ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ



Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟ, με την οποία επιτίθεται στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, για το βίντεο που αυτή ανέβασε στο κανάλι της στο youtube και στο οποίο υπάρχουν 18 φάσεις με διαιτητικά λάθη εις βάρος του Θρύλου, από το πρόσφατο μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.
 
 
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟ λέει μεταξύ άλλων: ''με το βίντεο που ανάρτησε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube η ΚΑΕ ΟΛυμπιακός εκτέθηκε για μία ακόμη φορά. Όλη η Ελλάδα είδε και εν συνεχεία γέλασε με τις φάσεις για τις οποίες παραπονείται… Αυτή η νέα προσπάθεια της ΚΑΕ Ολυμπιακός, καταδεικνύει περίτρανα την χαώδη απόσταση που μας χωρίζει σε επίπεδο νοοτροπίας και όχι μόνο''. Όπως λοιπόν σχολιάσαμε στη σελίδα μας στο facebook, η ΚΑΕ ΠΑΟ στέκεται στη διαφορά νοοτροπίας που χωρίζει τους παράγοντές της από τους αντίστοιχους παράγοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Έχουν άλλο ήθος, άλλη προσέγγιση για το άθλημα οι διοικούντες την ΚΑΕ ΠΑΟ. Αυτοί ας πούμε δεν θα έβγαζαν ποτέ βίντεο για να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία ενός ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτή εδώ η ανακοίνωση με το ενσωματωμένο βίντεο των υποτιθέμενων διαιτητικών λαθών εις βάρος του ΠΑΟ σε ματς στο ΣΕΦ, 2,5 χρόνια πριν, δεν είναι της ΚΑΕ ΠΑΟ. Οφθαλμαπάτη είναι. Οφθαλμαπάτη είναι κι αυτό εδώ το βίντεο, που παίχτηκε την ώρα των διαφημίσεων του reality show Survivor του ΣΚΑΙ το καλοκαίρι που μας πέρασε και για το οποίο αντιμετωπίζει ήδη αστικές κυρώσεις η ΚΑΕ ΠΑΟ, την τρέχει στα δικαστήρια ο διαιτητής Τόμι Σχοινάς με αγωγές. Είστε για γιαούρτια, τα πρόβεια που είναι στην πήλινη τσανάκα, εκεί στην ΚΑΕ ΠΑΟ, με πρώτο και καλύτερο τον ''επώνυμο φίλαθλό'' σας, τον dpg7000. Αλλά δεν είστε για γιαούρτια μόνο γι'αυτά. Όπως γράφει στο λογαριασμό του ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ, που πολύ συχνά αποκαλύπτει παρασκηνιακά θέματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, η ΚΑΕ ΠΑΟ χρωστάει 500.000 ευρώ στον Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, το ''Σάλε'' που είχε προπονητή πριν από 2 χρόνια. Μάλιστα ο ''Σάλε'' προσέφυγε δικαστικά, δικαιώθηκε και η ΚΑΕ ΠΑΟ απειλείται με απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA, αν δεν εξοφλήσει τον πρώην προπονητή της.
 
 
Πληρώστε πρώτα αυτά που χρωστάτε και μετά μας κάνετε και μαθήματα ήθους και νοοτροπίας, απατεώνες. Εδώ βέβαια τα ''μηδενικά συμβόλαια'' και οι ''μαγειρεμένοι ισολογισμοί'' κάθε χρόνο είναι ο κανόνας σε αυτήν την ΚΑΕ, στα λεφτά του ''Σάλε'' θα κολλούσαν; Αλήθεια, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει εξοφληθεί, 6 χρόνια αφότου έφυγε από την ΚΑΕ ΠΑΟ;

Σχόλια

Εικόνα sotiris chios

Όχι και ήθος βρε Βάζελοι, όταν φύγει ο σωλήνας θα το ευχαριστηθείτε για τα καλά.

Εικόνα Aprosarmostos17

Μάλλον τα 500 χιλιάρικα του Σάλε έγιναν κουραμπιεδόσκονη τα Χριστούγεννα.

Εικόνα Harry red logic

Ο εξάτρυπος χωρίς την παράγκα τον σωλήνα και τα τσατσόνια του κοράκια φαρδαίνει το ….ορθόν!
Ουστ τράκη βαζελοσωληνάρια!

Εικόνα takis xwsiar

Nα ζησει το Ρουμπιτεικο!!!

Εικόνα Romain

Το ήθος του δημητράκη...

χαχαχαχαχα...