ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΑΪΤΑΝΟΣ: ''ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Ο ΠΑΟΚ...'''



Αντιγράφουμε από τη συνέντευξη του επί σειρά ετών τεχνικού και παράγοντα της ομάδος της Βέροιας, Στέφανου Γαϊτάνου, στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5 FM.
 
Είπα τον Ιούλιο του 2017 ότι η ομάδα είναι μπρος στην ολική καταστροφή. Δεν είναι δυνατόν να σιωπούν οι πάντες, τοπικός Τύπος, παλαιοί παράγοντες. Μια ομάδα Β’ Εθνικής με την αξία της Βέροιας τη διαχειρίζονταν δύο άνθρωποι και ήταν ανύπαρκτη διοικητικά. Κικερίδης, Χαραλαμπίδης και τίποτε άλλο. Να ερχόμαστε εμείς διά του προέδρου των παλαιμάχων στην κοπή της πίτας λίγες ημέρες πριν την αποχώρηση της ομάδας κι ενώ οι παίκτες σιτίζονται με συσσίτιο. Τραγικές εικόνες, για τις οποίες δεν μιλούσαν. Τώρα δεν έχει νόημα. Εκ των υστέρων φωνές και δήθεν κλάματα; Όλοι έχουμε ευθύνη. Διότι όλο αυτό το κακό δεν ήταν αποτέλεσμα 2-3 ημερών αλλά ετών. Κάποια στιγμή είπα να πάρω την ομάδα στα χέρια μου και να την κάνω λαϊκής βάσης. Διότι όλοι φταίμε εκτός από τον απλό φίλαθλο. Οι 5-10 άνθρωποι που ήταν στο γήπεδο στον τελευταίο αγώνα και οι υπόλοιποι που εγκατέλειψαν δεν φταίνε σε τίποτα.
Που είναι οι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες; Στις τελευταίες συζητήσεις για τη μεταβίβαση των μετοχών εμφανίστηκαν κάποιοι ισχυροί οικονομικά παράγοντες και από πίσω ήταν ο ΠΑΟΚ. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
 
Η συνέντευξη αναδημοσεύτηκε σε διάφορα sites, μεταξύ αυτών και στο ανεπίσημο του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', το sdna, που λειτουργεί από τα αμπάρια του Golendri.
 
 

 
Δίχτυα παντού απλώνει ο Ρωσοπόντιος Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' και προσπαθεί να γεμίσει με παραρτήματα του ΠΑΟΚ όλη την ποδοσφαιρική χώρα. Βέβαια, αυτό είναι το ελάχιστο, αφού και εκτός ποδοσφαίρου, η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει παραδοθεί πλήρως στη ρωσική μαφία, με τα καράβια με τα λαθραία τσιγάρα ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ να αλωνίζουν στο Αιγαίο. Να δούμε πότε θα ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με όλα αυτά. Γιατί δεν γίνεται, αργά ή γρήγορα θα ασχοληθεί. Αν ήταν ο Ολυμπιακός μπλεγμένος, με κάποιο δικό του παράγοντα στα παραπάνω, θα είχε γκρεμιστεί το Κοινοβούλιο από ερωτήσεις ''αγανακτισμένων βουλευτών'' ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Τώρα όλοι έχουν υποταχθεί στα ρούβλια και στις σακούλες με ''μαύρα'' μετρητά που έχουν πνίξει τη χώρα, με προέλευση το Ροστόφ. Οι εγκληματίες όμως χαίρονται για κάποια χρόνια. Δεν υπάρχει λαμόγιο που δεν πιάστηκε. Κάποια στιγμή θα κάτσει αλλού η κέντα και θα γκρεμιστεί ολόκληρο το παρακράτος των Τσιπροκαμμένων, στέλνοντας στη φυλακή όσους τους στήριξαν.