ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ



Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες για τις ΕΠΣ και το πώς εξελέγη τελικά πρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος. Ανοίξανε τα στόματα, λύθηκαν οι γλώσσες και μαθαίνουμε τις ''ομορφιές'' του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σειρά παίρνει η ΕΠΣ Αργολίδας.
 
Με αφορμή την ανακοίνωση των δύο σωματείων της Ζακύνθου σχετικά με την παρουσία «ξένων επενδυτών» στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου τον Απρίλιο του 2016 πού έγιναν πιστεύω εν αγνοία.... του κ. Κοντονή, σημερινού Υπουργού Δικαιοσύνης, αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω την φίλαθλη κοινή γνώμη και να υπενθυμίσω στους γνωρίζοντες ότι το ίδιο έργο οι ξένοι επενδυτές και ετεροδημότες έπαιξαν και στην Αργολίδα με πρωταγωνιστή το σημερινό πρόεδρο και υποστηρικτή του κ. Γραμμένου, κ. Σιδέρη.
Επιλέγοντας προφανώς τουριστικές περιοχές επισκέφθηκαν και την Αργολίδα και σαν πρώτο δείγμα του ενδιαφέροντος για τον θαλάσσιο, πεδινό και ορεινό τουρισμό φρόντισαν να εγγραφούν μέλη και να οριστούν τακτικοί αντιπρόσωποι σε τριάντα περίπου ποδοσφαιρικά σωματεία λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας το Μάρτιο του 2017.
Βέβαια αφού εκτέλεσαν την αποστολή τους, που ήταν η αμέριστη υποστήριξή τους στον εκλεκτό του κ. Γραμμένου, ξέχασαν και τις επενδύσεις αλλά το χειρότερο είναι ότι ξέχασαν για πιο σωματείο ψήφισαν. Περιμέναμε δε να επισκεφθούν τη γενέτειρά τους είτε για μπάνια το καλοκαίρι ή τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα αλλά δεν τους είδαμε.
Ούτε βέβαια ανησύχησαν, ούτε ρώτησαν να μάθουν γιατί οι ομάδες για τις οποίες ψήφισαν δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα του 2017-2018, όπως ο κ. Ελευθεριάδης Κωνσταντίνος του Ολυμπιακού Κουτσοποδίου, (δεν τον ξέρει κανείς στο Κουτσοπόδι, ίσως ο κ.Σιδέρης) ο κ.Τσαουσίδης Αριστοκλής της Δόξας Αδαμίου, (δεν υπάρχει άλλος Αριστοκλής στην Αργολίδα) ο κ. Μπαξεβάνης Γρηγόριος του Α.Ο. Δαλαμανάρας κ.α. ή ο κ.Σουλιάδης Κωνσταντίνος του Ολυμπιακού Άργους που δήλωσε συμμετοχή και δεν κατέβηκε στην Α΄ κατηγορία. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν ο κ.Μουστάκας Πέτρος (γνήσιος….Ποριότης) και η κ.Σιδέρη Χριστίνα, τακτικός και αναπληρωματική του Α.Ο. Πόρου, είχαν εγγραφεί, άγνωστο προς το παρόν από ποιους, σε πλαστογραφημένη εξουσιοδότηση, υπόθεση βέβαια που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και σε σχετική ένσταση την ημέρα των εκλογών έσπευσε ο κ. Σιδέρης να αποσύρει τον Α.Ο. Πόρου.
Περιορίζομαι σε αυτά και περιμένω από τον κ. Γραμμένο και την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ να ασχοληθούν και λίγο με τα όσα συνέβησαν και όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην ΕΠΣ Αργολίδας. Είναι φήμες; (Παρεμβάσεις, παραιτήσεις στελεχών, υποσχέσεις, απειλές, εκβιασμοί, διασυρμός αγώνων κ.λ.π) εκτός αν αυτά ο κ. Γραμμένος τα υιοθετεί στα πλαίσια της ….εξυγίανσης και δεν τα καταδικάζει μήπως και κακοκαρδίσει τον υποστηρικτή του.
Τελειώνοντας απευθύνομαι στα σωματεία να είναι προσεκτικά όσο αφορά βιβλία, σφραγίδες που είναι ο καθρέπτης των ομάδων. Τέλος λόγω ότι ήδη βρισκόμαστε στο δεύτερο έτος δεν θα επιτρέψουμε το διασυρμό του Αργολικού ποδοσφαίρου απο τύπους όπως ο οδηγός εκ Τριπόλεως που έταζε προγράμματα παραμονή των εκλογών αλλά και του γνωστού σε όλους ανθρωποφύλακα...Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθω.
Με εκτίμηση
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ
 
Όπως διαβάζουμε στα sfyrigmata
 
Οι εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας έγιναν στις 25 Απριλίου 2017 και τις πήρε ο Βασίλης Σιδέρης με διαφορά εννέα ψήφων από τον αντίπαλό του, Ιωάννη Μαντζούνη, συγκεκριμένα με 39-30.
 
E-ΞΥ-ΓΙ-ΑΝ-ΣΗ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ...