ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (ΑΝ.ΕΛ.) ΚΑΙ ΦΩΚΑΣ (ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ) ΑΡΧΙ-ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗΕικόνα Κοινοβουλίου δείτε εδώ.
 
 
 
 
Αριστείδης Φωκάς (Ένωση Κεντρώων): Μία ολόκληρη Τούμπα ήταν εκκλησία, έπεσε ένα ρολό χαρτί στον αγωνιστικό χώρο, αυτό ήταν όλο κι όλο. Το χαρτί έπεσε στον ώμο, ενώ ξαφνικά τα τραύματα βρέθηκαν στα χείλη. Δεν υπήρξε διακοπή του αγώνα και ο Ολυμπιακός και οι παίκτες του αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί δεν υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός και τι θα γίνει με τους ηθικούς αυτουργούς;
 
Βασιλειάδης: Αναρωτιέμαι αν είμαι εδώ ως δικαστής ή ως καδής. Εισαγάγαμε τους τακτικούς δικαστές ως εχέγγυο αμεροληψίας στην αθλητική Δικαιοσύνη. Κάναμε την εναρμόνιση του κανονιστικού πλαισίου της αθλητικής ομοσπονδίας με αυτό της UEFA. Η συζήτηση για το ποιος τραυματίστηκε, αν τον πήρε ο γιατρός μέσα κ.λπ. δεν είναι μια απλή συζήτηση. Δεν θα παρθούν αποφάσεις στους καφενέδες. Υπάρχουν όργανα και κανόνες.
 
Αν θέλουμε να γίνει η Ελλάδα μια κανονική χώρα, θα πρέπει να αφήσουμε τα όργανα να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να τα επηρεάζουμε. Αν εδώ μέσα στο Κοινοβούλιο γίνεται αυτή η συζήτηση, τι απαίτηση θα έχω από τα νεαρά παιδιά, που δεν είναι τόσο σοφά όσο -υποτίθεται- είμαστε εμείς;
 
Δεν μπορώ να μπω στην ουσία της υπόθεσης. Ας ηρεμήσουμε. Ετσι κι αλλιώς, έχουμε περάσει σε μια άλλη μέρα από την προηγούμενη Κυριακή.
 
Η δαμόκλειος σπάθη του Grexit επικρέμαται πάνω από το κεφάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου και επικρέμαται όχι από λάθη και παραλείψεις της πολιτείας αλλά γιατί οι παράγοντες ποδοσφαίρου δεν ενδιαφέρονται γι' αυτό. Αντί εμείς να τους φέρουμε προ των ευθυνών τους ως πολιτικό σύστημα, καθόμαστε και σχολιάζουμε δικαστικές αποφάσεις. Λυπάμαι, διαφωνώ.
 
Φωκάς: Όλα έγιναν από τη στιγμή που πήρε ο ΠΑΟΚ κεφάλι στο πρωτάθλημα. Έχουμε παρωδία του συστήματος κατά της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ κάτω από πίεση και μετά μας λέει ότι το γκολ μετράει όταν οι παίκτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο κανονισμός λέει υποβιβασμός στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ που αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο.
 
Απαιτώ να εφαρμοστεί ο νόμος. Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε στην Ελλάδα να επενδύσει εκατομμύρια, αγόρασε τη ΣΕΚΑΠ μέσα από τα χέρια του Τούρκου, προσφέρει θέσεις εργασίας, βοήθησε το ποδόσφαιρο. Θέλει ένα ποδόσφαιρο να είναι 100% καθαρό και να παίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μόνο. Τέτοια παρωδία δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά.
 
Θέλω να μου απαντήσετε αν θα ελέγξετε και τους δύο εγκληματίες διαιτητές. Δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα να μην παίρνει το νταμπλ και να κυνηγιέται από το σύστημα. Τι έγινε με την «παράγκα», κύριε υπουργέ; Τι έγινε με την εγκληματική οργάνωση; Τίποτα απολύτως. Διακόψατε το πρωτάθλημα για να μην πάρει ο ΠΑΟΚ το νταμπλ.
 
Κακλαμάνης: Ο χώρος της Βουλής είναι χώρος της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και όχι ύβρεων. Ζητώ να διαγραφεί η λέξη εγκληματίες από τα πρακτικά.
 
