ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ ''ΣΑΒΒΙΔΗ''



Πρώτα ήταν το διαζύγιο Μάρη-Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' στο ''ΕΘΝΟΣ''. Για πολύ καιρό αιωρούνταν οι σχετικές φήμες, αλλά χθες επισημοποιήθηκαν, όλως τυχαίως την επομένη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και της προκλητικής συμπεριφοράς Ιγκνάτιεβιτς, με το ''ντου'' στον αγωνιστικό χώρο με το πιστόλι. Ως γνωστόν ο Δημήτρης Μάρης της 24MEDIA (sport24.gr, contra.gr, SPORT24 RADIO 103.3 FM κτλπ.) έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα.
 
Αποχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Μάρης από την εφημερίδα «Έθνος» ο οποίος έφερε τον τίτλο του εκδότη.
Μετά την απόσυρση του Δημήτρη Μάρη από την ταυτότητα της εφημερίδας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, οι διεθυντές της, Μάνος Χωριανόπουλος, διευθυντής αλλά και ο σύμβουλος περιεχομένου, Μάνος Μίχαλος.
Και οι δύο αναφέρονται ως «στενός πυρήνας» των έμπιστων συνεργατών του Δ. Μάρη.
Υπενθυμίζουμε πως η 24Media έχει την ευθύνη έκδοσης του φύλλου, ενώ η ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι η Dimera του Ιβάν Σαββίδη.
 
 
Χθες είχαμε και τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του ''Ποταμιού'', Σταύρο Θεοδωράκη, με το παρασκήνιο να κάνει λόγο για πιθανή είσοδο του Θεοδωράκη στην κυβέρνηση, αν κι εφόσον προκύψει αποχώρηση των ΑΝΕΛ, κυρίως λόγω των εξελίξεων στο ''μακεδονικό''.
 
Θεοδωράκης: Ηρθα για τα εθνικά
Τσίπρας: Η μπάλα είναι στην επικαιρότητα
Θεοδωράκης: Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να συζητήσουμε και για τα ποδοσφαιρικά, εννοώ η χώρα το πολιτικό σύστημα, γιατί τα προβλήματα είναι παραπάνω από αυτά που μπορούν να γίνουν αποδεκτά.
Τσίπρας: Πράγματι, είναι πολύ στενάχωρο αυτό
Θεοδωράκης: Κι εσύ είσαι λίγο της μπάλας, κι εγώ. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν μαφιόζοι που πάνε στο ποδόσφαιρο. Αλλά εδώ τόσα χρόνια, σήμερα φοβάμαι και αύριο αν δεν βάλουμε αυστηρούς κανόνες αυστηρούς νόμους, αν δεν κόψουμε κεφάλια, θα παραδινόμαστε συνέχεια σ’ αυτές τις συμπεριφορές σ αυτούς τους ανθρώπους
Τσίπρας: Αυστηρούς κανόνες έχουμε επιχειρήσει να βάλουμε. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε ότι αυτός ο γόρδιος δεσμός πρέπει να κοπεί και πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μαζί ότι πρέπει να αγνοήσουμε το πολιτικό κόστος. Διότι κάθε στιγμή, όταν πας να υλοποιήσεις αυτούς τους κανόνες κάποιος αισθάνεται ότι αδικείται. Κι εκεί είναι θέμα βούλησης την οποία εγώ προσωπικά είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω.
Θεοδωράκης: Κοίτα, αν δεν μπορείτε κράτος να επιβάλει κανόνες στο ποδόσφαιρο, τοτε γιατι να μπορεί να επιβάλει κανόνες στην οικονομία;
Τσίπρας: Είναι πολύ δυσάρεστο
Θεοδωράκης: Και προσβάλλεται η χώρα με αυτές τις συμπεριφορές και δεν είναι κεραυνός εν αίθρια,
Τσίπρας: Δεν είναι η πρώτη φορά
Θεοδωράκης: Είναι μια παλιά ιστορία, αλλάζουν απλώς οι πρωταγωνιστές. Πρέπει να τους κλείσουμε την πόρτα και να προχωρήσουμε.

Σήμερα μαθαίνουμε κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα για το τι λέει πλέον ο πρωθυπουργός της χώρας μας για το Ρωσοπόντιο Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''.
 
