ΑΛΛΑ 11,7 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΣΥΝΟΛΟ 94



Συνεχίζουμε από εδώ, νέα καταχώριση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 
 
11,7 εκ. ευρώ έβαλε λοιπόν ο Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ποσό που πιστοποιήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2017. Κανονικά, πραγματικά λεφτά, όχι ''να'χαμε να λέγαμε''. Αν αθροίσουμε όλες τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το 2012 μέχρι σήμερα, προκύπτει ένα ποσό περίπου 94 εκ. ευρώ, χρήματα που έβγαλε από την προσωπική του περιουσία ο Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'', τις καταθέσεις του στην τράπεζα κτλπ. και τα πέταξε, δίχως να πάρει ποτέ πίσω έστω ένα ευρώ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πολύ μεγάλο το ποσό για τα δεδομένα της μνημονιακής Ελλάδος, με όποιες ενστάσεις μπορεί να έχει κανείς, όπως ''τι λεφτά είναι αυτά, δεν ξέρουμε άραγε ότι είναι μαύρα;'' και ''έχει και επιχειρήσεις όμως εδώ στην Ελλάδα, βάζει στον ΠΑΟΚ και προσδοκά να πάρει από αλλού''. Το αντίστοιχο ποσό για το Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι 61 εκ. ευρώ (μόνο για την ΠΑΕ, χωρίς Καραϊσκάκης ΑΕ-ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ και Ερασιτέχνη Ολυμπιακό σε αυτά τα 61 εκατομμύρια), για το Γιάννη Αλαφούζο και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι 32 εκ. ευρώ και για το Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι 7,5 εκ. ευρώ, όπου βέβαια στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχουμε την γνωστή ιστορία με τα ''χαμένα'' λεφτά από τα ταμεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ποσό ύψους 11 εκ. ευρώ, οπότε το ακριβές νούμερο που έχει βγει από την προσωπική περιουσία του Μελισσανίδη για την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν το ξέρουμε.

Σχόλια

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Αυτά Σάββα θα τα πάρει μαζί του όταν φύγει?Γιατί θα φύγει ως φιλοξενούμενος.Και όχι δεν ελπίζω στην αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη αλλά πιστεύω λόγω αλαζονίας και γαιοπολιτικών συσχετισμών ,θα κάνει τη μαλακία (αν δεν την έχει κάνει ήδη με τον ΠΑΣ και την Κέρκυρα) και θα μας χαιρετίσει καταγγέλοντας πολιτικές διώξεις.

Εικόνα andre

διορθωσε την επικεφαλίδα Σαββα, γραφεις ΠΑΕ ΠΑΟ.... βαλε και ενα Κ στο τελος γιατι θα λένε οτι κάνουμε προπαγανδα εδω μεσα και οτι παραπληροφορούμε τον κοσμο....

Εικόνα takis xwsiar

Ανθρωπος που γνωριζει πολύ καλα την πιατσα των βρωμιαρεων(ξάδερφος κολλητου μου),μου ειπε ότι ο Μελ κανει συχνα τηλεφωνα στο Θωμα τωρα τελευταια και ζητα χαρες,και ο Θωμας του λεει πως ζηταει πολλα για αυτά που δινει!Ο άλλος του λεει τα σκαει χοντρα,δεν γινονται τσαμπα αυτές οι δουλειες.Εγω τον πιστευω γιατι αυτος τους βλεπει συχνα στο καφενειο(τους εχω δει και εγω).Ολοι αυτοι δεν συναντιουνται στο Μότσαρτ (όχι ότι δεν πανε και κει),αλλα σε καφενεία της περιοχης.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Δεν είναι τυχαίες ούτε οι μπόμπες τώρα τελευταία ούτε η επίσκεψη του νιάου στην ΚΕΔ.