ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ''



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Αμετάκλητα απαλλάσσονται από τρία κακουργήματα που αφορούσαν την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και άλλα 27 πρόσωπα.
Το συμβούλιο του Αρείου Πάγου με το υπ αριθμ 535/23-3-2018 βούλευμα του είπε «Όχι» στο μεγαλύτερο μέρος της αναίρεσης του εισαγγελέα Βουρλιώτη που μετά το υπ αρίθμ. 2050/2018 απαλλακτικό βούλευμα του συμβουλίου εφετών είχε ζητήσει να κριθεί εκ νέου η υπόθεση. Συγκεκριμένα, το συμβούλιο του ΑΠ με πρόεδρο την κα Γαλάνη, απέρριψε ομόφωνα την αναίρεση του αντιεισαγγελέα ΑΠ κου Βουρλιώτη  για το κακούργημα της εκβίασης. Παράλληλα, απέρριψε κατά πλειοψηφία 2 προς 1 την αναίρεση ως προς τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της εκβίασης βάζοντας οριστικά στο αρχείο την υπόθεση για τις τρεις βαριές κατηγορίες.
 
Παράλληλα, το συμβούλιο του Αρείου Πάγου, αναιρεί ομόφωνα και το σκέλος του βουλεύματος του συμβουλίου εφετών που ήταν παραπεμπτικό για τους κατηγορούμενους. Συγκεκριμένα: το συμβούλιο του ΑΠ αποφάσισε να επιστρέφει στο συμβούλιο εφετών η υπόθεση για τα αδικήματα του Αρθρου 132 του Ν2725/1999 που αφορά το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνα και για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας
 
Το νέο συμβούλιο εφετών που θα κρίνει την υπόθεση έχει δύο δυνατότητες: να απαλλάξει τον κο Μαρινάκη και τους συγκατηγορουμένους του και από τα αδικήματα αυτά ή να τους παραπέμψει σε δίκη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει δημοσιευθεί το διατακτικό της απόφασης του συμβουλίου του ΑΠ και όχι το σκεπτικό, το οποίο καθαρογράφεται.
 
ME TΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΟΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
 
Μένουν 2 κατηγορίες, η ''σύσταση συμμορίας'' και το κακούργημα της ''αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνα'', τα γνωστά παραμυθάκια για το ''Ολυμπιακός-Βέροια'' του 2013.
 
Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
 
Το Συμβούλιο Εφετών θα ξανακρίνει το αν ο Μαρινάκης θα δικαστεί για ''αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα'' και ''σύσταση συμμορίας'' και όπως λέει ο δικηγόρος του μεγάλου μας προέδρου, ο Βασίλης Δημακόπουλος,
 
«Ο Άρειος Πάγος βάζει ταφόπλακα στην δίωξη ως προς τις πράξεις για τις οποίες είχε αθωωθεί ο κ. Μαρινάκης από την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, οι οποίες καθίστανται αμετάκλητες και με τον τρόπο αυτό δικαιώνεται απόλυτα. Παράλληλα αναιρούνται οι παραπεμπτικές διατάξεις για το άρθρο του αθλητικού νόμου περί αθλητικής δωροδοκίας, καθώς και οι αντίστοιχες ως προς την σύσταση συμμορίας γιατί δεν θεωρούνται δικαιολογημένες. Πλέον, σε βαθμό βεβαιότητας αναμένω απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών και για τις εν λόγω διατάξεις».
 
ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ'' ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΚΟΡΕΑ, ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ''ΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'' ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ SITES ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
 
Έτσι είναι. Για όλα τα πράγματα υπάρχει ένα τέλος. Μπορεί ο κάθε Λαλάκης Παπαθεοδώρου να έχει κάνει καριέρα με ρούβλια από ναρκωτικά του σωματέμπορα Ιγκνατίεβιτς ''Σαββίδη'' τόσα χρόνια, σπιλώνοντας το Μαρινάκη και μιλώντας για εγκληματική οργάνωση του Ολυμπιακού, αλλά οι ΑΝΩΤΑΤΟΙ δικαστές της χώρας μας ΔΕΝ είναι golendri-dna. Οι ανώτατοι δικαστές της χώρας μας ΔΕΝ είναι Κορέες, να μένουν στο σπίτι του Κακέτση. Δεν είναι σαν τον ανακριτή Ανδρεάδη, που έπινε καφέ με το Ρούλη-Αρούλη Ασβεστά και κοκορευόταν ο Κυριάκος Θωμαΐδης ''είναι δικός μου άνθρωπος, ό,τι θέλετε να μου το λέτε, θα το περνάμε μεσω αυτού''. Δεν είναι σαν τον εισαγγελέα Δασκαλόπουλο, το ενεργούμενο του ψευτοκαρκινοπαθή μπατίρη μικροεφοπλιστή Νικόλα Πατέρα. Δεν είναι Ντογιάκοι. Δεν είναι Μπαλτάκοι. Ούτε Τζίβες είναι, να τρέχουν σε κελιά ισοβιτών στη 1 τα ξημερώματα και να τους εκβιάζουν. Δεν είναι ούτε άπειροι Πρωτοδίκες, ακόμη και Εφέτες, να αποδεικνύονται ευάλωτοι σε πιέσεις, τηλεφωνήματα και υποσχέσεις για ταχεία ανέλιξη στο δικαστικό σώμα.
 
ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΝ''.
 
Εμείς εδώ στο site δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, έτσι γενικά κι αόριστα. Εμπιστευόμαστε ΜΟΝΟ Αρεοπαγίτες και κάποιους έμπειρους Εφέτες. Εισαγγελείς, ανακριτές, πρωτοδίκες δικαστές, είτε λόγω απειρίας, είτε λόγω ''βουλιμίας'' για ''μεγάλη καριέρα'' στο χώρο της Δικαιοσύνης, είναι τουλάχιστον ύποπτοι και κάθε απόφασή τους ελέγχεται. Μπορεί ο απατεώνας Τσίπρας και το λαμόγιο που λέγεται Καμμένος να επιχειρούν να μετατρέψουν τη χώρα σε ''Μπανανία'', αλλά υπάρχουν και κάποιοι που αντιστέκονται. Μπορεί το ΛΑΜΟΓΙΟ που λέγεται Κοντονής κι έτρωγε καλαμαράκια με τη συμμορία του Golendri στην Καισαριανή να μιλάει για εγκληματική οργάνωση, αλλά τον βάζουν στη θέση του οι ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ.
 
Όλα αυτά τα άρθρα, με τα οποία γεμίζατε τα sites σας, μπορείτε πλέον να τα βάλετε στον πάτο σας,
 
 
μαζί με την επιγραφή.
 
 
Αν και όποτε ξαναμιλήσουν για εγκληματική οργάνωση τα σκουπίδια της δημοσιογραφίας Λαλάκης Παπαθεοδώρου, Κυριάκος Θωμαΐδης, Αρούλης Ασβεστάς, Θανούλης Μπλούνας, Βασίλης Βέργης, Κώστας Κετσετζόγλου, Σταύρος Κόλκας, Νίκος Τζαντζαράς, Κώστας Βασιλόπουλος, Νίκος Βασιλαράς, Διονύσης Δεσύλλας, Τάσος Νικολογιάννης, Βαγγέλης Αρναούτογλου και δεν ξέρουμε αν ξεχνάμε και κάποιον ακόμη (σίγουρα ξεχνάμε...), η ΠΑΕ μας πρέπει να τους ξετινάζει στις αγωγές. Οφείλει ήδη να τους πιάσει και να τους λιώσει, ΝΟΜΙΜΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ, να πληρώσουν μέχρι να πεθάνουν για τα ψέματά τους, αυτοί και οι εργοδότες τους.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ. ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.
 
Βλέπετε ότι υπάρχει η οδός της νομιμότητας. Βλέπετε ότι έστω αργοπορημένα έρχεται η στιγμή που οι βρομεροί, γελοίοι συκοφάντες χώνουν στην κωλοτρυπίδα τους όλα τα ψέματα και την αισχρή προπαγάνδα τους. Και η σούφρα του Λαλάκη Παπαθεοδώρου χωράει πολύ πράγμα. Αυτοί σπιλώνουν τον Θρύλο και ο Θρύλος απαντάει ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Τους απομένει τώρα το έσχατο στάδιο κατάπτωσης, να βγάλουν ''στημένους'' τους Αρεοπαγίτες δικαστές, αυτοί που χθες πανηγύριζαν για την ''αδιάφθορη κι αδέκαστη λειτουργό της Δικαιοσύνης, Ειρήνη Τζίβα''. Να πανηγυρίζουν δηλαδή για αποφάσεις στα πρώτα στάδια της Δικαιοσύνης, αλλά να βγάζουν ''πιασμένους'' όσους αποφασίζουν στα τελικά στάδια, τους πιο έμπειρους.
 
ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
 
Εμείς έχουμε απεριόριστη υπομονή κι εμπιστοσύνη στην ΑΝΩΤΑΤΗ Δικαιοσύνη. Σε Τζίβες, Κορέες, Ανδρέαδηδες, Δασκαλόπουλους, Βουρλιώτηδες, Σκολαρίκη, Κποδίστριες και Σκουτέρηδες, όχι εμπιστοσύνη δεν έχουμε, αλλά τρέμουμε μην πέσουμε στα χέρια τους και βρεθούμε κατηγορούμενοι μέχρι και για τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια ή του Τζον Κένεντι.
 
Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στο πλευρό του μεγάλου μας προέδρου, ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Γιατί μετά την σχεδόν σίγουρη πια απαλλαγή του κι από τις λιγότερο σοβαρές κατηγορίες, από το Συμβούλιο Εφετών, θα επιστρέψει στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ.
 
 
Και κάτι επί προσωπικού. Από το καλοκαίρι του 2014 που διέρρευσε το βούλευμα του ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΕΠΙΟΡΚΟΥ εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, επιμέναμε πως Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΝ. Όχι απλώς είναι αθώος για όσα του προσάπτουν οι ρεζίληδες της δημοσιογραφίας και της Δικαιοσύνης, αλλά δεν θα κάτσει ποτέ σοβαρός δικαστικός λειτουργός να δει καν τέτοιες πίπες, πόσω μάλλον να τις δικάσει. Αυτά που σας λέμε δεν τα βγάζουμε από το κεφάλι μας. Ρωτάμε, ψαχνόμαστε, προσπαθούμε να μάθουμε από τους ειδικούς, αφού δεν γίνεται να είμαστε ''γνώστες'' όλων των θεμάτων. Δεν κοκορευόμαστε αυτήν την στιγμή. Ο μίνι αυτός ''πρόλογος'' στον επίλογο του άρθρου γίνεται για έναν και μόνο λόγο. Σε καμία περίπτωση για να ακούσουμε το ''μπράβο, δικαιωθήκατε'', αλλά για να πιστέψετε όλοι εσείς που μας διαβάζετε (στα αρχίδια μας οι άλλοι απ'έξω...) ένα πράγμα.
 
ΟΣΟΙ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟ NOOR 1 ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ, ΘΑ ΜΑ-ΤΩ-ΣΟΥΝ. ΑΙΜΑ. ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΒΙΑ.
 
Υπομονή να έχετε και θα δείτε τα πουτανάκια της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και τις ντροπές της Δικαιοσύνης να κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Το μόνο που απαιτούμε από την ΠΑΕ μας εμείς είναι κάτι πολύ απλό: όλοι όσοι σπίλωσαν τον Θρύλο μας και τον πρόεδρό μας, να μην σταματήσουν να πληρώνουν την ΠΑΕ μας μέχρι να πεθάνουν. Να φτάσουν σε σημείο να μην έχουν να φάνε, ρακένδυτοι, στις ουρές του ΟΑΕΔ...
 
