Ο ''ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ'' ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΤΟ 1983



Πολλά παιδιά, φίλοι-αναγνώστες του site, επικοινωνούν κατά καιρούς μαζί μας και μας ζητούν να σχολιάσουμε τα όσα λέει στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97,8 κατά του Ολυμπιακού, συχνά-πυκνά, ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Τα τελευταία ''κρούσματα'' αντιολυμπιακής του εμπάθειας που μας υποδεικνύουν οι φίλοι είναι κυρίως αυτά εδώ τα 2 βίντεο στην ιστοσελίδα sportdog.
 
 
 
Ό,τι κι αν πούμε εμείς πάνω σε αυτά, θα είναι απλώς η δική μας άποψη κόντρα στη δική του, την οποία και βεβαίως έχει δικαίωμα να έχει, αυτός και ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Αντί να συζητούμε για τις απόψεις μας, καλύτερα να δούμε κάποια στοιχεία. Θα επιστρέψουμε 35 χρόνια πίσω, τότε που ο Γεωργίου έκανε το ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στην εφημερίδα ''ΦΙΛΑΘΛΟΣ''. Θα δούμε το τι έγραφε μετά την ιστορική πρόκριση επί του Άγιαξ στο ΟΑΚΑ, στην παράταση, για το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης, στις 28 Σεπτεμβρίου 1983, αφού θυμηθούμε πρώτα το παιχνίδι.
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 29-9-1983
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ σκόρπιζαν το θάνατο χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετρώντας ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ (2-0) τις καυτές τρίαινές τους, με εκτελεστή τον Αναστόπουλο, στα κορμιά των παικτών του Άγιαξ, χαρίζοντας στον Θρύλο μία από τις μεγαλύτερες προκρίσεις της ιστορίας του μετά από 120 δραματικά λεπτά. Όλη η Ελλάδα σκεπάζει ακτινωτά το Ολυμπιακό Στάδιο του...Ολυμπιακού και χειροκροτάει, πανηγυρίζει, ΚΛΑΙΕΙ για το μεγάλο θρίαμβο. Ο Άγιαξ της Ευρώπης, ο Άγιαξ της τριετούς παλιάς του υπεροχής, ήταν χθες ο Ολυμπιακός. Ο ''κυανόλευκος'' Ολυμπιακός του Πειραιά, του Χέερ, του Νταϊφά, των εκατομμυρίων οπαδών του. Σκόρπιζε τον όλεθρο σε κάθε βήμα του, αγέρωχος, σκληρός, θρασύς, υποτάσσοντας τον αντίπαλό του που ήταν μεγάλος, αλλά και ομάδα για δέκα γκολ. Τόσα μπορούσε χθες ο Ολυμπιακός ο ηλιόγεννος, που θέριευε σε κάθε του βήμα.
Κοντά του ένας ΛΑΟΣ γεννημένος για τη νίκη, κοντά του εκατομμύρια Ελλήνων διψασμένων για ΘΡΙΑΜΒΟ. Μία ολόκληρη ουρά οπαδών του και όχι μόνο οι 80.000 του Ολυμπιακού Σταδίου συνόδευαν τους 12 ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ της μεγάλης νίκης. ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ το Ολυμπιακό Στάδιο, το γεννημένο για επιτυχίες. Ένα τεράστιο ''θέατρο'' χτες για 12 χορευτές του Μπολσόι, σε ρυθμό καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΟ, γιορταστικό. Παρατηρούσε όλη η Ελλάδα χτες βράδυ, γιορτάζει σήμερα, μπαίνει στον δρόμο του θριάμβου, στον δρόμο του Τελικού. Ποια μεγαλύτερη επιτυχία, ποια μεγαλύτερη συγκίνηση; Γκρέμισε ο Θρύλος χθες ένα βασιλιά της Ευρώπης, τον τσάκισε και φόρεσε αυτός με το σπαθί του το στέμμα του 2-0.
Εντυπωσιακός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με προδιαγραφές ομάδας για γερμανικά γήπεδα, σάρωσε, υπερέχοντας θεαματικά από τις κινούμενες ''κούκλες'' του Άγιαξ. ΜΑΧΗΤΙΚΑ 12 ΑΝΤΡΕΣ του ''παιδικού'' ποδοσφαίρου μας μπαίνουν στο ευρωπαϊκό πάρτυ που διοργανώνουν οι καλύτεροι και μόνο για μεγάλους επιτρέπεται η είσοδος. Ο χορός τους, όπως έδειξαν χτες στη νέα μεγάλη πρεμιέρα  των φετινών διοργανώσεων, είναι φτιαγμένος από αέρινες φιγούρες που εκτελούνται από λαστιχένιους χορευτές, φτιαγμένους από άλλον πλανήτη για την Ελλάδα, ''συναρμολογημένους'' στην πιο τέλεια εξωγήινη σχολή. Οι γιορτές είναι για όλους, τα πανηγύρια στήθηκαν σε όλη την Ελλάδα. Την Ελλάδα που καίγεται από τους ''εμπρηστές'' του Πειραιά... ΤΙ ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ. Πόση υπερηφάνεια, χαρά, δάκρυ, για το μεγάλο θρίαμβο».
 
