ΛΑΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΑ ΑΜΠΑΡΙΑ ΤΟΥ GOLENDRI



Άρθρο του διευθυντή του τσοντο-site που έχει στηθεί και λειτουργεί από τα αμπάρια του Golendri, του Λαλάκη Παπαθεοδώρου από το sdna.
 
Συνέβησαν πολλά από το βράδυ της Κυριακής μέχρι σήμερα που ξεκινάει η εκδίκαση της υπόθεσης. Προσπαθώντας τελικά να σταχυολογήσω, τι μου έμεινε περισσότερο στη μνήμη, από το καραγκιοζιλίκι που στήθηκε στην Τούμπα - και βλέποντας μέχρι και τις φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη στιγμή της εξέτασης του Όσκαρ Γκαρσία - δεν ήταν κάτι από όσα είδα, άκουσα ή έμαθα. Ήταν κάτι που φαντάστηκα.
Ακολουθεί αληθινή ιστορία: Τρεις εβδομάδες πριν το παιχνίδι, δυο παιδιά που δεν γνωρίζω, με προσέγγισαν με ένα αίτημα: «Ζούμε στο Λονδίνο, δεν έχουμε πρόσβαση σε σύνδεσμο. Μπορούμε να βρούμε δυο εισιτήρια σε οποιαδήποτε θύρα με οποιοδήποτε κόστος; Ώστε να κλείσουμε αεροπορικά και ξενοδοχεία». Τα εισιτήρια βρέθηκαν, τα παιδιά έβγαλαν αεροπορικά. Και είδαν... αυτό που είδαν. Τη συνέχεια τη φαντάζομαι.
Ένα ταξίδι που κόστισε 300-400-500€ στον καθένα για να δουν την... προθέρμανση. Γιατί; Επειδή έτσι αποφάσισε ένας οργανισμός που έπαψε ομάδα να θυμίζει. Ίσως είναι κάτι άλλο, αλλά ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι πια.
Ίσως είναι Οργάνωση, ίσως είναι παράταξη, ίσως κάτι άλλο. Οι Έλληνες πάντως έπαψαν εδώ και χρόνια, όχι την Κυριακή, να αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό σαν αυτό που ήταν το '70, το '80, το '90. Όσα διέπραξε μεταξύ 1996-2017, θα μνημονεύονται από γενιές και γενιές Ελλήνων, θα μεταφέρονται από τους πατεράδες σε γιούς όπως η ιστορία της Χούντας και του Πολυτεχνείου ή του Πινοσέτ στη Χιλή και του Φράνκο στην Ισπανία.
Στα video και τις εικόνες, στις αληθινές διηγήσεις των όσων έχουν συμβεί, οι ιστορικοί θα έχουν να προσθέσουν ακόμα ένα στίγμα του τρόπου με τον οποίο επιχείρησε να επιβληθεί η άλλοτε ποδοσφαιρική ομάδα. Το παιχνίδι της Τούμπας.
Το πώς δηλαδή επιχείρησε ένα κλαμπ να πάρει ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς να παίξει. Όπως στη Λεωφόρο, εκεί που η ομάδα που υπέφερε περισσότερο από όλες στην διάρκεια της 20ετιας, έχασε παιχνίδι που δεν άρχισε.
Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε κανένα λάθος την Κυριακή. Το λάθος το έκανε εκείνο το απόγευμα του Μάη όταν επέτρεψε να γίνει ό,τι έγινε βάζοντας άλλα πράγματα πάνω από την ιστορία και την υστεροφημία του συλλόγου. Ταυτόχρονα όμως υποθήκευσε και το μέλλον του.
Κάποτε, κάπου, ίσως μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έστειλε... καροτσάκι τον προπονητή του στο χορτάρι αντί για τον Ευαγγελισμό, δίνοντας την ευκαιρία στον επόμενο να ακολουθήσει την ίδια συνταγή. Ο ΠΑΟΚ οφείλει σε ΟΛΟΥΣ κάποια στιγμή να δώσει μια εξήγηση για ότι συνέβη... 
Από το βράδυ της Κυριακής όμως, διαχώρισα τα δυο περιστατικά για ένα και μόνο λόγο. Όχι με βάση τον πόνο του καθενός. Και στις δυο περιπτώσεις είναι να γελάς. Ο βασικός λόγος διαχωρισμού ήταν ότι η μια ομάδα κατέβηκε στο γήπεδο για να μην γίνει αγώνας. Και δεν έγινε γιατί στο τελετουργικό με τα χαρτάκια, ένα ρόλο ταμειακής μηχανής από τα 100 που έπεσαν βρήκε τον προπονητή. Ας μην εξετάσουμε τώρα αν έπεσε στο μάτι, στο μπουφάν ή στο στόμα.
Ο ρίπτης της Λεωφόρου ήθελε να χτυπήσει άνθρωπο όταν πέταξε το αντικείμενο. Και υπό αυτή την έννοια και μόνο έγινε ο διαχωρισμός και επιμένω: Δεν έχω πετάξει ούτε κορδέλα, ούτε νερό σε γήπεδο αλλά σίγουρα είναι αλητεία ενός οπαδού να πετάει μπουκάλια και ανανδρία αν κάποιος προπονητής οποιασδήποτε ομάδας προσποιείται τραυματισμό για να πάρει παιχνίδι στα χαρτιά. Πρώτα από όλα ξεφτιλίζει τον εαυτό του και έπειτα την ομάδα που εκπροσωπεί.
Όταν ο Γκαρσία έπεσε να κοιμηθεί το βράδυ της Κυριακής, ξέρει καλύτερα τι ένιωθε μέσα του. Αν ένιωθε ντροπή ή υπερηφάνεια. Αν θα λέει την ιστορία στα παιδιά του ή θα επιχειρήσει να κρύψει το video από το YouTube.
Για ό,τι έκανε ο Ολυμπιακός ή για ό,τι είπε δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση. Ούτε το ποστ του Αλαφούζου. Ίσως περισσότερο με εξέπληξε ευχάριστα ο τρόπος που διαχειρίστηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ το γεγονός. Κι αυτό δείχνει ότι έχουμε ελπίδες για την επόμενη ημέρα ώστε, ακόμα κι αν κρίνονται τίτλοι και δεκάδες εκατομμύρια, να υπάρχει ανάμεσα στους ανταγωνιστές ένα μίνιμουμ σεβασμού. Είναι εκείνη που μπορεί να επωφεληθεί τα μέγιστα αλλά η ΑΕΚ δε μπήκε καν στη διαδικασία να κάνει πρόσθετη παρέμβαση και να συμμετάσχει στη δίκη, τηρώντας το άτυπο moratorium που υπήρξε στην εποχή της ΕΟ: Όταν καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο, να αφήσουμε το πρωτάθλημα να κριθεί στο χορτάρι.
Πολλοί είπαν ότι θέλουμε το πρωτάθλημα να παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών, λίγοι το έκαναν πράξη. Οι αγωνιστικές δυνατότητες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν τόσο μικρές διαφορές μεταξύ τους που όλα είναι πιθανά. Όσο εύκολα μπορεί να πάρει το ντέρμπι τίτλου ο ΠΑΟΚ, άλλο τόσο εκτιμώ ότι η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που καθαρά αγωνιστικά μπορεί να βγάλει διπλό στην Τούμπα. Προσωπικά, θα χαρώ για τους οπαδούς και των δυο ομάδων αν φτάσουν στη Γη της Επαγγελίας, μετά από 23 ή 33 χρόνια. Το αξίζουν και οι δύο, και η εκτίμηση μου είναι ότι αυτός που δεν θα το καταφέρει φέτος, θα το πετύχει του χρόνου γιατί οι βάσεις έχουν μπει. Σε όλα τα επίπεδα.
Τι μένει; Να αποφασίσει η Δικαιοσύνη αν θα επιβραβεύσει την Οργάνωση ή τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Αν θα δώσει πάτημα στον επόμενο προπονητή ή παίκτη να επαναλάβει αυτή την κωμωδία που παρακολουθήσαμε την Κυριακή ή επιτέλους θα βρεθεί ένας άτεγκτος δικαστής να συνεκτιμήσει και το γράμμα και το πνεύμα του νόμου. Όταν λέμε ότι θέλουμε τα παιχνίδια να κρίνονται από τους πρωταγωνιστές, δεν εννοούμε αυτούς που βλέπουμε στα σίριαλ και στις σκηνές, αλλά στο χορτάρι...
 
