ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ



Τρεις υποθέσεις εκκρεμούν σε επίπεδο απονομής Αθλητικής Δικαιοσύνης στο ποδόσφαιρό μας. Τρεις υποθέσεις που θα κρίνουν το πρωτάθλημα.
 
- Στο Διαιτητικό Δικαστήριο βρίσκεται το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Καλείται να αποφασίσει για το αν δικαίως η Επιτροπή Εφέσεων του κυρίου Σκουτέρη έδωσε πίσω τους 3 βαθμούς στον ΠΑΟΚ, παρότι έκρινε πως το ματς πρέπει να το πάρει με 0-3 στα χαρτιά ο Ολυμπιακός, για το ρολό ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρσία. Η Επιτροπή Εφέσεων του κυρίου Σκουτέρη στηρίχθηκε στο δικονομικό τέχνασμα ''το ματς δεν διεκόπη, ώστε να ρίξουμε -3 στον ΠΑΟΚ, επειδή ποτέ δεν άρχισε''. Η ίδια επιτροπή είχε κρίνει ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ στο παιχνίδι ΠΑΟ-Ολυμπιακός, στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το Νοέμβριο του 2015. Οι 3 Αρεοπαγίτες δικαστές, ΑΝΩΤΑΤΟΙ, Ο ''ΑΦΡΟΣ'' ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ που απαρτίζουν το Διαιτητικό Δικαστήριο (μαζί με 2 δικηγόρους που πρότειναν Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, 5μελής σύνθεση), με πρόεδρο το Χαράλαμπο Καλαματιανό, καλούνται να αποκαταστήσουν την αδικία. 0-3 το ματς και νίκη του Ολυμπιακού στα χαρτιά, αλλά και αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Όπως μαθαίνουμε η απόφαση αυτή αναμένεται μέχρι την Πέμπτη, αφού προχθές εκδικάστηκε η υπόθεση.
 
- Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ βρίσκεται το ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Έχουμε εξαντλήσει το θέμα εδώ μέσα. Η πρωτοβάθμια απόφαση του αθλητικού δικαστή Καποδίστρια αναφέρει ''αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον Ολυμπιακό, επειδή υπήρξαν βιαιοπραγίες εις βάρος Αστυνομικών'', στηριζόμενος στην έκθεση της Αστυνομίας που κάνει λόγο για έναν τραυματία Αστυνομικό. Ο Καποδίστριας αναφέρει όμως ''ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ο τραυματισμός του Αστυνομικού''. ''Ντου'' οπαδών του Ολυμπιακού υπήρξε, αλλά δεν υπήρξε φθορά ιδιοκτησίας με ζημιές στο γήπεδο, δεν κινδύνευσαν άνθρωποι της ΑΕΚ, διαιτητές-παρατηρητές, δεν τραυματίστηκε κανείς, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ. Αναμένουμε από την Επιτροπή που αποφάσισε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή να επιστρέψει τους 3 βαθμούς στον ΠΑΟΚ για το ρολό ταμειακής μηχανής, το οποίο αποδεδειγμένα βρήκε τον Όσκαρ Γκαρσία του Ολυμπιακού, να μην θεωρήσει πως αξίζει να φάει αφαίρεση 3 βαθμών ο Ολυμπιακός, σε ματς που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΕ. Η απόφαση αναμένεται αύριο Δευτέρα ή το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Ό,τι κι αν γίνει, λογικά θα έχουμε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, τον τρίτο και τελικό βαθμό απονομής Δικαιοσύνης, οπότε εδώ θα αργήσει λίγο να λυθεί οριστικά το θέμα, θα πάμε για μετά το Πάσχα.
 