Υ.Γ. Καταλάβατε γιατί έπιασε κωλοπιλάλα την ''αδέκαστη'' κυρία Τζίβα και άσκησε τώρα ποινική δίωξη κατά του Μαρινάκη, ε; 'Ήξεραν οι ΓΥΦΤΟΠΟΥΤΑΝΕΣ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πως έρχεται φάπα από τον Άρειο Πάγο και βγάλανε μπροστά την ''αδιάφθορη'' εισαγγελέα. Υπομονή. Εμείς δεν ξεχνάμε και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε, ομάδα-διοίκηση-κόσμος του Θρύλου, γιατί είμαστε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ. Θα δείτε πού θα καταλήξετε όλοι εσείς οι σκευωροί, οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...

Σχόλια

Εικόνα thita

πλήρης απαλλαγή του βαγγέλα

η μιάμιση κατηγορία που δεν κατέπεσε (μιάμιση είναι, ούτε καν δύο, η ..... συμμορία πάει παρέα με την κατηγορία για το στήσιμο του αγώνα επειδή είναι πολλοί οι κατηγορούμενοι) είναι σαν να έχει φύγει ήδη, κρίθηκε από τον Άρειο Πάγο ότι στερείται ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας (για την κατηγορία)

αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα στοιχεία που επικαλούνται στο συμβούλιο εφετών (με 2-1 η κατηγορία εκεί να θυμίσουμε ε, ο πρόεδρος πίστευε πως δεν έπρεπε να γίνει κατηγορία ούτε για αυτά, παρά να απαλλαγούν όλοι), αντληθέντα από την εισαγγελική πρόταση του εισαγγελέα δασκαλόπουλου (σύμφωνα με τους ΑΡΔ, καταπέλτης) ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

τόσους μήνες διαβάζαμε τους ΑΡΔ για το πόσο φοβερός εισαγγελέας είναι ο δασκαλόπουλος, πόσο καλά την έχει δέσει την υπόθεση, κ.λπ., κ.λπ.

ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ τους έβαλε στον κώλο την "καλά δεμένη" υπόθεση

υπό την εκδοχή ότι ο φοβερός εισαγγελέας δασκαλόπουλος έβαλε, όσον αφορά το ενάμισο αυτό αδίκημα, στην πρότασή του (την οποία υιοθέτησε κατά πλειοψηφία το συμβούλιο εφετών) ό,τι δυνατότερο από στοιχεία, κ.λπ., υπήρχε, ακόμη λοιπόν και αυτό δεν κρίθηκε από τον Άρειο Πάγο επαρκές για να θεμελιώσει/δικαιολογήσει κατηγορία

τι μπορεί να μπει παραπάνω λοιπόν τώρα που για το ενάμισο αυτό αδίκημα ξαναπάει σε συμβούλιο εφετών η υπόθεση? ΤΙΠΟΤΕ είναι η σωστή απάντηση, γι' αυτό λέει ο δικηγόρος του βαγγέλα, και συμφωνούμε και εμείς, πως η υπόθεση είναι σαν να έχει κλείσει, τα ξέρουν και οι απέναντι αυτά, γι' αυτό δεν βγάζουν άχνα

μια λέξη παρηγοριάς στα παιδιά του σδνα, εντάξει παιδιά, η ζωή συνεχίζεται, πείτε στην κατά μελισσανίδη "υπουργάρα" να διατάξει εισαγγελείς, κ.λπ., να κάνουν συμπληρωματική ανάκριση, μπορεί και άλλος παίκτης της βέροιας να θυμηθεί πέντε χρόνια μετά ότι κάποιος τους είπε να χάσουν 3-0 (με το τρίτο γκολ στο 90), που ξέρετε μάλιστα, μπορεί να "θυμηθεί" πως αυτός ο κάποιος ήταν ο βαγγέλας, που έσκασε στα αποδυτήρια της Βέροιας στο ημίχρονο ως άλλος ήθαν χαντ, μίσιον ιμπόσιμπλ φάση, με μάσκα αρβανιτίδη, κ.λπ.

