ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗ SUPERLEAGUE ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2017-18



Τελείωσε το πρωτάθλημα της Superleague για την περίοδο 2017-18. Αυτή είναι η τελική βαθμολογία.
 
 
Αυτός είναι ο πίνακας με τα επίσημα κομμένα εισιτήρια της Superleague.
 
 
Ο τρίτος της βαθμολογίας Ολυμπιακός, που τερμάτισε 13 πόντους μακριά από την κορυφή, είχε μέσο όρο 19.113 εισιτήρια στο πρωτάθλημα. Αν μάλιστα δούμε την περυσινή του επίδοση,
 
 
θα δούμε ότι ο μέσος όρος του στην περυσινή Superleague ήταν 18.044 εισιτήρια.
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΟΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ, ΠΑΡΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΝΩ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ. ΥΠΗΡΞΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 5,5%.
 
Επίσης, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο,
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 13 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΕΚ, ΕΚΟΨΕ 19.113 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE. Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΩΣ ΕΔΡΑ ΤΟ ΟΑΚΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΚΟΨΕ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ 15.609 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ, ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
 
Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, λόγω της τιμωρίας του για τα περυσινά αίσχη με τις μαχαιριές στον τελικό Κυπέλλου στο Βόλο, αλλά και για τα ματς που διακόπηκαν στην Τούμπα φέτος με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, έδωσε μόλις 7 παιχνίδια με κόσμο στο γήπεδό του, στην Τούμπα. Σε αυτά τα 7 παιχνίδια συμπεριλαμβάνονταν βέβαια όλα τα ντέρμπι, με Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό-ΑΕΚ. Παρότι διεκδίκησε το πρώτο του πρωτάθλημα μετά το 1985, ο ΠΑΟΚ σε αυτά τα 7 εντός έδρας παιχνίδια του στη φετινή Superleague δεν κατάφερε να κόψει περισσότερα εισιτήρια από τον Ολυμπιακό. Ήρθε 2ος στην σχετική κατάταξη του πρωταθλήματος, με μέσον όρο 16.936 εισιτήρια. Το γήπεδο της Τούμπας, σύμφωνα με το επίσημο site του ΠΑΟΚ, έχει χωρητικότητα 28.703 θέσεις, ενώ η χωρητικότητα του γηπέδου Καραϊσκάκη είναι 33.334 θέσεις. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, το πρώτο του ματς για τη Superleague με κόσμο φέτος, ο ΠΑΟΚ έκοψε 26.140 εισιτήρια. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ έκοψε 24.717 εισιτήρια, ενώ στο ντέρμπι τίτλου, όπως διαφημιζόταν, με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ έκοψε 21.431 εισιτήρια. Το πιο ενδεικτικό στοιχείο όμως έρχεται από τις 11.758 εισιτήρια που έκοψε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην 30ή και τελευταία αγωνιστική της Superleague το Σάββατο που μας πέρασε, εκεί που υποτίθεται ο ΠΑΟΚ θα έκανε μία άτυπη φιέστα για το πρωτάθλημα που (λένε οι οπαδοί του ότι) του έκλεψε η ΑΕΚ στα χαρτιά.
 
 
ΕΝΩ ΕΙΧΕ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟΚ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΟΨΕ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΤΥΠΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΟΥΤΕ 12 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΑΙΟ ΜΗΝΑ.
 
Η ΑΕΚ πάλι πανηγύρισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ με το Λεβαδειακό. Εκεί κόπηκαν 50.141 εισιτήρια, σύμφωνα με το site της Superleague. Αν αφαιρέσουμε αυτό το ματς-φιέστα, στα υπόλοιπα παιχνίδια της (12 σύνολο, αφού 3 φέτος δόθηκαν κεκλεισμένων των θυρών) η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα έκοψε 12.469 εισιτήρια.
 
12.500 ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟΝ ΟΡΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΧΡΟΝΙΑ.
 
Είναι που μετράγανε ''άδεια καθίσματα'' και μιλούσαν για ''μισοάδειο Καραϊσκάκη'' τα προηγούμενα χρόνια οι οπαδοί και οι ΑΡΔ της ''εξυγίανσης'', μαζί με την Τζαβελίτα, για να καταλήξουν στο ''ο κόσμος του Ολυμπιακού γυρίζει την πλάτη στην ομάδα του, βαρέθηκε, σιχάθηκε να παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, όπως το παίρνει''. Φέτος που επιβλήθηκε η ''εξυγίανση'' και πανηγυρίζει ο ''Γιάννης Αυλακιώτης'' από τα αμπάρια του Golendri, φέτος που πήρε πρωτάθλημα η ΑΕΚ και το διεκδίκησε ο ΠΑΟΚ, πάλι ο Ολυμπιακός είχε υψηλότερο μέσον όρο εισιτηρίων από όλους στην Ελλάδα και μάλιστα μεγαλύτερο από τη δική του περυσινή επίδοση. Η προπαγάνδα κατά του Ολυμπιακού, σε ένα ακόμη θέμα, κατέρρευσε για μία ακόμη φορά και μάλιστα οριστικά...

Σχόλια

Εικόνα thita

έτσι ρε φίλε, ξεβράκωνε

ψεύτικος από εδώ μέχρι τον Θεόο μέσος όρος ζμπαουγκ, κεκλεισμένων των θυρών 10 παιχνίδια, όλα με τις ομαδίτες, κανένα ντέρμπι, άρα μικρότερος αριθμός αγώνων για διαίρεση προς εύρεση του μέσου όρου, άρα ψηλός μέσος όρος, τι να λέμε

πολύ σοβαρό ότι κόψαμε παραπάνω εισιτήρια φέτος, ίσως είχε να κάνει και με την κλήρωση του τσου λου που έφερε ομαδάρες στον ναό

ελπίζω του χρόνου να μην μένει ούτε ένα απούλητο

Εικόνα dimitrov7

Πάντως για τη νέα σαιζόν έχω την αίσθηση πως θα τα ρίξει ο Βαγγέλας τα διαρκείας. Ένεκα γιουρόπα και στήριξης. Να κάνει και τπτ για VIP. Να πάρουν πούλο όλοι αυτοί οι κάγκουροι με τις προσκλήσεις. Να τα δώσει σε κόσμο.

Εικόνα savvas gridlock

Πόσο να τα ρίξει, φίλε; Από το κάθε διαρκείας στο πέταλο της 7, 60 ευρώ πήγαν φέτος στα ταμεία της ΠΑΕ κι άλλα 100 στα ταμεία του Ερασιτέχνη. Να ανοίξει τελείως τις πόρτες του γηπέδου, να μπούμε όλοι τζάμπα μέσα;

Εικόνα dimitrov7

Μην ξεχνάμε πως και φέτος τα έριξε από πέρσι. Από 250(150+50) σε 240(140+50). Μιλάμε πέταλο Θ21 συγκεκριμένα. Και σε χρονιά που είχε ξηλωθεί με μετεγγραφές. Δε ξέρω ... αλλά έχω ένα τέτοιο προαίσθημα. Κάτι θα τσιμπήσει.
Πάντως το άλλο να μπούμε όλοι τσάμπα μέσα θα είχε πλάκα. Διότι όλο και κάποιοι μαλ... θα λέγανε ..... ο χοντρός δε παίρνει παίχτες .... θα παίζει με Αρούκες πάλι .... και τα βάζει τσάμπα μέσα τα πρόβατα που τον γουστάρουνε κιόλας.
Πάντως κάτι πρέπει να γίνει με τα επίσημα ....