ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ



Αντιγράφουμε από το site του επισήμου ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ, ''Στο Κόκκινο''.
 
Νομικά προτίθεται να απαντήσει στην εξώδικη δήλωση της εταιρείας που ελέγχει τα super market «Καρυπίδης» ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος κάνει λόγο για νέα προσπάθεια εξαπάτησης της εταιρείας προς τους 1.500 εργαζομένους της, που παραμένουν απλήρωτοι και ανασφάλιστοι για 18 μήνες.
 
Όπως αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Νεφελούδης, «με εξώδικη, δήλωση της η εταιρεία, με καλεί να παρέμβω σε τραπεζικό ίδρυμα - προφανώς παρανόμως όπως έχει συνηθίσει η ίδια- για να αποδεσμευτούν κατασχεμένα χρήματα της εταιρείας και να πληρωθούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι. Δηλαδή έχουν το θράσος – οι καταχρεωμένοι - να «πετούν το μπαλάκι αλλού». Σε αυτή τη πρόκληση θα απαντήσω νομικά».
 
Σύμφωνα με τον ίδιο, «πέρα από το θράσος, αυτή η πράξη αποδεικνύει την απόλυτη αναλγησία της ιδιοκτησίας της εταιρείας, γιατί ενώ συνεχίζει τις «επιχειρηματικές» της δραστηριότητες, περιμένει χρήματα άλλων για να «απαλλάξει» από την δυστυχία τους τους απλήρωτους εργαζόμενους».
 
Παράλληλα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου καλεί την εταιρεία «αντί να προχωρά σε θεατρικές κινήσεις εξαπάτησης, ας αποκαλύψει πως αφού δεν έχει χρήματα, χρηματοδοτεί με αρκετά εκατομμύρια ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πού τα βρίσκει; Πώς καταφέρνει να ιδρύει νέες εταιρείες; Ας πει πόσα χρωστάει στο Ασφαλιστικό Σύστημα. Διότι από τις εκθέσεις των αρμοδίων φορέων φαίνεται να χρωστά 37.325.702,56€ στον ΕΦΚΑ».
 
«Λόγω αυτών των εκκρεμοτήτων έχει λήξει η όποια προστασία του από τη λήψη αναγκαστικών μέτρων, και έχει σε βάρος του σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων από μηνύσεις εργαζομένων στους οποίους χρωστά, ενώ εκκρεμούν χωρίς διαχείριση από την δικαιοσύνη 170 (περίπου) μηνύσεις για οφειλές μισθών και δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα κλπ. Κατά τα άλλα συνεχίζει να διακινεί χρήμα, να κυκλοφορεί ελεύθερος και να εξαπατά» καταλήγει στη δήλωση του ο κ. Νεφελούδης.
 
Συνεχίζουμε από το ίδιο site, αφού χθες ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, έδωσε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Αυτός που που εμφανίζεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης χρωστάει μισθούς 18-20 μηνών σε 1.500 εργαζόμενους, χρωστάει 40 εκατ. ευρώ στο ασφαλιστικό σύστημα, χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια ακόμη και κάποιοι τύποι έχουν ταυτίσει το σύστημα απόλυτης εξαπάτησης, του απόλυτα ασυνείδητου, με την ιστορία του Άρη, όπως την πάτησαν με τον φίλο του Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, συνεταίρο της κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι, στο μπάσκετ, είπε ο γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά. Προσφυγή και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις απειλές.
 
«Απειλές για τη ζωή μου, για ό,τι με περιβάλλει, για τον ευρύτερο πολιτικό χώρο στον οποίο είμαι, απειλές χοντρές, ένας απίστευτος τραμπουκισμός, γιατί; Γιατί έκανα το αυτονόητο», είπε ο κ. Νεφελούδης για τις επιθέσεις που δέχεται.
 
«Αυτός που εμφανίζεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είναι αυτός που χρωστάει μισθούς 18-20 μηνών σε 1.500 εργαζόμενους στη βόρεια Ελλάδα (μάλιστα μία γυναίκα στα Γιαννιτσά αυτοκτόνησε). Έχει γίνει της κολάσεως στην διαδικασία της διαδοχής των μαγαζιών στα Ιωάννινα, με επεισόδια», όπως θύμισε.
 
