ΟΙ ''ΜΑΓΚΕΣ'' ΚΑΙ ''ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ'' ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗΣ ΕΟΚ ΚΑΙ ΚΕΔ



Συνεχίζουμε από χθες. Αντιγράφουμε το κείμενο του Κωνσταντίνου Μελάγιες στο gazzetta.gr.
 
Άκρως επεισοδιακή ήταν η κλήρωση των διαιτητών στους τελικούς των playoffs, καθώς μετά από μήνυση των "κομμένων" Γκόντα και Φούφη, η αστυνομία επιχείρησε να συλλάβει τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, ενώ συνέλαβε τον επικεφαλής της ΚΕΔ , Στέλιο Συμεωνίδη και τον δικηγόρο Ανδρέα Παπαδόπουλο.
Σκηνές που όμοιες τους δεν έχει ξαναβιώσει το ελληνικό μπάσκετ εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στα γραφεία της ΕΟΚ. Οι διαιτητές Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις εξηγήσεις της ΚΕΔ για την εδώ και καιρό άρνησή της να τους χρησιμοποιεί και κατέθεσαν μήνυση κατά των τεσσάρων μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και του προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Βασιλακόπουλου.
Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις, ώστοσο, άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι, είτε άμεσα, είτε λίγο αργότερα.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ
Λίγο πριν αρχίσει η κλήρωση των διαιτητών για τον μικρό και μεγάλο τελικό της Basket League, στα γραφεία της ΚΕΔ στην Ομοσπονδία, παρουσιάστηκαν οι διεθνείς Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης. Οι δύο διαιτητές είναι ανάμεσα στους τέσσερις που έχουν δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ για παράνομη μη χρησιμοποίησή τους στις εγχώριες διοργανώσεις.
Γκόντας και Φούφης ρώτησαν για ποιο λόγο δε συμπερίληφθηκαν στους 20 διαιτητές που σφύριξαν τους ημιτελικούς των playoffs. Τα μέλη της ΚΕΔ είτε τους απάντησαν αδιάφορα, είτε τους έστειλαν στον Βασιλακόπουλο για να τους απαντήσει. Ουσιαστική απάντηση δεν πήραν κι έτσι αμέσως πήγαν στο παραπλήσιο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση προς όλα τα μέλη της ΚΕΔ και τον πρόεδρο της ΕΟΚ.
Η κατηγορία ήταν για παράνομη μη χρησιμοποίησή τους στα παιχνίδια των playoffs κι ενώ υπάρχει τελεσίδικη απόφαση του ΑΣΕΑΔ, εδώ και μήνες, υπέρ τους κι επιπροσθέτως κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά για απειλές προς το πρόσωπό τους.
Αμέσως η Αστυνομία κινητοποιήθηκε και μόλις οι Στέλιος Συμεωνίδης και Ανδρέας Παπαδόπουλος έκαναν την εμφάνισή τους, συνελήφθησαν. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ακούγοντας την ένταση κατέβηκε κάτω και βρέθηκε ενώπιον της σύλληψης.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ σύμφωνα με όσα ανέφεραν άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί τη συγκεκριμένη στιγμή, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, «ξέρετε ποιος είμαι εγώ; είμαι ο πρόεδρος της ΕΟΚ και δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα». Στη συνέχεια πληροφορίες αναφέρουν πως έβαλε τα κλάματα, ζητώντας να μην συληφθεί ενώ κάλεσε μέσω δικηγόρων, τους Γκόντα και Φούφη να τα βρουν λέγοντας, «ελάτε στο γραφείο μου να τα βρούμε. Όλοι είμαστε άνθρωποι του μπάσκετ και θα γίνουμε ρεζίλι. Ελάτε να τα βρούμε». Τελικά, λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας, ο "ισχυρός άνδρας" του ελληνικού μπάδκετ απέφυγε την κράτηση.
Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος (μέλος της ΚΕΔ) δε κρατήθηκε στο τμήμα λόγω ιδιότητας αφού είναι δικηγόρος και υπάρχει το σχετικό ασυμβίβαστο.
Ο Στέλιος Συμεωνίδης αμέσως άρχισε να φωνάζει και σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες έλεγε, «είμαι βαριά άρρωστος, στο τέλος της σεζόν θα παραιτηθώ από την ΚΕΔ. Αφήστε με να φύγω». Ο πρόεδρος της ΚΕΔ έμεινε λίγη ώρα στο αστυνομικό τμήμα και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος.
Ο Κυριάκος Ταβουλαρέας και ο Κώστας Κορομηλάς , εξαφανίστηκαν πριν εμφανιστεί η Αστυνομία.
Ακολούθως ο Στέλιος Συμεωνίδης έκανε με τη σειρά του μήνυση στους διαιτητές για ψευδή μηνυτήρια αναφορά, θεωρώντας ότι δεν υπήρχε ίχνος απειλής προς το πρόσωπό τους, ωστόσο οι Γκόντας και Φούφης έχουν μάρτυρες που ισχυρίζονται το αντίθετο και σκοπεύουν να... κυνηγήσουν και για αυτό τον Συμεωνίδη.
Στη συνέχεια με την παρέμβαση των δικηγόρων των δύο πλευρών, άπαντες αποχώρησαν από το Αστυνομικό τμήμα και πλέον η υπόθεση θα πάρει τη δικαστική οδό, αφού θα οριστεί ημερομηνία για τη δίκη.
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος προσπάθησε να προσεγγίσει την πλευρά των διαιτητών μέσω των δικηγόρων ώστε να αποσύρουν τις κατηγορίες, με τους διαιτητές μεταξύ άλλων αιτημάτων να ζητούν, την άμεση εξόφληση των οφειλομένων προς τους διαιτητές του Συνδέσμου τους.
Η υπόθεση δε φαίνεται ότι θα σταματήσει εδώ από τους Γκόντα και Φούφη, οι οποίοι επιθυμούν να πάνε μέχρι τέλους τον δικαστικό τους αγώνα, πιστεύοντας πως θα δικαιωθούν μιας και έχουν πολλές υπέρ τους διακστικές αποφάσεις.
 
