Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ SDNA, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ-ΣΑΒΒΙΔΗ



Aντιγράφουμε από το redking.
 
Αλέ, αλέ, αλέ, Καμπάλα αμπελαλέ!!! Σε αυτή τη μεριά, από αυτή τη στήλη, θα επιτελέσουμε σημαντικό έργο. Μέσω internet θα πέσει γερό ψάξιμο για τους αιώνια χαμένους - αδικημένους - κλαμένους - τελειωμένους!!! Κοινώς αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο... μοίρα. Τους κατατρεγμένους και ταλαίπωρους της μπάλας...
 
@@ Στα ελληνικά ΜΜΕ γράφτηκε το θέμα που «ανέβασε» το «Bloomberg», αλλά σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα ορισμένα πράγματα τα απέκρυψαν...
 
** Συγκεκριμένα, έγραψαν ότι το «Bloomberg» αναφέρει τον Ιβάν Σαββίδη ως δισεκατομμυριούχο, όμως μάλλον δεν θα πρόσεξαν τον τίτλο που υπάρχει στο συγκεκριμένο κείμενο.
 
@@ Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι ο εξής «Ο Ρώσος που μπούκαρε στο γήπεδο με όπλο, μόλις έγινε δισεκατομμυριούχος»!
 
** Μάλλον όμως η οπλοκατοχή σε αυτή την ιστοσελίδα δεν «πουλάει» και είπαν απλά να τα αποκρύψουν όλα τα παραπάνω και να αναφερθούν σε μία πρόταση 11 λέξεων στη μία που ήταν και η τελευταία η οποία ανέφερε τον Σαββίδη ως «δισεκατομμυριούχο»...
 
@@ Βέβαια εντάξει, για τους ίδιους στην Τούμπα δεν έγινε και τίποτα. Απλώς ένας άνθρωπος ο οποίος έχει άδεια οπλοκατοχής είχε πάνω του το όπλο, αλλά δεν το χρησιμοποίησε. Το γεγονός ότι απαγορεύεται να φέρει κανείς όπλο στα γήπεδα ή τέλος πάντων η εικόνα από μόνη της είναι σοκαριστική, δεν ενδιαφέρει κανέναν απ' αυτούς.
 
** Έχουμε και άλλες φορές στο παρελθόν πως τα ρούβλια είναι πολλά...
 
Εδώ η ανάρτηση του Golendri-DNA
 
 
κι εδώ η πρωτότυπη στο Bloomberg.
 
 
Το ''gun-toting'' και το ''Russian'' εξαφανίστηκαν. Το Bloomberg τον λέει ΡΩΣΟ και του λέει ότι μπουκάρει με όπλα στα γήπεδα, αλλά εδώ κο-κο-κο, μην κλείσει η κάνουλα με τα μαύρα ρούβλια ,έσα σε σακούλες μετρητών και πεινάσει κόσμος και κοσμάκης...
 
Το ίδιο συνέβη με τον επώνυμο φίλαθλο της ΚΑΕ ΠΑΟ, dpg7000=Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
 
Οκ, εδώ  στην… Ψωροκώσταινα γνωρίζουμε καλά τι είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Τι έχει κάνει κατά το παρελθόν, πως μπορεί να εύχεται ατιμώρητος θανάτους σε γυναίκες και παιδιά, δεν μας κάνουν εντύπωση τα… ξεσπάσματα (sic) του.
 
Φαίνεται όμως πως ο… φίλαθλος του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να ξεφύγει από τα… στενά ελληνικά πλαίσια και να κάνει διεθνή καριέρα. Σου λέει, «η Βίσση και ο Ρουβάς τα κατάφεραν, γιατί όχι και εγώ». Και έκανε ακριβώς  ότι έκαναν η Βίσση και ο Ρουβάς. Έβγαλε… dvd, το οποίο έστειλε, όχι σε δισκογραφικές, αλλά στα κορυφαία ευρωπαϊκά Μέσα.
 
Οι κριτικές που δέχτηκε, όμως, δεν ήταν οι καλύτερες. Το πρώτο… κράξιμο έπεσε από  την διεύθυνση του Ισπανικού περιοδικού «Gigantes», με την… σκυτάλη να παίρνει η πολιτική εφημερίδα «El Pais», η οποία, ούτε λίγο, ούτε πολύ, τον χαρακτηρίζει… χούλιγκαν!
 
Χαρακτηριστικός ο τίτλος του δημοσιογράφου Faustino Saez: «Ένας χούλιγκαν στο πάλκο του Παναθηναϊκού» και συνεχίζει: «Μετά από μια μεγάλη συλλογή σκανδάλων, το αφεντικό της ελληνικής ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στέλνει στα Μέσα κατηγορίες ενάντια στην Ευρωλίγκα και τους διαιτητές. Η καταδιωκτική μανία του αφεντικού του Παναθηναϊκού δεν έχει τέλος».
 
