ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ''ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ''



Δύο βίντεο θα δούμε σήμερα, ενδεικτικά της ''εξυγίανσης''. Το πρώτο αφορά κάποιες παλιές δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟ, Νικόλα Πατέρα.
 
 
Tις ''κόψαμε'' από αυτό εδώ το βίντεο που ανέβηκε πριν από λίγες μέρες. Ο Νικόλας Πατέρας, ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ, σε Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟ στη 1 Μαρτίου 2010, δήλωνε ''έβαλα τα χέρια μου στα σκατά και θέλω να σηκωθώ να φύγω''. Φανταστείτε να δήλωνε σε Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός το ίδιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης και να διέρρεε το ηχητικό απόσπασμα. Θα είχε συλληφθεί ήδη; Θα είχαν σχηματιστεί δικογραφίες εις βάρος του από εισαγγελείς κι ανακριτές; Θα είχαν ανοίξει τα τηλέφωνά του, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, για να τον παρακολουθούν οι Αρχές; Αυτά όλα βέβαια γίνονται ΜΟΝΟ για τον Ολυμπιακό και το Μαρινάκη. 
 
Το δεύτερο βίντεο αφορά το Βαγγέλη Γραμμένο, τον πρόεδρο της ΕΠΟ.
 
 
Βγήκε στη ''ΔΙΚΗ'' του Κυριάκου Θωμαΐδη στις 2 Απριλίου, τη Μεγάλη Δευτέρα δηλαδή και δήλωσε ανοιχτά πως για να γίνει πρόεδρος στην ΕΠΟ, στηρίχθηκε από τον Ιβάν ''Σαββίδη'', το Δημήτρη Μελισσανίδη κι από το Γιάννη Αλαφούζο (αρχικά...). Ο Μαρινάκης βρέθηκε κατηγορούμενος ως ''αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης'', επειδή και καλά ''ήλεγχε την ΕΠΟ'' κι επειδή ''συναντήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton με παράγοντες του ποδοσφαίρου''. Φυσικά ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν θα βρεθεί κατηγορούμενος, όπως βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Σαρρής, ή ο Γκιρτζίκης. Τα τηλέφωνα των Μελισσανίδη-Σαββίδη δεν θα ανοίξουν ΠΟΤΕ. Εκτός αν επανέλθει η ομαλότητα στη χώρα και φύγουν από την εξουσία οι ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που μας έχουν κατσικωθεί στον σβέρκο, με την ψήφο των ''αγέρωχων'' κι ''απροσκύνητων'' Ελλήνων πολιτών...

Σχόλια

Εικόνα sotiris chios

Αργά η γρήγορα θα έρθει η ώρα τους να πάνε εκεί που ανήκουν στο 3-4% οι ψεύτες.
Ούτε η Χούντα δεν κυνήγησε έτσι την ομάδα μας οι ξεφτίλες και έγραψε προχθές κάποιος ότι η χούντα έδωσε στον Ολυμπιακό 200 εκατ. για να φτιάξει το προπονητήριο του Ρέντη τόσο χολή ρίχνουν που στο τέλος θα τους πνίξει.

Εικόνα CEN-TAURUS

Άντε καλά ξεκουμπίδια για τα λαμόγια. Πλήρης έλεγχος της δικαιοσύνης και αυτό φαίνεται καθαρά και στην απόφαση απόρριψης της αίτησης αναστολής, που κατέθεσαν στο ΣτΕ φιλαδελφειώτες κατά της δούρου αρένας. Για να καταλάβετε για τί σκάνδαλο μιλάμε, αντίστοιχη αίτηση αναστολής είχε γίνει αμέσως δεκτή παλαιότερα για το μπλοκάρισμα του γηπέδου βωβού στον Ελαιώνα, εναντίον του οποίου είχαν προσφύγει για περιβαλλοντικούς κυρίως λόγους (κορμοράνοι κλπ) κάποιοι πολίτες. Ενώ για την αγιασοφιά υπάρχουν και σοβαροί περιβαλλοντικοί και εξαιρετικά βάσιμοι νομικοί λόγοι ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΈΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΔΕΚΤΉ.
Οι αιτήσεις αναστολής γίνονται εύκολα αποδεκτές σε παρόμοιες περιπτώσεις, για το λόγο ότι, αν αρχίσει να δημιουργείται ένα τεράστιο οικοδομικό συγκρότημα, θα είναι άνευ λόγου στη συνέχεια να ακυρώσει την άδεια κατασκευής στην κύρια δίκη το δικαστήριο, αφού θα είναι αδύνατη η κατεδάφιση, το ξαναφύτεμα του άλσους, οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις κλπ. Γι αυτό σχεδόν πάντα αναστέλλεται η δημιουργία τετελεσμένων μέχρι τη δίκη. Εδώ αυτό δεν ίσχυσε και ξέρουμε όλοι γιατί. Επειδή ήξεραν όλοι ότι το πρότζεκτ είναι πιο παράνομο κι απ όλες μαζί τις συμμορίες της αμερικής της δεκαετίας του '20, βρήκαν τρόπο να πιέσουν το δικαστήριο που θα δικάσει την άδεια αργότερα, λέγοντάς του στην ουσία "αν και είναι παράνομο το έργο, αν μπορείτε τολμήστε να το ακυρώσετε και να δούμε μετά πώς θα εκτελεστεί η απόφασή σας". Θα τους αναγκάσουν δηλαδή να ξεχειλώσουν τους νόμους και το σύνταγμα, ώστε να εκδώσουν μια θετική ήξεις- αφίξεις απόφαση!!!!
Αυτοί που ψάχνουν και θέλουν να δέσουν τις υποθέσεις των ειδικών δικαστηρίων αργότερα, καλό είναι να βρουν τις επικοινωνίες των μελών της επιτροπής που πήρε αυτή την ανήκουστη απορριπτική απόφαση. Κάτι μου λέει ότι θα βρουν άφθονες επαφές με κυβερνητικά και επιχειρηματικά στελέχη!!!