Η ''ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ'' ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Απίστευτες καταγγελίες από τον Σωτήρη Βοργιά στον «αέρα» του ΣΠΟΡ Fm 94,6 κατά του Μάλαμα Τεβεκέλη...
Σε συνομιλία του με τον Κυριάκο Θωμαϊδη ανέφερε ότι ο πρώην διεθνής διαιτητής, ο οποίος κατέχει πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χρημάτισε με το ποσό των 50.000 ευρώ τον κ.Τσίλγο για να καταφέρει να «διαμορφώσει» το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΣΑΝΑ.
«Ε, βέβαια. Να σας πω... Εδώ δεν ήρθε; Δεν σας έχω καταγγείλει ότι ήρθε εδώ και έδωσε 50.000 στον κ.Τσιλγο; Παρουσία τρίτων; Αυτά που σας λέω τα έχω ακούσει παρουσία τρίτων. Όταν πήραν την Ένωση εδώ με τον Γιαρένη, τον νέο παράγοντα τον... καθαρό, ήρθε από πάνω και έφερε τα λεφτά για να πάρει τα δέκα σωματεία. Και τα δέκα σωματεία ψήφισαν Γιαρένη και έτσι έχασε ο Παπαμακάριος.», ήταν τα ακριβή λόγια του, υποστηρίζοντας μάλιστα, ότι αυτά μπορούν να αποδειχθούν.
Διαβάστε την συνομιλία:
Σωτήρης Βοργιάς:
«Τεβεκέλης... Μέρα νύχτα με τον Γκαγκάτση. Πήγε στην Καλαμάτα και τακτοποίησε το θέμα με την Ένωση. Τακτοποίησε με την επιτροπή δεοντολογίας στην ΕΠΟ να μην ακυρώσει τους δύο παράγοντες, που ο ένας έχει ποινές, ως πολίτης έχει δικαστεί και ο άλλος που είναι πρόεδρος ήταν ποδοσφαιριστής ανύπαρκτου σωματείου και ψήφισε. Στη ΓΓΑ το σωματείο δεν υπάρχει. Αυτά τακτοποίησαν...
Κυριάκος Θωμαϊδης:
Με ποιον τρόπο τακτοποιούνται αυτά τα πράγματα;
Βοργιάς:
«Με το βαλιτσάκι. Δεν ξέρετε στη Ζάκυνθο που πήγε με το βαλιτσάκι; Στη Χίο δεν σας είπα είναι ο Τεβεκέλης; Τι πήγε να κάνει στη Χίο και στη Ζάκυνθο; Διακοπές στον χειμώνα; Χειμερινός κολυμβητής ειναι;
Θωμαΐδης:
Δηλαδή, λέτε, ότι ο συνάδελφός σας κυκλοφορεί στις Ενώσεις με ένα βαλιτσάκι και τακτοποιεί θέματα;
Βοργιάς:
Ε, βέβαια. Να σας πω... Εδώ δεν ήρθε; Δεν σας έχω καταγγείλει ότι ήρθε εδώ και έδωσε 50.000 στον κ.Τσιλγο; Παρουσία τρίτων; Αυτά που σας λέω τα έχω ακούσει παρουσία τρίτων... Όταν πήραν την Ένωση εδώ με τον Γιαρένη, τον νέο παράγοντα τον καθαρό, ήρθε από πάνω και έφερε τα λεφτά για να πάρει τα δέκα σωματεία. Και τα δέκα σωματεία ψήφισαν Γιαρένη και έτσι έχασε ο Παπαμακάριος...
Θωμαΐδης:
Σε ποιον έδωσε τα χρήματα ο κ.Τεβεκέλης;
Βοργιάς:
Στον κ.Τσίλγο. Παρουσία διαιτητή...
Θωμαΐδης:
«Τι ήταν ο κ.Τσίλγος;»
Βοργιάς:
«Ήταν παράγοντας, πρόεδρος στο Λαύριο»
Θωμαΐδης:
«Αυτά είναι σοβαρά που λέτε και πρέπει να διερευνηθούν...
Βοργιάς:
«Και αποδεικνύονται».
 
Για ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ κάνει λόγο ο Σωτήρης Βοργιάς, ενώ ο Μάλαμας Τεβεκέλης απειλεί με μηνύσεις. Eμείς θυμίζουμε και κάποια παλαιότερα δημοσιεύματα, λίγο πριν από τις εκλογές στην ΕΠΣ Χίου.
 
