BALLADOROS.GR ΓΙΑ ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΜΕ



Αναπαραγωγή κειμένου από το balladoros.gr, ένα site οπαδών και δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ, το οποίο έχουμε αναδείξει αρκετές φορές από το site μας.
 
Πώς τα ξανάφερε πάλι χθες, η πουτάνα η ζωή. Δεν πέρασαν και πολλές μέρες από τότε που γράφαμε τα περί Επασί και Ζίφκοβιτς και, Eγκληματική και...Εξυγίανση ξαναχτύπησαν!
Με αυτογκόλ του Κονέ και με οφσάιντ γκολ του Πρίγιοβιτς κέρδισε χθες το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ το Απολλωνάκι στην Τούμπα. Όχι ότι δε θα κέρδιζε δηλαδή διαφορετικά ή αν δεν ήταν γκολ αυτές οι δύο φάσεις αλλά καταγράφουμε τα γεγονότα.
Και για να μην ξεχαστούμε, στο μεταξύ, από τον αγώνα στην Ξάνθη, έχουν μεσολαβήσει τα δυο παιχνίδια με το Τρίκαλο για το κύπελλο και το ματς στην Κέρκυρα όπου η… Εξυγίανση ξανάπιασε δουλειά…
Αν χθες ο Απόλλωνας δεν έπαιζε στην Τούμπα αλλά στο Καραϊσκάκης, τότε ο Κονέ θα ήταν…πιανόλας! Και φυσικά, αν το τρίτο γκολ το έβαζε παίκτης του Ολυμπιακού, οι ΠΑΟΚτσήδες και κυρίως οι σιτιζόμενοι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κράδαιναν τις σάρισες, μέρα που ήταν άλλωστε (!!) και θα επιτίθεντο ολομέτωπα για το οφσάιντ γκολ της εγκληματικής οργάνωσης που δεν της κόψανε ακόμη όλα τα πλοκάμια αλλά ζει και βασιλεύει!
Κάτι σαν το Μέγα Αλέξανδρο, δηλαδή, που πάνε οι Σλάβοι με τους Αμερικάνους, να του φάνε τη χώρα…
Επιτέθηκαν βέβαια οι σιτιζόμενοι αλλά για το πέναλτι του Ολυμπιακού! Που αν γινόταν τέτοια φάση σε βάρος παίκτη του ΠΑΟΚ, θα ήταν ο ορισμός του μπέναλντι! Τώρα, δεν είναι. Άσε που στη φάση ήταν ο Φορτούνης και πρέπει να βγει νόμος που θα λέει ότι σε όποια φάση εμπλέκεται ο Φορτούνης, δεν υπάρχει πέναλτι ακόμα κι αν είναι...μαρς!
Τσιμουδιά λοιπόν, για το οφσάιντ γκολ του Πρίγιοβιτς. Φώναξαν όμως για το μπέλαλντι στο Φορτούνη, όπως την περασμένη βδομάδα φώναζαν για το μπέναλντι που δε δόθηκε σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα και όπως πριν μερικές βδομάδες, γκάριζαν πάλι για τη νίκη της ΑΕΚ στο Αγρίνιο.
Και καλά έκαναν, βέβαια.
Μόνο που δεν έκαναν το ίδιο, για τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ κέρδισε το Τρίκαλο με το μαϊμού πέναλτι που πήρε ο Δικέφαλος, ή δε φώναξαν για τα άκυρα δυο γκολ στα Τρίκαλα με τα οποία έφτασε άνετα στο 5-1.
Λογικό και πάλι. Σιτιζόμενοι είναι, τι να γράψουνε και τι να πούνε; Αν τους κόψουν την τροφοδοσία θα χάσουν κι εκείνα τα 150 ευρώ το μήνα που παίρνουνε από τη δουλειά τους. Αυτή που τους βάζουν να γράφουν καθ΄ υπαγόρευση δηλαδή.
Φυσικά, στη Λάρισα ο γαύρος κέρδισε λόγω Κούγια. Το έδωσε δηλαδή ο Κούγιας το ματς επειδή είναι δικηγόρος των εταιριών του Μαρινάκη. Όπως στη Λεβαδιά ο Επασί ήτανε…πιανόλα γιατί του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια.
Όχι όμως ο Ζίφκοβιτς που στην Ξάνθη που έφαγε τρία κοροϊδίστικα γκολ. Εκεί ήτανε …ανθρώπινο λάθος!
Προχθές φώναζαν πάλι οι σιτιζόμενοι, για το ότι η Ξάνθη, θα έπαιζε με απουσίες κόντρα στο γαύρο. Κάθε χρόνο το γράφουν αυτό και το βροντοφωνάζουν. Το ότι στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα αγωνίστηκε χωρίς…οκτώ παίκτες στο ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού. Αυτό έλλειπε, άλλωστε.
Ενώ αν έπαιζε με το γαύρο, βάλε και την ΑΕΚ στο κάδρο εφέτος, τότε θα ήταν αλλοίωση αποτελέσματος! Ειδικά αν ο Γαύρος είχε δώσει τίποτα...δανεικούς στην Κέρκυρα, ή έπαιζε εκεί  κανένας πρώην παίκτης του, πι χι ο Μπαλάφας!
Το ότι στους αγώνες κυπέλλου, ο Ατρόμητος θα παίξει χωρίς τους τρεις δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, δεν αποτελεί είδηση. Είναι…φυσιολογικό αφού υπάρχει συμφωνία. Τι να κάνουμε τώρα, να καταργήσουμε τις μεταγραφές;!!
Όχι ρε, να μην δίνει ο ΠΑΟΚ δανεικούς, γιατί όταν το έκανε ο γαύρος, φωνάζαμε. Και λέγαμε ότι έτσι αγοράζει ουσιαστικά, τα παιχνίδια. Και να μην ψωνίζει ο ΠΑΟΚ παραμονές των αγώνων του, παίκτες από τις ομάδες τις οποίες κερδίζει και αποκλείει και τους παίκτες, δεν του χρειάζεται στη συνέχεια και ή τους τρώει ο πάγκος, ή τους διώχνει αμέσως μετά.
Το είδαμε αυτό, με το Χατζησαΐα πρόπερσι και με το Λημνιό πέρυσι. Αν αυτό το έκανε ο γαύρος, θα λέγαμε ότι δεν αγόρασε τους παίκτες αλλά το παιχνίδι. Έτσι δεν είναι; Έτσι είναι…
Φαντάσου δηλαδή τι θα γράφανε και τι θα λέγανε όλοι αυτοί, αν ο Μολέδο που έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με τον ΠΑΟ, όταν και αρνήθηκε, τσαμπουκά να παίξει, ενώ επανήλθε στη συνέχεια, έκανε το ίδιο σε ματς με το γαύρο και μετά, φανερωνόταν ο γαύρος να τον ζητάει δίνοντας 600 χιλιάρικα και τρεις παίκτες!
Με τόσα αγόρασε τον αγώνα, θα γράφανε και θα λέγανε. Έτσι παίρνει ο γαύρος τα πρωταθλήματα, θα σκούζανε! Ενώ τώρα, δε γράφουνε «έτσι θα πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα; Με νίκες όπως αυτή με τον Ατρόμητο πι χι;» Μ΄ ένα ερωτηματικό, έστω. Για τα μάτια και τ΄ αυτιά του κόσμου...
Το ότι ο γαύρος το έκανε επί σειρά ετών αυτό το πράγμα και ο ΠΑΟΚ το κάνει τώρα τελευταία, δεν απαλλάσσει το Δικέφαλο από την κριτική. Ίσα ίσα, που ο ΠΑΟΚ όφειλε να δώσει το παράδειγμα και να μην κάνει τα ίδια. Αυτά που του έκαναν δηλαδή.
Γιατί αλλιώς, καταντάει μία από τα ίδια…
Δεν ονειρευόμαστε αυτόν τον ΠΑΟΚ, εμείς εδώ...
Μεγάλη πουτάνα τελικά η ζωή. Κι ακόμα πιο μεγάλη πόρνη η μπάλα. Σε πληρώνει τελικά, με το ίδιο νόμισμα…
*Το ότι το γκολ του Πρίγιοβιτς ήταν τόοοσο οριακά οφσάιντ, που ο επόπτης δε θα μπορούσε να το δει εύκολα, δεν το συζητάμε. Ούτε πως το αυτογκόλ του Κονέ ήταν κανονικό…ανθρώπινο λάθος. Για το πώς αντιμετωπίζουν τις περιπτώσεις αυτές όταν συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ της…Εξυγίανσης και όταν συμβαίνουν στο γαύρο της...εγκληματικής ή τώρα τελευταία στην ΑΕΚ του...σύμμαχου Μελισσανίδη, μιλάμε…
 