Τα γράψαμε χθες στο twitter, αλλά στεκόμαστε εδώ.
 
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ακούγοντας την ένταση κατέβηκε κάτω και βρέθηκε ενώπιον της σύλληψης.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ σύμφωνα με όσα ανέφεραν άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί τη συγκεκριμένη στιγμή, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, «ξέρετε ποιος είμαι εγώ; είμαι ο πρόεδρος της ΕΟΚ και δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα». Στη συνέχεια πληροφορίες αναφέρουν πως έβαλε τα κλάματα, ζητώντας να μην συληφθεί ενώ κάλεσε μέσω δικηγόρων, τους Γκόντα και Φούφη να τα βρουν λέγοντας, «ελάτε στο γραφείο μου να τα βρούμε. Όλοι είμαστε άνθρωποι του μπάσκετ και θα γίνουμε ρεζίλι. Ελάτε να τα βρούμε». Τελικά, λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας, ο "ισχυρός άνδρας" του ελληνικού μπάδκετ απέφυγε την κράτηση.
 
ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ''ΠΟΛΥΣ'' ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ...
 
Υπάρχει και το άλλο ωραίο, όμως.
 
Ο Κυριάκος Ταβουλαρέας και ο Κώστας Κορομηλάς , εξαφανίστηκαν πριν εμφανιστεί η Αστυνομία.
 
Το βλέπουμε κι εδώ.
 
Ο Κώστας Κορομηλάς κι ο Κυριάκος Ταβουλαρέας απέδειξαν ότι ο Γιουσέιν Μπολτ δεν είναι ο μοναδικός (τόσο) γρήγορος άνθρωπος στον πλανήτη, καθώς φρόντισαν να εξαφανιστούν.
 