περαστικά σας και βιξ για τα λαιμά, που λέει ο σάββας (έπρεπε να το λέει ο απόστολος αυτό, λόγω ιδιότητος)

Εικόνα Warrior 7

Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε...Από το πολύ γκρέμισμα έπεσαν τα ταβάνια στα κεφάλια τους και βρέθηκαν να κάθονται στις σιδερόβεργες.

Η διαδρομή θα είναι Δάφνη-Κορυδαλλός μέσω Ευελπίδων...Εμβάσματα από Dimera και Παε παοκ για την εξόφληση των ποσών που θα επιδικαστούν στις αγωγές δε δεχόμαστε. Όταν στερέψουν τα ρούβλια, υπάρχει και η λύση του ψηλοτάκουνου, ξανθιάς περούκας και κραγιόν. Ας πάρουν συμβουλές από τη φίλη τους τη Λίλυ.

Τελικά πόσο ανίκανος πρέπει να είναι κάποιος ώστε να μη μπορεί να βάλει γκολ σε κενό τέρμα και πάνω στη γραμμή, με δική του κυβέρνηση, ΕΠΟ, ΚΕΔ και το μισό δικαστικό σώμα. Το ερώτημα τώρα είναι αν θα αφήσει ο πιστολέρο όλο το οικοδόμημα να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος με σοβαρή πιθανότητα να αρχίσουν να ανοίγουν στόματα ή θα βάλει stop loss με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Το πρώτο πράγμα που μαθαίνει κάποιος όταν γίνεται μέλος της μαφίας είναι ότι έξοδος δεν υπάρχει. Καλά ξεμπερδέματα...

Εικόνα Chevalier de Balibari

μα ολα τα μουνακια τα αρδακια με τζοκευ η ανευ το ηξεραν το τελος...
Αλλα πιστοι στο γκεμπελικο δογμα, πες πες σκατα στον ανεμιστηρα
κατι θα μενειστο τελος, εκει πονταραν...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
απο κωλοφυλλαδες , που ουτε για κωλοχαρτο εκτατης αναγκης δεν κανουν,
θα αφιερωσουν βουλιτσες για να γραψουν''αθωος ο μαρινακης''
γνωστα και αναμενομενα αυτα..

Εικόνα yiage

Γεια σας μαγκες!
Η χαρα μας δεν αφορα τα αυτονοητα δηλαδη οτι οι (ψευτο)κατηγοριες κριθηκαν πλεον με σφραγιδα αβασιμες και ανυποστατες αλλα για το τελος στην μακρας αυτης σε χρονο διαρκειας λασποβολη που αν και γελοια και ρηχη σε περιεχομενο την συνοδευαν καλοκουρδισμενοι μηχανισμοι-εκτοξευτηρες.

Η ηδονη μαλλον..οι οργασμοι μας θα ξεκινησουν οταν θα καταβαλλονται οι αποζημιωσεις απο τους ΑΡΔογραφους στις αγωγες που ερχονται απο τον Βαγγελα -το υποσχεθηκε οτι δεν θα τους χαριστει- και θα μπαινουν στα ταμεια του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου.
Ετσι θα νοιωθουν Β Α Θ Ε Ω Σ αυτοι οι Λασπογραφοι βλεποντας τις κουπες που θα ερχονται στο λιμανι οτι εχουν βαλει και αυτοι το "λιθαρακι" τους.