Τόσο καλά αμφιβάλλουμε αν θα τα γράφαμε κι εμείς...

Σχόλια

Εικόνα holland74

Χαχαχαχαχαχαχα...
Το διάβασα και κάποια στιγμή νόμιζα πως είναι του Σάββα, μετά είδα τον σύνδεσμο και το είδα...Χαχαχαχαχαχα, μαρτυράνε μόνοι τους και χωρίς ξύλο, χαχαχχαχα, μυθικό...

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν αμφιβάλλω. Το ΑΠΟΚΛΕΙΩ. Ο καλύτερος Guest.

Εικόνα savvas gridlock

Αφού σκέφτομαι μην φοβηθούν τώρα που αναδημοσιεύουμε άρθρα τους, επειδή θα τους την πέσουν διάφοροι ''οι γαύροι σας λένε μπράβο, ρόμπες γίνατε''.

Εικόνα matrasimca

Μη τα λες Σαββα, μην τους προκαλεις, ειναι ικανοι να μας πουν οτι ηταν οφσαιντ ο Μπαργαλατσος του Ιντεγιε, και τα καλαμπαλικια του Ανσαριφαρντ.

Εικόνα savvas gridlock

Τι να τους πούμε εμείς που τα λένε εκεί μεταξύ τους...

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι ζούμε και θα ζούμε στο εξής. Οι ουσιαστικές απαντήσεις είναι γνωστό που δίνονται. Εκεί που τσούζει...

Ες αύριον τα σπουδαία.