
http://www.startmedia.gr/2018/01/15/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86...

"Ποδόσφαιρο | Εικόνες ντροπής από τις καταστροφές των οπαδών του ΠΑΟΚ (photos)
Ιανουάριος 15, 2018

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσαν οι -περίπου 1.000- οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έφτασαν οργανωμένα στην Κέρκυρα για την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον ΑΟΚΚ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Οι εικόνες, τόσο από το κέντρο της πόλης, όσο -πολύ περισσότερο- από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του νησιού, το οποίο φιλοξένησε αφενός την ομάδα του ΠΑΟΚ, αφετέρου τους πολυάριθμους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είναι εικόνες ντροπής και προκαλούν οργή και θλίψη.

Πολλά βεβαίως είναι και τα ερωτηματικά, τα οποία δημιουργούνται στους υγειώς σκεπτόμενους φιλάθλους. Βασικότερο όλων το πώς επετράπη η έλευση στο νησί των Φαιάκων τόσο μεγάλου όγκου οπαδών, καθώς υπάρχει σε ισχύ η απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδη, με την οποία απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών.

Γι’ αυτόν τον λόγο, εξάλλου, είχε εκδώσει ανακοίνωση και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, με την οποία ενημέρωνε για την απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα για την αναμέτρηση της 14ης Ιανουαρίου με τον ΑΟΚΚ.

Πώς, λοιπόν, επετράπη η έλευση στο νησί σχεδόν 1.000 οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης; Ποιος έδωσε την τελική έγκριση για να επιβιβαστούν από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας στο πλοίο για Κέρκυρα;

Με ποια λογική πιέστηκε η διοίκηση της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα να βάλει στο γήπεδο έναν τόσο μεγάλο όγκο οπαδών προκειμένου να μείνουν εκτός ΕΑΚΚ όλοι αυτοί, οι οποίοι ήταν αδύνατο να ελεγχθούν από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.;

Για ποιον λόγο έπρεπε να ταλαιπωρηθούν χιλιάδες Κερκυραίοι φίλαθλοι, οι οποίοι έχουν πληρώσει εισιτήριο διαρκείας στην θύρα 4 του ΕΑΚΚ και υποχρεώθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τη μεγάλη εξέδρα του σταδίου προκειμένου στις θέσεις τους να τοποθετηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;

Ποιος θα πληρώσει τις ζημιές, οι οποίες προκλήθηκαν από τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» στο ΕΑΚΚ, το οποίο αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της κερκυραϊκής κοινωνίας και νεολαίας;"

Για το οποίο ματς υπήρχε απαγόρευση μετακινήσεων από τον Βασιλειάδη.
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perfo...

"12-01-2018: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Κέρκυρα, 12 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι , σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε ΠΑΟΚ, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE , αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων « A . O ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ», που θα διεξαχθεί την Κυριακή (14-01-2018) και ώρα 15:00 στο ΕΑΚ Κέρκυρας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας."

http://www.corfupress.com/cp/2018/01/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8...

Και αυτό φυσικά δεν το άφησα ασχολίαστο στο twitter.
https://twitter.com/johnored7/status/952619217211351040

Εικόνα Γιάννης ο Red

Επίσης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν σεβάστηκαν τους μεροκαματιάρηδες καταστηματάρχες της Κέρκυρας.
http://www.startmedia.gr/2018/01/14/%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%B...

"Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και το …στίγμα τους (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Ιανουάριος 14, 2018

Σε λίγη ώρα θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Κέρκυρας ο ποδοσφαιρικός αγώνας , ΑΟΚ – ΠΑΟΚ .

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στην Κέρκυρα το απόγευμα του Σαββάτου , ενώ από χθες και μέχρι σήμερα το πρωί ήρθαν στο νησί και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ , για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από κοντά.

Η έλευση τους όμως δεν άργησε να γίνει αντιληπτή, αφού από όπου πέρασαν άφησαν το… στίγμα τους .

Δηλαδή;

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ευγενίου Βουλγάρεως και φαίνεται ότι όπως …χάζευαν οι φίλαθλοι τις βιτρίνες είπαν να «μαρκάρουν» όποιο κατάστημα τους άρεσε.

Με μαύρο σπρέι άφησαν το αποτύπωμά τους είτε σε τοίχους , είτε σε εισόδους μαγαζιών της Κέρκυρας γράφοντας ΠΑΟΚ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Κέρκυρα για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα , φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν συμμερίζονται σε καμία περίπτωση τους πολίτες και κυρίως τους επιχειρηματίες της Κέρκυρας , οι οποίοι δεν φτάνει ,καθημερινά , που ματώνουν από την λαίλαπα των φόρων , πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να καθαρίσουν αύριο πρωί – πρωί τις εισόδους και τις βιτρίνες των καταστημάτων τους.

Θα αναρωτηθεί κανείς … Εντάξει για 50 και 100 € που θα σπαταλήσουν είναι ανάγκη να υπάρχει ακόμα και για λίγα γκράφιτι γκρίνια;

ΟΧΙ…

Απλά είναι θέμα παιδείας και σεβασμού σε μία πόλη η οποία έστω και για λίγες ώρες φιλοξενεί την ομάδα και τους φιλάθλους της."