RUN FOREST, RUN. ΠΟΥΛ ΠΟΥΛ ΠΟΥΛ...
 
 
Γι'αυτούς έγραφε χθες ο Σπύρος Γκόντας στο twitter.
 
 
Όπως διαβάζουμε, η ιδιότητα του δικηγόρου που έχει το μέλος της ΚΕΔ, Ανδρέας Ππαδόπουλος, γλύτωσε το Συμεωνίδη από το να μείνει το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ.
 
Με εντολή της Εισαγγελέας, όπως αποκαλύψαμε χθες (πατήστε εδώ), απελευθερώθηκε ο Στέλιος Συμεωνίδης και σταμάτησε η αυτόφωρη διαδικασία για τα μέλη της ΚΕΔ αλλά και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο!!!
Επειδή διαβάζουμε σήμερα περί "αυτόφωρης διαδικασίας", κρίνουμε σκόπιμο να σας αναφέρουμε ότι από χθες το απόγευμα δεν ισχύει, άρα και ο Συμεωνίδης δεν υποχρεούται σήμερα να παρουσιαστεί σε Εισαγγελέα και να λάβει τριήμερη προθεσμία.  
Πλέον, η υπόθεση θα πάρει τακτική δικάσιμο και θα συζητηθεί τότε και όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Το πιο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕΔ, ο οποίος με την ιδιότητα του νομικού συμβούλου έσωσε τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ.
Το σκεπτικό της απόφασης της Εισαγγελέας ήταν ότι λόγω της παρουσίας δικηγόρου (Παπαδόπουλος) παύει να υφίσταται η αυτόφωρη διαδικασία στα μέλη της ΚΕΔ και γι' αυτό αφέθηκε ελεύθερος ο Στέλιος Συμεωνίδης.
Συνεπώς, όλα τα μέλη της επιτροπής χρειάζεται να ανάψουν μια λαμπάδα για τον Πατρινό παράγοντας της διαιτησίας.
 
Τι θα έχουμε από εδώ και πέρα;
 
Η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης (θα οριστεί τακτική δικάσιμος), αλλά στον επόμενο ορισμό, οι δύο διαιτητές θα προβούν σε αντίστοιχη κίνηση. Αν δεν συμπεριληφθούν τα ονόματά τους στην κληρωτίδα, θα ακολουθήσουν τη διαδρομή μέχρι το αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ (δεν είναι μεγάλη απόσταση) και θα καταθέσουν νέα μήνυση!
Σημειώστε μια λεπτομέρεια: Η όλη δράση, η προσφυγή στη δικαιοσύνη, έγινε αφότου είχε τελειώσει ο ορισμός (κλήρωση) των διαιτητών των τελικών, έτσι ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
 
Το ακόμη καλύτερο όμως, είναι άλλο. Το έγραψε ο Σπύρος Γκόντας στο twitter,
 
 
αλλά εδώ γίνεται ξεκάθαρο στα μάτια όλων.
 
Μπορεί (και καλώς συνέβη αυτό) να μην υποβλήθηκε στη διαδικασία αυτοφώρου ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι γλίτωσε τα χειρότερα. Βλέπετε, πέραν του ότι οι δύο διαιτητές (Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης) είναι αποφασισμένοι να επαναλάβουν τη διαδικασία και δεύτερη -και αν χρειαστεί και τρίτη- φορά (άρα θα συνεχιστούν οι μηνυτήριες αναφορές), έχουν κι έναν… άσο στο μανίκι τους.
Εκτός από τις κινήσεις σε δικαστικό επίπεδο είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στην ΕΦΙΠ. Από τη στιγμή που υπάρχει «παράβαση καθήκοντος» (η παραβίαση δικαστικής εντολής) είναι δεδομένο ότι θα χάσουν τη φίλαθλη ιδιότητα, όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία. Μιλάμε για τα τέσσερα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ (Κώστα Κορομηλά, Κυριάκο Ταβουλαρέα, Στέλιο Συμεωνίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο), αλλά και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο.
Από τη στιγμή που θα τους αφαιρεθεί η φίλαθλη ιδιότητα, δεν μπορούν να είναι παράγοντες αθλημάτων. Βεβαίως, η διοίκηση Βασιλακόπουλου θα πέσει πολύ νωρίτερα, καθώς ακολουθεί τσουνάμι κι η άμυνά της έχει κατατροπωθεί. Πλέον είναι εμφανές ότι δεν μπορεί να κρατήσει τα ηνία του ελληνικού μπάσκετ, η συσσωρευμένη αντίδραση, σε συνδυασμό με την οικονομική κατάρρευση, θα διαλύσουν τον… φάρο και θα παρασύρουν όλους εκείνους που συμμετείχαν.
Η ΕΦΙΠ είναι μόνο μια από τις πλευρές του… πολυγώνου, υπάρχουν κι άλλες εξίσου σημαντικές, τις οποίες μία προς μία θα αποκαλύψουμε…
 