Αργησε πολύ να καταλάβει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τι εστί Ιβάν Σαββίδης. Δεν μιλάμε για τον Ιβάν τον τρομερό, αλλά τον...  τρομακτικό. Ο οποίος τρομάζει γενικώς. Μόλις τελευταίως ο κ. Τσίπρας αντελήφθη το ποιόν αυτού του ελληνορώσου επιχειρηματία και το πόσο βλαπτικός είναι για το λεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς. Ο Ιβάν, που μπαινόβγαινε συχνότατα στο Μέγαρο Μαξίμου (ελέγχεται εάν οπλοφορούσε), που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον διευκόλυνε σε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, που διατηρούσε στενότατες προσωπικές σχέσεις με τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, που τον στήριξαν προκειμένου να ελέγχει (αλλά μόνον για λογαριασμό της κυβέρνησης) το ένα μετά το άλλο τα ΜΜΕ, που του έσβηνε τα πρόστιμα, που τον προωθούσε συνεχώς σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες (ξενοδοχείο «Μακεδονία», ΣΕΚΑΠ, ΣΟΥΡΩΤΗ κ.ά.). Ηταν όμως αργά για τον κ. Τσίπρα και τους συνεργάτες του στο Μαξίμου όταν αποφάσισαν να απομακρυνθούν από αυτόν. Και όταν πριν από 15 ημέρες ο κ. Σαββίδης γινόταν όλο και πιο φορτικός με πολλαπλά τηλεφωνήματα στο Μαξίμου (για σβήσιμο και άλλων προστίμων, για τον ΠΑΟΚ, ή επειδή ζητούσε...  Μαξιμιλιανή διαιτησία με συνεταίρο του στα ΜΜΕ) ο κ. Τσίπρας απαυδισμένος λέγεται ότι φώναξε: «Να μην ξανακούσω εδώ μέσα το όνομα Ιβάν Σαββίδης». Αργά, πολύ αργά, κύριε Πρωθυπουργέ.
Μην ξεχνάτε και τον Καλογρίτσα
Οπως τότε που στο Μαξίμου είχαν αναφωνήσει «μην ξανακούσουμε εδώ μέσα το όνομα Καλογρίτσα». Τον θυμάστε; Τον Χρήστο Καλογρίτσα; Αλλον επίσης εκλεκτό της κυβέρνησης και παρ' ολίγον καναλάρχη με τα βοσκοτόπια, με χρέη στην Εφορία, στα ασφαλιστικά ταμεία και με «κόκκινα» δάνεια άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ, ο κουμπάρος του Καμμένου και του Σπίρτζη που τότε «χτύπησε» και πήρε και την τέταρτη συνεχή εργολαβία του άξονα Πάτρας - Πύργου. Είναι ο ίδιος επιχειρηματίας που θέλησε και αυτός να γίνει εκδότης (και έγινε) που εν συνεχεία αποδείχθηκε πως έχει ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις για πλαστά και εικονικά τιμολόγια, ενώ επιπλέον με δικαστικές αποφάσεις έχουν παγώσει μέρος των τραπεζικών λογαριασμών τόσο του ιδίου όσο και της συζύγου του. Nαι, πρόκειται για τον κύριο που δήλωνε εισόδημα 300 ευρώ μηνιαίως. Και όταν αποκαλύφθηκαν όλα αυτά, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον...  έδιωξαν. Δεν ήθελαν να ακούσουν ούτε το όνομά του.
Οταν ο Τσακαλώτος και η Αχτσιόγλου βρέθηκαν στη σουίτα του Ιβάν
Εδώ να ανοίξω μια παρένθεση και να αναφέρω ότι πολλές φορές ο Πρωθυπουργός έκανε χιούμορ όταν βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα που πρέπει να πάρει και ότι δύο υπουργοί του, ο Ευ. Τσακαλώτος και η Εφη Αχτσιόγλου, βρέθηκαν στη σουίτα του κ. Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας για να  παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σάλκε μαζί με τον ρώσο οπλοφορούντα πρόεδρο και αποδείχθηκαν γκαντέμηδες καθώς ο ΠΑΟΚ έχασε 3-0!
Δίπλα στον πρόεδρο Αναστασιάδη
Ας πάμε πάλι πίσω στις δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη. Πιθανόν να μην το γνωρίζετε, αλλά ο ελληνορώσος επιχειρηματίας ήθελε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στην Κύπρο. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, βρέθηκε προσκεκλημένος (και μάλιστα στις θέσεις των επισήμων) στις 28 Φεβρουαρίου στην τελετή ορκωμοσίας του Νίκου Αναστασιάδη. Στην κυπριακή Βουλή ο Ιβάν έλεγε ότι είχε προσωπικές σχέσεις με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και κάθισε δίπλα στον γενικό εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη. Και όταν αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Σαββίδης οπλοφορεί και μπουκάρει στα γήπεδα όταν δεν του αρέσουν οι αποφάσεις του διαιτητή, κύπριοι δημοσιογράφοι έσπευσαν να ρωτήσουν τη φρουρά της Βουλής εάν ο κ. Σαββίδης πέρασε από τα συστήματα ελέγχου και αν εντοπίστηκε το πιστόλι του. Η φρουρά βεβαίωσε πάντως ότι δεν οπλοφορούσε όταν μπήκε στο κοινοβούλιο. Προφανώς το Κυπριακό Κοινοβούλιο θεώρησε πως δεν συγκρίνεται με το γήπεδο της Τούμπας...
Ιερές μπίζνες στην Κύπρο
Το ερώτημα που παραμένει είναι ποιος προσκάλεσε τον κ. Σαββίδη στην Κύπρο. Εψαξα, έμαθα και σας αναφέρω ότι δεν τον προσκάλεσε πολιτικό πρόσωπο, αλλά ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος για... μπίζνες. Ηθελε ο Μακαριότατος να συζητήσει με τον Ιβάν το ενδεχόμενο αγοράς του τηλεοπτικού σταθμού Tvone (πρώην Mega) που η ιδιοκτησία του πέρασε στην κυπριακή Εκκλησία. Δηλαδή θέλησε μέσω Κύπρου να ελέγξει και το Mega. Και με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Κύπρο συναντήθηκε, όπως έμαθα, και με έναν ούγγρο επενδυτή που βρίσκεται και αυτός στη χορεία των επενδυτών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου. Ας μην ξεχνούμε ότι η Αρχιεπισκοπή Κύπρου, με την οποία ο Ιβάν θέλει να κάνει μπίζνες, είναι ένας από τους σημαντικότερους οικονομικούς παράγοντες της Μεγαλονήσου (με τράπεζα, με επιχειρήσεις, με ξενοδοχεία κ.ά.).

Ενας Ρώσος με αμερικανικό περίστροφο
Τώρα θα πείτε τι είδους όπλο είναι αυτό που είχε ζωσμένο στη μέση ο Ιβάν (με μια δερμάτινη θήκη) και μπούκαρε μαζί με αυτό στο γήπεδο της Τούμπας; Απ' ό,τι έμαθα, ο Ιβάν, αν και Ρώσος, δεν έχει εμπιστοσύνη στα ρωσικά όπλα. Χρησιμοποιεί ένα αμερικανικό περίστροφο (και όχι πιστόλι), ένα από τα πιο κλασικά όπλα της εταιρείας Smith and Wesson. Πρόκειται για το δημοφιλές μοντέλο 442. Θεωρείται δημοφιλές επειδή έχει μικρό μέγεθος και χαμηλό βάρος (και μπορεί να χωρέσει ακόμη και σε μια γυναικεία τσάντα). Είναι ένα περίστροφο φονικότατο όταν χρησιμοποιείται, δέχεται σφαίρες διαμετρήματος 38 special και στοιχίζει 470 δολάρια.
 
Ο δε Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'', μετά το ''άδειασμα'' των κυβερνητικών εταίρων στο πρόσωπό του, εμφανίζεται έτοιμος να ''κελαηδήσει''.
 
Εξοργισμένος από την εξαφάνιση των κυβερνητικών στελεχών ο οπλοφόρος επιχειρηματίας
Εξοργισμένος από το επιχειρούμενο κυβερνητικό άδειασμα εμφανίζεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε δυσχερή θέση. Προφανώς ο ομογενής επιχειρηματίας επενδύοντας στην στενή σχέση που διατηρεί εδώ και χρόνια με σειρά κυβερνητικών αξιωματούχων, ανέμενε μεγαλύτερη (και σίγουρα πιο ξεκάθαρη στήριξη) από τόσο από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσο και από τον υπουργό Άμυνας και επιστήθιο φίλο του, Πάνο Καμμένο.
«Αντί να με στηρίξουν, κυνηγούν να με συλλάβουν» λέει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, ο κ. Σαββίδης, δείχνοντας αποφασισμένος για όλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, δείχνει αποφασισμένος να σπάσει την σιωπή του και να μιλήσει για όλους και για όλα. Μάλιστα, πρόσωπα που κινούνται στο στενό περιβάλλον του, θυμίζουν ότι : «ο Ιβάν είναι ένας επιχειρηματίας που έχει στηρίξει ξεκάθαρα και δημοσίως την σημερινή κυβέρνηση».
Στην προσπάθεια του αυτή, συγκρούστηκε μετωπικά –και προσωπικά- με τον αρχηγό της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνοντας μεταξύ των άλλων ότι δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός. Εκείνο που επισημαίνουν με μεγάλη ένταση οι συνεργάτες του κ. Σαββίδη, μεταφέροντας εν πολλοίς και την θέση του, είναι ότι: «οι Τσίπρας και Καμμένος χρησιμοποίησαν σε όλα τα δύσκολα project τον Σαββίδη. Από το ποδόσφαιρο –όπου ξόδεψε πολλά λεφτά- μέχρι τις τηλεοπτικές άδειες και την εξαγορά του «Έθνους».  
Μπροστά στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαμηνύουν τις τελευταίες ώρες, προς πάσα κατεύθυνση και κάθε αποδέκτη, ότι ο κ. Σαββίδης, δείχνει αποφασισμένος να σπάσει την σιωπή του. «Αν μιλήσει θα κάψει Τσίπρα, Καμμένο και Παππά» αναφέρουν όσοι γνωρίζουν το συναρπαστικό παρασκήνιο.
Ο λόγος που αναφέρονται στα τρία αυτά πρόσωπα δεν είναι καθόλου τυχαίος. Ως γνωστόν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, όχι μόνο δεν  έκρυψε την στενή σχέση με τον ομογενή επιχειρηματία, αλλά απεναντίας  διαφήμιζε την ευεργετική δράση του ακόμη και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Επίσης, αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, διατηρούσε εδώ και χρόνια ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας, τόσο με τον ίδιο τον κ. Σαββίδη, όσο και με στενούς συνεργάτες του.   Μάλιστα, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, φέρεται να επηρέαζε καθοριστικά τον ομογενή επιχειρηματία, να εμπλακεί στα media, αγοράζοντας την εφημερίδα «Έθνος» και τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» από τον Φίλιππο Βρυώνη.
Τέλος, αποτελεί κοινό μυστικό ότι πέραν των υπουργών, στενή σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη, είχε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα αποφασίσει να μιλήσει ο Ιβάν Σαββίδης, θα έχουν εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον αυτά που θα πει, γιατί όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα αναφερθεί εκτός των άλλων σε γεγονότα, που απορρέουν από μυστικές συναντήσεις των Τσίπρα, Καμμένου, Παππά.

 
Όλα αυτά σε συνάρτηση με όσα ακούσαμε από το Γιώργο Τράγκα στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο των ''Παραπολιτικών''.
 
Βόμβες μέσα από την εκπομπή του ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος μετέφερε τις πληροφορίες, αλλά και τις εκτιμήσεις που του έγιναν γνωστές από την Πειραιώς και όχι μόνο για τις σχέσεις του Ρώσου επιχειρηματία με την κυβέρνηση και συγκεκριμένα με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.
Με προσεκτική διατύπωση ο δημοσιογράφος ανέφερε τις πληροφορίες που θέλουν τον Πάνο Καμμένο και τον Αλέξη Τσίπρα να έχουν σοβαρούς λόγους που θέλουν να «προστατέψουν» τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς δεν αποκλείεται, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες του Γιώργου Τράγκα να υπάρχει και οικονομική στήριξη του επιχειρηματία προς τους δύο αρχηγούς των κομμάτων της σημερινής κυβέρνησης, κάτι που θα εξηγούσε και τους λόγους που το Μαξίμου έχει «υιοθετήσει» τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.
Τις αποκαλύψεις μάλιστα του Γιώργου Τράγκα, επικαλέστηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατήγγειλε τις περίεργες σχέσεις της κυβέρνησης με τον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο η κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι έχει εκθέσει την χώρα διεθνώς με την εισβολή το στο γήπεδο της Τούμπας έχοντας το πιστόλι του στη ζώνη του, ακόμη επιχειρεί να «καλύψει» με διάφορα προσχήματα.

 
Η συμμαχία-ΣΥΜΜΟΡΙΑ διαλύεται και θα γελάσουμε πάρα πολύ με όσα έρχονται. Εμείς, όχι όλοι, γιατί το σίγουρο είναι ότι όλοι αυτοί θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ. ΟΛΟΙ αυτοί θα πάνε φυλακή. Δεν γλυτώνουν. ΦΥ-ΛΑ-ΚΗ.

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

http://to10.gr/dekaria/176601/vravio-tis-chiras-ta-5-orfana/

Εαν ο Ιγκνιάτεβιτς,επηρεασμένος απο την καταχνιά της σκανδαλολογίας στη χώρα,και την αχαριστία των ανθρώπων , βγάλει καμκιά ανυπόστατη διαρροή, τι θα γίνει????????????????
.........και το αιλουροειδές καραδοκεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Harry red logic

Σάββα είναι γνωστό ότι τα λαβωμένα φίδια είναι πιο επικίνδυνα!
Η Πυθία μου είπε ότι ο μαδουρόφιλος τρέμει την αρκούδα γιατί ξέρει ότι δεν συγχωράει την αχαριστία! Μου είπε ακόμη ότι οι αρχιψεύτες χαμαιλέοντες θα επιχειρήσουν με αντιπερισπασμό να χτυπήσουν λυσσασμένα τον Θρύλο.
Περιμένετε κάτι διαφορετικό από την συμμορία?Αυτοί δεν έχοουν ιερό και όσιο,πουλάνε και την μάνα τους!
Επαγρύπνηση συσπείρωση και ενότητα όλης της ερυθρόλευκης παράταξης γιατί η απαίσια λερναία ύδρα είναι ακόμη ζωντανή και δαγκώνει άσχημα!