Εικόνα Harry red logic

Σάββα και αγαπητοί σύγγαυροι τα έχετε πεί όλα.Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι από όλους τους ελεεινούς και τρισάθλιους ΑΡΔ να μην ξεχάσουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ψευτοδικαστή σαγώνια , στη στέγη του του τουίτη(που τώρα κάνει τον ψόφιο κοριό)
Ευελπιστώ ότι την ίδια απαλλακτική κατάληξη θα έχει και η σκευωρία του Noor!
Σύγγαυροι δεν ξεχνάμε δεν έχουμε κοντή μνήμη οι τρισάθλιοι συκοφάντες πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά μήπως και κάποιοι μαζέψουν λίγο την διχαλωτή τους γλώσσα!
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Πρόεδρε το ξέρεις καλά, «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»!
Το νου σου όμως γιατί πολλές οχιές εξακολουθούν και κυκλοφορούν ανάμεσα μας!
ΖΗΤΩ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ!
..................................................................
ΥΓ. Ασφαλώς ιδιαίτερες τιμές να αποδοθούν στον ψευτοτσαμπουκά μυστακοφόρο επτανήσιο και την ΠΑΡΕΑ του!

Εικόνα vagio

"Από το καλοκαίρι του 2014 που διέρρευσε το βούλευμα του ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΕΠΙΟΡΚΟΥ εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, επιμέναμε πως Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΝ".
Το γνωριζουμε απο πρωτο χερι. Καλο θα ειναι οποιος θελει να ενημερωθει πραγματικα για τα δικαστικα, να εβημερωνεται απο εδω μεσα.

"Το μόνο που απαιτούμε από την ΠΑΕ μας εμείς είναι κάτι πολύ απλό: όλοι όσοι σπίλωσαν τον Θρύλο μας και τον πρόεδρό μας, να μην σταματήσουν να πληρώνουν την ΠΑΕ μας μέχρι να πεθάνουν".

Αυτο μας καιει τωρα Σαββα. Ποσο εφικτο και ποσο χρονοβορο ειναι να τιμωρηθουν οπως τους αρμοζει με αγωγες? Μπορει αμεσα η ΠΑΕ να αρχισει το κυνηγι?

Εικόνα savvas gridlock

Εχει ξεκινησει ηδη. Ηδη γελαμε.

Εικόνα chris71

αγαπητέ πρόεδρε
μετά το σημερινή απόφαση του Αρείου Πάγου, ως ένας απλός οπαδός του θρύλου, μετά τόσα χρόνια λοιδορίας και διασυρμού για το πρόσωπό σου αλλά και την ομάδα μας από μεγάλη μερίδα ΑΡάκηδων ως ελάχιστο που μπορείς να κάνεις για να λογοδοτήσουν αυτά τα αισχρά πληρωμένα τομάρια, "απαιτώ" καταιγίδα από αγωγές εναντίων τους.
οτιδήποτε λιγότερο, θα με απογοητεύσει πλήρως...
μην τους λυπηθείς...
σ ευχαριστώ

Εικόνα dimitrov7

Όλα μέσα, όλα μέσα .... στα ούλα .... και με το βρωμόπλοιο τους ....... να μπει όλος ο ερυθρόλευκος π%&$#@ς από την πρύμη και να βγει από την πλώρη .... κυνήγι(νομικό) μέχρι να γίνει κόκκινος ο Σαρωνικός(από τα 500ευρα). Τρέχα Μοντεστό για παίχτες .... κερνάνε οι ... απέναντι.

Εικόνα griondim1

Καλησπέρα κύριε Σάββα. Ίσως, εκ πρώτης αναγνώσεως, φανεί παράξενο, όμως δεν αισθάνομαι καμμιά απολύτως μορφής δικαίωση για την ουσιαστική απαλλαγή του ΗΓΕΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ μας ΒΑΓΓΕΛΗ (ΓΕΡΑ και ΧΡΟΝΙΑ σου ΠΟΛΛΑ) Μιλτιάδους ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να έχει σχέση με ΟΛΑ αυτά ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. Άλλωστε πιστεύω ότι ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Στο ζητούμενο λοιπόν. Ας ξεκινήσουμε εδώ, από αυτή τη σελίδα, μια προσπάθεια να προσεγγίσουμε με την βοήθεια των πλέον ειδικών από εμάς, το -πιθανότατο- έννομο συμφέρον μας να προσφύγουμε τόσο ΟΜΑΔΙΚΑ όσο και ΑΤΟΜΙΚΑ ο καθένας από μας, εναντίον ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ που οργίασαν σε βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γενικά αλλά και καθενός από μας ατομικά, αυτό το χρονικό διάστημα. Παράλληλα, ας εξετάσουμε την δυνατότητα μας να παρεμβαίνουμε σε δικαστικές υποθέσεις ως ενάγοντες, έχουντες έννομο συμφέρον.

