ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ



Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
 
Η αστυνομική διεύθυνση εν γνώση της περιόρισε τη φύλαξη έξω από τα εκδοτήρια με αποτέλεσμα να υπάρξει σχηματισμός πυρήνα οπαδών του ΠΑΟΚ θέλοντας να πάρουν εισιτήρια και να μπουν στον αγώνα. Χωρίς να έχει γίνει πώληση εισιτηρίων στον κόσμο και με την απομάκρυνση της διμοιρίας των ΜΑΤ μετά από εντολή του Αστυνομικού Διευθυντή, οι οπαδοί προσπάθησαν να εισέλθουν με το σπάσιμο της πόρτας της θύρας 4, όπως διαπιστώνει κανείς και από τα ανάλογα video στον τύπο.
Σε ερώτηση της ΠΑΕ προς την αστυνομία λάβαμε σαν απάντηση ότι η διμοιρία έφυγε για εκτόνωση της κατάστασης και ότι το σπάσιμο της θύρας καλώς έγινε, γιατί έτσι προστατεύθηκε η πόλη από τα άτομα που δεν θα έμπαιναν στο γήπεδο.
 
Η αναφορά βεβαίως γίνεται σε αυτό εδώ το βίντεο, όπου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σπάνε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ την πόρτα του γηπέδου των '''Ζωσιμάδων'' και μπουκάρουν στο γήπεδο, με φιλάθλους του ΠΑΣ που έχουν αγοράσει διαρκείας σε αυτές τις θύρες να μην μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι...
 
 
Στο Καραϊσκάκη πάλι και στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, υπήρχαν δακρυγόνα 3 περίπου ώρες πριν από την έναρξη του ματς (εγώ έχω αρχίσει και συνέρχομαι εδώ και κάνα δίωρο, είμαι σαν ''ζόμπι'' από χθες...), ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, δήλωσε τα παρακάτω.
 
 
Την ίδια μέρα, χθες, η ίδια Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσδιόρισε το πλήθος αυτών που παρευρέθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα σε 140.000. Ας δούμε εδώ τους ''140.000''...
 
 
Mετά από όλα αυτά, εγώ θα ευχηθώ σε όσους Αστυνομικούς εμπλέκονται στα παραπάνω, υψηλόβαθμους ή χαμηλόβαθμους, να τους τσακίσει στις περικοπές αυτός που στηρίζουν. Να τους φτάσει να παίρνουν 200 ευρώ το μήνα. Όχι σε όλους τους Αστυνομικούς. Γενικά με τους Αστυνομικούς δεν έχουμε πρόβλημα, ούτε μας διακατέχει κάποιο ''αντιμπατσικό σύνδρομο''. Με τους παραπάνω ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΥΣ, με αυτά τα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Σας ευχόμαστε ρε ΜΟΥΛΟΙ να ψοφήσετε από την πείνα και να σας ''την κάνει'' αυτός που γλείφετε, αυτός ο ΠΟΥΣΤΗΣ...

Σχόλια

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Προφανώς και είναι κυβερνητική απόφαση να ρίχνουν οι ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ δακρυγόνα ΜΟΝΟ στο κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Μέχρι να γίνει κανά μακελειό και μετά να ρίχνουν όλοι κροκοδείλια δάκρυα και να πέσουν από τα σύννεφα.
Οκ το καταλάβαμε πως αυτή η χουντοφασιστική κυβέρνηση θα κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να πάρει το πρωτάθλημα ο κλόουν, αλλά να θυμάται πως δεν θα παραμείνει αιώνια κυβέρνηση..

Εικόνα Aprosarmostos17

Σάββα, έχει μαλιάσει η γλώσσα μας. Έχουμε βαρεθεί να το λέμε και να το επαναλαμβάνουμε. Ακόμα και το τρίχρονο ανηψάκι μου το έχει καταλάβει: ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.

Γίνεται το 1-1 και κάποιος ΠΑΠΑΡΑΣ πετάει φωτοβολίδα στο γήπεδο. Τι νόημα είχε αυτή η ενέργεια; Τι ήθελε να πετύχει; Γιατί εγώ θα σου πω ότι το μόνο που κατάφερε είναι ένα βαρβάτο πρόστιμο.

Τελειώνει το ματς και γίνεται το σκηνικό που περιγράφεις. Όντως, προκλητική η αστυνομία. Αλλά, ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ φίλε μου. ΤΣΙΜΠΗΣΑΜΕ. Και τώρα θα το πληρώσουμε πολλαπλά. Περισσότερο χάρηκαν οι πικραμένοι με τα επεισόδια παρά με την ήττα μας. Τους κάναμε μάγκες.

Εικόνα Harry red logic

Απλά έχουμε να κάνουμε με αριστερόστροφους φασίστες!
Προσοχή ειναι παμπόνηροι μην τους υποτιμάτε!
Είναι εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση!
Τα λέμε για να μελετάμε προσεκτικά όλες τις κινήσεις και να αποτρέπουμε τους ανόητους να κάνουν βλακείες στον δικό μας Ναό!

Εικόνα dimitrov7

Παλιά κλασσικά κόλπα. Και πέρσι με κούλα στο κύπελο δεν είχαμε μπούκα των ΜΑΤ μέχρι τ' αποδυτήρια? Και στο 1ο ματς με Χάσι είχαμε πάλι δακρυγόνα. Να δεις που μεθαύριο θα σβήσουν και οι προβολείς. Βίντεο υπάρχουν θεωρώ. Ας καταγγελθεί στην ΕΕ και φίφες, ουέφες η συμπεριφορά της αστυνομίας σε συνδυασμό με Γιάννενα και μετακινήσιες οπαδών.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Τώρα μόλις έκανα σχόλιο στην ανάρτηση του Απόστολου σχετικά με αυτό το θέμα.
100% έτσι.

Κι οι μαλάκες ήρθαν μετά το τέλος, έξω από το γήπεδο γύρω και κάτω από την 4 ΕΝΩ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ και ρίχνανε δακρυγόνα χωρίς σταματημό. Λες και θέλανε να γίνει κάτιφδ

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Σόρρυ αυτό ήθελα να γράψω: "κάτι". Μετά κόλλησε το φλας και από τη σκύλλια μου πατούσα ό,τι ναναι να το ξεκολλήσω...

Εικόνα takis xwsiar

ΤΟΣΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟ (που να ψοφήσεις!),ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΤΟΚΩΡΦΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΧΘΕΣ,ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!!!

Εικόνα takis xwsiar

Κατι ασχετο με το θεμα αυτό.Μου ειπε φιλος μου λακωνας,οτι ο Τρακης ξαναπηρε την ομαδα της Σπαρτης για να είναι προετοιμασμένος ο βάζελος για κάθε πιθανη εξελιξη με το μπουρδελο τους.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν παίζει αυτό, Τάκη, ξέχασέ το.