- Στον Αθλητικό Δικαστή Καποδίστρια βρίσκεται το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Από την εκδίκαση της υπόθεσης και το υλικό που προσκομίστηκε, νομίζουμε ότι είναι σαφές και πέραν πάσης αμφιβολίας πως για την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ διακοπή του ματς υπεύθυνη είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο μεγαλομέτοχός της, Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'', που μπούκαρε στο γήπεδο με το όπλο. Αυτό οδήγησε το διαιτητή Κομίνη να φύγει στα αποδυτήρια. Για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ διακοπή του αγώνα όμως, τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο. Πιστεύουμε πως από τις δηλώσεις του Χιμένεθ, την αλλαγή της κατάθεσης του Βασίλη Δημητριάδη της ΑΕΚ, τις δηλώσεις του Κονέ και το βίντεο από την κάμερα των αποδυτηρίων, έγινε σαφές πως στην ΑΕΚ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να συνεχίσουν το ματς. Οι περισσότεροι δεν είχαν δει το όπλο του Ιβάν, τους το έστειλαν στα αποδυτήρια στα κινητά τους οι φίλοι τους, με τη φωτό που κυκλοφόρησε. Ακόμη κι έτσι, ο Ιγκνάτιεβιτς είχε απομακρυνθεί από το γήπεδο, οπότε δεν κινδύνευαν. Μόλις άκουσαν όμως από το διαιτητή Κομίνη ''το γκολ του Βαρέλα θα μετρήσει'', ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή να μην βγουν έξω. Αυτό ήταν το λάθος του Κομίνη. Έπρεπε να ειδοποιήσει τους παίκτες των 2 ομάδων να βγουν στον αγωνιστικό χώρο, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΑΝ ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΑ και στη σέντρα του γηπέδου, πριν την επανέναρξη του ματς, να τους ανακοίνωνε την όποια απόφασή του. Εκεί αν αποχωρούσε κάποια ομάδα, θα έτρωγε την αφαίρεση 10 βαθμών που προβλέπει ο κανονισμός και δεν θα μπορούσε κανείς να πει το παραμικρό. Εδώ κάποιοι μπορεί να πουν ''και ο Ολυμπιακός μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρσία στην Τούμπα θα μπορούσε να βγει να παίξει'', μόνο που εκεί είχαμε τραυματισμό αξιωματούχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κανείς άνθρωπος της αποστολής της ΑΕΚ δεν χτυπήθηκε. Παρότι λοιπόν η ΑΕΚ δεν κλήθηκε από το κατηγορητήριο του Καποδίστρια ως υπεύθυνη για τη διακοπή του αγώνα, πιστεύουμε ότι η ένσταση του ΠΑΟΚ για το κύρος του ματς πρέπει να γίνει αποδεκτή. Το παιχνίδι πρέπει να κατακυρωθεί στον ΠΑΟΚ, να αφαιρεθούν 3 βαθμοί από το τωρινό και 2 από το επόμενο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ, επειδή αποχώρησε από το παιχνίδι αναίτια, αλλά πρέπει να αφαιρεθούν βαθμοί κι από τον ΠΑΟΚ. Η είσοδος του προέδρου και μεγαλομετόχου Ιγκνάτιεβιτς με όπλο, σηκώνει μέχρι και υποβιβασμό. FIFA-UEFA πιέζουν την ΕΠΟ για τέτοια ποινή, αλλά δεν νομίζσουμε ότι θα τους περάσει. Η αφαίρεση 5 βαθμών είναι η πιο λογική τιμωρία για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η απόφαση του Καποδίστρια αναμένεται αύριο ή το αργότερο την Τρίτη, αλλά θα είναι πρωτόδικη. Μετά θα πάμε στην Επιτροπή Εφέσεων και σίγουρα στο Διαιτητικό Δικαστήριο, οπότε θα τελειώσει οριστικά κι αμετάκλητα η ιστορία κάπου στα μέσα Απριλίου, ίσως κι αργότερα.
 
Αν εφαρμοστούν οι παραπάνω ποινές που προβλέπονται από τους κανονισμούς και την ορθή ερμηνεία των γεγονότων, η βαθμολογία της Superleague θα διαμορφωθεί ως εξής.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 53
ΑΕΚ 51
ΠΑΟΚ 47
 
Μετά θα απομένουν 5 παιχνίδια, όπου με 5 νίκες ο Ολυμπιακός θα στεφθεί πρωταθλητής. Ta 5 αυτά ματς θα είναι με Λεβαδειακό-Απόλλωνα Αθηνών-ΠΑΣ Γιάννινα τελευταία αγωνιστική (κι αδιάφορο) εκτός, Κέρκυρα-Παναιτωλικό εντός. Ούτε ένα δύσκολο ματς, ούτε μία επικίνδυνη ομάδα. Στο χέρι μας θα είναι το 5Χ5 και το πρωτάθλημα. Αρκεί να αποκατασταθεί η Δικαιοσύνη.
 
Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
 
Στις αιτιάσεις αρκετών φιλάθλων-οπαδών του Ολυμπιακού ''δεν έχουμε ομάδα για να ζητάμε το πρωτάθλημα'', θα συμφωνήσουμε, αλλά σε ένα μαραθώνιο 30 αγωνιστικών δεν μετράει το ''ταβάνι'' στην απόδοση των μεμονωμένων διεκδικητών. Ναι, εκεί η ΑΕΚ είναι ανώτερη όλων. Παίκτες όμως για να αντέξει όλο τον χρόνο, με βάθος πάγκου, ΔΕΝ διαθέτει. Κι εμείς ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
 
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ''ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ'' ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ SUPERLEAGUE. Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΛΑΡΙΚΗ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΠΟΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΠΟΙΝΗ...15 ΗΜΕΡΩΝ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ, ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΦΕΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΧΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΤΗ 1 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΟΣΚΑΡ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ''ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΠΗ'', ΕΝΩ ΔΥΟ ΣΕΖΟΝ ΠΡΙΝ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΤΟ ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΡΕΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ 3 ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΕΠΙΟΡΚΟΙ, Ε ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ...
 
Αν δεν γίνουν αυτά, έστω ένα από τα παραπάνω, θα μας έχει κλαπεί το ΟΓΔΟΟ ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΕΡΙ ΤΙΤΛΩΝ. Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε όλοι εκεί και ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΛΟΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...

Σχόλια

Εικόνα leonidas73

Eπειδή ακούω πολλούς να λένε :"μα είναι ντροπή να αλλάξει ο κανονισμός για να σωθεί ο ΠΑΟ" , έχω να τους πω να μελετήσουν ιστορία.....

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE...

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE...

Εικόνα Pavlos

Κάπου διάβασα, φίλε Σάββα, οτι με την απόφαση της Εφέσεων το -3 με το αεκ τελεσιδίκησε. Απορίες ενός μη νομικού: δεν έχουμε δικαίωμα να προσφύγουμε στο Διαιτητικό; Και αν όχι, αυτό συμβαίνει επειδή η Εφέσεων επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση;

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα John Zolo

Τσακιστε τους στις αγωγες τωρα...σε προσωπικο επιπεδο...οχι μονο ως εταιρεια ΜΜΕ !!
Για να δουμε τωρα τα τσουλια της δημοσιογραφιας...!!
Δεν πρεπει ο Μαρινακης να αφησει κανεναν ορθιο...και σε λιγο θα παρουν σειρα και οι υπολοιποι του "Noor One..."

Εικόνα George_Str

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗ Ο Κ <<ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ>> ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΛΕΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ ΠΑΛΙ ....ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ....ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕ ,ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΗΣ <<ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ>>....ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

Εικόνα dimitrov7

http://www.parapolitika.gr/article/apoliti-dikeosi-gia-marinaki-ktaarref...

Βεβαιωμένο κι επίσημο κι οριστικό.Καλά κέρδη στον Βαγγέλα μας από το κυνήγι που θα ρίξει στα γιουσουφάκια. Αρχίστε να μαζεύετε λεφτά λαμόγια. 3 τσου λου θα βγάλουμε και θα πάρουμε παιχταράδες να σας &%$# τις *&%$#@ και να μας λέτε αν είναι καλοί οι παίχτες που αγοράσαμε με τα φράγκα σας.

Εικόνα dimitrov7

http://karpetshow.gr/blog/o-parallilos-stoxos

Περί Βαγγέλα ο λόγος. Νομίζω αξίζει να διαβαστεί.

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε, έτσι είναι όπως τα λέει ο Καρπετ!
Το ερώτημα είναι πως τα καταφέρνουν οι άλλοι? Ανάλυση και προνοητική δράση !
Εδώ δεν τίθεται θέμα τι είναι νόμιμο, δίκαιο και ηθικό. Εδώ επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας η του ωκεανού! Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό!
Οι ηθικολογίες και άλλα τέτοια όμορφα λόγια δεν είναι παρά ανθρώπινα φτιασιδώματα , μάσκες και Φαρισαϊσμός!
Παιγνίδια δύναμης και εξουσίας.
Βασικό χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης! Επικρατεί ο ισχυρότερος, αν θέλετε ο πιο ύπουλος ,ο πιο πανούργος ,όχι πάντα ο καλύτερος η ο πιο τίμιος και ηθικός. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα!
Το θέμα είναι τα παθήματα να γίνονται μαθήματα! Φυλάμε τα ρούχα μας πριν ξεκινήσουμε οτιδήποτε! Ποτέ δεν είναι τελείως αργά(πλην του θανάτου). Πάντα υπάρχουν λύσεις αλλά χρειάζεται κουράγιο,πίστη, φαντασία,
αλεξίσφαιρη Ασπίδα στις δόλιες πρακτικές των εχθρών και Σχεδιασμός αντεπίθεσης με αιφνιδιασμό εκεί και όταν δεν το περιμένουν.
Ο Θρύλος υπεράνω όλων!

