ΤΟ ΤΣΟΝΤΟ-SITE SDNA.GR ΚΑΙ ΤΑ ''ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ'' ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ



Πριν από λίγα λεπτά, ο Παοκ κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με ένα ΓΕΛΟΙΟ πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του ο διαιτητής Θάνος από την ΕΠΣ Γρεβενών (κάτοικος Ιωαννίνων ο ίδιος ο διαιτητής...). Το βλέπουμε εδώ από το site της NOVA.
 
Το sdna.gr βάφτισε τη φάση ''αντικανονικό μαρκάρισμα'', άρα πέναλτι και πανηγυρίζει για τη μεγάλη νίκη του ''ΠΑΟΚ από ατσάλι'', όπως χαρακτηριστικά μας λέει για την ομάδα του αφεντικού της ιστοσελίδας, του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''.
 
 
 
Πριν από 2,5 περίπου χρόνια, σε ένα παιχνίδι Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, υπήρξε ολόιδια φάση. Την βλέπουμε εδώ, στο 01:50 του βίντεο και μετά. Τι μας έγραφε το τσοντο-site που συντηρείται από τα αμπάρια του Golendri τότε; ''Πέναλτι-ανακάλυψη'' έλεγε, προσφορά του διαιτητή Κύζα.
 
 
 
Πώς γίνεται σε δύο ίδιες φάσεις, τόσο διαφορετική προσέγγιση; Γίνεται μόνο αν χρηματοδοτείσαι από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ που θες να γλείψεις κι αν έχεις στηθεί μόνο και μόνο για να συκοφαντείς τον άλλο μεγαλομέτοχο, της άλλης ΠΑΕ. Πόση αλήθεια αντέχεις, άραγε; Για την ιστορία, ας θυμηθούμε το τι λέγαμε εμείς τότε ως site και το τι λέμε τώρα.
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΚΑΚΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙA ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
 
Δημοσιογραφία του Γ-κολ-έντρι...

Σχόλια

Εικόνα takis xwsiar

Παιδια να σας πω κατι? Αυτά που λετε είναι ΟΛΑ σωστα.Σκεφτειται όμως και κατι άλλο,ειναι δυνατον ενώ εχουμε κανει 9 σερι νικες,να το τελειώσουμε με καμια 10αρια ακομη? Σε αυτή τη συγκεκριμενη χρονια,που ολοι ξερουμε τι εγινε από το καλοκαιρι?Και αυτό δεν αλλαζει,οτι εγινε..εγινε.Με αυτό που εχουμε στην καμπουρα μας λοιπον,πρεπει να τα δωσουμε ΟΛΑ,μπας και καταφέρουμε με το ΠΑΘΟΣ μας και την καψουρα μας γι'αυτη την ομαδα,ακομα και φετος να τα σηκωσουμε ΟΛΑ!Προβληματα θα βλέπουμε,το ξερουμε,αλλα Κυριακη με Κυριακη θα προσπαθήσουμε να ξαναπαμε στη θεση μας.Αυτη τη θεση που μας εχουν συνηθισει 44 φορες,να είναι σαν το σπιτι μας!Απλα σκεφτειται και αυτό που σας ειπα,20 και 25 νικες σερι,και σε αυτό το "κλιμα",δεν είναι και τοσο εφικτο.Και ο άλλος θα κανει γκέλες,οσο βρομιάρης και να είναι.Μην ξεχνατε παιδια,την Κυριακη είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ απωλεια αν δεν τους γαμησουμε,οχι ένα Χ στην Τριπολη μετα από 9 σερι ηττες! Απλα την γνωμη μου λεω,συγχωρειστε με,ουτε είμαι..ουτε παριστάνω τον ξερολα

Εικόνα takis xwsiar

Συγνωμη,9 σερι νικες

Εικόνα el trick

Για μένα το ζήτημα δεν είναι τα χρησιμοποιούμενα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Το ζητούμενο είναι, αυτοί που χρησιμοποιούνται, να μπορούν να αλλάξουν μία πάσα μεταξύ τους χωρίς να δώσουν αμέσως τη μπάλα στον αντίπαλο.
Δεν είμαι προπονητής και δεν ξέρω πως θα λυθεί αυτό το πρόβλημα.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ.
Χθες βλέπαμε ότι ακόμη και πίσω να γυρίζουν τη μπάλα και να τη δίνουν σε αντίπαλο. Με τέτοιο ποδόσφαιρο τυχερή ήταν και ισοπαλία που πήραμε.
Υ.Γ. Για μένα περισσότερο και από το πρωτάθλημα ή το νταμπλ (τίποτε, από αυτά, ακόμη δεν χάθηκε) προέχει να παίξει λίγο ΚΑΝΟΝΙΚΟ ποδόσφαιρο η ομάδα. Παίζοντας καλή μπάλα όλα τα άλλα θα έρθουν.
ΘΡΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.

Εικόνα Chevalier de Balibari

αυτο το πρωταθλημα
θα πιστωθει η θα χρεωθει πιθανη απωλεια του μονο η
διοικηση με τις ενεργειες της..
Εχθες πληρωσαμε την μη γνωση , σε επαρκη βαθμο , του προπονητη
για το υλικο του..
Αυτο ηταν το ρισκο της αλλαγης προπονητη ....