Κύριε Σάββα, πρέπει να τους αλλάξουμε τα φώτα στη νομιμότητα, τόση που να φτάνουν όλα τα άρθρα του Ποινικού Κώδικα. Διάθεση πιστεύω ότι υπάρχει. Κάποιοι περισσότερο ειδικοί από μας, ας μας διαφωτίσουν με κείμενα τους αναρτημένα εδω, με ποιους τρόπους μπορούμε να δράσουμε.

Εικόνα savvas gridlock

Συμφωνώ απολύτως, αλλά σκέτο Σάββα, όχι ''κύριε''...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Πάνω σε μια απάτη στηρίχθηκαν καριέρες και περιουσίες δημοσιογράφων,αγοράστηκαν εκλογές βουλευτικές και στην ΕΠΟ και πωλήθηκε σανό τέταρτης διαλογής σε χιλιάδες αντιολυμπιακούς.Για το σανό στα παπάρια μου δεν πά να δηλητηριαστεί κάθε μαλάκας αντιολυμπιακός .Για τους υπόλοιπους,ΑΠΑΙΤΩ να τους πάρει ο Βαγγέλας και τα σώβρακα.Για το σημερινό με τη ψηφοφορία και την στήριξη της πρότασης της αεξάρας τη θεωρώ περισσότερο ξεμπρόστιασμα της μπουγάτσας,τρολάρισμα σε κάτι τελειωμένους τύπου Γουλή και φυσικά στήριξη στο Γιάνναρο για να τελειώσει αργά και βασανιστικά το έργο του....

Εικόνα nichio 1971

Τώρα λοιπόν ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ να ξετυλιχτεί το ΚΟΥΒΑΡΙ της "εγκληματικής" από την ΑΝΑΠΟΔΗ.
ΑΓΩΓΕΣ από ΠΑΕ και ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.
Σε όλα αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, που 3 χρόνια τώρα ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΟΜΑΔΑ και ΠΡΟΕΔΡΟ με τον πιο ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ.

ΥΓ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το γεγονός ότι ΣΗΜΕΡΑ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ψήφισε ΥΠΕΡ της πρότασης της κούλας για κατάργηση του υποβιβασμού. ΚΑΜΙΑ ΑΒΑΝΤΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ στους ΥΒΡΙΣΤΕΣ. Ότι λέει ο ΝΟΜΟΣ.

Εικόνα GANNICUS 7

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΣΚΕΥΩΡΟΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ!

Εικόνα CostasS

Συμφωνώ και επαυξάνω. Ας μπει επιτέλους μια τάξη στη Θύρα 7 που το κάθε μ@λ@κισμένο νομίζει ότι κάτι είναι, με την υποστήριξη της παρέας του ή του οικείου σύνδεμου. Τις προάλλες στον ημιτελικό στο βόλεϋ ανδρών (CEV), εκεί που πανηγυρίζαμε πλακώθηκαν δύο κwλόπαιδα (ήταν δεν ήταν εικοσάρηδες), υποθέτω άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας. Τη μαγκιά μας στη Θύρα 7 πρέπει να τη δείχνουμε με ΦΩΝΗ και ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ. Τίποτα άλλο.....
Semper Olympiacos

Εικόνα holland74

Δικαίωση για Μαρινάκη και Θρύλο η απόφαση..
Δυστυχώς έμεινε το -3 με Κούλα...
Είμαι περίεργος να δω τι απόφαση θα βγάλουν για το ματς Μπουγατσικομάς-Κούλα...