Βασιλειάδης: Μου λέτε να ελέγξω τους δικαστές. Οι δικαστές στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία δεν ελέγχονται. Δεν ελέγχονται από την κυβέρνηση. Αν κάνουν καλά τη δουλειά τους, θα κριθούν, θα ανανεωθεί η θητεία τους. Αν δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, δεν θα ανανεωθούν οι θητείες τους.
 
Είμαι εγώ διαιτητής; Θα μπω να σφυρίξω; Αν θέλετε, να ορίζει ο κ. Κακλαμάνης κάθε Κυριακή 4-5 από εμάς να πάμε να σφυρίζουμε. Τι είναι αυτά που λέτε; Λίγο απέχει η συζήτηση από το να γίνει καφενείο, αν αρχίσουμε εδώ να αναλύουμε φάσεις πέναλτι και οφσάιντ. Θα γελάει ο κόσμος μαζί μας. Μου λέτε για τον Σαββίδη και για το αν επένδυσε στη χώρα. Ναι, πράγματι επένδυσε, αλλά τι σημαίνει αυτό; Το ότι επένδυσε σημαίνει πως όταν κάνει κάτι που είναι έκνομο θα πετάξουμε αετό; Ούτε τον δικαστή στον Σαββίδη θα κάνω, ούτε τον υπερασπιστή του, ούτε τον εισαγγελέα του.
 
Ερώτηση Λαζαρίδη των ΑΝΕΛ
«Είμαστε η μόνη χώρα που πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξέρουμε ποια ομάδα θα το πάρει. Μέχρι τώρα η συγκεκριμένη ομάδα έπαιρνε τους αγώνες και αυτό το έχουμε ζήσει όλοι οι Μακεδόνες στο πετσί μας. Οι ομάδες επάνω έπρεπε να αντιμετωπίσουν και την αντίπαλη ομάδα και τον διαιτητή. Τώρα, επί δικής σας υπουργίας, δεν χρειάζεται καν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο να παίξουν. Μετά την περσινή τιμωρία ο ΠΑΟΚ ερχόταν και έμπαινε σε άδειο γήπεδο να παίξει», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης από τους ΑΝΕΛ.
 
Και συνέχισε: «Θα έπρεπε να απολογηθείτε και καλείστε να απολογηθείτε. Έπαιξε ο ΠΑΟΚ όλο τον πρώτο γύρο χωρίς φιλάθλους στην Τούμπα. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Προηγούνταν στο πρωτάθλημα και έρχεται η ομάδα του Ολυμπιακού στην Τούμπα και παραβιάζοντας τα πάντα έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο.
 
Δεν άφησε τον γιατρό να εξετάσει τον υποτιθέμενο τραυματία, δεν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ -και μετά από παραπομπή του γιατρού του αγώνα- ο φερόμενος ως τραυματίας στο δημόσιο εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης, αλλά πήγε με ιδιωτικό αυτοκίνητο σε ιδιωτική κλινική που συνεργάζεται η ομάδα του Ολυμπιακού. Και αντί να τιμωρηθεί αυτός που παραβίασε τους κανόνες, τιμωρείται η ομάδα του ΠΑΟΚ. Πώς θέλετε να νιώθει ο λαός της Μακεδονίας;
 
Προσέξτε, γιατί αν δεν τιμωρηθεί αυτός που παραβίασε τον ΚΑΠ, υπάρχει κακό προηγούμενο και θα το παραβιάσει κι άλλος, όπως έγινε και με την ΑΕΚ. Μόλις η ΑΕΚ είδε ότι έφαγε το γκολ και θα το χάσει το παιχνίδι, είπαν οι παίκτες της ΑΕΚ «φοβόμαστε» και «δεν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο». Αντί να κληθούν αυτοί να απολογηθούν, καλείται ο ΠΑΟΚ να απολογηθεί.
 
Κακλαμάνης: Δεν θα κάνουμε τη Βουλή Τούμπα.
 
