ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Καταγγελία για χρηματισμό ποδοσφαιρικών σωματείων του Έβρου έκανε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η πρώην περιφερειακή σύμβουλος και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημορικό Συμβούλιο Ορεστιάδας Μαρία Γκουγκουσκίδου.
Η ίδια κάνει λόγο για «σημεία και τέρατα». Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει αναδείξει το ThrakiSportS, για τις εκλογές της προσεχούς Τετάρτης υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου από τον ορεστιαδίτη Παντελή Χατζημαρινάκη, ενώ το προηγούμενο διάστημα υπήρξε έντονο παρασκήνιο με εμπλοκή των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις εκλογές, σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων που ανέδειξε και το ThrakiSportS και δεν διαψεύστηκαν.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το παρασκήνιο, ο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου είχε εξαρχής την στήριξη του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, που είναι άλλωστε και ο βασικός πολιτικός αντίπαλος της Γκουγκουσκίδου, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι με την ανάρτησή της, η μεταξύ τους πολιτική αντιπαράθεση περνάει και στο ποδοσφαιρικό πεδίο.
Η ανάρτηση της Μαρίας Γκουγκουσκίδου έχει ως εξής:
Σημεία και τέρατα με τις εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, όπως φαντάζομαι και σε όλη τη χώρα. Με τον ίδιο τρόπο που στις άλλες εκλογές μοιράζουν χρήματα και παίρνουν ταυτότητες, σ αυτές μοίραζαν χρήματα και έπαιρναν σφραγίδες σωματείων. Κι έχουμε όλοι τόσο πολύ αλλοτριωθεί και έχουμε τόσο πολύ διαφθαρεί, που όλα τα θεωρούμε φυσιολογικά και όρο του συστήματος.
Η διαφθορά φαίνεται να έχει εγκατασταθεί στις συνειδήσεις μας με τρόπο που αγγίζει την ηθική νομιμοποίηση της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η απάντηση είναι. «Έλα μωρέ σιγά το πράγμα. Και τα σωματεία κάπως πρέπει να βγάλουν τα έξοδα της χρονιάς». Κι όλη αυτή η διαδικασία ονομάζεται αθλητισμός…
 
To επίμαχο post της (δικηγόρου, έχει σημασία...) κυρίας Γκουγκουσκίδου.
 
 
Πολύ ρούβλι ρε παιδιά, μπουκώσαμε. Χορταίνει ρωσικό χρήμα όλη η Ελλάδα, μια χώρα που έχει παραδοθεί επισήμως στη ρωσική μαφία...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Ο...εθνικός ευεργέτης μας, όπως λέει ο...απροσκύνητος και διαρκώς
στα 4 Πάνος.