Φυσικά ο δημοσιογράφος στο κείμενο του κάνει ιστορική αναδρομή στα… κατορθώματα του Γιαννακόπουλου, όπως την  είσοδο του στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα το 2013, την τιμωρία του για λεκτική επίθεση στους διαιτητές μετά από έναν αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, την πρόσφατη τιμωρία του από την Ευρωλίγκα και την εξαγγελία του δημοψηφίσματος, αλλά  και την λεκτική επίθεση του στον Βασίλη Σπανούλη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.
 
Άντε… και του χρόνου στην Eurovision…
 
Εδώ το πρωτότυπο άρθρο της El Pais.
 
 
KAMIA αναφορά στην υπόθεση από τα μεγάλα αθλητικά ειδησεογραφικά sites της Ελλάδος. Για ποιο λόγο καταπίνουν έτσι ειδήσεις; Άλλον λένε ότι τον φοβούνται, άλλος τους πληρώνει.
 
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
 
Τώρα κανείς δεν αγγίζει τα δύο συνεταιράκια του site που φτιάχτηκε και λειτουργεί μέσα από τα αμπάρια του Golendri. Λογικό είναι. Ποιος να το κάνει, οι ''δημοσιογραφάρες'' που έμαθαν να πιπιλάνε την καραμέλα ''εμείς λέμε όσα οι άλλοι δεν τολμούν να πουν''; Ούτε στον ύπνο τους...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Άρθρο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου.
http://to10.gr/aristero-ekstrem/187674/chakers-chtypisan-bloomberg/

"Χάκερς «χτύπησαν» το Bloomberg
Εξαφάνισαν ένα περίστροφο, και κράτησαν μια αγιογραφία του Ιβάν που μόλις έγινε δισεκατομμυριούχος!

Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος -22/03/2018 23:21

Τα συνταρακτικά γεγονότα της παγκόσμιας οικονομίας φαντάζομαι τα μάθατε φίλοι μου. Ιδιαίτερα από την εκτόξευση των μεγαλύτερων χρηματιστηριακών δεικτών του πλανήτη, έπειτα από το δημοσίευμα της ιστοσελίδας που έσωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο γκρεμίζοντας την τρισάθλια παράγκα για να χτίσει πετραδάκι – πετραδάκι την υπέροχη μεζονέτα του Βαγγέλη Γραμμένου.

Σωστά μαντέψατε καλοί μου φίλοι, μιλάμε για το άρθρο που εξέθεσε τις μεγαλύτερες οικονομικές εφημερίδες του πλανήτη, τους Financial Times, την Wall Street Journal, τον Economist, αλλά ακόμη και τη Handelsblatt. Όλες την πάτησαν πανηγυρικά, καθώς έχασαν την είδηση ότι «το Bloomberg καλωσόρισε τον Ιβάν Σαββίδη», σημειώνοντας μάλιστα ότι «στο επίκεντρο του γνωστού ειδησεογραφικού πρακτορείου βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης».

Εντάξει τα καταλαβαίνουμε τα παιδιά που ίδρωσαν για να χτίσουν τη νέα μεζονέτα του ελληνικού ποδοσφαίρου, από αγγλικά δε σκαμπάζουν και τόσο πολλά – βλέπετε το γκρέμισμα της τρισάθλιας παράγκας για να ανεγερθεί το υπέροχο παλατάκι του γλυκού μας Βαγγέλη Γραμμένου το απαραίτητο προσόν ήταν να μπορείς να συνεννοείσαι στα ρωσικά. Λογικό να μπήκαν οι αγγλομαθείς στο ψυγείο.

Οι μετοχές του ελληνικού ποδοσφαίρου λοιπόν φίλοι μου, παρά τα όσα διαδίδουν δεξιά και αριστερά οι πολέμιοι της νέας καθαρής, σα να βγήκε από… πλυντήριο τελευταίας τεχνολογίας – διοίκησης της ΕΠΟ, εκτοξεύτηκαν με το που δημοσιεύτηκε η είδηση.

Η ιστοσελίδα που αποτελεί τη ναυαρχίδα των ΠΑΟΚτσήδικων μέσων ενημέρωσης, καθώς σε αυτήν συστεγάζονται τα πρώτα βιολιά των υπόλοιπων ασπρόμαυρων σελίδων, θεώρησε ότι χτύπησε φλέβα χρυσού με τη συγκεκριμένη δημοσιογραφική επιτυχία και δεν αποκλείεται τα παιδιά να ζήτησαν και αύξηση από το αφεντικό για το «σέρβις» που του παρείχαν τώρα που το χρειάζεται και περισσότερο.