Στεκόμαστε φυσικά εδώ.

Και δεν έγινε γιατί στο τελετουργικό με τα χαρτάκια, ένα ρόλο ταμειακής μηχανής από τα 100 που έπεσαν βρήκε τον προπονητή. Ας μην εξετάσουμε τώρα αν έπεσε στο μάτι, στο μπουφάν ή στο στόμα.
Ο ρίπτης της Λεωφόρου ήθελε να χτυπήσει άνθρωπο όταν πέταξε το αντικείμενο. Και υπό αυτή την έννοια και μόνο έγινε ο διαχωρισμός και επιμένω: Δεν έχω πετάξει ούτε κορδέλα, ούτε νερό σε γήπεδο αλλά σίγουρα είναι αλητεία ενός οπαδού να πετάει μπουκάλια και ανανδρία αν κάποιος προπονητής οποιασδήποτε ομάδας προσποιείται τραυματισμό για να πάρει παιχνίδι στα χαρτιά.
 
Το σκουπίδι της δημοσιογραφίας λοιπόν ισχυρίζεται πως το ρολό ταμειακής μηχανής που χτύπησε τον Όσκαρ Γκαρσία, ήταν ένα από τα 100 που πετάχτηκαν στην Τούμπα κι ότι αυτός που το έριξε, δεν είχε σκοπό να τραυματίσει κάποιον άνθρωπο της αποστολής του Ολυμπιακού, σε αντίθεση με τον τύπο που πέταξε το Μάιο το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς του ΠΑΟΚ, στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ας δούμε τώρα την αλήθεια.
 
 
Τελετουργικό με κλειστό ρολό και σημάδι από τον συλληφθέντα χούλιγκαν του ΠΑΟΚ. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από to10.gr, που τον δείχνει να σημαδεύει, να πετυχαίνει στο πρόσωπο τον Οσκαρ Γκαρθία και εν συνεχεία να πανηγυρίζει με χειρονομίες!
 
 
 
Όχι μόνο ήθελε να τραυματίσει τον Όσκαρ αυτός που πέταξε το ρολό, αλλά ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ, την ώρα που ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ. Μιλάμε για σεσημασμένο οπαδό, που έχει ξανασυλληφθεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
 
Καταλαβαίνουμε ότι όταν σε πληρώνει ένας Ρωσοπόντιος μαφιόζος, λαθρέμπορος τσιγάρων, ναρκωτικών και λευκής σαρκός, κάπου ο εθισμός στα μαύρα λεφτά που παίρνεις σε καθιστά γλοιώδες σίχαμα. Σε καθιστά ένα παράσιτο, που μοναδικό σκοπό της ζωής σου έχεις το να σπιλώνεις αυτόν για τον οποίον πληρώνεσαι να τον σπιλώνεις, εκτελώντας συμβόλαιο. Αυτό είναι κατανοητό. Κατανοητό δεν είναι όμως έστω κι έτσι να παριστάνεις τον τυφλό. Καταντάς να σε κράζουν ως παραδόπιστο σκουλήκι ακόμη και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ στα forum τους, αυτοί δηλαδή τους οποίους έγλειφες για να γίνεις δημοσιογράφος, τότε, τον καιρό της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ''. Ούτε φυσικά ήταν τυχαία τα όσα έγραψε για εσένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όταν απολύθηκες από το gazzetta.
 
