ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΕΟΡΓΚΙ ''ΣΑΒΒΙΔΗ''



Από τις πρόσφατες αναρτήσεις στο Instagram του υιού του Ρωσοπόντιου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', του μικρού 27άχρονου Γκεόργκι.
 
 
Όπλα, πούλμαν στην Εθνική Οδό, σπαθιά με κομμένα κεφάλια και ο ''κακός Τζόκερ'', αντίπαλος του Μπάτμαν, να δηλώνει ''ευγενικός ως κλόουν δημοσίως, μπροστά στην σκηνή, αλλά με μεγάλη ψωλή στα παρασκήνια, πίσω από τις κουρτίνες''. Τα πούλμαν παραπέμπουν στην κάθοδο των ΠΑΟΚτζήδων στο Λεκανοπέδιο Αττικής το Σάββατο που μας έρχεται, για τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Τα όπλα φυσικά παραπέμπουν στην γνωστή εικόνα με την είσοδο του πατέρα του Γκεόργκι, Ιβάν, με το όπλο στο γήπεδο της Τούμπας, στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
 
 
Τα σπαθιά και τα κομμένα κεφάλια είναι περιττό να σχολιάσουμε σε τι παραπέμπουν, ενώ ο ''κλόουν'' που αναφέρει ο Γκεόργκι είναι παραπομπή στο επάγγελμα που έκανε ο πατέρας του, στα τέλη της δεκαετίας του '70, όταν δούλευε σε τσίρκο στη Σοβιετική Ένωση. Με λίγα λόγια, ο μικρός Γκεόργκι μας λέει ότι έρχονται οι ΠΑΟΚτζήδες με όπλα να πάρουν τα κεφάλια των ΑΕΚτζήδων στην ''κακή Αθήνα'' και να σκοτώσουν όποιον βρουν μπροστά τους, ενώ τον πατέρα του τον Ιβάν, που μοιάζει καλοκάγαθος κλόουν, δεν πρέπει να τον υποτιμούν οι αντίπαλοί του, γιατί πίσω από τις κάμερες θα τους γαμήσει όλους.
 
Φανταστείτε τώρα όλα αυτά να τα έκανε κάποιος παράγοντας του Ολυμπιακού, σε οποιοδήποτε άθλημα. Γιατί αν δεν το γνωρίζετε, ο μικρός Γκεόργκι δεν είναι απλώς το κακομαθημένο μούλικο του πλούσιου σωματέμπορα μπαμπά Ιβάν. Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως βλέπουμε εδώ.
 
 
Βάλτε τώρα με το νου σας το τι θα γινόταν στη χώρα αν απειλούσε έτσι ανοιχτά μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός οπαδούς, παράγοντες και παίκτες της αντίπαλης ομάδος, παραμονές τελικού Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο. Ο Μαρινάκης μπορεί να προφυλακιζόταν, ο τελικός δεν θα άρχιζε ποτέ και όλα τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τον βρομο-ΣΥΡΙΖΑ, το τσούρμο αυτό των γυφτοκατσαπλιαραίων που κυβερνά τη χώρα, θα έσκουζαν νύχτα-μέρα κατά του ''κακού Ολυμπιακού με τον πολύ κακό και πλούσιο εφοπλιστή πρόεδρο''. Τώρα, κο-κο-κο. Τώρα η κυρα-Αλέκα ''Στο Κόκκινο'', τον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, η γνωστή κυρα-Αλέκα που παλιά μας έβγαζε ''Χρυσαυγίτες'' και μετά έκανε 200 κωλοτούμπες και καλά ''φοβισμένη, με απειλούν τραμπούκοι'' (πουλ πουλ πουλ, ΝΟΥΜΕΡΟ...), κατηγορεί το Μαρινάκη, ότι ''συμπεριφέρεται άσχημα στους υπαλλήλους του, τους παίκτες της ΠΑΕ Ολυμπιακός'', λες και μιλάμε για άτομα που δουλεύουν 12ωρο τη μέρα για 300 ευρώ το μήνα. Για τον Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' και το μικρό Γκεόργκι, το γιο του Ιβάν, δεν άκουσε τίποτε η κυρα-Αλέκα. Πού να ακούσει. Αν άκουγε, θα έπρεπε να πει και κάτι στραβό εναντίον τους, άρα να θίξει τους χρηματοδότες του ΣΥΡΙΖΑ, του κωλο-κόμματος που την πληρώνει.
 
Είπαμε. Οι αρμόδιες Αρχές σε αυτήν τη χώρα ευαισθητοποιούνται μόνο όταν πρόκειται να κυνηγήσουν ανθρώπους του Ολυμπιακού. Οι Ρωσοπόντιοι σωματέμπορες αλωνίζουν με σωρεία εγκληματικών ενεργειών και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ασχολούνται με τον Ολυμπιακό. Δικαστές, εισαγγελείς, ανακριτές, υπουργοί και βουλευτές στην Ελλάδα είναι παραδομένοι στα ρούβλια και στη ρωσική μαφία. Η κυβέρνηση μας είναι αυτή που αξίζει στους κατσαπλιάδες Έλληνες ψηφοφόρους, τους ''απροσκύνητους'' κι ''αγέρωχους'', που χόρευαν στο Σύνταγμα πριν από 3 χρόνια σαν τα κωθώνια...