Μια μικρή λεπτομέρεια όμως, ήρθε να χαλάσει τα πάντα καλοί μου φίλοι. Ο τίτλος του αυθεντικού ρεπορτάζ του Bloomberg έλεγε «Gun-Toting Russian Who Charged Onto a Soccer Field Just Became a Billionaire». Εντάξει, το Bloomberg δεν έχει τη φήμη του καλού οικοδεσπότη ώστε να καλωσορίζει τον κάθε δισεκατομμυριούχο οπότε ο Βασιλάκης και οι υπόλοιποι του συνεργείου που έχτισε το μαγευτικό οίκημα του Βαγγέλη Γραμμένου είπαν να βελτιώσουν και το προφίλ του… άξεστου αυτού ξένου σάιτ.

Έτσι μετέτρεψαν τον τίτλο «Ο οπλοφόρος Ρώσος που μπούκαρε στο γήπεδο, μόλις έγινε δισεκατομμυριούχος» σε κάτι πιο γλυκό και τρυφερό. Φυσικά της ίδιας «περιποίησης» έτυχε και το υπόλοιπο κείμενο του Bloomberg.

Μάλιστα φίλοι μου, επειδή ξέρω ότι αρκετοί από εσάς είστε μεγαλοεπενδυτές στις διεθνείς χρηματαγορές, είπα να σας αντιγράψω ακόμη ένα κομμάτι του σχετικού κειμένου, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων όταν αρχίσουν να ανεβοκατεβαίνουν οι δείκτες.

«Ο Ιβάν Σαββίδης είχε μια αξέχαστη εβδομάδα. Αυτή ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου όταν ο οπλοφόρος Ρώσος επιχειρηματίας όρμησε σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου προς το τέλος ενός αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή που ακύρωσε ένα γκολ. Πέντε ημέρες αργότερα έγινε δισεκατομμυριούχος. Ο 58χρονος Σαββίδης ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του που οδήγησε στη διακοπή του πρωταθλήματος, στην καταδίκη από τη FIFA και που αναμένεται να επισύρει βαρύτατες ποινές στον ίδιο και τον σύλλογό του τον ΠΑΟΚ».

Το Bloomberg καλοί μου φίλοι, μπορεί να υποδέχτηκε με αυτόν τον γλαφυρό τρόπο τον Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια, εμένα με άγγιξε περισσότερο η ελληνική εκδοχή, καθώς είναι αυτή που σε κάνει να αναρωτιέσαι «πόση αλήθεια αντέχεις»;

Γιατί βλέπετε η… αλήθεια θα μπορούσε να είναι ότι η ελληνική έκδοση της είδησης είναι η αυθεντική, αυτή που έγραψαν οι καλοί συνάδελφοι από την Αμερική και μετέφρασαν κουτσά στραβά με τα ρωσο-αγγλικά τους τα παιδιά στη Δάφνη. Απλά το Bloomberg δέχτηκε επίθεση από χάκερς, οι οποίοι ανήκουν στους πολέμιους του συστήματος και έτσι αποφάσισαν να βάλουν μερικές σάλτσες στο κείμενο, το οποίο βλέπει τώρα όποιος επισκεφτεί τη σχετική σελίδα (https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-03-21/gun-toting-russian-wh...) . Θα μπορούσε να είναι κι αυτή μια αλήθεια, την οποία εδώ στο Ελλαδιστάν σίγουρα αντέχουμε, αφού με τόσα fake news που μας πυροβολούν πανταχόθεν, μπορούμε να πιστέψουμε τα πάντα…"

Εικόνα Ηγέτης7

Έτσι μπράβο,ξεφτιλίστε τα λαμόγια και τα στρουμφάκια τους.Θυμάμαι που είσαστε οι πρώτοι που αποκάλυψαν σε ποιον ανήκει το site της αδερφής Λαλάκη, όταν όλοι νομίζαμε ότι είναι του Αλαφούζου.Αλλά και για την ιστορία με τον Αρμένη και την πληρωμή από την εταιρεία του μαφιόζου

Εικόνα manthos 956

Συνεχίστε αταλάντευτα το ξεβράκωμά τους, από το μετερίζι μας.
Κάθε μέρα θα γελοιοποιούνται και περισσότερο !
Ξεφτιλίζετέ τους με κάθε ευκαιρία !!
Στο τέλος, δεν μπορεί, η αλήθεια θα επικρατήσει !

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Εδώ ρε φίλε βγαίνει ο ΓΨ (Ψαράκης κατά κόσμον στο Contra )και για να κρατήσει ίσες αποστάσεις (μάλλον από τους φουσκωτούς) και μας λέει ότι και οι δυο ομάδες (βάζελος και Ολυμπιακός) δεν πρέπει να έχουν παράπονα.Από κάτω βέβαια έπεσε το κράξιμο της αρκούδας αλλά ακόμη περιμένω απάντηση για το πότε παραπονέθηκε ο Ολυμπιακός για την διαιτησία στην Ευρωλίγκα.

Εικόνα holland74

Νομοτελειακά θα έρθει το τέλος τους...