 
Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε όλοι οι φίλαθλοι-οπαδοί του Ολυμπιακού ότι σε ένα τέτοιο παράσιτο, σε ένα τέτοιο βρομερό σκουπίδι που για 50 ευρώ γράφει ό,τι θες, ακόμη και εναντίον της μάνας του, δεν αξίζει τίποτε περισσότερο από χλεύη. ΟΧΙ ΒΙΑ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ, ΛΕΚΤΙΚΗ-ΣΩΜΑΤΙΚΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ. Μην τον κάνετε μάγκα, έστω για 2 λεπτά που θα τον πλησιάσει λίγο η ''μαγκιά'' αυτόν που τον αποφεύγει συστηματικά, για να μπορεί να λέει ''με στοχοποίησαν και με δείρανε άνθρωποι του παρακράτους του Ολυμπιακού''...

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Φιλοι μου διαβαζω σχετικα σχολια περι βαζελογαυρων και εχω να πω τα εξης:
Κανονας πρωτος, για να γινεις καλυτερος πρεπει να μαθεις να χανεις.
Κανονας δευτερος, αν η εικόνα σου ειναι χειροτερη απο του αντιπαλου σου και χανεις μην αναλωνεσαι με την διαιτησια
Κανονας τριτος, για να βελτιωθεις βλεπεις και παραδεχεσαι τα λαθη σου.
Κανονας τεταρτος, δεν επιτρεπεται να εισαι ρατσιστης με την καταγωγη των προπονητων, Ισπανος δεν σημαινει καλυτερος, Βαλβερδε ηταν ενας και παει.
Κανονας πεμπτος, το ποιος ειναι καλος η οχι φαινεται στο γηπεδο
Κανονας εκτος, ο Θρυλος δεν πρεπει να ειναι σκαλι για κανενα πουστη
Κανονας εβδομος, αν θες ομαδα με χαρακτηρα παρε διψασμενους αφου δεν μπορεις να παρεις τους καλυτερους
Κανονας ογδοος, μην περνεις ελευθερους παικτες απο ομαδες που πεφτουν κατηγορια σε καλα πρωταθληματα,κουβαλανε μαζι τους τα γονιδια των λουζερ
Κανονας ενατος Βαζελογαυρος ειναι αυτος που τα γκρεμιζει ολα, δεν βλεπει τιποτα καλο και ειναι αχαριστος.
Κανονας δεκατος, Γαυρος ειναι αυτος που στεκεται διπλα στην ομαδα του στα δυσκολα με πραξεις και εχει ομως το θαρος να πει τα κακως κειμενα χωρις να ειναι διχαστικος.
Κανονας ενδεκατος, αυτος που πληρωνει δικαιουται να κανει και λαθη, τα πληρωσε αλλωστε.

Αναφερομαι στην διαχρονικη συμβολη του Ε.Μαρινακη

Κανονας δωδεκατος: O ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ακομα και οταν πεφτει δινει το χερι του σε αυτον που τον νικησε και σηκωνεται ΟΡΘΙΟΣ να διεκδικησει ξανα αυτα που εχασε.

Κ

Εικόνα stavrakas7-5

Μολις περασε ενας βαζελος κ φωναξε... πουτσα ...για το ενα - ενα????εκει θελουμε να καταντησουμε? 2 χρονια τωρα η εξελιξη του συλλογου εχει να επιδειξει μονο καλες πωλησεις κ πιασιμο οικονομικων στοχων που δεν διαφωνω οτι ειναι οφελος, απο την αλλη ομως αν υπηρχε τροπος να χασεις το πρωταθλημα σιγουρα τα πρεπεγμενα δειχνουν ποιος ειναι αυτος,γιατι τοσα μαζεμενα λαθη συγνωμη αλλα γεννουν πολλα ερωτηματικα.Περιμενω ειλικρινα να δω την αντιδραση της διοικησης γιατι αυτο το αεκουλιστικο με την διαιτησια δεν μου κανει καθολου.

Εικόνα John Zolo

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
"Έδωσαν το πρωτάθλημα εκεί που ήθελαν"

Κανεις δεν αρνειται οτι η διαιτησια, το κρατος και οι αλητηριοι ΑΡΔακες ειναι εναντιον μας...αλλα οταν ΟΛΗ την χρονια ΔΕΝ παιζεις μπαλα, οταν εχεις παρει αποφασεις που ειναι απολυτα λανθασμενες και ΜΟΝΙΜΩΣ κρυβεσαι πισω απο παιδιαστικες κορωνες και διαμαρτυριες οπως πιο πανω, δεν εισαι σοβαρη Διοικηση...

Εικόνα George_Str

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 30 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΘΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΜΕΝΟΙ.....

Εικόνα John Zolo

Η απονομή είχε γίνει από τον... Αύγουστο...γραφει στον ΓΑΥΡΟ.
Αν ειναι ετσι....
Γιατι με αφηνεις να παρω διαρκειας για να δω ενα στημενο πρωταθλημα ;
Γιατι παιρνεις παικτες και προπονητες που με ξεφτιλιζουν στην Ελλαδα και στο εξωτερικο ;
Γιατι δηλωνεις οτι θα...θα...θα...ολη την χρονια και στο τελος "η απονομη ειχε γινει..."

Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα αδερφια...