Εικόνα takis xwsiar

Oσες πιθανότητες εχουμε να το χασουμε,εχουμε και να παρουμε κουλες,Ατρομητο και μπαοκ,και ο μπαοκ να χασει βαθμούς στην Τριπολη και στο Περιστερι,τουλαχιστον! Μην βιαζοσαστε αδερφια,πολυ κακη εμφανιση σημερα,αλλα εχουμε αρκετο "πολεμο" ακομα.Ποιος σου λεει ότι ο μπαοκ θα κερδισει Ατρομητο και Αστερα?Και εχει κι'ολλας στην τουμπα εμας και την Κουλα.Δεν ξερουμε εως τοτε,πως θα είναι τα μαφιόζικα τους και οι ανάγκες τους.Το πρωτευον είναι ΝΙΚΗ την ζητιανα!

Εικόνα leonidas73

Kαλα όλα αυτά αλλα καλύτερα να δούμε τι έγινε στην Τρίπολη. Έχω να πω ότι...ευτυχώς που έφυγε ο Λεμονής!Επειδή πρόσφατα διάβασα σχόλια του τύπου "τώρα είμαστε σίγουροι για τον τίτλο επειδή έχουμε προπονητή και επειδή κλείνουμε τρύπες(ποιες τρύπες άραγε και πως?)" και άλλα... χαριτωμένα , θέλω να πω τα εξής: ούτε ο Λεμονής ήταν πολυ κακός ούτε Ο Γκαρσία είναι πολύ καλός...δεδομένου της ύπαρξης της κυβέρνησης Τσιπρανδρεου που πολεμάει τον Μαρινακη και του ελέγχου του ποδοσφαίρου από Σαββίδη και Σια ,για να πάρεις τον τίτλο θα έπρεπε να έχεις πολύ καλύτερους παίκτες και προπονητή από τους αντιπάλους σου,όπως επίσης αυτοί οι πολύ καλύτεροι παίκτες (όσοι υπάρχουν) να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Τίποτε από τα τρία δεν συμβαίνει και γιαυτό κατά την γνώμη μου ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει τίτλο φέτος για τον οποίο πρώτο φαβορί είναι από την αρχή ο ΠΑΟΚ. Δεν χρειάζεται να ξαναπώ ποιοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το οτι η ψαλίδα έκλεισε πια...Τουλάχιστον ελπίζω η διοίκηση να εστιάσει από φέτος στο να δημιουργήσει μια καλή ομάδα που θα παίζει το ποδόσφαιρο που θέλουν οι υγιείς φίλοι της και να μην εμμείνει στο ουτοπικό για μένα :" πρωτάθλημα πάση θυσία φέτος",διότι θα κάνει κακό στην πρόοδο που έχει ανάγκη το ποδοσφαιρικό τμήμα , όσον αφορά την οργάνωση αλλά και την ποιότητα του παιχνιδιού της ,πράγματα που έχουν κατηφορική τάση τα τελευταία χρόνια...

Εικόνα dimitrov7

Σωστός κι ωραίος.
Εγώ απλά να συμπληρώσω πως μια τρυπάκλα υπάρχει κάπου εκεί στο κέντρο. Πραγματικό κόφτη λοιπόν οπωσδήποτε. Επίσης υπογραμμίζω κι εγώ πως - με δεδομένη την εξωαγωνιστική κατάσταση - είναι ευκαιρία να φτιάξουμε ομάδα. Αν ο Γκράτσιας είναι κανονικός, καλός(όχι πολύ καλός απαραίτητα) κι εργατικός προπονητής ας τον αφήσουμε ήσυχο να δουλέψει. Να μάθει τους παίκτες, να κατασταλάξει σε ρόστερ, στυλ και σχήμα και να δουλέψει τώρα και το καλοκαίρι. Για να βλέπουμε μπάλα και να ανέβει ποδοσφαιρικά η ομάδα. Με τα 8α, τα 9α, τα 10α βλέπουμε πως η ομάδα πέφτει ποιοτικώς. Οπότε θα γίνεται άλογο από την Σπόρτινγκ και όχι μόνο. Με το να δώσουν πρωτάθλημα με προεδρικό διάταγμα σε ΠΑΟΚ δεν ανεβαίνει ο ΠΑΟΚ. Ρεζίλι γίνεται κι αυτός κι αυτοί που του το δίνουν. Ειδικά αν νομίζουν πως με τίτλο θα μετριάσουν αντιδράσεις για ξεπούλημα Μακεδονίας. Ούτε "χάνει" ο θρύλος. Τουναντίον θα χάσει όταν η ομάδα θα συνεχίσει την κατηφορική πορεία μετά τον Σίλβα.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αυτό που μετράει είναι ότι χάσαμε βαθμούς σήμερα με κακή εμφάνιση.
Για ξεκίνημα, ο Όσκαρ πρέπει να δει ότι ο Κούτρης είναι κίνδυνος θάνατος και ο Πάρντο το απόλυτο μηδενικό.

Εικόνα Chevalier de Balibari

εμεις που ξερουμε σαββα, δε χρειαζομαστε αλλες αποδειξεις..για το μεγεθος και τις ικανοτητες του βοθρατζιδικου..
και βεβαια προσοχη μη τους χαριζουμε ουτε κατα τυχη επισκεψιμοτητες...
γιατι και η αρνητικη διαφημιση ειναι διαφημιση για ορισμενους...

Εικόνα Marios

Το θυμαμαι καλα αυτο το γκολ και το τι επακολουθησε,μιλαμε για μεγαλες πουτανες,αλλα αν μπορεις βρες και το αρθρο του gazzetta μετα την ληξη του ματς,υπαρχει μια ειρωνεια για το πεναλτι στον Μιλιβογεβιτς,δεν ειναι μονο αυτοι.