Λαζαρίδης (προς Βασιλειάδη): Να μην κάνετε δηλώσεις, γιατί κάνατε δηλώσεις μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού, γιατί οι δηλώσεις σας ταυτίστηκαν με την απόφαση που βγήκε μετά από μερικές μέρες.
 
Βασιλειάδης: Το τελευταίο σχόλιο ήταν εμετικό και άθλιο, κ. Λαζαρίδη. Τι είπα μετά τα γεγονότα; Ότι εξαιτίας ενός ανεγκέφαλου, ενός βλάκα, μία ομάδα κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα. Για πείτε μου, διαφωνείτε με αυτό; Δώστε του βραβείο. Εδώ πέρα δεν είμαστε για να χαϊδεύουμε αυτιά. Εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει. Θυμάστε για ποιο λόγο τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ; Μήπως έπρεπε να δώσουμε βραβείο ανδρείας;
 
Η ομοσπονδία έχει πειθαρχικά όργανα, τα πειθαρχικά όργανα έχουν τακτικούς δικαστές. Δεν κρίνω εγώ, ούτε εσείς, κ. Λαζαρίδη. Και απ' ό,τι φαίνεται, ευτυχώς.
Λαζαρίδης (δευτερολογία): Καταφέρατε μέσα σε λίγες μέρες να θεωρήσετε ότι υπεύθυνος για όλη την κακοδαιμονία του ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ. Τι είναι αυτό που προστατεύει τις ομάδες των Αθηνών και έχει καταδικάσει τις ομάδες της Μακεδονίας να εκπροσωπούνται από κάποιον τον οποίον προσπαθεί το αθηνοκεντρικό σύστημα να τον πλήξει βάναυσα;
 
Μιλήσατε σκληρά απέναντί μου. Προσέξτε, γιατί επί υπουργίας δικής σας ταυτίζεστε εσείς με τις μελανότερες σελίδες του ποδοσφαίρου στη Μακεδονία. Καταντήσατε τη Μακεδονία να εκπροσωπείται μόνο από μία ομάδα και προσπαθείτε να πλήξετε κι αυτή. Τόσο πολύ φοβάται το αθηνοκεντρικό σύστημα τις ομάδες της Μακεδονίας; Τέτοιες προοπτικές διχάζουν την Ελλάδα και δεν την ενώνουν.
 
Βασιλειάδης: Αποφασίστε. Είμαι κατά του ΠΑΟΚ ή είμαι υπέρ του ΠΑΟΚ; Όσα είπατε τα θεωρώ παραληρηματικά και δεν απαντάω. Εγώ δεν σκοπεύω να χαϊδέψω αυτιά. Δεν υποστήριξα ποτέ ότι για την κακοδαιμονία του ελληνικού ποδοσφαίρου φταίει ο ΠΑΟΚ -προφανώς και δεν φταίει ο ΠΑΟΚ. Και δεν μπορείτε να μου λέτε ότι στα δικά μου χρόνια όλες αυτές οι υποθέσεις που αράχνιαζαν δεν πήραν τον δρόμο τους και δεν αποδόθηκαν κατηγορίες. Επί των ημερών μου, κ. Λαζαρίδη, μπήκε ο αθλητικός νόμος στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Επί των ημερών μου έσπασε η ΚΕΔ από την ομοσπονδία.
 
Να μη λαϊκίζουμε, περισσότερο ζημιά κάνουμε αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή έπρεπε όλοι να δείχνουμε με το δάχτυλο τους υπαίτιους της κακοδαιμονίας του ποδοσφαίρου, που είναι όλοι αυτοί οι οποίοι αφορούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, και να ζητούμε και να απαιτούμε από αυτούς τις ελάχιστες δεσμεύσεις για να προχωρήσουμε μπροστά. Γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς εξαιτίας των συμπεριφορών, των πράξεων και των παραλείψεών τους.
 
Άλλο να μιλάμε γενικά κι άλλο να μιλάμε ειδικά. Μη βαφτίσουμε το κρέας ψάρι. Δεν μπορώ να κρίνω τις δικαστικές αποφάσεις, ούτε είμαι δικαστής να βάλω τα περιστατικά κάτω και να βγάλω εγώ τη δικαστική απόφαση. Να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Αν λειτουργούμε εμείς σαν χούλιγκαν, τα παιδάκια τι θα κάνουν;
 
Καταλαβαίνετε ότι τα ρούβλια του Ιγκνάτιεβιτς 'Σαββίδη'', προϊόν λαθρεμπορίου ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ταΐζουν πολύ κόσμο στη Θεσσαλονίκη. Δείτε εδώ δήλωση βουλευτή.
 
«Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του. Φαίνεται η είσοδος του Σαββίδη στο γήπεδο με το μπουφάν, ήθελε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αποχώρησαν όλοι και κάποια στιγμή μπορεί να έβγαλε το μπουφάν του»
 
«Ήρθαν για χειρουργείο μέσα στην Τούμπα από το κατεστημένο της Αθήνας. Δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να μην πάρει το νταμπλ»
 
«οι διαιτητές θα πρέπει να περάσουν από κανονικό δικαστήριο για το έγκλημα που έχει συντελεστεί στην Ελλάδα. Πίσω από τους διαιτητές υπάρχουν παράγοντες που δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα»
 
«ο Ιβάν Σαββίδης θέλει εδώ και 5 χρόνια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο που βρωμάει»
 
Αυτές οι 2 έμμισθες πατσαβούρες συντηρούνται από τα χρήματα του Ρωσοπόντιου σωματέμπορα Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', του οποίου τα σαπιοκάραβα έχουν πνίξει την Ελλάδα με τα λαθραία τους. Αν λοιπόν όπως σουλατσάρουν ως βουλευτές στους δρόμους π.χ. του κέντρου των Αθηνών, τους πετύχει κάποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού και αγανακτισμένος από τα απερίγραπτα ψέματα που λένε κι από το κόμπλεξ τους κατά του Ολυμπιακού, τους γιαουρτώσει, ας μην κλαίγονται μετά. Σε τέτοια νούμερα που εξέλεξε να τον εκπροσωπήσουν ο γελοίος ελληνικός λαός, μόνο γιαούρτι αξίζει. Αφού δεν μπορούμε να γιαουρτώσουμε όλους τους ρεζίληδες Έλληνες ψηφοφόρους, θα φάνε συμβολικά οι λίγοι αυτό που αξίζουν οι πολλοί. Στρώνει και η επιδερμίδα, καλό θα τους έρθει...

Σχόλια

Εικόνα George_Str

ΣΑΒΒΑ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΕΚΑΠ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΙΑΠΩΝΕΣ.....ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.

Εικόνα George_Str

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ <<ΜΕΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ>> ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΗΝ ΣΕΚΑΠ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΣΑΜΠΙΝΤΙΚΟΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΙΩΑΝΙΔΕΙΟΣ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΛΟΙΩΣ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ....ΠΟΙΟΣ Ο<<ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ >> ΙΩΑΝΙΔΗΣ.....ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Εικόνα RedPunisher

Έχω πολύ περιέργεια να δω πως θα τον σώσουν τον Ρώσο πάλι οι Συριζανέλ
Έχουν γίνει εντελώς ρεντίκολο όμως τους διαφεύγει ότι με τον λαό του Θρύλου δεν έπαιξε κανείς και δεν θα παίξει ποτέ

Εικόνα takis xwsiar

Λημνιος και Κουλουρης στην εθνικη!Ειδικα ο Κουλουρης,εχει εντυπωσιασει στον παγκο του μπαογκ.ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ,ΛΕΩ ΕΓΩ!! ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ! Όταν θα τρωτε τις 3αρες πουτανακια,θα το χαρω!

Εικόνα CEN-TAURUS

Μετα τη μετακομιση μου μακραν εκτος αθηνων, με χαρα ξαναμπαινω στο ρατμ. Με μια μη μπασκετικη παρατηρηση: ρε λινατσες αεκΑΡΔ, τωρα που παιρνετε πρωταθλημα στα χαρτια, μετα απο αγωνα που χασατε μεν στο χορτο, αλλα κερδισατε στα χαρτια, ολα ειναι καλα; Ποιος ειναι τωρα ο ηθικος πρωταθλητης; Παλιοτερα μας τα πρηξατε με τη νικη που πηρε ο γαυρος στα χαρτια μετα την αντικανονικη συμμετοχη ποδοσφαιριστη της καλαμαριας. Τωρα, τι; Περιμενω απαντηση απο χεσετζογλου, αν ξεμπουκωσει απο τα διπιτα με απ΄ όλα.

