ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ-ΡΟΜΠΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ



Αντιγράφουμε από το τσοντο-site sdna, το οποίο χρηματοδοτείται από την ίδια πηγή που τα αρπάζουν και τα πουλητάρια του ΣΥΡΙΖΑ. Από τα αμπάρια του Golendri δηλαδή.
 
2. Σε περίπτωση δυσφημιστικών δηλώσεων από αξιωματούχους που υποδαυλίζουν φαινόμενα βίας και πραγματοποιούνται με οποιοδήποτε τρόπο, για παράδειγμα σε ΜΜΕ ή social media, τότε θα τιμωρείται η ομάδα τους.
 
 
21 Mαρτίου 2018 εστάλη το κείμενο του Βασιλειάδη προς τις ΠΑΕ της Superleague. Στις 26 Μαρτίου 2018 οι ομάδες αποφάσισαν να αποδεχτούν τους όρους Βασιλειάδη.
 
 
3 μέρες μετά τη δέσμευση των ομάδων να αποδεχτούν τους όρους Βασιλειάδη, χθες Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.
 
 
Ένα εμετικό σενάριο εναντίον του ΠΑΟΚ φτάνει στο τέλος του με τη σημερινή απονομή του πρωταθλητή με διάταγμα...
 
ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΣΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ; ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑΣ; ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΗ SUPERLEAGUE, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΕ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ; ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ; ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ;
 
Άντε να σε δούμε για μία ακόμη φορά το πόσο ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ θα γίνεις Βασιλειάδη ''Ολυμπιακάρα'', ώστε να μην ακουμπήσεις την αγαπημένη της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΔΕΚΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

Σχόλια

Εικόνα thita

λεπτομέρεια, με σημασία από νομικής απόψεως:

ο Θρύλος δεν υπέγραψε/αποδέχτηκε τους "όρους" Βασιλειάδη, άρα αν τιμωρηθεί για οτιδήποτε, έχει ακέραιο νομικά και ηθικά δικαίωμα να προσφύγει για δικαίωση στα αρμόδια όργανα

ο ζμπαουγκ αποδέχτηκε ανεπιφύλακτα τους όρους, πρώτος-πρώτος μάλιστα, άρα αν τιμωρηθεί, ενδεχόμενη προσφυγή του θα είναι εκ προοιμίου καταχρηστική και σε κάθε περίπτωση αποδυναμωμένη, αν όχι τυπικά απαράδεκτη

Εικόνα Aprosarmostos17

Πιο πιθανό είναι να τροποποιηθεί ο όρος σε:
"2. Σε περίπτωση δυσφημιστικών δηλώσεων από αξιωματούχους ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ που υποδαυλίζουν φαινόμενα βίας και πραγματοποιούνται με οποιοδήποτε τρόπο, για παράδειγμα σε ΜΜΕ ή social media, τότε θα τιμωρείται η ομάδα τους."

Ο πόλεμος κηρύχθηκε ήδη.

Εικόνα Romain

Βασιλειαδης ο νεροκουβαλητής της πλέον άθλιας ΠΟΥΤΑΝΑΣ υπουργου δικαιοσύνης της ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ που έχει ενα ψεύτη για πρωθυπουργο.

Εικόνα ThomasK

Θα παραμείνει ρόμπα ξεκούμπωτη.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Και άμα την κουμπώσει θα σπάσει κανά κουμπί και θα βγει το μάτι του απέναντι...

Εικόνα ThomasK

:) :)

Εικόνα Red Kokkinos

για να δουμε τι θα κανει ο μουσατος μαριονετομαλακας...