Εικόνα CostasS

Να ασχοληθώ και με κάτι που δεν άγγιξε ΚΑΝΕΝΑΣ
ΤΙΤΛΟΣ: Πως θα είχαμε ακόμα ελπίδες ?
1. ΑΝ δεν είχαμε τους -3 από τον αγώνα με το ΑΕΚακι (-> να'ναι καλά τα 10-15 κωλόπαιδα που το έκαναν το ντου-ανεξάρτητα από τις προκλήσεις των ΜΑΤ εφόσον ξέρουμε όλη τη χρονιά ότι μας την έχουνε στημένη) άρα θα είχαμε +3 βαθμούς. Όποιος πιστεύει ότι θα κερδίσουμε στην έφεση είναι μάλλον αφελής (μακάρι να διαψευσθώ)
2. ΑΝ χτες ο ναός ήταν γεμάτος (-> να'ναι καλά και το μαλακισμένο με τη φωτοβολίδα στυλό που μας έκλεισε το σπίτι για 2 αγωνιστικές). Με γεμάτο το ναό πιστεύω ότι θα είχαμε πάρει εύκολα ή δύσκολα το χτεσινό ματς ακόμα και με αυτά τα αγωνιστικά χάλια.
ΓΕΓΟΝΟΣ:
Οι ΠΑΕ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ βρήκαν τους δράστες των σκηνικών Ίβιτς-Γκαρσία αντίστοιχα εντός 24 ωρών και ακολούθησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες από πλευράς δικαιοσύνης-πολιτείας αλλά και σαν ΠΑΕ.
ΕΡΩΤΗΜΑ (τροφή για σκέψη?):
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός που χρησιμοποιεί ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της χώρας (βλ. κάμερες) ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ εδώ και 20 ημέρες για να βρει τα προαναφερόμενα μπουμπούκια??? Πάλι έσβησαν οι κάμερες ή μηπως οι εν λόγω δράστες είναι τα "δικά μας παιδιά της Θυρας 7" και των "ειδικών αποστολών" που δεν τα αγγίζει κανένας?
Τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ τα αφήνω στην κρίση σας.....

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πολύ σωστό. Δεν μπορεί ενώ ξέρεις ότι στην έχουν στημένη εσύ να αυτοκτονείς. Είναι ανόητο αυτό που έγινε. Η λογική "με αδικούν γι αυτό βλάπτω την ομάδα μου" είναι για τον μπαοκ, όχι για εμάς. Τεράστια ζημιά έκαναν τα τσογλάνια.

Εικόνα dimitrov7

Σε κάθε περίπτωση οι ομάδες αυτές τιμωρήθηκαν. Κι όλως τυχαίως είχαν και οι δύο λερωμένη τη φωλιά τους. Και σε κάθε περίπτωση καλό είναι φέτος να μην το πάρουμε. Νομίζω πως όλοι συμφωνούν για τους παίκτες και το τιμ που τρέχει την ομάδα. Ο προπονητής είναι ακόμα ένα θέμα - ας πούμε - προς συζήτηση. Καλό είναι λοιπόν να μην λειτουργήσει τπτ σαν παραμορφωτικός φακός. Όσο περισσότερο ωμά φανεί η πραγματικότητα τόσο καλύτερα. Για παράδειγμα το κέντρο μας είναι και αργό και χάλια. Η πρώτη "οβίδα" πρέπει να πέσει εκεί. Θέμε 2 βαρβάτους και γρήγορους χαφ οπωσδήποτε. Ο στόχος πρέπει να είναι μια ομάδα που θα παίζει πραγματικά καλό πόδόσφαιρο. Μετά έρχονται οι νίκες.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Όταν θα επιστρέψει η κανονικότητα στη χώρα θα απαλλαγούμε και από αυτό το πουστροαρδάκι.
Μέχρι τότε ούτε κλίκ στο τσοντοσαίτ.
Όσο για τα χτεσινά πρόστιμο σε όλα τα κακομαθημένα κωλόπαιδα που το κατάφεραν και αυτό φέτος.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Είχα πει ότι θα τον κρίνω το Σεπτέμβριο, αλλά...
Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!

Εικόνα matrasimca

Αυτος ειναι ο κανονικος προπονητης για τον οποιο διωξαμε τον Τακη??
Στρατιωτακι ακουνητο αξυριστο και αμιλητο ειναι.
Ουτε για Α Ερασιτεχνικη δεν κανει ο Γκαρσια.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Να τον διώξουμε και αυτόν.Άλλωστε τι ένας τι 10 προπονητές σε δυο χρόνια.Μετά φωνάζουμε γιατί αλλάζουμε προπονητές σαν τα πουκάμισα.Εμείς οι ίδιοι που μας βρώμισε ο Ζαρντίμ γιατί έμοιαζε με σερβιτόρο και έπαιζε αμυντικά.Βέβαια αν ο Γκαρθία παρέμεινε ακίνητος στη θέση του λόγω ιατρικών οδηγιών δεν το εξετάζουμε καθόλου γιατί τα ξέρουμε όλα....