Απόβαση στην Χίο έκαναν την Πέμπτη οι άνθρωποι της εξυγίανσης, με τριμελές συνεργείο και επικεφαλής τον γνωστό συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη Μάλαμα Τεβεκέλη και δύο συνεργάτες του, εκ των οποίων ο ένας ονομάζεται Αθανασίου.
Ο Τεβεκέλης, ως γνωστόν είναι ο άνθρωπος ειδικών αποστολών του Σαββίδη, αυτός πού «τρέχει» όλα τα παρασκηνιακά θέματα, με κορυφαία αυτό της διαιτησίας και της άλωσης της διοίκησης της ΕΠΟ. Οι άνθρωποι της «εξυγιαντικής συμμαχίας» των Μελισσανίδη, Αλαφούζου και Σαββίδη, εγκαταστάθηκαν σε ξενοδοχείο της γραφικής περιοχής της Χίου «Καρφάς» και από εκεί συντόνισαν τις επαφές τους με παράγοντες των σωματείων του νησιού, οι οποίοι και μόνο στο άκουσμα των ονομάτων ανταποκρίθηκαν άμεσα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η προσφορά Τεβεκέλη στα σωματεία, προκειμένου να ψηφίσουν «εξυγίανση» στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Χίου, ήταν 5000 ευρώ ως «χορηγία» και είκοσι πέντε τσάντες με υλικό γιά κάθε ένα από τα σωματεία. ΣΕ αντάλλαγμα, τα σωματεία θα έπρεπε να παραδώσουν στον Τεβεκέλη ( ή σε οποιονδήποτε άλλο δικό του εμφανιστεί ) την σφραγίδα του σωματείου με το σχετικό πληρεξούσιο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή, στο κάλεσμα των εντεταλμένων του Σαββίδη έδωσαν το παρόν περί τα δεκαπέντε σωματεία, εκ των είκοσι επτά πού ενεργοποιούνται στο νησί με δικαίωμα ψήφου. Εξ αυτών, συμφώνησαν έξι με επτά σωματεία, ενώ τα υπόλοιπα επιφυλάχθηκαν δηλώνοντας ότι «θα σκεφτούν και θα απαντήσουν».
Το βράδυ της Παρασκευής, το συνεργείο του Τεβεκέλη αναχώρησε από τη Χίο, διαβεβαιώνοντας ότι θα επιστρέψει την προσεχή εβδομάδα, «ή Δευτέρα ή Τετάρτη», γιά να «τελειώσει η δουλειά».
Στο μεταξύ – άγνωστον αν σε σχέση με την αποστολή Τεβεκέλη πού περιγράψαμε – το πρωϊ της Πέμπτης κατατέθηκε από παράγοντα - επικεφαλής συνδυασμού γιά τις εκλογές της ΕΠΣ Χίου καταγγελία «για σοβαρή περίπτωση απόπειρας δωροδοκίας εν όψει των εκλογών». Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ChiosPress.gr ο καταγγέλλων έχει «μαρτυρίες παραγόντων ομάδων γιά κλήσεις πού δέχτηκαν από συγκεκριμένους υποψήφιους για συναντήσεις με συγκεκριμένα ανταλλάγματα» !
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι στις αρχές έχουν παραδοθεί ονόματα και κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων ατόμων, οι οποίοι «έχουν μπεί στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών». Και τέλος, ότι υπάρχουν και παράγοντες διαθέσιμοι να καταθέσουν σε βάρος των εν λόγω ατόμων.
Τα απίστευτα πού περιγράφονται παραπάνω, είναι απόλυτα ενδεικτικά και κατατοπιστικά της σήψης, διαφθοράς, απερίγραπτης βρομιάς και κοινωνικού βούρκου πού κατακλύζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο από την πρώτη ημέρα της θητείας της κυβερνήσεως συριζανέλ, με αιχμή του δόρατος τον αδίστακτο Κοντονή, καταστροφέα και ισοπεδωτή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Φυσικά, η ιστορία με τις εκλογές της ΕΠΟ, οι οποίες ακόμη δεν έχουν οριστεί από τους μάγειρες του παρασκηνίου, θα έχει ακόμα πολλά ανάλογα επεισόδια σαπίλας και ηθικού ξεπεσμού. Οσο θα υπάρχουν τα λεφτά πού ξοδεύονται αφειδώς από τον Ρώσο αρχιερέα της εξυγίανσης και όσο οι δικαστικές και διωκτικές αρχές θα αντιμετωπίζουν με απάθεια και αδιαφορία τις καραμπινάτες παρανομίες, τόσο οι νταβατζήδες της … «εξυγίανσης» θα αποθρασύνονται και θα αλώνουν κάθε συνειδησιακή και ηθική αντίσταση.
Ελλάδα του 2017. Ελλάδα της «υγείας α λα … συριζανέλ» σε όλο της το μεγαλείο.
 
Θα ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με όλα αυτά, ή μόνο τον Ολυμπιακό κυνηγούν, μπας και βρουν κάτι; Ο κύρος Κορέας ας πούμε, θα κάνει κάποια έρευνα;

Σχόλια

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ναι αμέ, θα ασχοληθούν αφού αλλάξουν πλευρό και ρίξουν και καμιά κλανιά για να ξορκίσουν το κακό...