ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ''ΔΙΚΗ'' ΚΑΤΑ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ



Στην αγαπημένη μας εκπομπή ''ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΙ'', την οποία παρακολουθούμε σκληρά εδώ και 3 δεκαετίες περίπου, βρέθηκε χθες η επικεφαλής του κόμματος ''Πλεύση Ελευθερίας'' και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αποκάλυψε ότι στο παρελθόν υπήρξε παίκτρια του μπάσκετ. Το βίντεο της εκπομπής είναι εδώ (διαλέγουμε από τη λίστα την ημερομηνία της χθεσινοβραδινής εκπομπής, 13 Φεβρουαρίου 2018).
 
Αποτυπώνουμε γραπτώς τα κομμάτια της συνέντευξης που έχουν ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον. Από το 34:46 του βίντεο και μετά, ακούμε την παρακάτω συνομιλία.
 
- Κυριάκος Θωμαΐδης: ...Και ξέρετε όπου φτώχεια, ανθίζει και ο τζόγος. Στην φτώχεια ανθίζει ο τζόγος. Και δυστυχώς οι στοιχηματικές εταιρείες, το είπε η κυρία Μπενέα, δεν πληρώνουν φόρους. Πλην του ΟΠΑΠ, οι υπόλοιπες 24, που είναι με προσωρινή άδεια λειτουργίας, κατά δήλωση πληρώνουν φόρους κι ενώ τους έχει τσιμπήσει η Αρχή Δημοσίων Εσόδων, δεν κάνει τίποτε για να εισπράξει.
 
- Μαίρη Μπενέα: Δεν τους έχει τσιμπήσει, της έχουν πάει (της Αρχής...) τα στοιχεία, αλλά ακόμα...
 
- Κυριάκος Θωμαΐδης: Ακόμα τα κρατάει εκεί.
 
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εγώ ξέρω ότι ο ΟΠΑΠ χαρίστηκε στην εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη...
 
Παρακάτω, στο 42:08 του βίντεο, έπειτα από μία ερώτηση του Γιώργου Μπούζου από το Metropolis FM της Θεσσαλονίκης προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με το αν οι ιδιοκτήτες των στοιχηματικών εταιρειών απολαμβάνουν την ασυλία της κυβέρνησης, επειδή ενδεχομένως δίνουν χρήματα στα ταμεία της, ακολουθεί ο εξής διάλογος.
 
Μαίρη Μπενέα: Να προσθέσω κάτι στην ερώτηση του Γιώργου. Δηλαδή η κυβέρνηση σε σχέση με τις στοιχηματικές εταιρείες, κυρία Κωνσταντοπούλου, είναι κάτι σαν συγκοινωνούντα δοχεία με κάποιους από τους επιχειρηματίες που έχουν τέτοιες στοιχηματικές, αφού δεν τους διώκει φορολογικά, δεν τους ελέγχει; Και φαίνεται ότι αγκαλιάζουν την κυβέρνηση με τα media που έχουν, είναι και medi-άρχες κάποιοι από αυτούς.
 
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αν θέλετε να αποσαφηνίσετε περισσότερο την ερώτηση και νομίζετε ότι δεν την απάντησα, να την αποσαφηνίσετε. Αυτό που είπα εγώ όμως είναι σαφέστατο κι έχει να κάνει πρώτον με την προνομιακή μεταχείριση συγκεκριμένων επιχειρηματιών και συγκεκριμένων προσώπων...
 
Κυριάκος Θωμαΐδης: Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ακουστούν ονόματα, αυτό θέλει ο συνάδελφος, ονόματα θέλει, ποιοι;
 
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μα δεν μίλησα για τον κύριο Μελισσανίδη;
 
Πάμε και στο 44:12 του βίντεο.
 
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θέλω να πω λοιπόν το εξής, για να μιλήσουμε και πιο, έτσι, αθλητικά. Υπάρχει ένας αθλητικός παράγοντας, ο κύριος Σαββίδης, που είναι γνωστό, ο ίδιος δήλωσε δημόσια, ότι λειτούργησε για λογαριασμό της κυβέρνησης στην υπόθεση των αδειών των media. Έκανε δημόσια δήλωση, για την οποία κατά την άποψή μου θα έπρεπε να είχε κινηθεί η Εισαγγελία Διαφθοράς, γιατί υπήρξε μία ομολογία του ίδιου του κυρίου Σαββίδη on camera. Ο ίδιος συγκεκριμένος αθλητικός κι επιχειρηματικός παράγοντας έχει τύχει σκανδαλωδώς προνομιακής μεταχείρισης, μέσα από τη διαγραφή οφειλών της ΣΕΚΑΠ. Ο ίδιος αθλητικός κι επιχειρηματικός παράγοντας φιλοξενεί τον υπουργό Οικονομικών στις κερκίδες των επισήμων, την ώρα που θα έπρεπε ο κύριος Τσακαλώτος να παλεύει για τη χώρα μας και ο ίδιος αθλητικός κι επιχειρηματικός παράγοντας τυγχάνει και του εξαιρετικού προνομίου να βγαίνουν δελτία Τύπου του Μαξίμου προς χάριν του.
 
Βρέθηκε και μία πολιτικός που είπε κάποια πράγματα ανοιχτά για τα δύο μπουμπούκια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Μελισσανίδη-Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' και δη σε αθλητική εκπομπή. Για να δούμε αν και πότε θα ξανα-ακουστούν τέτοιες αλήθειες στην ελληνική τηλεόραση...

Σχόλια

Εικόνα sotiris chios

Θέλω να δω όταν ξεκουμπιστούν οι Συριζανελ που θα κρυφτούν αυτά τα λαμόγια τον Σαρρή τον κυνηγάνε για τις κάρτες υγείας που στην ουσία τις ξεκίνησαν άλλοι απλά αυτός δεν την σταμάτησε όταν ανέλαβε.

Εικόνα Romain

Αυτή η ΖΩΗ είναι η μόνη από την αρχική κυβέρνηση που αν και γυναίκα είναι η μόνη που ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

Γιαυτό και ΕΦΥΓΕ απο τους Σ-ΑΝΕΛ.

Εικόνα dimitrov7

http://karpetshow.gr/blog/to-protathlima-tis-anisyxias

Εγώ στο άσχετο-σχετικό να προθέσω το καυτό αρθράκι του Κάρπετ.
Αξίζει να το διαβάσει κανείς και να συμπεράνει. Κι αυτό είναι άσχετο με το καθήκον μας να φτιάξουμε ομάδα αλλά ...
Θα δούμε σημεία και τέρατα προσεχώς. Κι "ευτυχώς"(?) για μας, μας κάνανε στην πάντα. Βέβαια εκκρεμεί το ματς της Τούμπας από το οποίο ελπίζω η παίκτες μας να επιστρέψουν υγιείς και αρτιμελείς.
Να όπως πέρσι γλυτώσαμε τον τελικό του κώλου. Κατανοείτε πως θα μπλέκαμε με μαχαιρώματα κι απώλειες βαθμών. Ομοίως επί Μίτσελ λυσσάξανε να μας βγάλουν οι μπουγάτσες - κι όχι μόνο - από τον τελικό για να φάνε 4. Οπότε ..... ίσως μας βγει σε καλό η αποχή. Βεβαίως δεν ξέρω αν θα μας αφήσουν σχετικά ήσυχους ή θα πάει έτσι μέχρι το τέλος.

Εικόνα takis xwsiar

ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ

Εικόνα holland74

Σωστή παρόλο που ο πατέρας της είναι βάζελος και είχε διατελέσει και πρόεδρος της ζέλας..