''ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ''...



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Ανάμεσα στα πολλά νέα στοιχεία που αναγνώστηκαν χτες στο δικαστήριο και στοιχειοθετούν την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, διαβάστηκαν και μηνύματα του κατηγορούμενου βουλευτή Ηλιόπουλου όπου αποκαλύπτονται η συνεργασία του Μπαλτάκου με τη ναζιστική οργάνωση και οι συναντήσεις του με ηγετικά στελέχη της πριν τη δολοφονία Φύσσα. Ο Ηλιόπουλος δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον Μπαλτάκο “βαμμένο Χρυσή Αυγή”.
Δειτε τα μηνύματα με ημερομηνία 21/8/2013, λίγες βδομάδες πριν τις επιθέσεις στο ΠΑΜΕ και στον Παύλο Φύσσα:
 
 
Τα μηνύματα αυτά, καθώς και αντίστοιχες επικοινωνίες που προκύπτουν από το κινητό Κασιδιάρη, “καίνε” το βίντεο που δημοσιοποίησε ο τελευταίος με τη γνωστή μυστική συνομιλία, αφού αποδεικνύουν ότι ο Μπαλτάκος ήταν συνεργάτης της ναζιστικής συμμορίας.
 
 
Την “από τα παλιά” σχέση Μιχαλολιάκου-Μπαλτάκου είχε εξάλλου αποκαλύψει ο πρώτος και σε ομιλία του στη Βουλή, επιχειρώντας να “εκθέσει” τον (πρώην) συνεργάτη του.
 
 
Μιλάμε για τον Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος μέχρι πρόπερσι ήταν αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟ και μέχρι πέρυσι αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε επί σειρά ετών παράγοντας στο μπάσκετ (ΤΑΚ-ΚΑΕ ΠΑΟ) και στο ποδόσφαιρο (ΠΑΕ) του Παναθηναϊκού. Ο γιος του, Δημήτρης Μπαλτάκος, διετέλεσε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μέχρι πέρυσι, ενώ υπηρετεί στα ΟΥΚ. Φανταστείτε τώρα όλα τα παραπάνω να αφορούσαν εν ενεργεία παράγοντες του Ολυμπιακού, σε οποιοδήποτε άθλημα. Όχι προέδρους κι αντιπροέδρους, αλλά έστω το φροντιστή σε κάποιο τμήμα του Θρύλου. Θα ούρλιαζαν όλα τα σχετιζόμενα με το ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ για ''σχέσεις των οργανωμένων του Ολυμπιακού με την Χρυσή Αυγή και χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από το Βαγγέλη Μαρινάκη''. Τώρα, κο-κο-κο, γιατί δεν τους νοιάζει η Χρυσή Αυγή. Ο Ολυμπιακός τους πονάει...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Οι ροζ φασίστες δεν έχουν πρόβλημα με τους νεοΝαζί που
δραστηριοποιούνται στον ΠΑΟ και σ' άλλα σωματεία. 'Αλλωστε
τους ενώνουν πολλά και τους χωρίζουν ελάχιστα.
Και ναι, αν επρόκειτο και για καθαρίστρια -με κάθε σεβασμό στο
επάγγελμα- του Ολυμπιακού οι ροζ φασίστες και οι λακέδες τους
στα ΜΜΕ θα ξεσήκωναν τον κόσμο.