ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΛΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ...



Αρχές του 2018 είχαμε αυτήν την είδηση.
 
Αίσιο τέλος είχε η αναστάτωση που προκλήθηκε σε ξενοδοχείο του Ωραιόκαστρου Θεσσαλονίκης, μετά τον εντοπισμό χειροβομβίδας από υπάλληλο.
Η χειροβομβίδα βρέθηκε σε περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο υπάλληλος ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ αποκλείστηκε η περιοχή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η χειροβομβίδα μεταφέρθηκε στο στρατόπεδο Ασσήρου για ελεγχόμενη έκρηξη από το ΤΕΝΞ του Στρατού.
 
Το ξενοδοχείο είναι το SARISA HOTEL στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Λίγους μήνες πριν, ο Γιάνναρος Αλαφούζος έβγαζε μία σχετική ανακοίνωση που αφορούσε ΚΑΙ αυτό το ξενοδοχείο, παραμονές του επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΠΑΟ, όπου ο Δραμινός διαιτητής Κύζας έσφαξε τον ΠΑΟ για να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ του Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''.
 
Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις».
Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του.
 
Χθες, ξημερώματα Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου, προέκυψε κι άλλη ''περίεργη'' είδηση.
 
Ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα αλυσίδας επίπλων στον αριθμό 107 της Λεωφόρου Κηφισίας σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα (04:00).
Το κατάστημα ανήκει στον Γιάννη Διαμαντίδη που είναι γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ και έχει πλούσια δραστηριότητα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ενδεικτικό της ισχύος της έκρηξης είναι και το γεγονός πως κομμάτια από την πρόσοψη του καταστήματος επίπλων εκτοξεύτηκαν ως την απέναντι πλευρά του δρόμου! Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, πιθανότατα αποτελούμενο από δυναμίτιδα, ενώ την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών.
 
Όπως διαβάζουμε στο to10.gr, υπάρχει στενή σύνδεση του Διαμαντίδη με την ΕΠΣΜ, την Ένωση στην οποία ήταν πρόεδρος ο τωρινός πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.
 
Εκτός από τον Σωκράτη Διαμαντίδη και τη σύζυγό του, με την εταιρεία ασχολούνται και τα δύο τους παιδιά. Ο Γιάννης Διαμαντίδης μάλιστα, εκτός από τα έπιπλα ασχολείται δυναμικά και με το ποδόσφαιρο. Η εταιρεία που ίδρυσε ο πατέρας του μπορεί να πήρε το έργο της ανακαίνισης του Μακεδονία Παλάς, αλλά και της μπουτίκ του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο ίδιος είναι από μικρός στα… κάγκελα της Θύρας 4.
Αφενός ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ, αφετέρου δραστηριοποιούμενος και με τα κοινά όντας μέλος σε αρκετές επιτροπές της ΕΠΣΜ (επιτροπή πρωταθλημάτων, επιτροπή δημοσίων σχέσεων, ειδικός σύμβουλος για θέματα ΕΠΟ), ο Γιάννης Διαμαντίδης συνδέεται και με κουμπαριά με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση.
Γκαγκάτσης και Γιάννης Διαμαντίδης είχαν μάλιστα συνεργαστεί στην ΕΠΣΜ όταν αναδείχθηκε πρόεδρός της το 2015 ο Βαγγέλης Γραμμένος. Τον Μάιο εκείνης της χρονιάς, ο Γκαγκάτσης είχε μπει ως αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΜ, ενώ ο Γιάννης Διαμαντίδης ήταν στην επιτροπή μάρκετινγκ και παράλληλα είχε και τον ρόλο του «ειδικού συμβούλου του προέδρου».
Στον ευρύτερο κύκλο εργασιών και συγγενειών συγκαταλέγεται και ο γαμπρός του Γιάννη Διαμαντίδη, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας σεκιούριτι συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.
 
Και το ερώτημα είναι ''ποιος στοχοποιεί το Βαγγέλη Γραμμένο''; Βλέπουμε ας πούμε ότι μετά το Δ.Σ. της ΕΠΟ στο ξενοδοχείο του Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', άλλαξε συμπεριφορά η διαιτησία απέναντι στον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από το διαιτητή Παπαπέτρου, ο οποίος ανήκει στο περιβάλλον Μελισσανίδη, αλλά έδωσε αυτό το γελοίο πέναλτι για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Μαθαίνουμε επίσης ότι ουσιαστικά τελειώνουν από την ΚΕΔ οι Τριτσώνης-Κουκουλάκης. Ακόμη κι αν παραμείνουν ως μέλη της ΚΕΔ, χάνουν την αποκλειστικότητα στο θέμα των ορισμών των διαιτητών, αφού έρχονται 2 ξένοι στην ΚΕΔ δίπλα στον Περέιρα. Τέτοιες ειδήσεις, μέσα στη ζούγκλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι λογικό να προκαλούν ανησυχία στα διάφορα...αιλουροειδή αυτής της ζούγκλας.
 

 

Σχόλια

Εικόνα markonis

Άρθρο έπος απλά να συμπληρώσω ότι στη ζούγκλα επικρατεί όσο μεγάλη ανησυχία ώστε εκτός από τα αιλουροειδή να έχει σαστίσει και ο ΤΑΡΖΑΝ που για την ώρα κρατάει στάση αμήχανης αναμονής μην ξέροντας ποιο στρατόπεδο να διαλέξει.Της αρκούδας ή της τίγρεως;

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Πωπωπω οι λυκοφιλίες πού οδηγούνε...
Ο Σιρχάν κι ο Μελισσάν. Κι οι δυό φανταστικοί τίγρεις είναι.
Πού να ψωνίσει ενώσεις με τα λεφτά του Ρώσσου τώρα, οεο;

Εικόνα Red Kokkinos

εεεεεετσιιιι, σαφεστατο!

Εικόνα Emperor7

χαχαχαχαχα κλαιω με τον συνδυασμο τελευταιας προτασης/ φωτογραφιας!

Εχει χαβαλε παντως που τους ερχεται μπουμερανφκ η φαση με την ΕΠΟ και το αυτοδιοικητο. Δεν τους χαλασε που θα κανουνε κουμαντο ξενοι και οχι αυτοι.

Εικόνα takis xwsiar

Σαββα,αυτο το ανιμαλαιο,ΤΙΓΡΗΣ είναι?

Εικόνα savvas gridlock

Μην το βλέπεις έτσ, νιαουρίζει κατά βάθος.