ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ GOLENDRI-ARAEVO: ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΡΟΥΛΗΣ-ΑΡΟΥΛΗΣ ΑΣΒΕΣΤΑΣ



Ο Ρούλης-Αρούλης Ασβεστάς ανέβασε πριν από λίγες ώρες στο golendri-dna μία ''αποκλειστική'' είδηση, που αφορούσε καταγγελία της ΚΕΔ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κατά του Σάββα Θεοδωρίδη, επειδή με δηλώσεις του ''δυσφημεί το ποδόσφαιρο''. Άμεσα προέκυψε διπλή διάψευση, στο to10.gr και στο gazzetta.gr. Αυτή είναι η δημοσιογραφία της σχολής Golendri-Araevo. Πέρα από το sdna.gr του Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', ο Ρούλης-Αρούλης γράφει και στην ''Ψ-Ώρα για Σπορ'', αλλά και στη ''Δημοκρατία της Δευτέρας'' του εκδότη Φιλιππάκη. Στα αμπάρια των σαπιοκάραβων με τα λαθραία παντός είδους και τους τζιχαντιστές γράφονται άρθρα σαν κι αυτό που στοχοποιεί έναν άνθρωπο σαν το Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος παλεύει με το θάνατο ενώ είναι άνω των 80 ετών. Αντίθετα, για αυτές τις δηλώσεις του Μάρκο Λιβάγια στην ''Αθλητική Κυριακή'' της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ,
 

 
όπου ο Λιβάγια ΒΡΙΖΕΙ καθαρά το διαιτητή της αναμέτρησης Λάρισα-ΑΕΚ, ο Ρούλης-Αρούλης δεν ασχολήθηκε. Πού να ασχοληθεί; Να τρέχει μετά να βρει μεροκάματο από την ουρά του ΟΑΕΔ; Ο Λιβάγια με τις ΒΡΙΣΙΕΣ του δεν δυσφημεί το προϊόν, αλλά το δυσφημεί ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος ποτέ δεν βρίζει δημοσίως τον οποιονδήποτε. Αυτά διδάσκεται κανείς στις σχολές δημοσιογραφίας Golendri-Araevo.
 
 
 
Eίναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν πρέπει να τσαντίζεται με το συγκεκριμένο σκουπίδι της δημοσιογραφίας. Όταν πληρώνεσαι από ο,τιδήποτε λαθραίο κυκλοφορεί στην ελληνική Επικράτεια, για 50 ευρώ γράφεις ό,τι σου πουν. Μην ασχολείστε με το συγκεκριμένο ''κύριο'', όσο κατανοητή κι αν είναι η οργή σας, αν κρίνουμε από τα πολλά μηνύματα που μας στείλατε με διάφορους χαρακτηρισμούς για το ''ποιόν'' του. Μην τον κάνετε μάγκα, απειλώντας τον ή ασκώντας του βία με οποιονδήποτε τρόπο. Μόνο γελάστε με το πόσο βρομερό απολειφάδι είναι...

Σχόλια

Εικόνα takis xwsiar

Η πιο ΒΡΩΜΕΡΗ κυβερνηση,απο ολη την λεγομενη "μεταπολιτευση".Το ιδιο και οσοι την υποστηριξουν,απ τη στιγμη που πλεον ειδαν ξεκάθαρα το ποιον τους.Ευτυχως,επειδη είναι κατσαπλιαδες,εκαναν το ΜΕΓΑΛΟ λαθος.Τα εβαλαν με τον Ολυμπιακο μας.Νομιζω ότι εδώ,σε εμας,θα υπαρξουν ελαχιστα προβατα απ'οτι στο συνολο της κοινωνιας μας,εαν δεν τα ειχαν βαλει με την ομαδα μας.Θελω να ελπιζω ΚΑΝΕΝΑ.Ουτε ενας!Και μην νομιζουν οι επομενοι (οποιοι και να είναι)ότι ειμαστε μαζι τους.Στα αθλητικα δρωμενα,ειμαστε ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!! Οποιοσδηποτε,ανηθικα και πουστικα,παει να τον πειραξει,θα μας βρει μπροστα του.ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ!

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ Τακη ήμουν εναντιον του συλλαλητηριου πανω για τη Μακεδονια. Μολις ομως ειδα οτι μετατραπηκε σε συλλαλητηριο εναντιον των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χαρηκα που εγινε. Η γελοια αυτη κυβερνηση πρεπει να ξεκουμπιστει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Δρομο. Αερα, αερα, να φυγει η χολερα.