Εικόνα savvas gridlock

Βλέπω τιτανομαχία κι εγώ, να διαλύονται τα πάντα.

Εικόνα chris71

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ) ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΡΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΥΣΗΧΑΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ -3 ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.
ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ 8ο ΣΕΡΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ πιστεύω ότι η σημερινή αναβολή στην Επιτροπή Εφέσεων, για καλό ήταν.

Εικόνα yiannis thinkfree

Κε Σάββα καλησπέρα,
θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά για την τεκμηριωμένη, αναλυτική, σε βάθος ενημέρωση που μας προσφέρεις.
Αντιλαμβάνομαι οτι εκτός από χρόνο και κόπο που αφιερώνεις, καταθέτεις κυρίως ψυχή.
Όμως και εσύ, όπως και όσοι συμμετέχουμε σε αυτήν την παρέα, προσπαθούμε να φτάσουμε σε κάποια λογικά συμπεράσματα αναλύοντας μεθοδικά τα δεδομένα που είτε γνωρίζουμε ή τις περισσότερες φορές αλιεύουμε.
Το πρόβλημα έγκειται στην διαστροφή των μυαλών που δυστυχώς ελέγχουν και καθοδηγούν τις όποιες εξελίξεις.
Πρόκειται για ο,τι ποιο ανώμαλα και κομπλεξικά άτομα μπορούν να υπάρξουν - έχουν τέτοιο κόμπλεξ κατωτερότητας που μόνο
με αποβράσματα νοιώθουν άνετα να συνδιαλλαγούν. Μισούν οτιδήποτε φυσιολογικό - το χαρακτηριστικό τους είναι ο φθόνος.
Όλοι μας είχαμε ή έχουμε γνωρίσει τέτοιες προσωπικότητες, ίσως να υπάρχουν και στον στενό κύκλο μας (συγγενείς, εργασία κλπ) και όπως ξέρετε είναι και θρασύδειλοι. Το χειρότερο όμως είναι οτι ο συριζα τους προσέφερε βήμα και κάλυψη για να βγάλουν τα καταπιεσμένα απωθημένα τους.
Γι'αυτό μην αναρωτιόμαστε συνεχώς πως είναι δυνατόν να συμβαίνει το ένα ή το άλλο... Πρέπει να προσεγγίζουμε τα συγκεκριμένα θέματα αποδεχόμενοι οτι τα χειρίζονται ΄΄άρρωστοι'' άνθρωποι.
Στο μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να κρυφτούν πάλι στα σκοτεινά λαγούμια τους, όσο το δυνατόν συντομότερα.
Μέχρι τότε δεν τρέφω αυταπάτες, θα δούμε ακόμη χειρότερα... (ήδη σήμερα, συναντήθηκε το τίποτα με το απόλυτο κενό. Ψάχνει για πρόθυμο back up σε περίπτωση που του την κάνει ο ΄΄στα τέσσερα'')

Εικόνα savvas gridlock

Συμφωνούμκε φίλε (σκέτο ''Σάββα'', όχι ''κύριε Σάββα''...). Το Θεοδωράκη τον περιλάβαμε στο twitter, τα σάλια του για να πάρει κάνα ξεροκόμματο εξουσίας θα μας πνίξουν, πολλή γλίτσα.

Εικόνα George_Str

ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΑΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΡΜΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΚΟΥΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΦΑΟΥΛΣΤΟΝ ΜΠΟΤΙΑ,ΕΒΓΑΖΕ ΔΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Β ΕΘΝΙΚΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΟΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΙ ΘΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ.....ΕΧΟΥΝ ΡΙΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ Η ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ....ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΑ ΡΙΓΜΑΤΑ .....ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Εικόνα savvas gridlock

Όπως τα λες είναι φίλε, στο μυαλό μου είσαι. Αυτό που λες για Μαρινάκη με ΑΕΚ και επιθετικό φάουλ του Γιακουμάκη στον Μποτία, θα το γράψουμε κι έξω.

Εικόνα George_Str

EXEI ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΗΤΑΝ<< ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ >> Ο ΙΓΝΑΝΤΙΕΒΙΤΣ ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ....ΚΛΠ ΚΛΠ....Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΣ ΣΤΗΝ ΛΙΓΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ , ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΤΙΑ ΤΡΙΒΕΛΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΤΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑΧΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΖΟΥΜΕ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ......ΘΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΟΛΟΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ .......ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΑΣ.

Εικόνα Brainstorm

Καλησπερα Σαββα,

το αρθρο σου ειναι η καταλληλη ευκαιρια να σου γραψω κατι, που δεν ηθελα κατω απο αλλα αρθρα (του κου Αποστολου πχ) η στο facebook.

Θελω να επισημανω κατι που ειναι γενικο αλλα μπορει να κολλησει αρκετα και στο σημερινο αρθρο.