«Χρωστάει 40 εκατ. ευρώ στο ασφαλιστικό σύστημα και έχει το θράσος, επειδή ήταν ένας από τους πιστωτές (κάτι που ελέγχεται), να του επιδικαστεί 1,5 εκατ. ευρώ περίπου από τη διαμάχη με το Μαρινόπουλο. Και μου έκανε εξώδικο να μεσολαβήσω στην Alpha Bank -ακούστε τρέλα- να ανοίξει το λογαριασμό και να πάρουν οι εργαζόμενοι χρήματα από αυτό το 1,5 εκατ. ευρώ, που το κράτησε η Alpha Bank γιατί χρωστάει και εκεί δεκάδες εκατομμύρια. Είπα ότι είναι εξαπάτηση, μία ακόμη προσπάθεια εξαπάτησης. Το ερώτημα που έθεσα είναι πού βρίσκει ο κύριος αυτός τα χρήματα. Έχει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, έχει μία εταιρεία με παλέτες, καλούν τους εργαζόμενους και κάτι υπογράφουν για να διεκδικήσουν χρήματα. Τι κομπίνα ετοιμάζει πάλι, δεν καταλαβαίνω», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νεφελούδης.
 
Κατά τον ίδιο, «είναι ένα σύστημα απόλυτης εξαπάτησης, του απόλυτα ασυνείδητου, σε σχέση με την ανθρώπινη υπόσταση. Και αυτοί οι τύποι το έχουν ταυτίσει με την ιστορία του Άρη. Όπως την πάτησαν με τον φίλο του Μητσοτάκη στο μπάσκετ και τη σύζυγό του, συνεταίρο της κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι».
 
Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις απειλές
 
Ο κ. Νεφελούδης σημείωσε επίσης ότι «από χαζές κινήσεις που κάνει, βλέπω ότι μεγάλο μέρος αυτής της υπόθεσης είναι όχι μόνο υποκινούμενο, αλλά λειτουργεί από τον ίδιο. Όταν μιλάς με κάποιους στο inbox και αυτό που βλέπεις στο inbox αναρτάται στην προσωπική σελίδα του Καρυπίδη, καταλαβαίνεις ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός. Έχω στείλει επιστολή και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, περιμένω την ανταπόκρισή της».
 
«Όσο αυτός ο τύπος δεν τιμωρείται από την Δικαιοσύνη και τα αρμόδια θεσμικά όργανα αποθρασύνεται και καλλιεργεί αυτό το θράσος, λειτουργεί πολλαπλασιαστικά, σε έναν κόσμο μικρής ηλικίας. Έβλεπα να βρίζουν την οικογένειά μου και εμένα με χυδαίο τρόπο παιδάκια 16-17 χρονών. Αυτός εκμαυλίζει συνειδήσεις πια, πέρα από οτιδήποτε άλλο» συνέχισε ο γραμματέας του υπ. Εργασίας.
 
Μάλιστα, ανέφερε ότι «κάποιος νομικός του εκπρόσωπος είναι και μέλος της διοίκησης δικηγορικού συλλόγου, πήγαν να ρίξουν την απόφαση για την εξυγίανση της Μαρινόπουλος - Σκλαβενίτης», στην οποία χρωστάει 103 εκατ. ευρώ. «Μιλάω με δεδομένα και στοιχεία, ξέρω πολύ καλά ότι έχει γίνει μία συναλλαγή κάτω από το τραπέζι όσον αφορά την συμφωνία με την παλιά Μαρινόπουλος».
 
Και ολοκληρώνουμε με τη σημερινή παρέμαβση του Νεφελούδη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ''δημόσιας και όχι κρατικής'' ΕΡΤ, μέσα από το site της επίσημης κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ ''Αυγή''.
 
Χυδαία απειλητικά μηνύματα κατά της σωματικής του ακεραιότητας και της ζωής του κατήγγειλε ότι λαμβάνει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης σε παρέμβασή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ.
 
Όπως εξήγησε ο γενικός γραμματέας, το υπουργείο Εργασίας απασχολεί εδώ και καιρό, η υπόθεση του επιχειρηματία κ. Καρυπίδη που είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας super market στη Βόρεια Ελλάδα με 1325 εργαζόμενους που τους έχει αφήσει απλήρωτους εδώ και δύο χρόνια σε κατάσταση ανέχειας ενώ και ένα περιστατικό αυτοκτονίας στα Γιαννιτσά συνδέεται μάλλον με αυτό.
 
Όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας ο επιχειρηματίας το  τελευταίο διάστημα εξαπάτησε εργαζόμενους για μια ακόμα φορά με δήθεν εκχώρηση χρημάτων ενός εκατομμυρίου που κέρδισε από την συμφωνία Μαρινόπουλου ενώ χρωστάει λεφτά σε τράπεζες. "Ζητάει από εμένα να παρέμβω κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Λέγεται ότι είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης.  Στις επαφές που είχαμε ως υπουργείο ήταν απόλυτα ασυνεπής σε ότι λέγαμε. Είχα συστηματική επικοινωνία καθώς κάναμε μια προσπάθεια να αναλάβουν τη διαχείριση τα market in και να συνεχίσουν τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι. Ο ίδιος ναυάγησε την προσπάθεια αυτή". "Ο κ. Καρυπίδης έχει όλα τα χαρακτηριστικά του λαμόγιου".
 
"Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσα μια απάντηση ότι δεν θα περάσει η προσπάθεια εξαπάτησης του κόσμου και μετά από αυτό δέχθηκα σωρεία χυδαίων απειλητικών μηνυμάτων κατά της ζωής μου και κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από δήθεν οπαδούς του Άρη. "Ήταν ένα μεθοδευμένο και οργανωμένο σχέδιο" καταγγέλλει ο κ. Νεφελούδης ενώ όπως είπε κινείται υπουργείο και όχι προσωπικά. "Είμαι σε επικοινωνία με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ενώ ετοιμάζω καταγγελία στην Αρχή για τη νομιμοποίηση χρήματος από δραστηριότητες με αναφορά στην Εισαγγελέα κ. Ζαϊρη και αναφορά στον Εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης για όλη αυτή τη συμπεριφορά" πρόσθεσε.
 
 
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...) ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΧΡΩΣΤΑ 40 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ (18-20 ΜΙΣΘΟΥΣ...) ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 170 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ...), ΜΙΣΘΩΝ Κ.ΛΠ.. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΟΥΔΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΠΑΡΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ''ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ'', Ο ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΕΜ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΠΟΥ ''ΚΕΡΔΙΣΕ'' ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΕΛΛΑΔΑ'' ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟ-ΜΕΓΑΛΟ-ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ.
 
Κατά τα άλλα, όπως λένε κάποια ΚΩΘΩΝΙΑ, μεταξύ αυτών και Ολυμπιακά κωθώνια (που είναι και τα πιο αποβλακωμένα...), ''δεν είναι το πρόβλημα ο Ολυμπιακός, ας μην μεταφέρει ο Μαρινάκης τα προβλήματά του και τις πολιτικές φιλοδοξίες του στον κόσμο του Ολυμπιακού''. Ο εθνικός ύμνος του Νεοέλληνα...
 

Σχόλια

Εικόνα dimitrov7

Το συγκεκριμένο λαμόγιο είναι γνωστό λαμόγιο στο χώρο των σούπερ μάρκετ.
Η επιτομή του απατεώνα.
Επίσης κολλητός του Ιβάν. Τουλάχιστον μια εποχή. Ίσως ακόμα.
Για την ακρίβεια ένας ακόμα από αυτούς που του τρώνε ή πήγαν να του φάνε λεφτά.

Εικόνα takis xwsiar

Κυνηγουν με λυσσα, οτιδήποτε εχει μεσα "Ολυμπιακο".Εχουν εμπαθεια με τον Ολυμπιακο,ειναι κομπλεξικοι μεχρι αηδιας.Βρηκαν τωρα "καταγγελλομενες πραξεις" στο παιχνιδι του ερασιτεχνη στο βολει με τον βαζελο.Στην ομαδα που διαφημιζει την Ελλαδα σε ολη την Ευρωπη.Μεχρι και στο μπάσκετ με το αεκακι,ο Τοσκας την εκανε την λαμογια του.Οποιος δεν το καταλαβαινει,δεν θελει να το καταλαβει.ΑΥΤΟ!