Σχόλια

Εικόνα ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΣ

Να πάει η κυρ Αλέκα να ρωτήσει τον Δώνη, που έχει χαθεί μεταξύ Κύπρου και Αραπιάς, γιατί είχε πει σε συνέντευξή του πριν μερικά χρόνια ότι αν δεν αλλάξουν κάποιες καταστάσεις στην Ελλάδα δεν τολμάει να γυρίσει.
Αλλά είδε η κυρ Αλέκα "καταπιεσμένους" υπαλλήλους και ξύπνησε η επανάσταση μέσα της για το δίκιο του καλοπληρωμένου και εκατομμυριούχου εργάτη.

Εικόνα George_Str

ΑΛΕΚΑ ΖΟΥΜΗ ΘΤΑΣΩΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ,ΤΟΥ ΧΡΟΥΤΣΩΦ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ,ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΟ 1956,ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΧΡΟΥΤΣΩΦ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΛΠ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ, ΤΟ 1968 ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ Ο ΧΡΟΥΤΣΟΦ ΩΣ ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΙΕΣ .....ΑΥΤΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ,ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ....ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΥΠΕΡΑΝΤΛΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ...ΤΟ ΙΡΑΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΤΟΤΑΛ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΥΣΑΛΕΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ....ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ....

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ και οι δύο. Πατέρας και γιος. Ο δεύτερος, πιθανώς περισσότερο απ΄τον πρώτο.

ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ , ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ....ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΥΛΗΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ.

Εικόνα savvas gridlock

Άρρωστοι που έχουν κυβερνητική ασυλία και θα αιματοκυλήσουν τη χώρα, Απόστολε.

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι ένα ενδεχόμενο. Τό΄χω σκεφτεί. Δεν το αποκλείω, έτσι όπως πάει...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Να μην σας κάνει καθόλου εντύπωση.Οι περισσότεροι που έχουν καταγωγή από σλαβικές χώρες του ανατολικού μπλοκ (βλέπε γεωργιανοί,ουκρανοί κλπ) δεν έχουν καμία εκτίμηση στην ανθρώπινη ζωή.Έτσι μεγάλωσαν ,αυτό πιστεύουν και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα...

Εικόνα Harry red logic

Όμορφα αγγελικά πλασμένα! Ο παμμέγιστος νιαούρης με την "Δούρου Αρένα" και τα κολλητιλίκια με κυρ Αλέκο και τον μυστακόφορο του Ιονίου που το παίζει Λ. Μπέρια, έδωσε,αναστολή και άφεση αμαρτιών στον υποτακτικό του Ιγκνιάτεβιτς και του προσφέρει θέση δίπλα του στο ΟΑΚΑ,για τον τελικό!!!
Βγήκαν και κάτι αρδακια στον Sport 24(Παντελής Βλαχόπουλος) και υμνούσαν τον νιαούρη για την ευφυΐα του την ανωτερότητα του την μεγαλοψυχία του που προάγει το αθλητικό πνεύμα!!!!!!
Θα το δούμε λέτε και αυτό?
Η αδέκαστη, άτεγκτη FIFA τι θα κάνει?ο Θοδωράκης είναι γοητευμένος από την καθαρότητα της εξυγίανσης?
......................................................................................
Ότι και να λέμε είναι ολοφάνερο ότι έχει διαμορφωθεί ένας δυσμενέστατος συσχετισμός ετερόκλητων συμφερόντων (κυβέρνησης-ΕΠΟ/ΚΕΔ και FIFA???, εις βάρος μας.
Αν δεν αλλάξει αυτό φοβάμαι ότι θα έρθουν χειρότερες μέρες....Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα ο νιαούρης(κολλητός όλων των καταστάσεων) τώρα ξεκινήσαμε.........

Εικόνα savvas gridlock

Αν δεν πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία, του χρόνου θα δούμε 100 φορε΄ς χειρότερα πράγματα στο παρασκήνιο, για να το πάρει ο ΠΑΟΚ.

Εικόνα Harry red logic

Σάββα φαίνεται πως οι τύποι είναι ασυναγώνιστοι στην πολιτική ίντριγκα,ραδιουργία και προπαγάνδα!
Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν δυνάμεις που μπορούν να αρθρώσουν ένα διαφορετικό λόγο,να τους χτυπήσουν στα πάμπολλα αδύνατα σημεία τους,να διαβάσουν το διεστραμμένο μυαλό τους και να βρουν το αντίδοτο στο υπνωτικό που ποτίζουν τις μάζες!
Είναι βλέπεις και οι ξένοι Άρχοντες που τους αβαντάρουν!