Πολλες φορες μου δινεις την εντυπωση οτι πιο πολυ ελπιζεις σε αποτελεσματα, τα οποια μεν σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα ηταν δικαιολογημενα, αλλα εδω δεν ειναι οποιαδηποτε αλλη χωρα.

Εχω δει πολλες φορες σε ποστ η αρθρα σου να λες ως σιγουρο το αποτελεσμα που θεωρητικα θα επρεπε να συμβει αλλα εχεις διαψευστει πραγματικα πολλες φορες.
Προσεξε, θελω να ειμαι σαφης. Ουτε σου λεω οτι λες αερολογιες, ισα ισα εισαι ο μοναδικος που εχω διαβασει με τεραστια επιχειρηματολογια και αποδειξεις που τσακιζουν την καθε κιτρινομαυροπρασινοροζ προπαγανδα.

Αλλα στην ελλαδαρα, τα πραγματα ειναι διαφορετικα.
Λεγαμε οτι δεν γινεται να μην τιμωρηθει ο παοκ για τα γιαννενα και ξαφνικα η αστυνομια δεν εστειλε ποτε εκθεση με επεισοδια με φθορες.
Λεγαμε μετα το χτυπημα στον Γκαρθια οτι ειναι τοσο ξεκαθαρο που αποκλειεται να μην τιμωρηθει ο παοκ με -3.
Οχι μονο του αφαιρεθηκε η ποινη αλλα εσβησαν και τα κεκλεισμενων 2 το βραδυ για να παιξει με αεκ, κατι που πραγματικα δεν παταει πουθενα νομικα και ο συγκεκριμενος δικαστης θα επρεπε/πρεπει να ειναι υπολογος.
Λεμε οτι ειναι τωρα πια βεβαια η αφαιρεση βαθμων για παοκ, μην ερθει τιποτα χειροτερο για τους μπουγατσομαχους αλλα εγω προσωπικα δεν ειμαι καθολου βεβαιος πια.

να το παω και λιγο παλιοτερα. Λεγαμε οτι με βαση τα στοιχεια που -δεν- εχουν, δεν παιζει το βουλευμα για τον Μαρινακη να τον πηγαινει σε παραπομπη.
Μετα λεγαμε οτι στην επανεξεταση αποκλειεται να σταθει αυτο και δεν παιζει να παραπεμφθει σε δικη.

Ειδες/ειδαμε τα αποτελεσματα σε ολα αυτα.

Δεν υπαρχει τιποτα "τωρα πια δεν την γλυτωνει". Την γλυτωνει και την παραγλυτωνει.
Και για να το παω και στο αρθρο σου το οποιο εχει οντως μεγαλο ενδιαφερον (και η απεμπλοκη του Μαρη, δεν μπορει να ειναι τυχαια), δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να πει απλα ο Τσιπρας "δε θελω να ξερω τον Σαββιδη". Ενα ερεισμα προσπαθουσαν να εχουν για να μη βρεθουν παλι στο 6%, δεν θεωρω οτι θα το πεταξουν τοσο ευκολα.

Ελπιζω να καταλαβαινεις το νοημα του ποστ μου. Απλα θεωρω οτι πολλες φορες ελπιζουμε με βαση τη λογικη, που δεν υπαρχει ομως γιατι δεν γινεται τιποτα νομιμο.

υ.γ. Για μενα και η διακοπη του πρωταθληματος αλλα και η εξαφανιση Γραμμενου, ειναι τρομερα υποπτες ενδειξεις για το ποσο μαλακα θα προσπαθησουν ολοι αυτοι να πεσει ο παοκ. Ξανα.

Εικόνα savvas gridlock

Φίλε, κατ'αρχάς δεκτή κάθε κριτική. Να μιλήσουμε επί τούτου λοιπόν.

α) Όχι απλώς δεν είπαμε ποτέ ότι θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ για ό,τι έγινε στα Γιάννινα, αλλά στην παλιά σελίδα που μας έριξαν οι ανώμαλοι Συριζαίοι στο facebook, γράψαμε κι ολόκληρο σεντόνι για το γιατί δεν γίνεται να τιμωρηθεί. Εν ολίγοις, η τροποποίηση του επίμαχου άρθρου στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, με βάη την οποία οπουδήποτε κι αν γίνουν επεισόδια, ακόμη κι εκτός γηπέδου, προβλέπεται -3, κρίθηκε εκπρόθεσμη και δεν ισχύει για φέτος, γιατί πέρασε μετά την έναρξη του πρωταθλήματος και με βάση το καταστατικό της ΕΠΟ δεν έχει ισχύ για το πρωτάθλημα αυτής της σεζόν. Από του χρόνου θα εφαρμοστεί.