Εικόνα matrasimca

Φιλε Ευρυπιδη πανω απο ολους ειναι ο Ολυμπιακος και οχι ενας προπονητης που εχει δωσει πλεον αρκετα δειγματα και δεν εμπνεει (τους παικτες) γιατι εχει αποτυχει σε ολες τις εξετασεις.
Στον Τακη για παραδειγμα τρεχανε δυο τρεις και φωναζανε για σενα(προς τον Τακη).
Επειδη εχω κανει και εγω την εγχειρηση σε ενημερωνω οτι δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, μια τομη 2-3 εκ ειναι.
Αν ομως σε ικανοποιει η εικονα της ομαδας με Γκαρσια εγω παω πασο.
Κατα την γνωμη σου με ποιον προπονητη επαιξε καλυτερα φετος η ομαδα?
Δεν χρειαζεται να τον διωξει τωρα τον Γκαρσια ετσι και αλλιως, 6 μηνες συμβολαιο του εδωσε ας τον καρατησει μεχρι εκει.
Ο Μιλογιεβιτς του Πανιωνιου και του Ερυθρου Αστερα για μενα ειναι ο καλυτερος για κτισημο νεας ομαδας, αναδειξη νεων παικτων και σιγουρα θα θελει να αναδειχτει γνωριζοντας την Ελληνικη πραγματικοτητα.
Δεν ειναι σωστο να λεμε οτι επειδη καποιος ειναι Ισπανος ειναι καλυτερος.
Αλλο Βαλβερδε αλλο Γκαρσια
Δεν ειδα ουτε ενα αυτοματισμο για δειγμα χτες τι να λεμε?
Το μπατζετ του χρονου θα ειναι μειωμένο στα μισα, θα δεις ποιος καλος Ευρωπαιος παικτης η προπονητης θα ελθει.
Κανενας κατα την γνωμη μου
Μαλιστα αν θες την προβλεψη μου ειναι μαυρη για φετος, ο Ατρομητος φιλε μου παιζει μπαλλαρα και εμεις με καλυτερους παικτες τιποτα.
Επικειται λοιπον αναδιοργανωση, να γυρισουν οι καλοι πρωην ανεπιθυμητοι να γινουν εξυπνες φτηνες μεταγγραφες και να ελθει ενας καλος φτηνος προπονητης που δεν θα μας φερει τον Εμενικε για σωτηρα, αλλα θα μας φερει ενα αθληταρα για παραδειγμα οπως τον Μιλι η τον Χολεβα που ακομα παιζει Αγγλια στα 34-35.
Ο Νταμπιζας στον ΠΑΟ και ο Ιβιτς παλια σε μας φερανε καλους παικτες με λιγα λεφτα και οχι παικτες που εχουν ελλειψη σεβασμου και μας βλεπουν σαν σκαλοπατι.
Ας κοιταξουμε και αυτους για συνεργασια αλλιως ετσι οπως παμε το διαλυουμε το τμημα.
Η υπεροψια βλαπτει, αυτο που εγινε φετος δεν εχει ξαναγινει στον Ολυμπιακο 50 χρονια που βλεπω συνειδητα μπαλα

Εικόνα dimitrov7

Έχει ξαναγίνει προ 8ετίας. Τελευταία χρονιά Σωκράτη. Όπου Χάσι βάλε Τιμούρ. Σερ Τάκη με Ζίκο και όπου Μπάντοβιτς βάλε Γκράτσια. Και τότε το ρόστερ απέδιδε χαμηλότερα από την τιμή του και τότε είχες δυνατούς αντιπάλους μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια τότε πέρασες στους 16 του τσου λου παίζοντας με 10 αμυντικούς ενώ φέτος τον Ισπανό τον έχεις από τώρα. Για τον Γκράτσια δεν έχω άποψη. Ωστόσο το ρόστερ είναι το πραγματικό πρόβλημα κι ο Γκράτσιας δείχνει το προφανές. Δεν το πιστεύει. Ούτε κι ο κόσμος. Μόνο τους χαφ να πάρεις, πρέπει να φύγουν όλοι. Οι κόφτες είναι αργοί και δεν κόβουν ούτε με βαλέ ενώ δεν ξέρουν μπάλα. Ο Οτζίτζας είναι βλαμένος ξεκάθαρα, ο Φορτούνης έχει δείγματα μόνο του προ διετίας Φορτούνη κι ο Γερμαναράς είναι αργός και δεν βοηθάει στο κόψιμο. Δλδ κρατάς τους 2 τελευταίους(?) και πουλάς όλους τους προηγούμενους. Άντε να κρατήσεις Ρομαό να τον βάλεις στα στόπερ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Επειδή τυγχάνει ιατρός να ξεκαθαρίσω ότι δεν αναφέρομαι στα της επεμβάσεως της σκωληκοειδίτιδας αλλά τυχόν οδηγιών για το χτύπημα της Τούμπας.Μην ξεχνάς ότι έφυγε με κολάρο και οι συνήθεις οδηγίες σε τραυματισμούς αυχένα αφορούν και την αποφυγή παρατεταμένης ορθοστασίας επί επταήμερο τουλάχιστον.Πιθανώς να εμπλέκεται και το νομικό τμήμα στην υπόθεση.Φαντάζεσαι τι θα ακουγόταν έτσι και ήταν όρθιος και χτυπιόταν....Για το θέμα της εναλλαγής προπονητών επιμένω.Όταν απελύθη ο Τάκης και έφεραν τον Γκαρθία, έγραψα ότι κινδυνεύει με κάψιμο (που έγινε) και ότι προσωπικώς δε θα του δώσω καμιά ευθύνη.Δεν άλλαξε κάτι σε αυτή μου την άποψη.Να σου θυμήσω επίσης ότι όταν ήλθε ζήτησε δυο πλάγιους (πήρε τον ένα) ,έναν γρήγορο αμυντικό, έναν γρήγορο αμυντικό χαφ και ένα δεξί μπακ.Από τους άλλους τρεις πήρε το μακρύτερο.Για το μπάτζετ δεν ξέρω πως θα είναι γιατί δεν είμαι στην τσέπη του Βαγγέλα ούτε έχω καμιά εσωτερική πληροφόρηση.Για τον Ιβιτς να σου θυμήσω ότι τον έδιωξε σκαιώς ο Σωκράτης για λόγους όχι αγωνιστικούς .Αλλοι έλεγαν οικονομικούς και καλά ενώ έπαιρνε μισθό από την ΠΑΕ ,τσίμπαγε και όχι ευκαταφρόνητες προμήθειες από τους μανατζαραίους.Αυτά ως γνωστόν δεν τα σήκωνε ο Σώκρατες.Από τότε εξαφανίστηκε.Για να καταλήξω,δεν με απασχολεί στο φινάλε ποιός θα είναι προπονητής αλλά αυτός που θα τον διαλέξει να είναι επαγγελματίας και όχι ο χ Βρέντζος ή Ραμαντάνι.Θέλω να ξαναδώ κάποιον σαν τον Ουσίγιος που να έχει αρμοδιότητες και όχι να τον έχεις για διακοπές για να μην χαλάσεις τη μανέστρα κάποιων που βρήκαν την αγελάδα για να αρμέξουν....

