500.000 ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ



Αντιγράφουμε από τα sfyrigmata.
 
ΕΠΣΗ: Υποψήφιος Βουλευτής των ΑΝΕΛ τάζει χορηγία 500.000 ευρώ (!!!) για 11-0 κατά Τζώρτζογλου
***Όμως, δεν ισχύει για το 10-1!!!
***Αυτά τα πράγματα δεν φαίνονται να… υπάρχουν
***Κάποιοι μπερδεύουν την πολιτική με το ποδόσφαιρο
***Κρύβεται κάποιος πίσω από τη χορηγία;
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του υποψήφιου Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανώλη Ζερβάκη. Στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του συνδυασμού του Μανώλη Λημναίου, ο υποψήφιος για το ΔΣ Μανώλης Ζερβάκης έταξε χορηγίες ύψους 500.000 Ευρώ για το 11-0 στην ΕΠΣ Ηρακλείου κατά του Τζώρτζογλου, ενώ πρόσθεσε ότι η δέσμευση δεν ισχύει αν το αποτέλεσμα είναι 10-1 σε βάρος του απερχόμενου προέδρου.
Αναμφίβολα πρόκειται για ποσό-μαμούθ και μάλιστα σε εποχές πολύ δύσκολες για την κοινωνία, οι οποίες είναι ακόμη πιο δύσκολες, τόσο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με απόδειξη ότι οι επτά από τις 16 ομάδες της Superleague και όλοι η Football League παρακαλάνε το κράτος για να βρουν τηλεοπτική στέγη, ενώ στη Γ’ Εθνική δεν υπάρχουν καθόλου έσοδα.
Στα ποδοσφαιρικά στέκια του Ηρακλείου αναρωτιόταν αν ο κ. Ζερβάκης ως υποψήφιος Βουλευτής των ΑΝΕΛ θα πρέπει να έχει την ανάλογη σοβαρότητα. Για να ισχύει, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του ποδοσφαιρικού κόσμου του Ηρακλείου, πρέπει να αποκαλύψει ποιοι είναι οι χορηγοί που δίνουν 500.000 ευρώ για το 11-0 υπέρ του Λημναίου στο ΔΣ της ΕΠΣ Ηρακλείου και γιατί να μην δίνουν το ποσό αν ο Τζώρτζογλου εκλέξει έστω και έναν σύμβουλο!
Οι εκλογές της ΕΠΣ Ηρακλείου διεξάγονται την Κυριακή (26/05, 10 π.μ.). Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των αντιπάλων της η παράταξη του Νίκου Τζώρτζογλου είναι το μεγάλο φαβορί, αφού ο νυν πρόεδρος έχει να παρουσιάσει έργο και όχι υποσχέσεις που φαίνονται και απίθανες να πραγματοποιηθούν…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΖΕΡΒΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΩΝ 500.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 11-0 ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ 10-1:
 
Kαι η συνέχεια.
 
Ένταση υπήρξε μεταξύ Τζώρτζογλου και Καλέμπουμπα γιατί ο δεύτερος ήθελε να πάρουν το λόγο τα σωματεία ενώ δεν προβλέπεται από την ημερήσια διάταξη της έκτακτης γενικής συνέλευσης. Ο Καλέμπουμπας χαρακτήρισε τη διαδικασία παρωδία.
*Έπειτα ο κ. Τζώρτζογλου απάντησε στον κ. Λημναίο, λέγοντας: «Πως να κοιτάζω έναν άνθρωπο, να τον χαιρετάω και να αφήνει υπόνοιες για χρήματα στα δικαστήρια, να λέει ότι είμαι εφιάλτης, να λένε ότι καταζητείται ο Τζώρτζογλου. Παρά τις προκλήσεις λέω δεν απαντώ δεν σχολιάζω».
Αναφορικά με τις εξαγγελίες του κ. Λημναίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ τόνισε: «Δεσμεύομαι ότι θα παραιτηθώ αν φέρετε μέχρι τις 31 Μαΐου τα 500.000 ευρώ, δηλαδή 6000 ευρώ σε κάθε σωματείο, δεσμεύομαι ότι θα παραιτηθώ», ενώ σ' αυτό το κομμάτι ο κ. Λημαίος απάντησε και λέει ότι ποτέ δεν σας σπιλώνουμε.
*Το λόγο πήρε ο κ. Λημναιος αρχικά και μιλά για την υποψηφιότητά του. Παρότι δεν προβλέπεται από το καταστατικό, ο κ. Τζώρτζογλου είπε να μιλήσει ο υποψήφιος πρόεδρος της μιας παράταξης και στη συνέχεια θα απαντήσει ο ίδιος.
Όπως ανέφερε στο λόγο του ο κ. Λημαίος: «Δεσμεύομαι ότι θα παραιτηθούμε αν δεν τηρήσουμε αυτά που σας υποσχόμαστε. Δεν έχω πρόβλημα με τον κ. Τζώρτζογλου. Η διαφορά μας είναι η φιλοσοφία μας. Δεν είμαι αντίπαλός σου».
 
Υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ, του κόμματος του οποίου ο πρόεδρος δηλώνει αυτά,
 
 
τάζει 500.000 ευρώ σε ποδοσφαιρικά σωματεία του Ηρακλείου, αρκεί να εκλεγεί ο παράγοντας που ''πρέπει'' ως πρόεδρος της τοπικής ΕΠΣ. Αλήθεια,
 
ΓΙΑΤΙ ΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ;
 
Κάνας εισαγγελέας ακούει; Μπα, ε;

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Σε forum γενικού ενδιαφέροντος (με ενότητα και για τ' αθλητικά), όπου
έμπαινα πού και πού, σύχναζε κάποιος από το Ηράκλειο. Κόκκινος και
πολιτικά, ευρυμαθής, με φοβερό χιούμορ (από λεπτό έως αυτοσαρκαστικό),
ασυμβίβαστος... Το τελευταίο ήταν κυρίως η αφορμή να τον banάρουν
συχνά και επανερχόταν με διάφορα ψευδώνυμα είτε με τη λήξη της...εξορίας
του είτε πριν από αυτή. Δεν ξέρω αν συχνάζει ακόμα εκεί, έχω καιρό να
μπω.

Εικόνα REDHERAKLIO

Ενδιαφέρων τύπος μου ακούγεται.Θα ήθελα μία κουβέντα μαζί του σαν σύγγαυρος-συμπολίτης.

Εικόνα ThomasK

Journalist, he said...
Ανέφερε πρόταση από Νέα Υόρκη μεριά, αλλά
δεν ξέρω τι έκανε. Μπορεί και να μας δούλευε :)
Είχε και blog κυρίως με θέματα ιστορίας. Αυτό
είναι βέβαιο, το παρακολουθούσα για ένα διάστημα.

Εικόνα ThomasK

@REDHERAKLIO

Αλλού γι' αλλού η απάντησή μου.

Εικόνα ThomasK

Σσσσσ! Μην ενοχλείς τους εισαγγελείς, Σάββα. Κοιμούνται τον ύπνο
του δικαίου. Ξυπνάνε μόνο με το καμπανάκι του περί δικαίου αισθήματος
των ΣΡΙΖΑΝΕΛ, της "εξυγίανσης" και του εσμού καθαρμάτων (Ζούγκλα
κτλ κτλ).

Εικόνα REDHERAKLIO

Με ρούβλια ή ευρώ,έτσι κι αλλιώς οι "χορηγοί" σπάσανε τα μούτρα τους...11 στους 11 στο ΔΣ της ΕΠΣΗ έβγαλε ο Τζώρτζογλου. Συνεχίστε έτσι.Χαιρετίσματα από το ερυθρολευκο Ηράκλειο.

Εικόνα ThomasK

Στραπάτσο των "χορηγών" και γενικά της "εξυγίανσης".
Μπράβο σας!

Υ/Γ. Μου θυμίζεις τον Ηρακλειώτη "Lenin" (ή...ή...) από φόρουμ :)

Εικόνα REDHERAKLIO

???????