PAOBC_LEGACY: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;



Είμαστε σίγουροι πως έχετε ακούσει κάτι για ένα λογαριασμό προπαγάνδας που άνοιξε προσφάτως στο Instagram, το ''PaoBC_legacy''.
 
 
Πλέον υπάρχει και στο twitter.
 
 
Σε αυτόν το λογαριασμό ανεβαίνουν βίντεο με φάσεις που υποτίθεται αδικήθηκε ο μπασκετικός ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα και υποτίθεται ευνοείται ο Ολυμπιακός στην ίδια διοργάνωση. Επειδή από την πρώτη στιγμή αυτός ο λογαριασμός διαφημίστηκε έντονα απο όλα τα ΜΜΕ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, leoforos.gr-onsports.gr-εφημερίδα ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' κ.λπ., πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται ''μήπως είναι επαγγελματική δουλειά; Μήπως εμπλέκονται δημοσιογράφοι από πίσω; Και ποιος κάνει τόσο λεπτομερή διαιτητική ανάλυση φάσεων; Μήπως υπάρχει διαιτητής μπάσκετ που εμπλέκεται;''.
 
Αυτό που συζητούν λοιπόν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι ''στο χώρο του μπάσκετ'', είναι πως δημοσιογραφικά το λογαριασμό αυτόν τον χειρίζεται ο Βασίλης Παπαθεοδώρου του sdna.gr, με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει ''μπει'' γερά εδώ και μήνες στο συγκεκριμένο site. Οι ίδιες φήμες κάνουν λόγο για άμεση εμπλοκή του διαιτητή Χρήστου Παναγιώτου στο εγχείρημα. 
 
Μεταφέρουμε τις φήμες και λέμε πως αν ευσταθούν, πλέον το sdna.gr κερδίζει επάξια τον τίτλο του πιο αντιολυμπιακού μέσου που έχει βγει ποτέ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ, ενώ ο Χρήστος Παναγιώτου βρίσκεται σε καλό δρόμο για να μπει κάποια στιγμή στην ΚΕΔ, ως άλλος Ζαβλανός. Σε κάθε περιπτωση, αν ισχύουν τα παραπάνω, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν κάνουν κάτι μεμπτό. Αυτοί όμως τρελαίνονται κι αρχίζουν τις αναφορές, για να ''ρίξουν'' ένα άλλο προφίλ που φτιάχτηκε για να τους απαντάει, τρολάροντάς τους.
 
 
Ξεκαθαρίζουμε πως δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό το προφίλ, αλλά θα τους στηρίξουμε ΣΚΛΗΡΑ κι έμπρακτα. Επίσης, με αφορμή τα παιχνίδια του ΠΑΟ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που αρχίζουν σε μια ώρα από τώρα για την Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ, να ευχηθούμε με την ευκαιρία ολόψυχα καλή επιτυχία στη Ρεάλ...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Μπράβο Σάββαρε, μας κάλυψες όλους με τις ευχές σου!
Να προστέσω δυο άσχετα πραγματάκια, που αποδεικνύουν ότι πρέπει να προσέχουμε όταν μιλάμε, γιατί ο χρόνος μπορεί να μας κάνει ρόμπες και πετούγιες.
ΠΡΩΤΟ: Ο παοκούλης δεν ήταν πέρσι, που έτρεχε όπου υπήρχε δικαστήριο, που έστηνε καταφανώς υποθέσεις με πλατανιάδες και τα τοιαύτα, ώστε να τιμωρηθεί και να υποβιβαστεί ο ΘΡΥΛΟΣ, αν και πήρε το πρωτάθλημα πανάξια (και χωρίς τις φετινές μπαοκτζήδικες εύνοιες); Τί έγινε παλληκάρια (από πίσω); Αυτό δεν θα ήταν στα χαρτιά και άρα άδικο; Όχι ε; Και σεις οι δημιοσιογράφοι των διάφορων μακεδονία τι βι, γιατί ουρλιάζατε πέρσι να υποβιβαστεί ο ΘΡΥΛΟΣ στα χαρτιά, ενώ τώρα ουρλιάζετε να μη χάσει η αγαπημένη σας ομάδα τον τίτλο με τον ίδιο τρόπο; Ο πούστης ο χρόνος, είπαμε, σε κάνει ξεφτίλα πριν το καταλάβεις.
ΔΕΥΤΕΡΟ: Και για το αεκάκι, που μια ζωή περηφανεύεται ότι παίζει το παιχνίδι μόνο στο χόρτο, πώς καταδέχεται να παίρνει τέτοιο πρωτάθλημα, που ισοδυναμεί με απονομή τίτλου από ειρηνοδίκη; Μάλιστα, τη στιγμή που υπάρχουν σοβαρές νομικές απόψεις, για το ότι πρέπει να τιμωρηθεί αφού αποχώρησε από το γήπεδο και δεν επανήλθε.
ΤΡΙΤΟ: Ανακαλύψατε τώρα αδικία αεκόρομπες και καταγγέλλετε τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ για μεροληψία; Αργήσατε. Τόσα χρόνια που φωνάζει ο ΘΡΥΛΟΣ για τον απαράδεκτο μίνο της ερτ3, για την ερα σπορ, τη νόβα κλπ, είσαστε λουφαγμένοι ε;
ΤΕΤΑΡΤΟ: Μετά τα πανώ των οπαδών για την απόσχιση της μακεδονίας, τα πανώ με τις βουλγάρικες σημαίες και τους βουλευτές- αθλητές- παράγοντες που ξεφτιλίζονται καθημερινά υποστηρίζοντας τον μπάουγκα, νάσου κι ο τουρσουνίδηηηηης! Κι αυτός δηλώσεις για απόσχιση.
Μπράβο ρε ιβάνη, κατάφερες να στήσεις με το αζημίωτο ένα τημ διακομματικό, έτοιμο να σε πνίξει στο σάλιο από το γλείψιμο και να σε υπηρετήσει, προκειμένου να φέρεις σε πέρας το έργο που σου ανατέθηκε: την υλοποίηση του μεγάλου διαχρονικού στόχου των ευρύτερων σλαβικών πληθυσμών να βρουν έξοδο στη θερμή θάλασσα. Όταν παιχτεί το σενάριο για βοσνιοποίηση της θράκης (μετά από ένα στημένο γεγονός προσβολής του ισλάμ, που θα προκαλέσει εκτεταμένες ταραχές μουσουλμάνων και έξωθεν επέμβαση για "προστασία" τους), θα είναι ώριμη η στιγμή να παιχτεί το σενάριο αυτονομίας και της μακεδονίας (υπό την ηγεσία του ευεργέτη ιβάνη). Ύστερα θα κληθεί ο μόσκοβος να έρθει και να ενσωματώσει τις περιοχές αυτές.
Όσοι στη βόρεια ελλάδα έχετε λίγο μυαλό, μην τσιμπάτε κι αντιδράστε! Ειδικά οι οπαδοί Αρη- Ηρακλή κλπ. Η αντίδρασή σας θα τους χαλάσει τα σχέδια, γιατί χωρίς την καθολική υποστήριξη του ντόπιου στοιχείου, το πράμα δυσκολεύει.

Εικόνα Arxidakos

Άμα είσαι πούστης στη ψυχή... [κοίτα να δεις που ξανασμίξανε τα αηδόνια...]

Εικόνα Arxidakos

Για να παραφράσω την γνωστή ατάκα: Hypocrisy, definitely my favorite sin