Εικόνα dimitrov7

Υπομονή κύριοι ... 6 ματς μείνανε και τελειώνει η χρονιά. Μετά και το σημερινό δεν νομίζω να έχετε ψευδαισθήσεις για το πρωτάθλημα.Τώρα ποιοί θα μείνουν και ποιοί θα φύγουν θα το δείξει η πραγματικότητα. Γκράτσιας είναι ήδη παρελθόν για μένα. Άλλωστε το συμβόλαιο του είναι 6 μήνες συν 1 έτος. Όσο για τον Βαγγέλα φρονώ πως θα κάνει την χάρη αρκετών οπαδών μας και θα φύγει κι αυτός. Άλλωστε το να έχεις πάρει 7/8, να σε κυνηγάνε όλοι να σε βάλουν φυλακή και να σε βρίζουν οι οπαδοί της ομάδας σου είναι ανωμαλία να το ανέχεσαι.Όπως λένε αρκετοί εξάλλου ΟΣΦΠ δεν χάνεται.

Εικόνα takis xwsiar

Ωπα φιλε...το ανεχεσαι αμα τους κανεις τη χαρη.Αν δεν το ανεχεσαι τους παιρνεις μετα,αλλα 7στα7.

Εικόνα dimitrov7

Εγώ κατά πως το βλέπω πας για "ελληνικό" ρόστερ με αυτούς που έχουμε, μπάτζετ στο 1/3 του υπάρχοντος για να βγαίνουμε και καλό Έλληνα προπονητή να ξέρει από φθηνές ομάδες. Ίσως και Ουζουνίδη αν τον διώξουν από βάζελο οι καινούργιοι που θα πάνε. Και βέβαια ταμπελάκι για όποιον ενδιαφέρεται για την ομάδα. Κρίνοντας από τα σχόλια γενικώς μου μοιάζει με απαίτηση του κόσμου να φύγει ο Μαρινάκης. Και γενικά δεν νομίζω πως μετά από όλα τούτα θα θέλει να συνεχίσει. Είπαμε ... δεν θα χαθεί ο ΟΣΦΠ .... έτσι δεν είναι;

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ναι ρε σύντροφε.Στη γωνία παραδίπλα περιμένει ο Σωκράτης jr. μαζί με ένα fund (όχι τον Έλμερ Φάντ από τον Μπάγκς Μπάνυ μην μπερδεύεστε) για να κάνει τη μεγάλη κίνηση...Και να μην ξεχάσω, είναι οι ίδιοι που βρίζανε τους Αγγελόπουλους και όταν είπαν ότι θα αποχωρήσουν μόνο που δεν έκλεγαν....

Εικόνα dimitrov7

Ακριβώς. Ας κάνει μια πλακίτσα κι ο Βάγγος. Να πει σήμερα ... τον Μάη φεύγω. Έτσι να δούμε τι θα γίνει. Και να πει ... δέχομαι προτάσεις. Να δούμε βρε παιδί μου πόσοι θα πλακώσουν. Και πόσοι κιμπάρηδες του πληκτρολογίου θα καταθέσουν προτάσεις.

Εικόνα Romain

Πολύ σωστός!

Συμφωνώ απόλυτα!

Ο Βαγγέλας είναι καιρός και πρέπει να του δείνει.

Επίσης τρομερή ιδέα αυτό με το Ελληνικό φθηνό ρόστερ και Ουζουνίδη προπονητή. Μπορεί να τρώει 4άρες από τις ΛΑΜΙΕΣ αλλά δεν το βάζει κάτω. Ιδίως στις δηλώσεις. Και μην μου πεις ότι είναι και λιγο πράγμα.

Τώρα είναι και ευκαιρία. Μην την χάσουμε. Τώρα που ο ειδικός στό είδος, ο Γιάνναρος ο Αλαφούζος αρχίζει και ευκαιρεί μια και έχει σχεδόν ξεμπλέξει μετά βέβαια τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ επιτυχίες με την ΠΑΝΑΘΑ. Τί είναι το 7 στα 7 του Μαρινάκη? Μπορεί τίτλο να μην έχει πάρει ο Γιάνναρος, ούτε πολύ κοντά στην κορυφή να έχει φτάσει αλλά αρκετοί δημητροφ είναι ευχαριστημένοι. Διότι μπορεί να τους έχει όλους απλήρωτους και νυστικούς αλλά από σανό δεν θα πρέπει κανένα βαζελάκι να έχει παράπονο.

Όλα κιόλα. Πολύ large σε αυτό τον τομέα.