 
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
 
Ήδη άρχισαν άνθρωποι στο χώρο της διαιτησίας του μπάσκετ να εκφράζονται ανοιχτά εναντίον του ''σωλήνα'' (βάλαμε κι εμείς χθες στο twitter αυτήν τη φωτό).
 
 
Όλος ο κόσμος του μπάσκετ περιμένει τις αποδείξεις από τον Στέλιο Συμεωνίδη για την σχέση του με τα Coffee Island και τον παράγοντα του Προμηθέα Πάτρας, με πολλούς να κάνουν λόγο ήδη ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔ.
 
Εδώ και μια εβδομάδα -παρότι για το μεγαλύτερο μέρος των συντακτών του μπάσκετ (μην φοβάστε λεβέντες) δεν υπήρξε θέμα- ο χώρος ασχολείται με την αποκάλυψη για το καφέ του Στέλιου Συμεωνίδη. Καφέ, το οποίο ανήκει στην αλυσίδα των καταστημάτων του Βαγγέλη Λιόλιου, προέδρου του Προμηθέα Πατρών.
Υπάρχει ηθικό θέμα, αλλά γνωρίζουμε πως ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό και τούμπαλιν. Εδώ, σήμερα, δεν θα ασχοληθούμε με το ηθικό κομμάτι. Είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι ο ΚΕΔάρχης έχει όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα, που αποδεικνύουν ότι η συναλλαγή ήταν σύννομη.
Για να πάρει την άδεια έδωσε κάποια χρήματα (κάτι σαν 15.000 ευρώ) στον ιδιοκτήτη της αλυσίδας, ενώ αγόρασε και το αρχικό εμπόρευμα (περίπου 10.000 ευρώ). Δεν γνωρίζουμε αν τα έξοδα εξοπλισμού του καταστήματος (κάπου στα 20.000 ευρώ) έχουν σχέση με τον κ. Λιόλιο, και δεν μας ενδιαφέρει κιόλας.
Μια εμπορική συμφωνία είναι κι αφού είπαμε πως δεν ασχολούμαστε με το αν είναι «ηθικά κολάσιμη», μας ενδιαφέρει μόνο η νομιμότητα.
Το πρώτο πράγμα που έχει να κάνει ο κ. Συμεωνίδης είναι να προσκομίσει τα καταθετήρια, τις αποδείξεις για τη μεταφορά των χρημάτων, έγγραφα τα οποία ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι διαθέτει. Ως εκ τούτου θα είναι (που είναι) καθόλα νόμιμη η απόκτηση δικαιώματος να έχει τον τίτλο της συγκεκριμένης αλυσίδας, οπότε θα μένει μόνο το ηθικό του ζητήματος.
Δεδομένου ότι ο κ. Συμεωνίδης έχει μπλέξει με τη μήνυση του κ. Γκόντα, την ανακοίνωση του Ολυμπιακού και είναι λογικό να έχει πολλά στο μυαλό του, ο ΕΣΑΚΕ (για την ΕΟΚ ούτε λόγος) οφείλει αν (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ) ξεχαστεί να του θυμίσει ότι πρέπει να κλείσει το ένα από τα δύο μέρη της ιστορίας. Και πρέπει να το κάνει το συντομότερο δυνατό -δεν είναι δα και δύσκολο- ώστε να μην μπορεί κανείς ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ να ρίξει… σκιές εκεί που ΔΕΝ (πρέπει να) υπάρχουν…
 