Εικόνα dimitrov7

Οι άλλοι είναι &*^$#%^ και τα καταφέρνουν γιατί βρίσκουν ^&%$##$Ρ$ πολιτικούς, εισαγγελείς, "δημοσιογράφους" κλπ,κλπ,κλπ. Τα ξέρεις. Οκ δε ζούμε σε κόσμο αγγελικά διατηρούμενο. Συμφωνώ.
Αλλά εγώ έχω άλλη άποψη για την μπάλα και για την δημοκρατία δυτικού τύπου όπως και για την αριστερά, αν και όχι αριστερός.
Αυτά που βιώνουμε είναι ο απόπατος της ανθρωπότητας σε καιρό ειρήνης. Διότι ακόμα περισσότερο απόπατος της ανθρωπότητας είναι η Συρία. Πραγματικός απόπατος.
Ε δε μπορεί στην Αγγλία να πλακώνει κοτζάμ Αμπράμοβιτς και όλα να δουλεύουν πολιτισμένα και σωστά κι εδώ να είμαστε έτσι. Εκεί δλδ οι επιχειρηματίες είναι γατάκια?
Αν έχει αντοχές λοιπόν ο Βαγγέλας .... ε ας είναι ο Θρύλος μας αυτός που θα τους φραγκελώσει και θα τους φέρει όλους στην νομιμότητα, στην δημοκρατία και στον πολιτισμό, ακριβό κι ανώτερο κομμάτι του οποίου είναι ο αθλητισμός.
Και για να μη σε κουράζω ... ντου από παντού, να τους μαμήσουμε στη μπάλα και στη νομιμότητα. Και ναι ... μπορεί να πω πως δώσαμε τζάμπα λεφτά για τον τάδε αθλητή αλλά στα λαμόγια-νταλαβεριτζήδες δε θα δώσουμε φράγκο τσακιστό. Τέλος.

Εικόνα dimitrov7

http://to10.gr/category/aristero-ekstrem/

Για δείτε και μια μπόμπα πραγματική, αν το ρεπορτάζ είναι έγκυρο, που λογικά είναι. Αυτοί είναι σοβαροί. Περί Βαγγέλα πάλι.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ.ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΞΑΡΑ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!!

Εικόνα holland74

Όπως λες Σάββα δεν πιστεύουμε σε αυτήν τη δικαιοσύνη που βγάζει αποφάσεις ξημερώματα για να γίνει κανονικά το ματς μεταξύ των πουλερικών...Δεν πρόκειται να μας δώσουν τους -3 βαθμούς πίσω, για να μη σου πω πως μπορεί να μας βάλουν να παίξουμε το ματς με τον μπουγατσοκιμά..

Εικόνα Δαφνες 7

Φιλε Σαββα ο λογος που ο Κομινης δεν βγηκε να σφυριξει σεντρα ηταν γιατι ηξερε οτι αν το εκανε η Κουλα θα χρεωνοταν την οριστικη διακοπη του αγωνα με τραγικες συνεπειες και οτι ο ΜΠΑΟΚ μετα τα οσα ειχαν γινει θα εχανε και αυτος βαθμους,αρα ο Ολυμπιακος αυτη την στιγμη θα περιμενε απλα να παρει τους βαθμους που του αφαιρεσανε πισω και οπως γραφεις θα επερνε εκεινος το φετινο πρωταθλημα!
Αν το εκανε αυτο δεν θα εβρισκε ο παπας να θαψει και δεν θα ηξερε ο Κομινης απο ποιον να φυλαχτει.
Για αυτο το λογο εριξε το μπαλακι στους δικαστες και για αυτο τον λογο επιμενει στα οσα εγραψε στο φυλλο αγωνα στις οχλισεις που του εγιναν απο τους δικαστικους.

υγ.Συνοπιτικα
Η UEFA θελει σκληρη τιμωρια στον ΠΑΟΚ(ακομα και υποβιβασμο)και σιγουρα θα τον αποβαλει και εκεινη απο τα Ευρωπαικα κυπελλα
Ο Ιβαν που εχει τους παντες πιασμενους δεν δεχετε να χασει το πρωταθλημα απο την Κουλα και απαιτει να κοωουν τον λαιμο τους και να του δωσουν το πρωταθλημα.
Η κουλα που και καλα δεν παιρνει παιχνιδια στα χαρτια αλλα εκανε το κοροιδο και δεν βγηκε να παιξει τα 5 λεπτα,το παιζει χαλαρη γιατι ξερει με βαση την εκθεση του Κομινη οτι θα ευνοηθει εκεινη.