Εικόνα Ηγέτης7

Το θέμα είναι να τους γαμήσει στη νομιμότητα για όσα πούστικα έγραφαν τα τσιράκια της γεωργιανής μαφίας.Επειδή ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάμε : ΣΤΟΧΟΣ ήταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όχι ο Μαρινάκης.Και επειδή οι αγωγές και όλα αυτά,δεν είναι τζάμπα, προτιμώ να κάνουμε μία μεταγραφή λιγότερη και τα λεφτά να πέσουν εκεί,στο κυνήγι της νομιμότητας

Εικόνα takis xwsiar

Με τις αποφασεις του Αρειου παγου,δικαιωνεται και θα δικαιωθεί,καταρχην ο Μαρινακης,ο Ολυμπιακος,αλλα και ανθρωποι που εχουν δωσει αγωνα και χρονο απ'τη ζωη τους για την ΑΛΗΘΕΙΑ των πραγματων.Ενα από τα χειροτερα για τους βρωμερούς εχθρούς μας,ειναι ότι ετσι "γεμιζουν οι μπαταριες" για συνεχεια στον αγωνα αυτό,σε ατομα σαν τον Σαββα αλλα και ολο το ΡΑΤΜ,μεχρι να τους ξεκωλιασουμε.Ο αγωνας αυτος δεν είναι ευκολος.Θελει ψυχικο σθενος,τουλαχιστον.Οσα όμως και να θελει,ολα αυτά είναι τα οπλα ενός γνησιου Ολυμπιακου.Ειναι τα χαρακτηριστικα του από την φυση του,σαν Γαυρος!Συνεχιζουμε να στηρίζουμε τον Συλλογο μας,τον Προεδρο μας,και ολους οσους δινουν τον αγωνα τους γι'αυτο.ΟΛΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Εικόνα John Zolo

Αυτα τα βλαμενα τα δικα μας που μπηκαν στο γηπεδο εκεινη την ημερα ολοι τα γνωριζουν, ιδιαιτερα οι κοντινοι τους στην θυρα που καθονται...
Δεν ειναι δυνατον να καταστρεφεται ενα πρωταθλημα, να χανονται λεφτα και πιθανον να μενουν χωρις δουλεια ανθρωποι επειδη αυτοι οι ανεγκεφαλοι μαστουρωμενοι αλητες δεν ελεγχονται...
Δεν χρειαζεται να πω τιποτα αλλο...

Εικόνα John Zolo

Να τους τσακισει στις αγωγες τωρα...σε προσωπικο επιπεδο...οχι μονο ως εταιρεια ΜΜΕ !!
Για να δουμε τωρα τα τσουλια της δημοσιογραφιας...!!
Δεν πρεπει ο Μαρινακης να αφησει κανεναν ορθιο...και σε λιγο θα παρουν σειρα και οι υπολοιποι του "Noor One..."

Εικόνα George_Str

ΣΑΒΒΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΡΙΨΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΤΟ -3.ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ......

Εικόνα savvas gridlock

Κάτσε να δεις τι του ετοιμάζουν του τίγρη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ...

Εικόνα George_Str

ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΦΕΤΟΣ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΧΑΣΑΜΕ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ.

Εικόνα savvas gridlock

Αν μείνει το -3 με ΑΕΚ και στο Διαιτητικό, θα δεις τι θα ακούσουν από εμάς εδώ όσοι μπούκαραν μέσα.

Εικόνα George_Str

ΣΑΒΒΑ ΤΑΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΡΕΦΑΝΕ ΕΛΠΙΔΕΣ .......ΟΛΩΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΥΝΗΣΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΕΚΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΑΗΔΙΕΣ....ΣΗΜΕΡΑ ΤΑΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ.....