ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: ''ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ SUPERLEAGUE''



Αντιγράφουμε από το paok24 του Σταύρου Κόλκα, από site του ΠΑΟΚ δηλαδή, για να μείνει και να μπορούμε να το επικαλεστούμε στο μέλλον, δίχως να ακούμε ''αυτά τα λένε οι γαύροι''.
 
 
Συγκεκριμένα ο Ράζβαν Λουτσέσκου επεσήμανε: "Μόνο στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και στη φασιστική Γερμανία ίσως θα μπορούσαν να συμβούν, αυτά που έγιναν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν μια πολύ έντονη σεζόν. Από επαγγελματικής άποψης βίωσα μια μεγάλη αδικία που ήταν πολύ δύσκολη για την ομάδα".
 
Βάζουμε και το ρουμανικό site.
 
 
Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν είδαμε ''το πρώτο καθαρό πρωτάθλημα φέτος, μετά από 22 χρόνια κόκκινης Χούντας'';

Σχόλια

Εικόνα sotiris chios

Ας του θυμίσει κάποιος ότι η χώρα του άνοιξε τα σκέλια της στην Φασιστική Γερμανία .

Εικόνα Βαγγέλης

''Η Ουγγαρία προσχώρησε στον Άξονα στις 20 Νοεμβρίου 1940, ενώ στις 23 Νοεμβρίου προσχώρησε και η Ρουμανία.''

την φασιστική Γερμανία λοιπόν ο ταμτάκος αλλά και τα γονίδια αλλά και τα κατάλοιπα της τα έχει στο αίμα του ...

είναι ένας άχρηστος πού ζεί με τα λεφτά του πατέρα του, απλά εξυπηρετείται και από την ψευτοαριστερά πού μας κυβερνάει εδώ πέρα και κάνει δουλειές με το αφεντικό του.

στην πατρίδα του γελάνε μαζί του και η μόνη ομάδα πού θα κοουτσάριζε εκεί πέρα αν ξαναγύριζε θα ήταν η ομάδα των ξυλοκόπων ...

Εικόνα Harry red logic

Πρέπει απαξάπαντες οι γάβροι και ευρύτερα όλοι οι πατριώτες να απαλλαγούμε από τον πανούργο αρχιψεύτη χαμαιλέοντα και τα γύρω του κουνάβια .
Εκεί είναι η μεγάλη εστία του κακού, τα άλλα έπονται!
Πάντως ο Ρουμάνος είναι κλασσική περίπτωση γενιτσαρισμού και κομπλεξισμού! Φαντάζεσθε τι θα γινότανε αν τέτοιες δηλώσεις έκανε κάποιος του Θρύλου?
Ο χαμαιλέοντας θα έκανε νεύμα στον ασβό που ασχολείται με τα δικαστικά, για 50 βουρδουλιές και εξορία στην ανταρκτική!

Υ.Γ. Άσχετο αλλά έχω μια απορία: πως λειτουργεί ο μηχανισμός του Τζόκερ?βλέπουμε 1,2,3,4,5 κληρώσεις τζακποτ και στην 6η κάποιος με 3 ευρώ κερδίζει μύρια!!! και πάλι από την αρχή!
Σε ποιο στατιστικό αξίωμα υπάγεται αυτή η επαναλαμβανόμενη διαδικασία?

Εικόνα nichio 1971

Καμία έκπληξη παιδιά...
ΟΛΟΣ ο "οργανισμός" ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΑΧΩΝ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗ ΒΙΑ & ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΠΑΔΟ. Πάντα με την ΑΝΟΧΗ και πολλές φορές με την ΑΒΑΝΤΑ του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Ας μην τους ακολουθήσουμε σε αυτή την ΚΑΤΗΦΟΡΑ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ο ΠΑΟΚ έχει τη χειρότερη νοοτροπία σε όλα τα επίπεδα. Είναι ένας βαθιά άρρωστος οργανισμός. Όποιος ενταχθεί σ' αυτόν, παθαίνει τα ίδια.
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο βλάκας ο Λουτσέσκου ξέχασε τις βόμβες του Μηλιωρίδη και το παίζει βασιλικότερος του βασιλέως. Αυτός είναι ο τρόπος να επιβιώσεις σε έναν άρρωστο οργανισμό: να γίνεις μέρος της αρρώστειας.