Εικόνα George_Str

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΡΟΜΑΙΝ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ,ΤΑΠΕΣ ΟΛΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΥΖΙΑΚΟ Η ΠΟΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΩΦΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΟΥΤΑΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.....ΝΑΣΑΙΚΑΛΑ ΦΙΛΕ... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ,ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΙΚΟ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ....ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕ Ε Π Τ Α ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 30 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ...ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ

Εικόνα Romain

Να είσαι καλά και συ φίλε Γιώργο! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Εικόνα George_Str

ΦΙΛΕ ΡΟΜΑΙΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΡΩΤΑΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ , ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΠΟΨΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ,ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΣΥΡΑΞΕΙΣ,ΚΑΠΟΤΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΕΓΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΛΥΘΗ ΣΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΝΑΠΟΛΕΩΝ Ο ΜΕΓΑΣ,ΚΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΑΘΑΜΕ ΒΑΤΕΡΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ ΕΦΕΤΟΣ.

Εικόνα dimitrov7

Το έπιασες φιλαράκο το νόημα. Ε όπως το έχεις γράψει όλο αυτό βάλτο "αφιερωση" σε όλους τους "ολυμπιακούς" που βρίζουν Μαρινάκη και θέλουν να τον διώξουν. Κι όλα τούτα επειδή "σκάτωσε" μια χρονιά. Ποιοί; Αυτοί που σκούζανε και δεν έρχονταν στις φιέστες. Αυτοί που γλύφουν και μετά βρίζουν τους Αγγελόπουλους. Τα ευφυολογήματα λοιπόν περί φανέλας, σήματος και λαού αλλού. Όχι σε μένα. Οι πρόεδροι να είναι γεροί. Τα υπόλοιπα αλλάζουν. Ακόμα και οι αχάριστοι οπαδοί.

Εικόνα Romain

Είσαι ωραίος!

Εικόνα dimitrov7

Υπομονή κύριοι ... 6 ματς μείνανε και τελειώνει η χρονιά. Μετά και το σημερινό δεν νομίζω να έχετε ψευδαισθήσεις για το πρωτάθλημα.Τώρα ποιοί θα μείνουν και ποιοί θα φύγουν θα το δείξει η πραγματικότητα. Γκράτσιας είναι ήδη παρελθόν για μένα. Άλλωστε το συμβόλαιο του είναι 6 μήνες συν 1 έτος. Όσο για τον Βαγγέλα φρονώ πως θα κάνει την χάρη αρκετών οπαδών μας και θα φύγει κι αυτός. Άλλωστε το να έχεις πάρει 7/8, να σε κυνηγάνε όλοι να σε βάλουν φυλακή και να σε βρίζουν οι οπαδοί της ομάδας σου είναι ανωμαλία να το ανέχεσαι.Όπως λένε αρκετοί εξάλλου ΟΣΦΠ δεν χάνεται.

Εικόνα Harry red logic

πΡΌΕΔΡΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΒΡΑΔΥΠΟΡΙΑΚΟ!
ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ!
ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ (ΟΝΤΩΣ ΔΙΑΣΚΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥΤ) ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΌΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
ΤΟ 70% ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΚΟ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΊΑ ΠΡΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΆΝΤΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ!ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑΝΤΙ,ΑΝΙΓΚΟ!!!!!!!!!
ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΡΕΜΠΕ,ΝΤΑΡΚΟ,ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ?

Εικόνα George_Str

ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΑ Η ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΕΜΙΖΕΤΕ .....ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ....ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ....ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΖΩΣΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΩΣΤΑ... ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΝΕΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ....ΑΛΛΟΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 30 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΧΕΙ 7 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ.......ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΧΘΕΣ ...ΤΟΝ ΓΚΥΖΙΑΚΟ ΕΝΝΟΩ....ΑΥΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΘΕ ....ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΡΙΞΕΙΣ .....ΥΠΟΨΙΝ ΛΑΘΗ ΕΝΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ.

Εικόνα Βαγγέλης

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και απόψε ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ αλλά ούτε προπονητή !!!
Οι υπεύθυνοι ας σταματήσουν να παίζουν με τη νοημοσύνη του ερυθρόλευκου κόσμου και ας προστατέψουν ότι απέμεινε ...
Καληνύχτα.

Εικόνα stavrakas7-5

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! ΓΑΜΩ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ !ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Εικόνα Ηγέτης7

Παίξαμε με ομάδα που την έχει πηδήξει όλη η επαρχία και από την ώρα που ανοίξαμε το σκορ,μας πίεσε με παίχτη λιγότερο! Με ΑΕΚ σε αγώνα του 0-0 κάναμε το λάθος να προηγηθούμε και με το ανέβηκαν οι άλλοι φάγαμε 2 γκολ στο χαλαρό.Καμιά εντύπωση δεν δημιουργεί που η Σεντ Ετιέν έκανε 10 παιχνίδια να κερδίσει και τον έδιωξε.Ελπίζω τουλάχιστον να μην έχει κλειστό συμβόλαιο και να φύγει χωρίς αποζημίωση το καλοκαίρι.Ζητήστε στο Σίλβα να επιστρέψει και δώστε του τα κλειδιά

Εικόνα Ηγέτης7

Μόλις γίνουν τα επόμενα 6 παιχνίδια, προπονητής,βοηθοί,μοντεστοκοβάσεβιτς και καμιά 10αριά αρχίδια που φοράνε τη φανέλα του μεγαλύτερου Ελληνικού συλλόγου, να μας αδειάσουν τη γωνιά.Και αν ο Μαρινάκης ΔΕΝ μπορεί, να ψάξει να βρει αγοραστή.
Βαγγέλη? Δεν ντρέπεσαι να σε γλεντάει ο λαθρέμπορας?? Από την ώρα που ανέβηκε,σε έχει κάνει μια χαψιά.Και στο τζάμπα.Και συ μου τρέχεις στο Νότιγχαμ.Θα ήθελα να'ξερα ποιος μαλάκας σε έπεισε να διώξεις το Λεμονή που από το -5 σε πήγε στο +1 και να φέρεις προπονητή με τον οποίο μετράμε μια νίκη στα τελευταία 8 ματς και αυτή με το ζόρι κόντρα στα δεύτερα του Πανιωνίου

