ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ



Πρώτα είχαμε 2 ανακοινώσεις από 2 συνδέσμους του ΠΑΟΚ.
 
 
Σήμερα είχαμε νέο ''χτύπημα''.
 
 
Οπαδοί του ΠΑΟΚ απειλούν με ''τάκλιν στο λαιμό'' το ελληνικό Κράτος και το ''αθλητικό παρακράτος''. Θυμίζουμε ότι 5 μέρες πριν ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ΕΠΙΣΗΜΩΣ ανακοίνωση, με την οποία επιτέθηκε στη Θύρα 7 για τη δική της ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για ''τραμπούκους του Μαρινάκη''. Κατά το ΣΥΡΙΖΑ, όποιος αντέδρασε στην επίσκεψη Τσακαλώτου στον Πειραιά, ήταν ''βαλτός τραμπούκος του Μαρινάκη''. Η φιλιππινέζα του Μελισσανίδη, υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, έκανε λόγο για ''σχέσεις διαπλοκής Μαρινάκη-Κυριάκου Μητσοτάκη'', ενώ η κυβερνητική εκπρόσωπος, Δημητρούλα Τζανακοπούλου, μας έλεγε στο twitter ότι ''περάσανε οι εποχές που ο Μαρινάκης έκανε κουμάντο στη χώρα''.
 
Για να δούμε τώρα που στελέχη αυτού του γελοίου κόμματος απατεώνων απειλούνται ευθέως με ξύλο από οπαδούς του ΠΑΟΚ, θα υπάρξει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος της Θύρας 4; Θα συνδέσει κάποιος πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ αυτές τις αντιδράσεις με το Ρωσοπόντιο μαφιόζο Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''; Ή μήπως το μένος τους είναι μόνο με τον Ολυμπιακό, επειδή είναι ανώμαλα ροζ αριστερά ''αγοράκια'', διέμφυλα;

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Όπως έχω σχολιάσει και σε άλλες αναρτήσεις, το σχέδιο εξελίσσεται κανονικά. Τα συνθήματα αυτά, όπως και αρκετά άλλα παρόμοια τις τελευταίες μέρες, είναι παλιά ιστορία. Τώρα απέκτησε στόχο και χρονοδιάγραμμα. Όλα ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα της επαναχάραξης των συνόρων.

Εικόνα George_Str

NΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΤΕΘΝΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΛΟΥΜΠΕΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΛΑΓΟ ΤΟΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟ ΕΚ ΤΟΥ ΡΟΣΤΟΦ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΔΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ , ΤΟ 1912 ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΚΡΗΤΕΣ -ΜΟΡΑΙΤΕΣ-ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ-ΝΙΣΙΩΤΕΣ -ΘΕΣΣΑΛΟΥΣ, ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΝΟΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΝΕΝΑ ΑΛΗΤΗ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΘΩΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΘΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΜΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΣΘΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΖΟΥΡΑΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΚΟΠΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι. Φτάνει πια το ΠΑΡΑΜΥΘΙ μιας αισχρής και ηλίθιας - αντεθνικής στο φινάλε - μειοψηφίας. Έχει παρατραβήξει πολύ αυτή η ιστορία με οπαδούς του συγκεκριμένου σωματείου. Όχι όλους. Αλλά μια πρηξαρχιδική μερίδα. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ όσοι...προύχοντες της πόλης, αλλά και πέραν αυτής, τα ανέχονται, ακόμα και τα υποθάλπουν αυτά. "Δεν πάμε στρατό γιαυτή την Ελλάδα σε επιστράτευση, απόσχιση απ΄το κράτος των Αθηνών" κλπ. Τί είν΄αυτά; Αϊ στο διάολο πια για την κωλόμπαλα!

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΤΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ 1974...

Εικόνα George_Str

KAI EΝΑΣ ΦΙΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΓΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ........ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Εικόνα ThomasK

χα χα χα'
Ακου Δημητρούλα :) :) :)

Οι ανώμαλοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα καταπίνουν αυτά. Εάν
αφορούσαν τον Ολυμπιακό θα τους σηκωνόταν η
γλωσσίτσα.

Εικόνα LaM

Οι αριστεροφασιστες του συριζα (και οι ψεκασμένοι των ΑνΕλ), ηταν ασφαλεις να λενε τις μαλακίες τους και να βγάζουν το κομπλεξ τους. Ηταν στην ασημαντότητα του 2-3% και ελεγαν τις μαλακίες τους στα κουτούκια εχοντας πιει ότι βγαζει η Καλαμάτα και η Κρητη μαζί. Δεν τους εδινε κανενας σημασια, και τελικά από την στραβωμάρα του ελληνικου όχλου εγιναν εξουσια.

Συνεχιζουν να βγαζουν τα κομπλεξ τους, και να πινουν το μπαφο τους και σιγα σιγα επειδή εχουν βαλει τις κλουβες εξω από το μαξιμου και εχουν την αισθηση ότι είναι πανίσχυροι, και γινονται ολο κ πιο χυδαίοι.

Μαντεψτε ομως... Οι μετακλητοι, οι κλουβες, η βουλευτική ασυλία δεν θα είναι για παντα εκει. Συντομα θα ξαναγυρίσετε στο 2-3%, και θυμηθείτε τι επαθε ο Τσαουσέσκου, (που μια βδομαδα πριν τον πιασουν ειχε την γυναικα του να δινει εντολές στον αρχηγο του Στρατου της Ρουμανιας...)

Εικόνα chris71

σιγά μην ανοίξουνε το στοματάκι τους, το ανοίγουν μόνο για να κάνουν κλαρίνα στο ρώσο και το γατούλι. Κρύβονται πίσω από τις βουλευτικές ασυλίες, νομίζουν ότι θα τις έχουν αιωνίως. Τελειώνουν όμως τα ψωμιά τους, έρχεται το τσουνάμι του λαού του θρύλου. Όλοι δίπλα στην ομάδα και τον πρόεδρο. Μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα SpyroRev

Καλα,αυτοι μαρτυρανε χωρις ξυλο που λενε! Νομιζω αυτη η φραση "τακλιν στο λαιμο" συνοψιζει ολη την ... ποσοσφαιρική "παιδεια" και τον τροπο που προσεγγιζει το ποδοσφαιρο κ τον αθλητισμο γενικότερα αυτο που λεμε "αθλητικο"σωματειο Ζμπαουγκ. Οι υμνητες του τουρσουνιδη, του γκαρσια, του τζαβελλα και λοιπων κουραδομαγκοψευτοτσαμπουκαδων του κ@λου. Γι αυτο εχουν τοσους... αναριθμητους τιτλους σε ολα τα σπορ και ειναι η δευτερη ομαδα της πολης τους. Καλα για το ξυριζανελ/σανελ εκτρωμα δε σχολιαζω καν πλεον...

Εικόνα takis xwsiar

Συριζα και Ανελ,ο ΑΠΟΠΑΤΟΣ του Ελληνικου κοινοβουλίου.Σε τετοιου είδους περιπτώσεις,αν και όταν αποφασισουν να μιλησουν,μιλουν με τον τροπο και την "κορμοστασιά" που βγαινει να τραγουδησει η χοντρη στα σκυλάδικα πριν κλεισει "το μαγαζι".Νομιζουν ότι "κατι λενε" και αυτοθαυμάζονται. Καλη ανασταση και καλο πασχα, Σαββα.