υγ1.Το οτι υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να χασουμε το πρωταθλημα απο τον διαλυμενο ζελε με το γκολ πιθηκο που φαγαμε θα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ.

Εικόνα George_Str

ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ ΟΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΒΡΑΧΟΣ ΤΡΙΣΘΕΩΡΑΤΟ ΒΟΥΝΟ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ.

Εικόνα dimitrov7

Θα αποδειχτούν επίορκοι, θα απονείμουν πρωτάθλημα όπου δη εκτός από Θρύλο βέβαια και δεν θα πάρουμε το 8ο. Έτσι απλά. Κι όλα τούτα θα γίνουν με τρόπο που όλοι θα θέλουν να τους γ@μ&σουν. Οι κούλες γιατί θα τους κλέψουν το πρωτάθλημα χάρη του παοκ, οι μπουγάτσες επειδή θα έχουν πιπιρίξει τον Σαββίδη και θα έχουν ξεπουλήσει την Μακεδονία κι εμείς γενικώς κι επί παντός θέματος. Στην δική μου περίπτωση το να μεταναστεύσω από την χώρα είναι μια αρκετά πιθανή επιλογή, ούτως ή άλλως. Και τον Μαρινάκη σταυρωμένο ανάποδα να βγάλουν φωτογραφία το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Φίλος καραγαύρος και καρασυριζαίος λέει πως το προχθεσινό ήταν χαριστική βολή για Τσίπρα. Οψόμεθα.

Εικόνα Harry red logic

Λυσσαλέος πόλεμος εναντίον του λαοφιλέστερου συλλόγου της χώρας από την σημερινή εξουσία και την διαπλεκόμενη εξυγίανση!
Ποια είναι η απάντηση?
Τους προκαλούμε αβάσταχτο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ! Αυτό τους τσούζει αυτό πονάει. Εκεί χτυπάει ενωμένη η Γαβροσύνη όλους τους χαμαιλέοντες που εξαπατούν τον λαό! Η δύναμη τους απορρέει από την ικανότητα τους να εξαπατούν , να αποκοιμίζουν τον λαό και έτσι να ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες των ξένων επικυρίαρχων του πλανήτη! Όταν ξυπνήσει ο λαός και τους στείλει στα τάρταρα της λησμονιάς τότε θα τους εγκαταλείψουν και οι ξένοι κηδεμόνες τους.
Όσο για τον Πρόεδρο σίγουρα θα πρέπει να βρει το αντίδοτο στις σταλινικές μεθοδεύσεις, να αναζητήσει συμμαχίες που θα τον βοηθήσουν ανατρέψει τον σημερινό δυσμενέστατο συσχετισμό δυνάμεων για τον Θρύλο. Αναπροσανατολισμός, χάραξη νέας μακροπρόθεσμης στρατηγικής από άριστους γνώστες του προσκηνίου και παρασκηνίου στα κέντρα εξουσίας εντός και εκτός συνόρων!
No politics! σε ένα αθλητικό ιστότοπο, σύμφωνοι,αλλά τι στην ζωή δεν είναι πολιτικό, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για το δημοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη ? Ποιος έχει ψευδαισθήσεις ότι ο λυσσαλέος πόλεμος κατά του θρύλου δεν έχει πολιτικά ελατήρια?

Εικόνα George_Str

ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010 ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΚΑΝΝΕΝΑ ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙΔΙΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ 4% ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ,ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΤΟΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αν πάρουμε το πρωτάθλημα, ο Βαγγέλας μας (χρόνια του πολλά) πρέπει να κρατήσει το τρόπαιο σπίτι του. Θα του ανήκει εξ ολοκλήρου. Το πίστεψε και το πιστεύει ακόμα, όταν η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας, συμπεριλαμβανομένου και εμού, χάσαμε τις ελπίδες μας. Έτσι πρέπει να είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, να βγαίνει μπροστά και να μας παρασύρει όλους.

Εικόνα takis xwsiar

Το αυτονοητο θελουμε και απαιτουμε!Να εφαρμοσουν οι δικαστες τους νομους του συνταγματος,εν καιρο δημοκρατιας.Η δημοκρατια από εκει αρχιζει.Απο την σωστη εφαρμογή του νομου.Αν οι δικαστες πιστευουν σε άλλο πολίτευμα,να μας το που στα ισα!