Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ''ΕΠΕΝΔΥΕΙ''...



Το Αντιολυμπιακό Μέτωπο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟ στην ποδοσφαιρική Ελλάδα έχει αποφασίσει αυτό το καλοκαίρι ''να τινάξει την μπάνκα στον αέρα''. ''Μιλιούνια'' τα εκατομμύρια ευρώ που σκορπάνε οι 3 μεγαλοεπενδυτές του ελληνικού ποδοσφαίρου, για την ενίσχυση των ομάδων τους.
 
- Ο ΠΑΟ του Αλαφούζου, αφού εξόφλησε το Βέμερ τελευταία στιγμή και γλύτωσε στο τσακ τον υποβιβασμό, αφήνει κι άλλα ''φέσια'', στον Εσιέν αυτήν τη φορά, παρά τα ψέματα που διαρρέουν οι ρεπόρτερ του ΠΑΟ για καταβολή στο λογαριασμό του παίκτη υψηλότερων ποσών από όσα όντως δίνονται. Κι ενώ σώθηκε πραξικοπηματικά η ΠΑΕ ΠΑΟ, με την ψήφο των υπολοίπων ΠΑΕ της Superleague, μεταξύ αυτών ΚΑΚΩΣ, ΚΑΚΙΣΤΑ και τη δική μας ως ΠΑΕ Ολυμπιακός, την ίδια ώρα προχωρά κανονικά το project Athens Alive, με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και το ΣΥΡΙΖΑ να διαρρέει χθες, εμμέσως πλην σαφώς, αλλαγή του συντελεστή δόμησης στο ΟΑΚΑ, για να χτίσει ό,τι θέλει ο ΠΑΟ και οι ''επενδυτές'' που θα ''τρέξουν'' το project.
 
- H πρωταθλήτρια AEK, παρότι ο ισχυρός άντρας-επώνυμος φίλαθλός της, Δημήτρης Μελισσανίδης, δήλωσε ''όποιον θέλουμε τον κρατάμε στην ΑΕΚ'', έχει χάσει ήδη τον ΜVP του περυσινού πρωταθλήματος, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, το Γιόχανσον, τον τερματοφύλακα Ανέστη και φυσικά το δανεικό Αραούχο, ενώ από χθες φαντάζει αβέβαιο το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδος. Η αιτία είναι η Εφορία, την οποία η ΠΑΕ ΑΕΚ ουσιαστικά απαιτεί να πληρώσει ο ίδιος ο Ισπανός προπονητής, για το συμβόλαιό του. Στον αέρα είναι επίσης παίκτες με συμβόλαια, όπως ο Βράνιες, ο Μπακάκης και ο Γαλανόπουλος, οι οποίοι μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να φέρουν πρόταση από το εξωτερικό και να πουληθούν. Η μοναδική ''αγορά'' ως τώρα για την ΑΕΚ, ήταν η ενεργοποίηση της ρήτρας για το Λιβάγια, με την καταβολή 1,8 εκ. ευρώ στη Λας Πάλμας, χρήματα που προσπάθησε να αποφύγει να δώσει η ΑΕΚ, μειώνοντας το ποσό στα 1,2 εκ. ευρώ, αλλά δεν το πέτυχε.
 
- Στον Κυπελλούχο και δευτεραθλητή του πρωταθλήματος, με δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Champons League ΠΑΟΚ, φήμες κάνουν λόγο για συμφωνία με τον 36άχρονο (στα 37 ήδη...) Κροάτη δεξιό μπακ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντάριο Σρνα, ο οποίος πιάστηκε ντοπέ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν κι έχει να παίξει μπάλα σε επίσημο παιχνίδι από τις 13 Σεπτεμβρίου 2017 και το παιχνίδι για το Champions League της Σαχτάρ με τη Νάπολι. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον 31άχρονο (στα 32...) Σουηδό χαφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βέρνμπλουμ, ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και 1 μήνα και παρότι λήγει το συμβόλαιό του και υπάρχουν φήμες από διάφορους μάνατζερ ότι ''ενδιαφέρονται γι'αυτόν αρκετές ομάδες'', άλλη πρόταση στα χέρια του πλην του ΠΑΟΚ δεν έχει. Το καλύτερο είναι το ότι όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ, δύσκολα θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, αφού η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται κάπου στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Ο δε Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'', που λίγες μέρες πριν δήλωνε ''ο προπονητής μας Λουτσέσκου θα έχει απεριόριστο μπάτζετ στα χέρια του για του χρόνου'', ρώτησε για την τιμή του πρώην ερυθρόλευκου στόπερ, Κυριάκου Παπαδόπουλου, αλλά μόλις άκουσε το ποσό των 5 εκ. ευρώ που ζητάει το Αμβούργο, '''έκοψε λάσπη''.
 