Εικόνα ThomasK

Νούμερα που υπερασπίζονται τον ΠΑΟΚ κάνοντας το άσπρο
μαύρο, είτε ασκώντας μικροπολιτική είτε ως λακέδες και
γιουσουφάκια. 'Αλλα νούμερα υπερασπίζονται την ΑΕΚ ή
τον ΠΑΟ. Οι "Ολυμπιακάρες" Πειραιώτες και Αθηναίοι
βουλευτές τι κάνουν για τον Ολυμπιακό; Τίποτε! Μαύρο
και σ' αυτούς τους καριόληδες κάθε κόμματος (και κάθε
εκλογικής περιφέρειας).

Εικόνα takis xwsiar

Εριξα μια ματια στο ανταλλακτηριο συναλλάγματος.100 Ρουββλια = 10 Φαπες,και 5 Ροχάλες από Γαυρους.

Εικόνα takis xwsiar

Ο Σαμπιντη "λεει",δεχοταν απειλη για βομβα!Δηλαδη τι? Ότι θα αυτοκτονησει??

Εικόνα savvas gridlock

Ναι, γιατί ως γνωστόν, όταν σε απειλούν με βόμβα, οπλοφορείς. Το περίστροφο εξυδετερώνει βόμβες.

Εικόνα PGK

Όχι καλέ μου Σάββα, μυγοσκοτώστρα εν είδει περιστρόφου ήταν.

Εικόνα ven7

Πολύ ωραίο το θέατρο που στήσανε οι Συριζανελ σήμερα...Και καλά τσακώθηκαν...

Στο ρόλο των υπερασπιστών του Σαββίδη τα νουμερα βουλευτές της Θεσσαλονίκης...και στον ρόλο του υπερασπιστή του Αθηναϊκού κατεστημένου ο Υπουργός...ο οποίος υπεραμύνθηκε της....νομιμότητας...

Ρε δε γαμιεστε..που τα πουλατε αυτά τα πουστικα...

Δηλαδή από τη μια ο πιστολέρο εμφανίζεται ως αδικημένος...

Και από την αλλη οι πουστηδες της Κυβέρνησης εμφανίζονται και ως....ουδέτεροι...

Τη στιγμή πού έχουν κατεβασει τα σώβρακα τους, έχουν καταλύσει τα πάντα και έχουν καταστρατηγησει κάθε έννοια ισονομιας...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ....

Εικόνα savvas gridlock

Τυχαία νομίζεις συναντήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον Τσίπρα;

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ακριβώς όπως το λες.Το παιχνιδάκι είναι να αρχίσει να φαίνονται οι καμμένοι διαφορετικοί από τους ροζ μπας και μαζέψουν κανένα ψηφαλάκι στις εκλογές ή διαφορετικά μπας και τσιμπήσει κανένας παραποτάμιος ή παλαιοπασόκος και μπει σε καμιά συγκυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης.Ρε ουστ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Επίσης σύμφωνα με το Βαρεμένο (όνομα και πράγμα) ήταν συμβολική η είσοδος με το περίστροφο συνοδευόμενο με κάτι άλλες αρλούμπες περί επιχειρηματικών πολέμων και τα συναφή.Άμα πέσει καμιά φάπα θα είναι εξίσου συμβολική ως φάπα στο κατεστημένο και την άδικη κενωνία .Δεν θα αφορά τον ίδιο ως άνθρωπο και ας μην προσβληθεί....

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα PGK

Αυτό που γράφεις Ευριπίδη μου "όνομα και πράγμα" τα λέει όλα.

Εικόνα REDHERAKLIO

Ο Πειραιώτης "Ολυμπιακάρας" πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων τι λέει γιά τις απόψεις του βουλευτή του κόμματός του Αρ.Φωκά;;;

Εικόνα savvas gridlock

Δες τι λέει και τι ακούει στο twitter o χαφιές.

https://twitter.com/savvas_gridlock/status/974317936969240576