Εικόνα CostasS

Ομολογώ ότι είναι κλεμμένο από αλλού:
"Μην τα ρίχνουμε όλα στον προπονητή. Αυτός δεν πήρε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ το παιχνίδι στην Τούμπα....???"
Σε ότι αφορά στο πέναλτι και στην "ξεφτίλα" της "εξυγίανσης": καθαρό ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΕΙΟ πέναλτι!
Αλλού αρμόζει ο χαρακτηρισμός ξεφτίλα.....
Semper Olympiacos

Εικόνα ThomasK

Παίχτες ψοφίμια, ποδόσφαιρο τουρλουμπούκι και επιπέδου
βετεράνων χωριού. Και με έναν Ισπανό τύπο που παριστάνει
τον προπονητή και που σε καμιά 10ριά αγώνες σταύρωσε μόνο
μια νίκη. Τι ανασύνταξη να γίνει με αυτόν τον άσχετο; Πόση
κατάντια και πόση ξεφτίλα ακόμα, πρόεδρε; Για σένα, για τον
Ολυμπιακό, για μας τους οπαδούς.
Με τις κλοτσιές παίχτες και προπονητή ΤΩΡΑ!!! Και ας μη σώσει
να ξαναπατήσει ξένος προπονητής ή παίχτης τουρίστας.

Εικόνα griondim1

Πλέον δεν έχει καμία σημασία ποιός τα κάνε μαντάρα και για ποιό λόγο. Σημασία έχει ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι ομάδα, πολύ περισσότερο δεν είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τακτική ανασύνταξη και έγκαιρη προετοιμασία για την επόμενη χρονιά, αν η διοίκηση έχει διδαχθεί από τα εγκληματικά λάθη που διέπραξε τα τελευταία τρία χρόνια.

Εικόνα CostasS

Η ομάδα φέτος δεν παίρνει καμία ΚΟΥΠΑ.
Μήπως πρέπει κάποιος να πάρει μία ΣΚΟΥΠΑ?

Εικόνα John Zolo

Δυστυχως αυτος που μπορει να παρει την σκουπα δεν μπορει να σκουπισει τον εαυτον του...!!

Εικόνα John Zolo

Σαββα μου, οσο αυτο το καφενειο που λεγεται ομαδα του Ολυμπιακου παιζει αυτην την μπαλα...τοσο δινουμε δικαιωματα σε αυτους τους αλητηριους να γραφουν αυτα που τους λενε τα αφεντικα τους.
Οσο υπαρχουν παικτες στον Ολυμπιακο που ειναι μονο για τα ερασιτεχνικα δεν προκειται να να παμε μπροστα.
Εαν εισαι μια ομαδα που κερδιζει ακομη και την διαιτησια ποιος θα τολμησει να τα βαλει μαζι σου ;
Εαν εισαι μια ομαδα που παιζει ωραιο ποδοσφαιρο μονο εαν σε σκοτωσουν θα σου παρουν το παιχνιδι τα κορακια.
Ειναι πια ξεκαθαρο οτι ο Μαρινακης τα εχει σκατωσει τελειως...και σε αυτο αυτο εδω το site τα εχουμε ξαναπει.
Ειμαστε ομαδουλα πια...καμμια δημιουργια...καμμια διαθεση για μπαλα...καμμια ενεργεια σοβαρη...
Η διοικηση και μονον αυτη εχει την απολυτη ευθυνη...εκτος αν εχουν κανονιστει αλλα κολπα οπως ακουγεται...και ασε τους μαλακες να αγοραζουν διαρκειας...

Εικόνα matrasimca

Σημερα ο Σιδηροπουλος επαιξε 100 λεπτα μπας και κερδισουν τα παληκαρια αλλα εκατσε στο παγωτο.
Του χρονου ανεργος ο Πρασινοφρουρος που εγινε φρουρος στο γκολενταρι.
Ανεργος και για κλωτσιες. Τελειωσε μαζι με τα παραμυθι του ΣΠμπαουγκ και αυτος και το Γκεμπελικο φασιστοσαιτ ες ντι εν ει
Τον πουλο απο παντου οι δημοσιοκαφροι του 20ρικου.

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Και όμως στην Ελλαδα υπάρχει λογοκρισία.
Εγραψα ένα σχόλιο στο σκατοdna για αυτό το πράγμα που βρωμάει χειρότερα απο κουνάβι ,τον Βασιλάκη τον Παπαθεοδώρου και με έκπληξη είδα οτι μου το έσβησαν.Ποσπάθησα να το επαναλάβω και είδα οτι με έχουν αποκλείσει .ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΡΔημοσιογράφοι.

Εικόνα Ηγέτης7

Η φάτσα του μοιάζει 100% με το προφίλ ανθρώπου που περιγράφει το άρθρο.Κάνει μπαμ.Μόλις τελειώσουν και οι πλάτες των εθνομηδενιστών στο μετανάστη από Ρωσία, ο συγκεκριμένος θα τρέχει να γλείψει τα πούρα του ψιψινούλη.Θυμηθείτε το

Εικόνα matrasimca

Να κάνω την προβλεψη οτι ετσι θα τον κλωτσοπεταξει και ο Σαββιδης
Κανεις δεν σεβεται ερπετα γιατι ειναι ψυχροαιμα
Ο ανθρωπος εχει τοσο μισος μεσα του που απο τα 10 μετρα που τον πλησιαζεις παθαινεις δηλητηριαση.