Εικόνα PGK

Είναι απαράδεκτος. Θα πρέπει να καταγγελθεί η συμπεριφορά του στις UEFA και FIFA. Σε μία ποδοσφαιρικά πολιτισμένη χώρα όπως η Αγγλία θα του είχε αφαιρεθεί η άδεια εργασίας. Αν ο ιστορικός ΠΑΟΚ θέλει εξυγίανση θα πρέπει να τον απολύσει αμέσως. Ευσεβείς πόθοι θα μου πέιτε και θα έχετε δίκηο.

Εικόνα dimitrov7

Αυτό είναι το λιγότερο .... το περισσότερο είναι πως η Ρουμανία ήταν τότε με τη Γερμανία κι έχει και μούτρα και μιλάει ο Ξεφτιλέσκου. Σε ποιούς? Σε αυτούς που κατεξοχήν δεινοπάθησαν στην κατοχή. Στους Έλληνες.

Εικόνα George_Str

ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΙΛΕ ΔΙΜΙΤΡΟΒ7 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ,ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ .ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΠΧ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.

Εικόνα dimitrov7

Πάντα υπάρχουν αυτοί που εναντιώνονται και συχνά σώζουν ένα μέρος από την τιμή της χώρας τους. Ωστόσο τα επίσημα κράτη κάνουν τις επιλογές τους. Και αυτά μετράνε. Ρουμανία, Αλβανία, Βουλγαρία ήταν με τον Άξονα. Κροατία ομοίως. Τι να κάνουμε? Κι εμείς δικτατορία είχαμε, φιλοφασιστικό καθεστώς είχαμε αλλά ...... Η ιστορία έγραψε. Γι' αυτό ο Λουτσέσκου εγκληματεί με αυτήν την αηδία που λέει. Και δεν αναφέρω τον Τσαουσέσκου ε? Μακρά δημοκρατική παράδοση η Ρουμανία.

Εικόνα George_Str

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΙΓΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΡΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΩ ΤΗΣ ΦΙΌΞΕΝΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΙΚΟΥ ΣΑΙΤ,ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΙΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟΝ ΑΠΕΔΙΔΕ ΣΕ ΞΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΝΤΟΥΤΣΕ.....ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΞΑΝΑ .

Εικόνα dimitrov7

Δεν είναι πολιτική(ιδεολογική) η συζήτηση ... είναι πολύ σημαντικότερη και πολύ περισσότερο. Είναι θέμα διπλωματίας, συσχετισμού ισχύος, γεωστρατηγικής και άλλων σημαντικότερων και δια τούτο είναι και πολύ ωραιότερη. Έπεσες και στη περίπτωση τώρα.
Σε κάθε περίπτωση και σε κάθε πολιτικό καθεστώς τις αποφάσεις τις καθορίζουν τα παραπάνω. Με ρεαλισμό και κυνισμό. Οι όποιες φιλίες δεν παίζουν ρόλο.
Βλέπεις και σήμερα πως τρώμε τις σφαλιάρες με το τσουβάλι από τους δίπλα. Κανείς όμως εχέφρων δεν πάει να κάνει πόλεμο. Το ρίχνει στο δίκαιο και κάνει τον χαζό. Εδώ κοτζάμ Αγγλία έκανε τη χαζή απέναντι στον Χίτλερ(Τσάμπερλαιν).
Ειδικότερα για την Ελλάδα να θυμάσαι ένα πράγμα. Από ιδρύσεως συντάσεται με τα ναυτικά έθνη. Καθότι και η Ελλάς είναι ... μέγα το της θαλάσσης κράτος. Στο εμπορικό ναυτικό. Ειδικότερα η χώρα μας συντάσεται με την χώρα που κυριαρχεί στις θάλασσες. Αγγλία κάποτε, ΗΠΑ τις τελευταίες αρκετές δεκαετίες. Αυτό δεν άλλαξε ποτέ και δεν πρόκειται να αλλάξει με κανένα καθεστώς.
Θυμήσου εμένα που έλεγε κι ο Γκμοχ.
Συνέχεια με ποδοσφαιροκουβέντα. Τα λέμε. Αντεύχομαι.

Εικόνα George_Str

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.