Αυτά έγραφε πριν από 35 χρόνια για τον ''ηλιόγεννο'' (εννοεί ηλιογέννητο, αλλά ΟΚ...) Ολυμπιακό ο ''αντιολυμπιακός'', κατά δήλωσή του, Γιώργος Γεωργίου. Λίγο φρένο στο σανό μόνο, γιατί μπουκώσαμε...

Σχόλια

Εικόνα holland74

Το παίζει αντιολυμμπιακός (είναι και καλά Απόλλωνας) για να ψαρεύει ακροατές από όλες τις ομάδες, κάθε τηλεφώνημα είναι φράγκα για αυτόν, δεν νομίζω πως δουλεύει και πουθενά αλλού τώρα....

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Μην ασχολείστε με τον φαφούτη,αντιολυμπιακό ,Ιεχωβίτη.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ένα ύπουλο λαμόγιο του 20ρικου είναι
συνέβαλε τα μέγιστα στην καφενεδοποίηση της ποδοσφαιρικής αντίληψης του μέσου έλληνα οπαδού...
η κατάντια του ποδοσφαιρικού διαλόγου στην Ελλάδα είναι ότι ακόμα δεν έχει αποβάλει τέτοια άτομα... αντίθετα μάλιστα συνεχίζουν ακάθεκτοι να αναμασάνε ατάκες περασμένων δεκαετιών, με υπονοούμενα, συνομωσιολογίες και δήθεν ''εγώ ξέρω τι παίζει...''

Εικόνα ThomasK

'Ενας ακόμα επηρμένος, γελοίος και καιροσκόπος που
απευθύνεται σε χάπατα.

Εικόνα apostolos gaganis

Τουλάχιστον αστείο άτομο. Γραμμένος κι΄αυτός από χρόνια στη γνωστή γωνία Οσχέου 1 και Αριστεράς Μηροβουβωνικής Πτυχής...

Εικόνα mixalis7

Το μεροκάματο να βγαίνει παιδιά

Εικόνα takis xwsiar

Aπο τους εκνευριστικούς αντιολυμπιακους.Απορω με μερικους Ολυμπιακούς που κάθονται να ακουσουν τα κομπλεξικα του σχολια για την ομαδα μας.Για το φιλο του τον Θωμα,τι λεει τωρα? Όλα καλα? Παλιοτερα δεν σταματαγε η γλωσσα του.Οσο για το παιχνιδι με τον Αγιαξ αλλα και αυτό με την Μπενφικα,ημουν τοτε 12 χρονων και ειχα φαει τα λυσσακα μου!Ειδικα με την Μπενφικα που ο Αναστο μπορουσε να ειχε κανει χατ-τρικ ανετα!Απο τοτε εχω το γουρικο και μοναδικο κασκόλ μου,που ακομα και τωρα το εχω παντα μαζι μου!Καινουργιο τοτε το ΟΑΚΑ,οποτε επαιζε ο ΘΡΥΛΟΣ, το καναμε κλουβι!Αλλες εποχές οπαδισμου.Επειδη είμαι "παράξενος" με τον Ολυμπιακο μου,αηδιαζα τοτε που μας "φοραγανε" αυτές τις εμφανισεις!Εγω ΑΥΤΟΝ ! τον Λεμονη εχω βαλει στην καρδια μου!

Εικόνα Harry red logic

Ένας ημιμαθής φανφαρόνος - η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας- που αρέσκεται να εντυπωσιάζει με φούσκες και δήθεν αντικειμενική κριτική. Σαφώς αντιολυμπιακός και πονηρός πολυσυλλεκτικός ακροατών(δυστυχώς και κάποιων γάβρων) υποθέτω οτι είναι φερέφωνο του νιαούρη!
Το κακό είναι ότι τον καλύπτει το αφεντικό του σταθμού ο γνωστός κρυφοσυριζαίος(παλιότερα νεοδημοκράτης) χατζη-χαμαιλέοντας!που παριστάνει τον Ολυμπιακάρα!
Σύγαβροι προσοχή μην σας παραπλανά ο ξερόλας και ύπουλος αντιολυμπιακός!