Τώρα που το βαζελο-σύστημα καταρρέει, περιμένουμε να δούμε το πώς θα σφυρίξουν οι διαιτητές στη σειρά των τελικών των playoff, ΠΑΟ-Ολυμπιακός. Στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ την Κυριακή θα είναι διαιτητές οι Πηλοϊδης-Παναγιώτου-Διαμαντής, με κομισάριους τους Βιδάλη-Ορφανό, ενώ στο δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ την άλλη Πέμπτη διαιτητές θα είναι οι Αναστόπουλος Π.-Μάνος-Ανδρικόπουλος, με κομισάριους τους Ντάβαρη-Μουζάκης Στ.. Ο Τόμι Σχοινάς δεν μπήκε στην κληρωτίδα χθες, επειδή έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον της ΚΑΕ ΠΑΟ και του ΣΚΑΙ, γι'αυτό εδώ το βίντεο.
 
ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΦ.
 
Βεβαίως, μετά κι από αυτά, το ερώτημα προκύπτει αβίαστα.
 
ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΔ, ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ;
 
Φυσικά και είναι, γι'αυτό και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ απείχαν από την χθεσινή διαδικασία εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός. ΔΕΝ ΑΝΑΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Αντίθετα, παρευρέθη ο επώνυμος φίλαθλος της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μάλιστα είχε και σύντομο διάλογο με τον Σπύρο Γκόντα, αυτόν τον οποίο κατηγορούσε από το Instagram και ο Σπύρος Γκόντας υποδείκνυε το Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως υπαίτιο του αποκλεισμού του από τις κληρώσεις διαιτητών της Α1. Το σίγουρο, αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος και να το κρατήσει τώρα που το λέμε, είναι πως
 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ. ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΕΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΚ. ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ...
 
Όλοι όσοι σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την ΕΟΚ, δεκάδες δημοσιογράφοι, έχουν λουφάξει από χθες. Έμμισθοι υπάλληλοι του πιο σάπιου συστήματος στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ή ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ αθλητισμό, νιώθουν τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια τους. Φυσικά σε πανικό είναι και ΟΛΟΙ οι βάζελοι, από τους παράγοντες της ΚΑΕ ΠΑΟ, μέχρι τους βαζελο-ρεπόρτερ και τους οπαδούς.
 
ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ''ΠΑΛΙΑΣ ΚΑΚΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΕΠΟ'' ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΔΕΑΝ ΑΥΤΟΙ (ΚΑΚΩΣ ΦΥΣΙΚΑ) ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΝ. ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ''ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ'', ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ''ΛΟΥΗΔΕΣ'' Ή ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ. ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Ο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ.
 
Η προπαγάνδα των βάζελων έχει διαλυθεί πλέον ολοκληρωτικά, σε όλα τα σπορ, όπως διαλύεται ο γελοίος, παρασιτικός και κρατικοδίαιτος Σύλλογός τους. Ψυχορραγούν οι φαύλοι της μπασκετικής βαζελο-μασονίας. Είμαστε στο παρά ένα για να καθαρίσει οριστικά ο χώρος. Κι επειδή πρέπει να ειπωθούν καθαρά τα πράγματα,
 
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ.
 
Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από εδώ. Σημασία έχει πως απομένουν ελάχιστα βήματα για να απαλλαγούμε μια και καλή από την πράσινη σαπίλα.
 
ΑΕΡΑ-ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Αν κανένας από την αντιπολίτευση έχει χιούμορ, να προτείνει στην Κωνσταντοπούλου την πρώτη θέση στο Επικρατείας. Και μετά τις εκλογές να την βάλει πρόεδρο στην επιτροπή για τις καταγγελίες βαρουφάκη και τη διόγκωση του χρέους της χώρας. Και μετά στην επιτροπή για τα άπλυτα του καμμένου με τους σαουδάραβες. Να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!

Εικόνα apostolos gaganis

Μουρλή, αλλά γιαυτά που λες θεά...

Εικόνα CEN-TAURUS

Όσο είναι οι κόπροι στην κυβέρνηση, ούτε βασιλακόπουλος θα ξηλωθεί ούτε συμεωνίδη αρχίδια θα ξυστούν ούτε τράκης θα ενοχληθεί ούτε αλαφούσκας θα υποβιβαστεί ούτε η ΕΦΙΠ θα πειράξει κανέναν. Εδώ έφαγαν κάτι χιλιάρικα πρόστιμο για τα επεισόδια του τελικού κυπέλλου οι υπαίτιοι και ταυτόχρονα όοοοοοοολο το σύστημα ύμνησε τον τελικό ως διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, ενώ τα βίντεο των επεισοδίων κάνουν πάρτι στο ίντερνετ!
Πού ζείτε ρε πούστη! Δεν καταλάβατε ακόμη ότι ζούμε στη χούντα των λαθρεμπόρων; Ότι όλοι αυτοί που δείχνει το κανάλι της βουρλής είναι μπροστινοί για τα θελήματα και τις τροπολογίες της νύχτας; Τους χάλασε κανένα χατήρι; Διαγραφές χρεών, αβάντες για την άλωση των αθλητικών οργάνων, δωρεάν δημόσιο χρήμα, γήπεδα... Ρε σεις, πόσος καιρός πέρασε από τις υποθέσεις με τις καραβιές λαθραίων τσιγάρων; Έγινε τίποτα; Τί ψάχνουμε τώρα! Ποιος εισαγγελέας κούνησε το δαχτυλάκι του μετά τα δημοσιεύματα για το χρηματισμό των ποδοσφαιρικών ενώσεων; Ούτε ένας για δείγμα, για τα μάτια του κόσμου! Εδώ εγκρίνανε στον αστικό ιστό της δραπετσώνας να στήσει ο σχολάρχης οδηγών τις δεξαμενές καυσίμων! Οι αριστεροί! Ενώ σε όλο τον κόσμο απαγορεύεται να έχεις κοντά σε σπίτια όχι δεξαμενές, ούτε βενζινάδικο. Ανάπτυξη ρε πούστη, έρχεται τρέχοντας και σεις ασχολείστε με το γαύρο!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Πως δεν γίνεται κάτι για τα τσιγάρα.Πιάνουν τους εγχώριους ανταγωνιστές (βλέπε Λούτσα).

Εικόνα George_Str

Η ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΠΟΣΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΦΥΡΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ , ΠΙΟ ΣΑΠΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΤΙ ΦΕΡΑΝΕ ΞΕΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ...

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Πέντε ονόματα να τα θυμάστε.Τα τρία τα έχω ξαναγράψει και θα τα γράφω συνεχώς.Συμεωνίδης,Λόρτος ,Κουκουλεκίδης και τα νέα Κορομηλάς και ο κομπλεξικός κουμπάρος Μάνος.Οσο για τον γιό,όταν σφύριζε μικρές κατηγορίες γελούσαν και οι πέτρες.Για τον επώνυμο φίλαθλο,παλαιός διαιτητής μου είπε να ρωτήσω .Ποιόν διαιτητή έστειλε η οικογένεια του να χειρουργηθεί στο Παρίσι με όλα τα έξοδα πληρωμένα;;;

Εικόνα Ηγέτης7

Έχουν αρχίσει το κλάμα οι πράσινες Τιτίκες.....οι αθεόφοβες νομίζουν ότι βρέχει!!