β) Για το -3 του ΠΑΟΚ και την ποινή κεκλεισμένων των θυρών για 2 ματς, για το ρολό ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρσία, εγώ σου λέω και τώρα ότι αυτή η ποινή θα ισχύσει, ο ΠΑΟΚ θα την φάει, θα του αφαιρεθούν βαθμοί. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο οι 5 Αρεοπαγίτες δικαστές που απαρτίζουν το Διαιτητικό Δικαστήριο, να μην εφαρμόσουν τους κανονισμούς. Αν δεν το κάνουν οι ανώτατοι δικαστές της χώρας, τότε να σηκωθούμε να φύγουμε όλοι από εδώ, το θέμα δεν είναι πια μόνο αθλητικό. Την πλήρωσε η ΑΕΚ, που είδε να γίνεται με κόσμο το ντέρμπι στην Τούμπα. Απλώς αναβλήθηκε η τιμωρία του ΠΑΟΚ.

γ) Δεν γίνεται ''ποτέ των ποτών'' να προσπεράσουν τακτικοί δικαστές όλων των βαθμίδων, πρωτοδίκες-εφέτες-Αρεοπαγίτες, τον εκφοβισμό Κομίνη με το όπλο του Ιβάν. Ο ΠΑΟΚ θα την φάει πολύ γερά και πλέον και με κυβερνητική εντολή. Θα τον λιώσουν.

δ) Για την ''εγκληματική οργάνωση'', όπως είδες η υπόθεση επέστρεψε στο Συμβούλιο Εφετών. Τέλη του 2018 θα μάθουμε το αν θα παραπεμφθεί σε δίκη ο Μαρινάκης. Και πρόσεξε, ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. Το να τον στείλουν να δικαστεί για πλημμέλημα, ένα ή πολλά, αδιάφορο. Δεν έχει εφαρμογή και η τροποποίηση Γερουλάνου στον αθλητικό νόμο του 1999, που απαγορεύει σε κάποιον να έχει μετοχές ΠΑΕ, αν παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα. Για πλημμέλημα δικάστηκε και παλαιότερα ο Μαρινάκης, το ''ντου'' και καλά στο ημίχρονο στον τελικό Κυπέλλου του 2013 με τον Αστέρα Τρίπολης στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ΟΑΚΑ. Δικάστηκε κι αθωώθηκε. Εγώ λέω ότι τελικά ο Μαρινάκης για κακούργημα ΔΕΝ θα δικαστεί κι αν τον στείλουν για δίκη, όλες οι κατηγορίες θα είναι πλημμελήματα, της πλάκας, οπότε θα αθωωθεί πανηγυρικά με τη μία.

ε) Η γνώμη μου είναι ότι η προσπάθεια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να απεμπλακούν από τον Ιγκνάτιεβιτς δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, αλλά με αυτό εδώ.

https://www.thepressroom.gr/ellada/aichmes-toy-amerikanoy-presbe-kata-to...

Δεν μπορούσαν ''να τον κόψουν μαχαίρι'', με το που εκδηλώθηκε η δυσφορία από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, γιατί έχει δώσει πάρα πολλά λεφτά για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για απίθανα πράγματα που αν τα γράψουμε, θα νομίζει ο κόσμος ότι τα βγάζουμε από το μυαλό μας για να σπιλώνουμε αντιπάλους. Περίμεναν αφορμή και την βρήκαν.

στ) Ο ΠΑΟΚ θα εξοντωθεί φίλε. Απλώς με βάση το φύλλο αγώνος αναμένουμε να πάθει το ίδιο και η ΑΕΚ. Αν εφαρμοστούν πλήρως οι κανονισμοί, θα περάσουμε με τη μία στην πρώτη θέση. Επειδή έχουμε όμως πολλά ανοιχτά μέτωπα με την αθλητική Δικαιοσύνη, ας περιμένουμε πριν κάνουμε τη σούμα.

Εικόνα Harry red logic

Σάββα σωστή η προσέγγιση σου με βάση την λογική και την ομαλότητα!
Όμως ο βίος και πολιτεία αυτών των Φαρισαίων δεν εγγυώνται τίποτα κανονικό!
Μοναδικό τους κριτήριο η επιβίωση στην εξουσία με κάθε μέσο, είναι ικανοί για το χειρότερο και ο επτανήσιος βαστάζος με τον άλλο τον "αδέκαστο" ελέγχουν την κατάσταση!κρατάμε μικρό καλάθι!

Εικόνα Brainstorm

Να σου πω την αληθεια το αρθρο με τις δηλωσεις του Αμερικανου πρεσβη ειχε πεσει στην αντιληψη μου. Και σε συνδυασμο οτι οι αμερικανοι εχουν ψιλο (οσο τους βολευει φυσικα) αλλαξει σταση οσον αφορα καποια θεματα πχ το Αιγαιο, με εχουν βαλει σε σκεψεις οτι εχεις δικιο.
Παρ ολα αυτα απ την αλλη μπορει να πει καποιος οτι ευκαιριες να τον τυλιξουν ειχαν, χωρις να χρειαζεται να πουμε ποιες, την κυρια την λετε απο εδω καθημερινα.

Δεν σημαινει οτι δε θα γινει αυτο που λες και εγω εχω φτασει σε καποια ιδια συμπερασματα ομως εχω δει τοσα πολλα να γινονται σε τοσους λιγους μηνες που ειμαι φουλ επιφυλακτικος.

Και επισης πιστευω οτι ειδικα αν αρχισουν να σκανε φιρμανια και τιμωριες απο ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ ειναι αδυνατον του αδυνατου να πει η ελληνικη αθλητικη δικαιοσυνη "ε οκ δεν εγινε και κατι" για τον καουμποι απ τα Λιντλ, αλλα αν δεν δω να γινονται πραγματα δεν θα πω κατι παραπανω.

Εικόνα dimitrov7

Για το (δ) είναι σαφές πως πρόκειται για πολιτική ομηρία της ομάδας ενόψει εκλογών. Για να κάτσουμε καλά ειδικά αν αυτές γίνουν το 2018. Για το (ε) πιστεύω πως ισχύει αλλά περιμένω λίγο ακόμα να δω σημάδια ενδεικτικότερα. Πάντως σε παλιές "καλές" εποχές δεν θα περίμεναν οι Αμερικάνοι. Απλά θα τον ψάχνανε τον Ιβάν μαζί με το ελικόπτερο του στα βάθη του Αιγαίου. Και για να μην κλαίει ο Βλαδίμηρος θα του είχανε δώσει κανένα "δωράκι". Για το (στ) αυτό είναι το σωστό ... πρωτάθλημα 8ο στον Ολυμπιακό. Μια χρονιά "κουράστηκε" ο μόνιμος μαμιάς τους και χαλάστηκαν οι αιώνια αποτυχημένοι.

Εικόνα Red Kokkinos

Σαββα δεν νομιζω οτι θα τον αφησει τον λαθρεμπορα πιστολερο ο μαλακοτσιπρας, απλως τα τσιριγματα για "γορδιους δεσμους", κλπες μαλακιες ειναι για τ' αυτια των προβατων και κατεναυσμο των μαζων. Ο Ολυμπιακοσ Συνδεσμος Φιλαθλων Πειραιως ειναι διαχρονικα ο μοναδικος στοχος!

Εικόνα savvas gridlock

Κι όμως, θα τον αφήσει. Ήρθε εδώ και μήνες εντολή από ΗΠΑ...

Εικόνα George_Str

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ-ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΝΙΑΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΟΑ ΤΣΙΠΡΑΣ -ΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ....ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ...

Εικόνα savvas gridlock

Με κάποιους του ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέσεις ο Μελισσανίδης, γενικά πάντως μου φαίνεται αδύνατο να γίνει αυτό που λες, γιατί εκτός του ότι είνια δεξιός και μάλιστα φανατικός ο Μελισσανίδης, καταλαβαίνει πως η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα όποτε γίνουν εκλογές. Δεν είναι χαζός να συμμαχήσει με τους χαμένους. Δεν είναι Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' με λίγα λόγια.

Εικόνα George_Str

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ? Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΖΟΜΑΣΘΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ,ΣΑΒΒΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟ .......Η ΠΡΑΞΗ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΘΑΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΒΑΡΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΑΓ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ.....ΣΤΑΜΑΤΑΩ.....

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Και να προσθέσω είναι και μεγάλος καβούριας και όχι αβέρτος σα το ρώσσο.

Εικόνα elias

αγαπητοι εν χριστω αδελφοι,μηπως υποπεσε σττην αντιληψη σας καποια δηλωση επωνυμου παοκτζη-ηθοποιου,κομμωτη,χορευτριας,ντιζαινερ,αρχισεφ,κλαρινιστα,μασερ κλπ-που να δηλωνει οτι ντρεπεται που ειναι παοκ,οτι ο σαβιδης πληγωνει τον οπαδισμο του,οτι χαθηκε η περηφανεια του,οτι αλλο παοκ αλλο σαβιδης,οτι σαπισε το ποδοσφαιρο απο προχθες.η μηπως αυτο το προνομιο ανηκει αποκλειστικα σε οπαδους μιας αλλης ,προσφιλους μας ομαδας...

Εικόνα savvas gridlock

Αυτός έγραψε πριν από κάνα μήνα τα παρακάτω, ο μόνος που ξέρουμε. Όχι με αφορμή τα προχθεσινά φυσικά, παλαιότερα.

http://www.protagon.gr/apopseis/blogs/44341565788-44341565788

Εικόνα George_Str

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.