Γεμίσαμε ''χώστες'' στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι που όπως μας ενημέρωναν κάποιοι ''μύστες'' του ποδοσφαιρικού παρασκηνίου, ''όταν αλλάξουν τα πράγματα και φύγει η εγκληματική οργάνωση από τα κουμάντα στην ΕΠΟ, θα βάλουν λεφτά οι επενδυτές των υπολοίπων ομάδων, πλην Ολυμπιακού. Τώρα τι λεφτά να βάλουν, σε σημαδεμένο πρωτάθλημα; Να τα πετάνε σε πηγάδι δίχως πάτο;''. Ήρθε η ''εξυγίανση'' κι έχουμε μείνει άφωνοι όλοι από το χρήμα που χαλάνε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟ. Φέτος μάλιστα που υπάρχει και η προοπτική της συμμετοχής σε όμιλο του Champions League, ειδικά για την ΑΕΚ, το παραμύθι των ''σίγουρων χρημάτων από εκεί, ώστε να κυριαρχεί με αυτά ο Ολυμπιακός στο ελληνικό ποδόσφαιρο'', πήγε οριστικά περίπατο. Πάλι ο Ολυμπιακός παίρνει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ όποιον παίκτη θέλει από Ελλάδα, όπως τον MVP του περυσινού πρωταθλήματος, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ, η οποία δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στα χρήματα την ΠΑΕ Ολυμπιακός του Μαρινάκη. Πάλι ο Ολυμπιακός χτυπάει παίκτες που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον πολλών και καλών ευρωπαϊκών ομάδων, με τιμές αγοράς που αγγίζουν τα 5 εκ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός φέτος δεν θα παίξει στο Champions League, αλλά όταν ακούει τα 5 εκ. ευρώ που ζητάει η βραζιλιάνικη Παλμέιρας π.χ. για τον επιθετικό Ντεϊβέρσον, δεν ''κόβει λάσπη'', όπως ο ΠΑΟΚ που θα παίξει στα προκριματικά του Champions League, όταν μαθαίνει πως το Αμβούργο θέλει 5 εκ. ευρώ για να πουλήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Πώς γίνεται αυτό; Η εξήγηση είναι ότι από τη μία μεριά είναι ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ κι από την άλλη οι ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΕΣ και ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΣ, νταραβεριτζήδες και ΛΑΜΟΓΙΑ. Ας τα έχουν υπ'όψιν τους όλα αυτά και κάποιες ''Ολυμπιακάρες'', που πριν ξεκινήσει καλά-καλά ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, φέρνουν την καταστροφή, προεξοφλώντας παταγώδη αποτυχία του χρόνου για τον Ολυμπιακό, σε όλους τους στόχους του. Και φυσικά, η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με όλους τους αντιολυμπιακούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και στοχοποιεί το μοναδικό νοικοκύρη, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, Ολυμπιακό...

Σχόλια

Εικόνα red apple

Δυστυχώς, Σάββα, οι ζοφερές διαπιστώσεις-αποδεικτικά στοιχεία που γράφεις δεν έχουν αντίκρυσμα. Απέναντι βρίσκεται το πιο σκοτεινό και ύπουλο σύστημα εξουσίας που κυβέρνησε αυτή τη χώρα. Στόχος του είναι να κατεφαφίσει με κάθε τρόπο, ό,τι το "υγιές".

Εικόνα aris belem

Έρχεται σύντομα ο καιρός που ο ολυμπιακός λαός καλείται να αποδείξει ότι δεν τρώει κουτόχορτο. Έρχεται ο καιρός να στείλει με την ψήφο του στα τσακίδια όλα τα φασιστερά παρτάλια (γιατί φασισμό βιώνει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια) και να στείλει στον αγύριστο τους βουλευτές του Πειραιά, που δεν είχαν τα κάκαλα να σταθούν δίπλα στον πρώτο αθλητικό οργανισμό της χώρας. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις πολιτικής ή οικονομίας για να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε, ότι η παρούσα συμμορία που μας κυβερνάει, εξαργυρώνει την καρέκλα της στους κατσαπλιάδες του Βορρά και στους λαθρέμπορους της δήθεν προσφυγιάς. Ο κόσμος πρέπει να στείλει τους Βερναδάκηδες, Κοντονήδες κλπ εκεί που έστειλε Λιάνηδες, Φλωρίδηδες και Ορφανούς. Στον αγύριστο!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Εικόνα George_Str

ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΒΒΑ ,ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΟ ΔΙΚΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ<< ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ>> ,ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.